Gość: ASD IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.05.06, 09:40 W Polsce nie ma prawdziwej piłki nożnej - są sprzedane mecze i kibole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibol "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na płycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:52 siekiery się kupi na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andros Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:21 Ale te wasze ankiety są debilne.... Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar [...] 26.05.06, 10:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły 26.05.06, 11:03 12 utworów nagrały nieznane kapele, których członkowie są fanami różnych klubów "...Muzyka jest ostra. Grają kibole Widzewa (Trinkers), Lechii Gdańsk (Lumpex 75), Zagłębia Lubin (All Bandits), Śląska Wrocław (Contra Boys) i Motoru Lublin (GITS)..." lumpex 75, the gits, all bandits no poprostu same nieznane kapele... autor chciał napisać: zespoły które nie występowały do tej pory w konkursie eurowizji... na piłce to można się nie znać ale troche k-wa kultury! hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
memhos Trzeba zredefiniować definicję piłki nożnej i tyle 26.05.06, 11:21 Piłka nożna: rytualne walki wyalienowanej młodzieży zorganizowanej w pseudoterytorialne gangi młodzieżowe. Kiedyś: dyscyplina sportu, patrz: football. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Przesadzasz. IP: 193.192.62.* 26.05.06, 12:11 Odwiedź czasem jakiś stadion, wejdz do pierwszego lepszego pubu z telewizorem w czasie ligi, o mundialu nie wspominajac - wiekszosc kibicujacych to normalni ludzie, twoi sasiedzi, znajomi, prezentujacy w swej masie uśredniony poziom kultury i wykształcenia. Niestety jest tak, że ogromna część chuliganów i ulicznych bandytów bez przyszłości również chce brac udział w futbolowych wydarzeniach. To oni chca mienic sie kibicami i aspirują do tej społeczności, prawdziwi kibice nie mają dla nich szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.05.06, 11:46 Przy zakupie dwóch płyt, dostajesz tasak gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 26.05.06, 12:30 "Ale dla nas, prawdziwych kibiców, hymny są właśnie na tej płycie". Oczywiscie. Ci, ktorzy nie patrza na kibica przeciwnej druzyny jak na smiertelnego wroga i nie zaopatrzyli sie w tasaki i bejsbole sa kibicami nieprawdziwymi. Czy GW musi cytowac takich kretynow? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska88 Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły 26.05.06, 12:40 sory, ale jakich kretynów? Płyta miała jednoczyc zwasnione kluby, a wy sie nie wiadomo czego doszukujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:51 hymny ich zjednoczą najwyżej tak jak śmierć papieża(chociaż i w to wątpię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor_tych_słów Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:41 nikt nie pomyślał o tym,że piosenka opisuje,jaka jest sytuacja na naszych stadionach i że to w jakiejś mierze przeniesie się na stadiony w Niemczech??? nikt tu nikogo nie namawia do walk na stadionie,czy poza nim,choć pismaki juz zwęszyły sensację...czy fragment tekstu "popłoch na świecie wywołuje nasze plemie...nawet Bin Laden odpuścił sobie dziś..." stwierdza,że musi wystąpić jakiś atak terrorystyczny??? trochę dystansu panowie...co ma być,to będzie i żaden zespół,czy piosenka tego nie zmienią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Naziole wyszły do światła IP: 213.218.116.* 26.05.06, 12:42 Gits kapela z kręgów nazi, a Contra boys to muzycy Konkwisty czyli kapelki z 88 w nazwie. Ech .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Nie kupie. IP: 193.192.62.* 26.05.06, 12:55 Dzięki za info, wydawalo mi sie ze to jakies niegrozne punkowe/ska klimaty, i juz bym prawie kupił by przesłuchac. Teraz na bank nie kupie, nie chce miec nic wspolnego z tym najconalistycznym łajnem. Polecam teledysk Prosta Rzecz - ostatnia scena gdy milknie muzyka tak niewiarygodna ze az sciska za gardło: www.youtube.com/watch?v=ywQnGK4lvHo&search=prosta%20rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolmacius14 Re: Nie kupie. IP: *.nordeabank.pl 26.05.06, 13:33 Ty poprawny politycznie czytelniku g.wna. muzyka mi się podoba ale dzięki za info nie kupię. za to w koszulce z napisem cccp albo z che guevarą bede dumnie chodził jestem taki zbubtowany. aha jezcze koszulke promowaną przez gw tez założę t-shirt dla wolności. eh żygać się chcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Nie kupie. IP: 193.192.62.* 26.05.06, 13:39 Jakis problem ze zrozumieniem czytanego tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Chyba cie nie zrozumial jednak.dlaczego trzeba IP: *.popl.cable.ntl.com 26.05.06, 18:00 nosic CCCP,Che Gevare,Lenina,Stalina albo krzyz celtycki i golic leb? Przeciez jest duzo innych opcji.Tez nie kupie tej plyty, chociaz fajne niektore kawalki,energetyczne.Nie chce nabijac kasy gosciom, zeby mieli na szerzenie ideologii, z ktora sie nie zgadzam. Jestem dumny z bycia Polakiem, ale imponuje mi Polska XVI-wieczna,tolerancyjna,otwarta.skrajny nacjonalizm jest mi daleki a robienie z tego glownego watku zycia uwazam za strate czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Naziole wyszły do światła IP: 213.218.116.* 26.05.06, 12:56 Tak o kapelce gits mozna nawet poczytać na stronach nacjonalistycznych. Sprawdźcie: www.nacjonalista.org/plyta.php?id=30&dzial=5 I to na portalu gazety takie śmieci się umieszcza. Powinno sie wywalic temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Naziole wyszły do światła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:01 > Sprawdźcie: www.nacjonalista.org/plyta.php?id=30&dzial=5 cytat: "Płyta „Papierowa dziewczyna” moim zdaniem jest jednym z najlepszych osiągnięć chuliganów z The Gits. Warto podkreślić, iż muzyka na niej zawarta jest apolityczna i przeznaczona tylko i wyłącznie dla skinheadów. Łącznie jest tam 15 utworów oraz idealnie wpasowane intro, będące fragmentem serialu „40 latek”. Ze wszystkich kawałków 3 powinny być znane już wcześniej („Nie jesteś jednym z nas” – nowa wersja, „Żółto – biało – niebiescy”- nowa wersja, „Wojownicy ulicy” – wersja oryginalna). Doskonałe nagranie i mastering sprawia, że kasety słucha się bardzo przyjemnie. " dobree... dobree... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka Re: Naziole wyszły do światła IP: 81.210.12.* 26.05.06, 14:17 Rzeczywiscie w tej recenzji sam nazizm wyszedeł. W szczególności: "...muzyka na niej zawarta jest apolityczna..." i "...i wyłącznie dla skinheadów...". Rzeczywiście apolityczność to rasizm a skinheadzi to faszyzm. A niesłyszałes o sharp, oi czy trojan skins? O murzynach skinach? A moze gdzies na płycie jest coś ukrytego? No powiedz. Ramzes czy Lumpex to nazi kapele? Głupi jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz przestan robisz popeline ! IP: *.visp.energis.pl 26.05.06, 13:36 Nie wymyslaj tutaj takich histori ze to naziole ocknij sie ! idioto niegrozne panki kor... , poprostu ktos zrobił taką płyte i super a tu juz polityki sie doszukujesz zamknij ryj chociaz nie krytykuj .. ktos ma chęci zjednoczyc kibiców a ty odrazu .... gnaj sie szmondaku !!! Brawo kupuje płytke chocby tam grały discopolo ;) idea jest super ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:04 Zenującym jest fakt, ze zarzucacie niecne zamiary, nie słysząc tej płyty. Płyta ma za zadanie łączyć i to robi. Nie doszukujcie sie czegoś czego nie ma. Spójrzcie na tekst grypy Junkers z innej strony. Ja tam nie widze nawoływania do chuligaństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł NIE popisała się "Gazeta" nie sprawdzając IP: *.telnet.krakow.pl 26.05.06, 13:32 rodowodu i sypatii niektórych z zespołów (neofaszystowskich symaptii), które wymienia w artykule i rzeczy, które promuje i dystrybuuje Olifant Records. Porażka!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz następny powtarzac IP: *.visp.energis.pl 26.05.06, 13:38 Gebels mowił kłamstwo powtórzone wiele razy staje sie prawdą i lewacka propaganda bierze nauki od gebelsa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka Re: NIE popisała się "Gazeta" nie sprawdzając IP: 81.210.12.* 26.05.06, 14:02 A ty chyba jesteś z konkurencyjnej firmy wydawniczej, że próbujesz zniszczyc tą idee jednoczącą naszych kibiców. Doszukując się złych rzeczy (????) niezauważasz ze to w Tobie kryje się najwieksza nienawisc! Ja kupię tą płytę bo słyszałam ze strony niektóre utwory i mi się podobaja. W tekscie autor pisze o braku umiejetności muzycznych. Ja nie widze braków a jedynie same plusy. Myśle ze wspaniały prezent zrobie swojemu narzeczonemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz za to we wloszech.. IP: *.gl.digi.pl 26.05.06, 13:56 wszechobecna uczciwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Kto by sie spodziewal-GW reklamuje skinheadowska IP: *.popl.cable.ntl.com 26.05.06, 15:47 wytwornie.Na ich stronie stare tematy-screwdriver,viking rock,koszulki,lyse paly wszedzie,brakuje ostanio modnego NSBlack Metalu i linkow do siedzacych w pierdlu aktywistow i ich wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto by sie spodziewal-GW reklamuje skinheadow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:59 czyli widocznie nie są tymi, za ktorymi ich bierzesz. Nie pomyślałes o tym? Poza tym takie pomówienia sa chyba karalne? Pomyśl nim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc jeszcze raz Re: Kto by sie spodziewal-GW reklamuje skinheadow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:01 skoro wiesz co jest takie modne u skinów, to czemu wrzucasz wszystko do jednego worka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Nie udawaj,prosze.Obejrzyj strone i nie oszukuj IP: *.popl.cable.ntl.com 26.05.06, 17:39 sam siebie.Rozumiem, ze w wieku 20 lat, kieedy buzuja hormony przechodzi sie trudny okres,szuka sie stadnej identyfikacji.Wszyscy ludzie zwiazani z tym ruchem zawsze zaklinaja sie, ze nie maja nic wspolnego z przemoca a nazwy typu Werwolf albo koszulki z napisem Skinheads to przypadkowy zbieg okolicznosci,zaplataly sie na stronie.Viking rock z tekstami wychwalajacymi aryjskich wojownikow Skandynawii,monografie lysysch panow tez znalazly sie tam dlatego,ze w magazynie zabraklo akurat lektur szkolnych i poematow Pawlikowkiej- Jasnorzewskiej.Fakt, nie wdaje sie w subtelne roznice,bo nie robi mi roznicy czy jak bede na wakacjach nad morzem z ciemnoskora narzeczona, to skopia mnie polscy czy nazi-skinheadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urodzony Bialym Re: Nie udawaj,prosze.Obejrzyj strone i nie oszuk IP: *.aonet.pl / *.aonet.pl 27.05.06, 16:20 Jak nie rozumiesz o co chodzi to z laski swojej sie nie wypowiadaj. Nie wiem ile Ty masz lat, ale bredzisz jakbys sam mial te 20 i fobie na punkcie "nazistow". Zespoly nagraly plyte i juz zaczelo sie durne weszenie wyznawcow polit-popru. Aha i jeszcze jedno: The Gits nie jest kapela nazistowska, tylko oi'owa. Poglady czlonkow kapeli to inna sprawa, ale pisanie The Gits = naziole, swiadczy tylko o tym, ze kapele zna sie tylko z wypowiedzi na forach internetowych podobnych do tego. ps. Dlaczego wszyscy durni, niekumaci i psychicznie uposledzeni lewacy pisza "screwdriver"? Nie piszcie o czyms, jak nie potraficie nawet nazwy poprawnie przepisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urodzony Bialym Re: Nie udawaj,prosze.Obejrzyj strone i nie oszuk IP: *.aonet.pl / *.aonet.pl 27.05.06, 16:21 I nikt zwiazany ze sh nie wypiera sie przemocy, chyba tylko jakies swetry-przebierancy. Co nie zmienia faktu, ze rola tej plyty jest taka jaka jest, co niestety mierzi was okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_KooBa Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:00 Mam wrażenie, że pieprzycie. Nie wiem, jak inne kapele, ale Lumpex 75 nie nawołuje chyba do jakichś burd, zresztą cytowany tekst moim zdaniem też nie. Płytka może być fajna i zastanawiam się, czy kupić. Aha i odwalić się od punk rocka, bo w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekksiadz Footbolowe hymny. volume 2 26.05.06, 17:09 Zachecone sukcesem komercyjnym pierwszej plyty juz, juz biora w reke tamburiny, juz siadaja po trzech przy fortepianie, koketuja na gitarach. Bedzie druga plyta dziewczynki! Tym razem udalo sie zaprosic do wpolpracy nastepujace kapele : - Smerfni hooligani - Zaglebie Trepling - Ludzie honoru i terroru featuring Mary J. Blige - Lechia Gdansk - Seksi kolejorz - Lech Poznan - Cechino d'oro del Antoniano - Arka Gdynia Ja sie juz sie nie moze doczekac na nowy singiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: "Będzie koniec świata" kibice śpiewają na pły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:49 Zapomnieli dodać że FAULe to kibice RUCHu CHORZÓW hehehe Odpowiedz Link Zgłoś