meloosyna 16.06.06, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Akrobacje prawne w PAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:07 nie wiecie ze prawo IIIRP było stworzone przez Układ??? Prawo IVRP bedzie prawdziwym prawem...polskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Akrobacje prawne w PAP IP: *.internal.bupa.co.uk / 194.75.37.* 16.06.06, 23:15 tak jak Samoobrona jest prawdziwa polska partia a nie jakis tam tworem stworzonym przez KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Akrobacje prawne w PAP 17.06.06, 08:15 Ale LPR jest napewno Polska, a nawet Wszechpolska. A każdy Wszechpolak ma prawo być posłem albo dyrektorem. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: api Re: Akrobacje prawne w PAP IP: *.pl / 80.50.252.* 16.06.06, 23:18 Ta, a może Kurski sobie posadke załatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Akrobacje prawne w PAP 17.06.06, 14:19 Gość portalu: marcin napisał(a): > nie wiecie ze prawo IIIRP było stworzone przez Układ??? Prawo IVRP bedzie > prawdziwym prawem...polskim.... rdzennie polskim ??? po przyspieszonych kursach patriotyzmu ???? i opasłego w jedyną słuszną wiarę ???? Gratulacje....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajhbergen Re: Akrobacje prawne w PAP 17.06.06, 20:58 Poki co, po co nam wogole prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmstemero Re: Akrobacje prawne w PAP IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.06, 01:00 panstwo "prawa" i sprawiedliwosci rozumianej jako TKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemach Niech mi ktos wreszcie wytlumaczy IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.06, 01:02 czym oni sie roznia od SLD poza tym ze mniej sie wstydza, nie maja zadnych oporow i nie maja pojecia o gospodarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himhith Re: Niech mi ktos wreszcie wytlumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:23 PiS i "przystawki" to banda nieudacznikow i karierowiczow, a ta cala gadanina o odnowie moralnej itp. to tylko opium dla ciemnego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Niech mi ktos wreszcie wytlumaczy 17.06.06, 10:00 Gość portalu: telemach napisał(a): > czym oni sie roznia od SLD poza tym ze mniej sie wstydza, nie maja zadnych > oporow i nie maja pojecia o gospodarce? Tym ze do przekretow dorabiaja ideologie patriotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himhith Re: Akrobacje prawne w PAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:21 poje...chany PiS i przystawki... Odpowiedz Link Zgłoś
olias tak się zdarza przy korycie 17.06.06, 10:10 to niekiedy się zdarza. gdy korytko krótkie a świń nadmiar - rozpirzą koryto. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Akrobacje prawne w PAP 17.06.06, 10:48 czyli prawem i sprawiedliwością w wykonaniu pisuarowych meneli.mam nadzieję,że Bóg jednak jest i nie tylko widzi ale i ocenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Akrobacje prawne w PAP 17.06.06, 14:22 venus99 napisał: > czyli prawem i sprawiedliwością w wykonaniu pisuarowych meneli.mam nadzieję,że > Bóg jednak jest i nie tylko widzi ale i ocenia. Rany!!! Czy ty możesz sobie wyobrazić, co by było gdyby bóg naprawdę był ???? Czy widzisz te kopniaki w dupę PiSiORa ???? I jak oni lecą po tych kopniakach ???? Niestety, nic z tego - boga nie ma...... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Akrobacje prawne w PAP 17.06.06, 14:17 meloosyna napisała: > Proponuję kandydaturę Ojca Rydzyka Popieram w całej rozciągłości.... ... jakże poprawna (do bólu) będzie moja sygnaturka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość akrobacje robi szf jak pisze na zlecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyd Prawdziwy Polak IP: *.0.38.235.dynamic.barak-online.net 17.06.06, 19:13 Panie Gertrych Od Prawdziwych Polakow, specjalista jezem Ja. Zadnych bubli nie sprzedaje. Starszy Brat Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś