Dodaj do ulubionych

Moda na wczasy w sanatorium

IP: *.gda.computerland.pl 27.06.06, 09:36
O zdrowie trzeba dbac a sanatoria sa do tego najlepszym miejscem, ewentualnie
jakiej SPA :)

www.harem-world.com/?des=2&ref=1667
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 27.06.06, 10:15
      raz na dwa lata mozna zlozyc wniosek i jechac z nfz za friko, a ze prawie kazdy
      moze miec jakies dolegliwosci, chocby alergie, to z wypisaniem przez lekarza
      skierowania raczej nie ma problemu
      • narewa Re: Moda na wczasy w sanatorium 27.06.06, 18:52
        jakie to nieprawdziwe opowieści kraża o sanatoriach...
        Przede wszystkim nie za friko,tylko od kilku lat jest odpłatnośc zalezna od
        pokoju,sezonu..Właśnie wróciłam z Ustki,gdzie za 21 dni zapłaciłam 420 zl/z
        klimatycznym/,a to tez pieniądz jest..
        A jeśli chodzi o romanse,to męza mozna zdradzić nawet pod drzwiami domu,nie
        trzeba wyjeżdzać do sanatorium..
        To prawda,że jest tam większy luz,swoboda,ludzie bawią się,to też kuracja..
        A nie wszyscy emeryci leca na młode "laski"..
        Wiem cop mówię,bo od 30 lat jeżdżę na LECZENIE, nie tylko rozrywkę, a bez tych
        wyjazdów napewno moja choroba/astma/,bardziej by mi dokuczała..
        A najlepiej radzę spróbować wyjechać..
      • Gość: ewik Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:30
        Nie za friko ,tylko sie plłaci,darmowe sanatorium jest tylko po szpitalu i w
        ramach L-4.
    • Gość: gosc Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.server.ntli.net 27.06.06, 10:38
      Nareszcie ludzie dostrzegli ze sanatoria sa po to zeby zapobiegac rozwojowi
      choroby.Ppozniej jest juz o wiele za pozno.
    • Gość: blee Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:39
      Ja niedawno byłam ze względów zdrowotnych i następny raz to mnie będą musieli
      siłą zaciągnąć do takiego miejsca :/ Nie dość, że byłam najmłodsza i byłam
      zaczepiana przez emerytów :? , to jeszcze ci pijani "chorzy", alkoholicy na tzw.
      potańcówkach, do tego nuda, beznadzieja. Nie rozumiem jak niektórzy tak sie
      pchają do tych sanatoriów, a nawet płacą za te wyjazdy. :|
    • iza.labo Re: Moda na wczasy w sanatorium 27.06.06, 10:45
      Oczywiście o zdrowie trzeba dbać tylko dlaczego ceny w Polsce są tak wysokie?
      Jak to jest ,że sanatoria polskie zarabiają dopiero jak zedrą z kuracjusza
      2tyś. i ponad, za tydzień ,a w takim Truskawcu opłacalna dla sanatorium jest
      cena 1,3-1,5tyś za dwa tygodnie.Przy czy liczba zabiegów nie jest limitowana.I
      znów lepiej zasilać budżet sąsiadów?
    • Gość: emeryt 75. Kombatant w sanatorium IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 27.06.06, 11:43
      W polskich santoriach leczą się głównie emeryci niemieccy. Widziałem to w
      Świerdów Zdrój, Polanicy.
      Coś ciekawego było w Sanatorium "Kombatant" w Kołobrzegu , kuracjusze /może
      komdatanci ?!/ niemieccy lepsze pokoje, lepszą kuchnia , a nasz uindusz zdrowia
      to obywatele II , III kategoria nawet na stołówce, przykro mi było gdy to
      widziałem. A do tego ta nazwa "Kombatant" w genezie miało być dla tych co tu
      kiedyś walczyli i wyzwalali te ziemie. Chichot historii!
      • Gość: mispercepcja Re: Kombatant w sanatorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:47
        Sanatoria od zawsze były miejscem gdzie emeryci przeżywali swoją drugą młodość
        i zawsze szerzyły sie tam romanse :) Nie ma to jak wyrwać się na miesiąc od
        żony i ruszyć na podbój serc niewieścich :)

www.rockthecasbah.blox.pl
      • Gość: ewik Re: Kombatant w sanatorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:33
        To prawda w Cieplicach też w większości to Niemcy,mają więcej zabiegów,inne
        jedzenie no i dobrą obsługę,choć ja też nie narzekałam na personel.
    • Gość: Ja Pan Bóg ze świętym Piotrem robią inspekcję moralno IP: 217.17.38.* 27.06.06, 12:56
      Pan Bóg ze świętym Piotrem robią inspekcję moralności.
      Spoglądają z góry na Polskę.
      - Co znaczy to czerwone światełko po prawej stronie ?
      - To jakiś mąż zdradza swoją żonę.
      - A to czerwone światełko po lewej ?
      - To jakaś żona zdradza swojego męża.
      - A co znaczy ta łuna nad tym miastem ?
      - A, to Ciechocinek.
      • Gość: babcia Re: Pan Bóg ze świętym Piotrem robią inspekcję mo IP: 217.153.136.* 27.06.06, 18:08
        Zycie ucieka,trzeba sie bawić
        • Gość: jo5348 Re: Pan Bóg ze świętym Piotrem robią inspekcję mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:23
          Oj, babciu, czy to przystoi? Co na to wnuczęta? A poza tym, zwiotczałe ciałko w
          negliżu - a fe. Wiem coś o tym. Trochę godności.
    • molekula Re: Moda na wczasy w sanatorium 27.06.06, 21:32
      Myślę, że w społeczeństwie krążą nieuazsadnione opinie na temat
      zachwania kuracjuszy w sanatoriach. Oczywiście, zdarzają się żenujące sytuacje,
      ale w miejscu naszego zamieszkania czy pracy też się z tym spotykamy.
      Większość jednak jeździ "do wód" po zdrowie.
    • Gość: li Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:41
      wakacje na Mazurach. Cisza, spokój, piękne widoki...
      ZAPRASZAMY!
      gajowka.info
    • Gość: Zdrojowy Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:26
      Zapraszam wszystkich chętnych do przepięknych Uzdrowisk Rymanów albo Iwonicz!!!!
      Napewno nie pożałujecie!!!!
    • Gość: msnbetterthan Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:49
      ciekawe...
      _____
      Apartment Rental Krakow
      Cheap Hostel Krakow
    • Gość: traceyemin Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:03
      Kiedyś nie dziwiono się, że młodzi jeżdzą do sanatorium, bo nikt nie nazywał
      35-latków młodzieńcami.
      Niedługo to 50 - latki będą opowiadać jakie to są młodziutkie, a otoczenie
      będzie się dziwić, że chcą do sanatorium, chcą już mieć dziecko, czy też chcą
      tak wcześnie wyprowadzić się od rodziców.
      • Gość: ola manola Re: Moda na wczasy w sanatorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:13
        Sanatorium to swietny sposób na danie sobie 5 minut dla zdrowia i wypoczynku.
        Byłam w sanatorium w Krynicy i reaaly było tam sporo młodych osób.
        Swietnie sie po nim czułam i wypoczełam.Ceny sa bardzo zróznicowane.Niezaleznie
        od wieku trzeba o siebie dbacc. Potem bedzie juz za poźno.

Nie trzeba tam lapac facetów .
        Po co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka