Gość: dupa IP: *.bulldogdsl.com 04.08.06, 10:03 bara bara bara...bullshit statystycznie to kon i jezdziec msja po 3 nogi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalka Re: Polacy i ich seks IP: 217.153.131.* 04.08.06, 10:22 xD to jakaś totalna bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Polacy i ich seks 04.08.06, 11:34 A mówili forumowicze, że seks analny jest domeną gejów. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Polacy i ich seks IP: 217.153.142.* 04.08.06, 10:32 pewnie można było napisać więcej :) btw. mam głupie pytanie: co to jest pozycja "misjonarska" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dementi Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:35 Powinno być "marsjańska", wkradł się błąd. Wiesz, to taka bardzo udziwniona pozycja... Kosmiczna, można powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucusia Re: Polacy i ich seks IP: 212.244.186.* 04.08.06, 10:39 Nie rób wody z mózgu młodym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dementi Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:45 Nooo dobra. Tu masz opis tej pozycji: www.durex.pl/misjonarska.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Polacy i ich seks IP: *.compi.net.pl 04.08.06, 11:23 ach dzięki ! nie wiedział, że TO się TAK nazywa (również) ;-D coż, jestem z Warszawy i mam ponad 30 lat ... ale człowiek się uczy całe życie (i głupi umiera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Polacy i ich seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:31 biedne te łowiecki w podlaskiem.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khaern do niedowiarkow i malkontentow ! IP: *.gazownia.szczecin.pl 04.08.06, 11:29 a Wy na jakiej podstawie z miejsca negujecie wyniki tych badan ? czyzbyscie robili wlasne badania ? a moze stawiacie sie ponad prof. Izdebskim ( nota bene uznanym i znanym ekspertem w Polsce ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oralny z wytryskiem do ust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:37 Prostak! Przez takie komentarze ma się dosyć! Przecież nawet oralny sex ma w sobie coś wspaniałego,a ty traktujesz to ochydnie i wulgarnie! Biedne te Twoje partnerki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lze_elita I dlatego za ten seks MUSI slono bulic, bo zadnej IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:39 normalnej dziewczyny nie potrafi rozgrzac na tyle, by sama tego chciala:) Ciapciak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oral_fan 2 stówki za prawie godzinkę zabawy to tak słono? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:44 Są dziewczyny, które na samą myśl o wzięciu penisa do ust dostają mdłości albo zwyczajnie się brzydzą, są też takie, które nie pozwalają się lizać w miejscach intymnyh bo sa jakieś nadwrażliwe itp. Spotkałem takie wśród tzw. "normalnych" a w agencji to nie ma problemu, jak nie chce to biorę inną a uzgadnia się przed. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.buziaczek Jestes odrazajacy! 04.08.06, 23:08 Widocznie nie potrafisz podniecic kobiety, poniewaz za bardzo skupiony jestes na swoim ptaku i na swojej przyjemnosci. Nie chcialabym miec do czynienia z facetem, ktory chodzi (lub chodzil) na dziwki. Nie tylko z wzgledow higienicznych... Po prostu tacy faceci to nieudacznicy, ktorzy nie nadaja sie do trwalych zwiazkow. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: 2 stówki za prawie godzinkę zabawy to tak sło 05.08.06, 10:30 Gość portalu: oral_fan napisał(a): > Są dziewczyny, które na samą myśl o wzięciu penisa do ust dostają mdłości albo > zwyczajnie się brzydzą, są też takie, które nie pozwalają się lizać w miejscach > intymnyh bo sa jakieś nadwrażliwe itp. Spotkałem takie wśród tzw. "normalnych" > a "Czy pani umie po francusku?" "Umiem, ale się brzydzę". > w agencji to nie ma problemu, jak nie chce to biorę inną a uzgadnia się przed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek to sprawa indywidualna IP: *.bredband.comhem.se 05.08.06, 19:30 Niektorzy ludzie obojga plci za slabo dbaja o higienie osobista.Pozycja analna jest dobra dla partnerow ktorzy juz sie bardzo dlugo bawia ze soba i wiedza jak to zrobic.To pozycja ktora moze wywolac choroby u kobiety. Ja nie wiem skad te pomiwary czasowe.Ze stala partnerka jak wchodzilismy do lozka to zaczynalem i konczylem po okolo 2 godzinach.Caly czas trwaly pieszczoty,gra wstepna pol godziny,3 stosunki dlugie z orgazmami i miedzy nimi jakies 2 przerwy po 10 minut.I nie bilem tu zadnych rekordow tylko robilismy to z duza pasja.No moja partnerka byla mlodsza o 15 lat. Chce tez zaznaczyc ze nigdy nie preferuje perwersji,wprowadzania osob 3-cich do lozka.Sex ma byc intymna rozkosza miedzy mna i moja partnerka,bez rozbierania sie pod koldra,kochamy sie przy swietle patrzac sobie w oczy na przyklad w pozycji jezdzca.Sam sex bez milosci w jakiejs prezerwatywie to tylko wulgarne ru..ie ,a nie uprawianie milosci.Sex musi byc dopelnieniem milosci ,pasji do kogos,inaczej mozna miec setki partnerow i zawsze bedziecie szukac i zdradzac. Zdrady nie bedzie jezeli kocha sie z wzajemnoscia i ma sie udane pozycie. W Polsce dulszczyna ,zasciankowsc zdeza sie z wyuzdaniem i rozpusta wielkich miast.Polacy maja jakies zabobonne przekonaia ,ze francuzki sa najlepsze w lozku a wlosi to kochankowie super,albo ze murzyn to ma takiego duzego jak kon. Facet musi miec te 20 cm i grubego czlonka i jest dobrze .Wszystko ponad to juz kalectwo,mniejszy o te 2 centymetry tez sobie poradzi ale juz o 5 bedzie u wiekszosci kobiet zbyt anemiczny.Picie wodki i palenie papierosow oslabia potencje!Tak isam efekt ma zazywanie dluzszy czas lekow silnych (antybitykow) silne upaly lub mrozy ,stan przejdzenia lub pernamentnego niedozywienia,ostatni czynnik to niewyspanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oral_fan No oczywiście że ma coś wspaniałego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:41 w sobie, przecież o tym piszę właśnie, jakby nie był cudowny to bym pisał inaczej, czytaj uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Oralny z wytryskiem do ust 05.08.06, 10:29 Gość portalu: gość napisał(a): > Prostak! Przez takie komentarze ma się dosyć! Przecież nawet oralny sex ma w > sobie coś wspaniałego,a ty traktujesz to ochydnie i wulgarnie! Biedne te Twoje > partnerki.... Seks oralny powinien być zakazany, bo z połykiem - to ludożerstwo, z wypluciem - to aborcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lampucer3223 Re: Polacy i ich seks IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 04.08.06, 11:41 Seks to nie dla mnie . Dziękuje bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buscador A ty co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:46 Jakiś nawiedzony? Asexual? Zorganizuj specjalną paradę dla takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Polacy i ich seks 05.08.06, 10:32 Gość portalu: Lampucer3223 napisał(a): > Seks to nie dla mnie . Dziękuje bardzo . Idź do zakonu! Pewien znajomy zakonnik powiedział mi, że tam na takich czekają. Nie byłoby może afer pedalskich czy pedofilskich wśród zakonników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzydek Re: Polacy i ich seks IP: 83.220.216.* 18.11.06, 18:03 ...nie dla CIEBIE ze wzgl. na wiek ,czy tez zakaz mamy,lub,,z calym szacunkiem jaklies inne uwarunkowania? Nie przejmuj sie !Powiem pol zartem pol serio-kazda po.....ora znajdzie swego amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
apparent Re: Polacy i ich seks 04.08.06, 11:54 Typowy ogórek pisany przez kobiety. Rodzaj męski oczywiście nie jest świadom swoich praw seksualnych bo ich przecież nie posiada. Dlaczego nie napiszecie, że seks analny upośledza fizjologię wydalania? Ogólnie pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:01 masz rację! no anal sex! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dementi Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:19 Czyżby ostatnie zaburzenia dyspeptyczne Prezydenta miały źródło w poruszanym przez apparent temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ricofederico A ja nie zdradzam mojej dziewczyny!!!! 04.08.06, 12:25 A ja nie zdradzam mojej dziewczyny!!!! KUzmple uwazaja ze jestem nienormalny. A ja ja po prostu KOCHAM!!!! Milosc wyklucza zdrade i koniec!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalony yuppi Gdzie w Wawie znajdę najdroższe prostytutki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:35 Najdroższe tzn. najlepsze ,najczystsze i bez chorób ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Gdzie w Wawie znajdę najdroższe prostytutki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:19 w akademikach, robia to pod prysznicem i nazywaja potem sponsoringiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZYDEK Re: Gdzie w Wawie znajdę najdroższe prostytutki ? IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:28 ...na pewno to nie bedzie ona!,ale jezeli sie ozenisz to zobaczysz gdzie drozej!!!!!!!hehehehea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albinos A jak sobie radzą z seksem księża i siostry? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A jak sobie radzą z seksem księża i siostry? 05.08.06, 10:40 Gość: albinos napisał: > A jak sobie radzą z seksem księża i siostry? Przeczytaj sobie "Sztukę obłapiania" Aleksandra Fredry. Zacytuję ci fragment, taki łagodniejszy: Siostra Barbara o wieczornej porze Głosi swe pienia za kratą na chorze. Aż tu jej z tyłu, sunąc od kolana, Podchodzi korzeń Księdza Kapelana. Wnet to poznała śpiewaczka zbyt rada, Z jakiego klucza śpiewać jej wypada. Takt więc wyraźnie dupą wykazuje, I "allegretto" żwawo intonuje. Mocne stoccato" w trele potem zmienia, I na westchnieniu kończy swoje pienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywawa Re: Polacy i ich seks IP: *.dwtele.pl 04.08.06, 12:43 Heh...za dwa lata, podczas kolejnych badań - warszawka, przodować będzie w bizaryzmie, bukake, pissingu i oddawaniu kału na partnera. Oni już są tak życiem znudzeni, tak wszystko już widzieli i przeżyli, tak cudownymi są kochankami że muszą sobie wchodzić w tyłki żeby coś poczuć. Czy to by sugerowało że warszawianki są już tak "rozjechane". Oglądając rubryki towarzyskie w popularnych "gazetach" nie potrafie się orpzeć takiemu własnie przekonaniu. Jak najwięcej, jak najkrócej, jak najwięcej doznań. Tylko że po 30 nie będzie już czego doświadczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dementi Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:51 antywawa to kolejny prowincjonalny frustrat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożenka Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:48 Racja,racja!!!Nie toże jestem pruderyjna,ale uważam że wyrafinowany,wymyślny seks można przeżyć ze STAłYM partnerem.Myślę,że trzeba być albo bardzo zdeterminowanym,albo BARDZO samotny żeby się godzić z przygodnym partnerem na seks oralny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.buziaczek Albo zdesperowanym... 04.08.06, 23:26 Ludzie na sile zmieniaja partnerow jak skarpetki, robia z nimi wszystko co jest mozliwe, poniewaz wiedza, ze odwazny seks jest teraz na czasie (lizanie, wkladanie sobie we wszytkie mozliwe dziury na w ciele). Potem maja satysfakcje, gdy opowiadaja znajomym o swoich doswiadczeniach. Chca im imponowac, potwierdzic, ze sa super atrakcyjni. Ale to nie oznacza, ze to (uprawianie sexu z osobami, ktore dopiero poznali 10 min. temu) sprawia im przyjemnosc. Chodzi tylko o potwierdzenie swej atrakcyjnoscii i podubudowanie sewgo prymitywnego ego, moze jeszcze o utrzymanie dobrej kondycji fizycznej. To wszystko! Napewno nie ma tam miejsca na uczucia, poniewaz takie osoby nie potrafia kochac za mlodu. Zdarza mi sie to dopiero gdy sa juz nieatrakcyjnymi z wygladu starcami. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrotka06 Re: Polacy i ich seks 07.08.06, 14:47 Nie wiem jak samotnym trzeba być żeby to robić z kimś przypadkowym... Raczej nawalonym albo naćpanym,... albo stukniętym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzydek Re: Polacy i ich seks IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:46 Bzydek to nie brzyydek!.Bbozenka-jamci chlop chlop zkrwi i kosci -za TWOJA orientacje daje ci 150pkt.na 100 mozliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzydek Re: Polacy i ich seks IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:53 Bzydek to nie brzyydek!.Bbozenka-jamci chlop chlop zkrwi i kosci -za TWOJA orientacje daje ci 150pkt.na 100 mozliwych.Kocham caly m sercem ,dusza i cialemwszystkie niewiasty nadajace sie do kochania.Mam przeogromny szacunek dla takich wypowiedzi ipostepowania jak TWOJA.Z wyrazami szacunku i sympatii j/w.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Sex a sex? IP: *.bredband.comhem.se 05.08.06, 19:45 Wiekszosc mlodych kobiet nie uznaje za sex wziecie penisa do ust.Natomiast calowanie z jezykiem uwazaja za zbyt osobiste. Mlode dziewczyny jezeli juz sie bzykaja to w pupe zeby zachowac cnote. Sponsoring to inna bajka.Dziesiatki moze nawet setki tysiecy kobiet i dziewczyn szuka swojego partnera przez internetowe strony typu randka czy poznajmy sie.Szybki sex w zasiegu reki i slaba ekonomia mezczyzn powoduje ze zycie na karte rowerowa stalo sie norma.Pary ktore zawieraja zwizki malzenskie bo dzidzi pcha sie na swiat najczesciej sie rozchodza. Coraz wiecej jest dewiacji w spoleczenstwie i przemocy sexualnej czy molestowania w rodzinie.Statystyki o tym milcza,a nieudane zwiazki mlodych ludzi jakby potwierdzaja to co tu napisalem. Wiekszosc moich znajomych to single dobrze sytuaowane ,ktore nie potrafia sobie ulozyc zycia towarzyskiego wiec sa pracocholikami.Ludzie z luksusowymi mieszkaniami ,samochodami,dobrze zarabiajacy okolo 30 i zaraz po ,nie chca sie dzielic z nikim .Najmneisze niepowodzenie i rozstaja sie ,zdradzaja w ..........pracy.Bo tam przenosza sie na wieksza czesc doby.Oni nawet juz nie umieja odpoczywac i rozkoszowac sie lenistwem w czasie urlopu .Taki stan wyzwala u nicj klotliowsc i podejrzliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sex a sex? 05.08.06, 21:09 Gość portalu: dudek napisał(a): > Wiekszosc mlodych kobiet nie uznaje za sex wziecie penisa do ust.Natomiast > calowanie z jezykiem uwazaja za zbyt osobiste. > Mlode dziewczyny jezeli juz sie bzykaja to w pupe zeby zachowac cnote. Na takie dziewczyny poeta, niejaki Stanisław Przybyszewski wymyślił termin "półdziewica" (demi-vierge) - panienka nie unikająca kontaktów seksualnych z mężczyznami ale tak, żeby zachować dziewictwo. ..."mówili o niej bógwico, że jest tylko półdziewicą. Nie każda jest taka święta Żeby zaraz mieć bliźnięta!" (Tadeusz Boy-Żeleński - "Ernestynka") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywawa Re: Polacy i ich seks IP: *.dwtele.pl 04.08.06, 12:46 Teraz oczywiście oczekuję bluzg ze strony nowoczesnych warszawiaków. Jestem oczywiście zacofanym ignorantem i nie wiem co to pożycie seksualne polaków. te statystyczne klkanaście minut poraża! 12 minut? 18 minut? Robicie to w przerwach reklamowych czy specjalnie sie przygotowujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adversary [...] IP: 199.67.203.* 04.08.06, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Polacy i ich seks IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 04.08.06, 13:48 antywawa - ten nick to wyraz jakiś kompleksów czy może tylko głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
apparent Re: Polacy i ich seks 04.08.06, 16:49 Trzeba umieć przyjąć do wiadomości, że nie wszyscy lubią Wa...wę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no comment Re: Polacy i ich seks IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 04.08.06, 16:58 apparent napisał: > Trzeba umieć przyjąć do wiadomości, że nie wszyscy lubią Wa...wę. Trzeba umieć przyjąć do wiadomości że są tacy co ją lubią i to bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrotka06 Re: Polacy i ich seks 07.08.06, 14:50 Nie trzeba wawy lubić, ale też nie trzeba z niej szydzić. A przede wszystkim z jej mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww zatkaj dziura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:29 co za fascynująca lektura! Piękna zatkaj dziura, bo wszyscy co coś pisać umieją pojechali na wakacje i wy bidulki taki archiw wydzieracie - byle o seksie to przeczytają durnie. Brawo za inwencję twórczą dla GW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad podkarpaccy górale IP: *.244.131.190.mielec131.ptc.pl 04.08.06, 13:45 "Najwierniejsi są górale - na Podkarpaciu..." szkoda tylko że większość górali mieszka w woj. małopolskim i nazwa województwa z Rzeszowem jako stolicą to tak poroniony pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
sobek21 Re: podkarpaccy górale 04.08.06, 13:49 Górale na Podkarpaciu? :D Żyję tutaj 20 lat i ani jednego nie spotkałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja18 Re: podkarpaccy górale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:01 tej Pikni a moze mi powiecie jeszcze że te dwanaście minut jest razem z grą wstępną??;p;p;p nie teraz serio- mam nadzieje że te 12 minut dotyczy tylko tego kiedy facet "znajduje się" w swojej partnerce? bo jak nie to klęska;)prosze o odp w miare dojrzałej osoby która se ze mnie jja nie zrobi:)pa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brrawurka Re: podkarpaccy górale IP: *.zielona / *.um.zielona-gora.pl 04.08.06, 14:22 12 minut to czas przebywania w partnerce, po uplywie tego czasu mozna zapalic papierosa chachacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: podkarpaccy górale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:21 ja tez nie wiem, bo mnie to zajmuje o wiele wiecej niz 12, wiecej niz 18 minut, no łącznie gdzieś ponad godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:18 I to cała prawda o statystyce :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Kaz Re: Polacy i ich seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:28 Waćpan bzdury opowiadasz. Statystycznie to koń i jeździec należą do dwóch łatwo rozróżnialnych populacji. W jednej osobniki mają średnio cztery, a w drugiej średnio dwie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Konie mają 8 nóg! 04.08.06, 21:18 Gość portalu: Maxi Kaz napisał(a): > Waćpan bzdury opowiadasz. > Statystycznie to koń i jeździec należą do dwóch łatwo rozróżnialnych populacji. > > W jednej osobniki mają średnio cztery, a w drugiej średnio dwie nogi. A nie, bo konie mają 8 nóg: dwie przednie i dwie tylne to 4; 2 prawe i dwie lewe też 4; 4+4=8! :))))))))))))))) Pamiętam to z jakiejś śląskiej bajki, jak Slązak nabrał diabła Rokitę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzydek Re: Konie mają 8 nóg! IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:07 ...a w zwiazku radieckim rosly dynie i melony ktore pojedynczo dzwigiem ladowano na samochod.EEHEEEE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor A ja lubiem grać kakao . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzydek Re: A ja lubiem grać kakao . n/t IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:00 Badz szczery!,jak dlugo potem sie myjesz?...i jakich srodkow dyzenfekcyjnych uzywasz.Jestesmy ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Polacy i ICH (?!) seks IP: *.crowley.pl 04.08.06, 17:29 Dlaczego zydorcza napisala: "ICH" a nie "NASZ"? Bo nie uwaza sie za Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Polacy i ich seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:55 Obserwuję żonę i jej koleżanki-co innego mówią a co innego robią.Nieudaczne leniwe kochanki,plotkary.Prezenciki ,dobre słowo ,próba obejrzenia dobrego filmu z podtekstem erotycznym jest słabo akceptowana.Kwiaty imieninowe to chyba najsłabsze w kwiaciarni-po kilku takich podłych uwagach z synami podjęliśmy decyzję,żadnych kwiatów.Udaje że tego nie widzi ale jest jej głupio,oficjalnie powiedziałem o powyższej decyzji.Ma ładny wybudowany przezemnie dom,ciągle sprząta.Szczególny pociąg do sprzątania którego często nie trzeba robić zaczyna wieczorem w piątek .Trwa to często do niedzieli.Jak nie skończy sprzątać(przestałem jej w tym pomagać)to zaczyna podróże rodzinne.To jest babski szoking,za tandetny sex wyrzuciłem żonę z kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.buziaczek Co za beznadziejny fagas! 04.08.06, 23:15 Jak bym byla twoja zona, tez bym cie miala gdzies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Polacy i ich seks IP: *.chello.pl 05.08.06, 00:43 nie, no Ty to chyba za materac u tych zoninych kolezanek robiles, ze tak wszystko o nich wiesz??? A moze dlatego woli sprzatanie, bo nie tylko materacem bywales? A moze zamiast medzic i zrzedzic pomizialbys ja po karku? Wtedy zlapalaby za co innego, niz kij od szczotki? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrotka06 Re: Polacy i ich seks 07.08.06, 14:56 To współczuję takiej żony. Ale coś w tym jest. Moja matka zawsze narzekała i teraz też narzeka, że ojciec "zapomina" o okazjach. Ale z tego co wiem to w łóżku to im raczezj dobrze było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Re: Polacy i ich seks IP: *.hsd1.nj.comcast.net 05.08.06, 01:40 Jeśli partnerzy się kochają to wyuzdane pozy nie są potrzebne. Ale jeśli się idzie do burdelu, wtedy popuszcza si e wodze fantazji. Uważam iż każdy organ u człowieka jest odpowiednio przystosowany do różnych funcji.Oblizywanie spermy jest czym sw po prostu obrzydliwym. A tak na marginesie to ludzie prości są najbardziej atrakcyjnymi parnerami / partnerkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sand Re: Polacy i ich seks IP: 12.155.200.* 05.08.06, 04:45 po 1 wszelkie stereotypy dotyczace warszawiakow nie dotycza tak naprawde warszawiakow. Prawdziwy warszawiak nie obnosi sie tym skad jest, nie musi. Dopiero ci "przyjezdni", bedac pozniej juz "na wyjezdzie" i zachowujac sie tak jak zostali wychowani zaznaczajac przy tym, jak bardzo to oni sa z warszawy, daja powody do tworzenia sie pewnych stereotypow. i tyle na ten temat po 2 jak mozecie oceniac intensywnosc czyichs uczuc przez pryzmat roznorodnosci pozycia sexualnego? najwazniejsze jest aby sie dobrac, jesli dla 2 ludzi te statystyczne 12 minut, wliczajac w to pewnie prysznic, wysarcza do pelni szczescia, to jest to napewno cos czego mozna pozazdroscic. A opinia, ze wszelkie inne formy milosci niz tzw sex normalny sa jakies wynaturzone, swiadczy tylko o tym ze dana osoba nie spotkala jeszcze swojej ukochanej osoby. Wyraz zachwytu w oczach ukochanej osoby wart jest wszelkich poswiecen, ktore w takim obliczu bardzo szybko zamienia sie w przyjemnosc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Sex,to tylko odzwierciedlenie kultury osobistej .. 05.08.06, 08:25 narodu.Jest taki jak ona,nadzwyczaj żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu1 Re: Sex,to tylko odzwierciedlenie kultury osobist IP: *.wall.soneralink.com 05.08.06, 09:12 Prosze rozwin watek bo nie rozumiem co masz na mysli. Albo nie potrafie zrozumiec i chce sie o tym przekonac. Wiec: w czym kultura osobista polakow jest inna (gorsza?) od w/w innych narodow? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrotka06 Re: Sex,to tylko odzwierciedlenie kultury osobist 07.08.06, 14:58 No właśnie, a poza tym dla kogo żałośny dla tego żalosny. Znam przynajmniej jedną parę, która jest zachwycona swoim pożyciem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Polacy i ich seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:42 o rany! to jestem w mniejszosci. dluzej, i wiecej opcji uprawiam. to ludzie tak nie robia? nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Polacy i ich seks 07.08.06, 22:17 kurcze, a my na podlasiu to niby po bozemu tylko... ide naprawic statystyke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piers Statystycznie to kazdy ma po jednym jądrze i piers IP: *.spidernet.net 07.11.06, 16:42 Statystycznie to kazdy na ziemi ma po jednym jądrze i piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzydek Re: Statystycznie to kazdy ma po jednym jądrze i IP: 83.220.216.* 18.11.06, 18:18 ...NIEPRAWDA!!!,to absolutna demagogia.Kobiet jest o trzecia czesc wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon Re: Statystycznie to kazdy ma po jednym jądrze i IP: *.chello.pl 26.11.06, 00:28 Niezupełnie. Statystycznie, to kobiet jest na świecie mniej więcej 108-110 na 100 facetów. W Polsce wychodzi około 105:100, najwięcej w łódzkim 110:100, najmniej śląskim: 96:100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzydek Re: Polacy i ich seks IP: 83.220.216.* 18.11.06, 18:27 Ja nie wiem co to bara zza bara.Dupa,dupek czy zad -czyjkolwiek,to tylko jakas tam tylna czesc czegos niewarta najmniejszej uwagi.Dla niektorych to szczyt ambitnych pozadan.Radze Ci-uwazaj na siebie i nie prowokuj ksywka. Odpowiedz Link Zgłoś