Dodaj do ulubionych

Polacy i ich seks

IP: *.bulldogdsl.com 04.08.06, 10:03
bara bara bara...bullshit statystycznie to kon i jezdziec msja po 3 nogi
Obserwuj wątek
    • Gość: lalka Re: Polacy i ich seks IP: 217.153.131.* 04.08.06, 10:22
      xD to jakaś totalna bzdura!
      • frant3 Re: Polacy i ich seks 04.08.06, 11:34
        A mówili forumowicze, że seks analny jest domeną gejów.

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
    • laureno Polacy i ich seks 04.08.06, 10:22
      Trochę lakoniczny artykuł.
      • Gość: Jacek Re: Polacy i ich seks IP: 217.153.142.* 04.08.06, 10:32
        pewnie można było napisać więcej :)

btw. mam głupie pytanie: co to jest pozycja "misjonarska" ????
        • Gość: dementi Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:35
          Powinno być "marsjańska", wkradł się błąd. Wiesz, to taka bardzo udziwniona
          pozycja... Kosmiczna, można powiedzieć...
          • Gość: Lucusia Re: Polacy i ich seks IP: 212.244.186.* 04.08.06, 10:39
            Nie rób wody z mózgu młodym...
            • Gość: dementi Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:45
              Nooo dobra. Tu masz opis tej pozycji:

www.durex.pl/misjonarska.html
              • Gość: Jacek Re: Polacy i ich seks IP: *.compi.net.pl 04.08.06, 11:23
                ach dzięki ! nie wiedział, że TO się TAK nazywa (również) ;-D
                coż, jestem z Warszawy i mam ponad 30 lat ... ale człowiek się uczy całe życie (i głupi umiera)
    • Gość: pixi Re: Polacy i ich seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:31
      biedne te łowiecki w podlaskiem..............
    • Gość: khaern do niedowiarkow i malkontentow ! IP: *.gazownia.szczecin.pl 04.08.06, 11:29
      a Wy na jakiej podstawie z miejsca negujecie wyniki tych badan ? czyzbyscie
      robili wlasne badania ? a moze stawiacie sie ponad prof. Izdebskim ( nota bene
      uznanym i znanym ekspertem w Polsce )
    • Gość: gość Re: Oralny z wytryskiem do ust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:37
      Prostak! Przez takie komentarze ma się dosyć! Przecież nawet oralny sex ma w
      sobie coś wspaniałego,a ty traktujesz to ochydnie i wulgarnie! Biedne te Twoje
      partnerki....
      • Gość: lze_elita I dlatego za ten seks MUSI slono bulic, bo zadnej IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:39
        normalnej dziewczyny nie potrafi rozgrzac na tyle, by sama tego chciala:)
        Ciapciak!
        • Gość: oral_fan 2 stówki za prawie godzinkę zabawy to tak słono? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:44
          Są dziewczyny, które na samą myśl o wzięciu penisa do ust dostają mdłości albo
          zwyczajnie się brzydzą, są też takie, które nie pozwalają się lizać w miejscach
          intymnyh bo sa jakieś nadwrażliwe itp. Spotkałem takie wśród tzw. "normalnych" a
          w agencji to nie ma problemu, jak nie chce to biorę inną a uzgadnia się przed.
          • izabela.buziaczek Jestes odrazajacy! 04.08.06, 23:08
            Widocznie nie potrafisz podniecic kobiety, poniewaz za bardzo skupiony jestes
            na swoim ptaku i na swojej przyjemnosci. Nie chcialabym miec do czynienia z
            facetem, ktory chodzi (lub chodzil) na dziwki. Nie tylko z wzgledow
            higienicznych... Po prostu tacy faceci to nieudacznicy, ktorzy nie nadaja sie
            do trwalych zwiazkow.
          • eti.gda Re: 2 stówki za prawie godzinkę zabawy to tak sło 05.08.06, 10:30
            Gość portalu: oral_fan napisał(a):

> Są dziewczyny, które na samą myśl o wzięciu penisa do ust dostają mdłości albo
            > zwyczajnie się brzydzą, są też takie, które nie pozwalają się lizać w
            miejscach
            > intymnyh bo sa jakieś nadwrażliwe itp. Spotkałem takie wśród
            tzw. "normalnych"
            > a

"Czy pani umie po francusku?" "Umiem, ale się brzydzę".
            > w agencji to nie ma problemu, jak nie chce to biorę inną a uzgadnia się przed.
          • Gość: dudek to sprawa indywidualna IP: *.bredband.comhem.se 05.08.06, 19:30
            Niektorzy ludzie obojga plci za slabo dbaja o higienie osobista.Pozycja analna
            jest dobra dla partnerow ktorzy juz sie bardzo dlugo bawia ze soba i wiedza jak
            to zrobic.To pozycja ktora moze wywolac choroby u kobiety.
            Ja nie wiem skad te pomiwary czasowe.Ze stala partnerka jak wchodzilismy do
            lozka to zaczynalem i konczylem po okolo 2 godzinach.Caly czas trwaly
            pieszczoty,gra wstepna pol godziny,3 stosunki dlugie z orgazmami i miedzy nimi
            jakies 2 przerwy po 10 minut.I nie bilem tu zadnych rekordow tylko robilismy to
            z duza pasja.No moja partnerka byla mlodsza o 15 lat.
            Chce tez zaznaczyc ze nigdy nie preferuje perwersji,wprowadzania osob 3-cich do
            lozka.Sex ma byc intymna rozkosza miedzy mna i moja partnerka,bez rozbierania
            sie pod koldra,kochamy sie przy swietle patrzac sobie w oczy na przyklad w
            pozycji jezdzca.Sam sex bez milosci w jakiejs prezerwatywie to tylko wulgarne
            ru..ie ,a nie uprawianie milosci.Sex musi byc dopelnieniem milosci ,pasji do
            kogos,inaczej mozna miec setki partnerow i zawsze bedziecie szukac i zdradzac.
            Zdrady nie bedzie jezeli kocha sie z wzajemnoscia i ma sie udane pozycie.
            W Polsce dulszczyna ,zasciankowsc zdeza sie z wyuzdaniem i rozpusta wielkich
            miast.Polacy maja jakies zabobonne przekonaia ,ze francuzki sa najlepsze w
            lozku a wlosi to kochankowie super,albo ze murzyn to ma takiego duzego jak kon.
            Facet musi miec te 20 cm i grubego czlonka i jest dobrze .Wszystko ponad to juz
            kalectwo,mniejszy o te 2 centymetry tez sobie poradzi ale juz o 5 bedzie u
            wiekszosci kobiet zbyt anemiczny.Picie wodki i palenie papierosow oslabia
            potencje!Tak isam efekt ma zazywanie dluzszy czas lekow silnych (antybitykow)
            silne upaly lub mrozy ,stan przejdzenia lub pernamentnego niedozywienia,ostatni
            czynnik to niewyspanie.
      • Gość: oral_fan No oczywiście że ma coś wspaniałego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:41
        w sobie, przecież o tym piszę właśnie, jakby nie był cudowny to bym pisał
        inaczej, czytaj uważnie.
      • eti.gda Re: Oralny z wytryskiem do ust 05.08.06, 10:29
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Prostak! Przez takie komentarze ma się dosyć! Przecież nawet oralny sex ma w
        > sobie coś wspaniałego,a ty traktujesz to ochydnie i wulgarnie! Biedne te
        Twoje
        > partnerki....

Seks oralny powinien być zakazany, bo z połykiem - to ludożerstwo, z wypluciem -
        to aborcja!
    • Gość: Lampucer3223 Re: Polacy i ich seks IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 04.08.06, 11:41
      Seks to nie dla mnie . Dziękuje bardzo .
      • Gość: buscador A ty co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:46
        Jakiś nawiedzony? Asexual? Zorganizuj specjalną paradę dla takich jak ty.
      • eti.gda Re: Polacy i ich seks 05.08.06, 10:32
        Gość portalu: Lampucer3223 napisał(a):

> Seks to nie dla mnie . Dziękuje bardzo .

Idź do zakonu! Pewien znajomy zakonnik powiedział mi, że tam na takich czekają.
        Nie byłoby może afer pedalskich czy pedofilskich wśród zakonników!
      • Gość: bzydek Re: Polacy i ich seks IP: 83.220.216.* 18.11.06, 18:03
        ...nie dla CIEBIE ze wzgl. na wiek ,czy tez zakaz mamy,lub,,z calym szacunkiem
        jaklies inne uwarunkowania? Nie przejmuj sie !Powiem pol zartem pol serio-kazda
        po.....ora znajdzie swego amatora.
    • apparent Re: Polacy i ich seks 04.08.06, 11:54
      Typowy ogórek pisany przez kobiety. Rodzaj męski oczywiście nie jest świadom
      swoich praw seksualnych bo ich przecież nie posiada. Dlaczego nie napiszecie,
      że seks analny upośledza fizjologię wydalania? Ogólnie pozdrawiam...
      • Gość: ada Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:01
        masz rację! no anal sex!
      • Gość: dementi Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:19
        Czyżby ostatnie zaburzenia dyspeptyczne Prezydenta miały źródło w poruszanym
        przez apparent temacie?
        • ricofederico A ja nie zdradzam mojej dziewczyny!!!! 04.08.06, 12:25

A ja nie zdradzam mojej dziewczyny!!!! KUzmple uwazaja ze jestem nienormalny. A ja ja po prostu KOCHAM!!!! Milosc wyklucza zdrade i koniec!! Pozdrawiam.
    • Gość: napalony yuppi Gdzie w Wawie znajdę najdroższe prostytutki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:35
      Najdroższe tzn. najlepsze ,najczystsze i bez chorób ?
      • Gość: student Re: Gdzie w Wawie znajdę najdroższe prostytutki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:19
        w akademikach, robia to pod prysznicem i nazywaja potem sponsoringiem
        • Gość: BZYDEK Re: Gdzie w Wawie znajdę najdroższe prostytutki ? IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:28
          ...na pewno to nie bedzie ona!,ale jezeli sie ozenisz to zobaczysz gdzie
          drozej!!!!!!!hehehehea.
    • Gość: albinos A jak sobie radzą z seksem księża i siostry? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:38
      • eti.gda Re: A jak sobie radzą z seksem księża i siostry? 05.08.06, 10:40
        Gość: albinos napisał:

> A jak sobie radzą z seksem księża i siostry?

Przeczytaj sobie "Sztukę obłapiania" Aleksandra Fredry.

Zacytuję ci fragment, taki łagodniejszy:

Siostra Barbara o wieczornej porze
        Głosi swe pienia za kratą na chorze.
        Aż tu jej z tyłu, sunąc od kolana,
        Podchodzi korzeń Księdza Kapelana.
        Wnet to poznała śpiewaczka zbyt rada,
        Z jakiego klucza śpiewać jej wypada.
        Takt więc wyraźnie dupą wykazuje,
        I "allegretto" żwawo intonuje.
        Mocne stoccato" w trele potem zmienia,
        I na westchnieniu kończy swoje pienia.

• Gość: antywawa Re: Polacy i ich seks IP: *.dwtele.pl 04.08.06, 12:43
      Heh...za dwa lata, podczas kolejnych badań - warszawka, przodować będzie w bizaryzmie, bukake, pissingu i oddawaniu kału na partnera. Oni już są tak życiem znudzeni, tak wszystko już widzieli i przeżyli, tak cudownymi są kochankami że muszą sobie wchodzić w tyłki żeby coś poczuć. Czy to by sugerowało że warszawianki są już tak "rozjechane". Oglądając rubryki towarzyskie w popularnych "gazetach" nie potrafie się orpzeć takiemu własnie przekonaniu. Jak najwięcej, jak najkrócej, jak najwięcej doznań. Tylko że po 30 nie będzie już czego doświadczać.
      • Gość: dementi Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:51
        antywawa to kolejny prowincjonalny frustrat
      • Gość: Bożenka Re: Polacy i ich seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:48
        Racja,racja!!!Nie toże jestem pruderyjna,ale uważam że wyrafinowany,wymyślny
        seks można przeżyć ze STAłYM partnerem.Myślę,że trzeba być albo bardzo
        zdeterminowanym,albo BARDZO samotny żeby się godzić z przygodnym partnerem na
        seks oralny!!!
        • izabela.buziaczek Albo zdesperowanym... 04.08.06, 23:26
          Ludzie na sile zmieniaja partnerow jak skarpetki, robia z nimi wszystko co jest
          mozliwe, poniewaz wiedza, ze odwazny seks jest teraz na czasie (lizanie,
          wkladanie sobie we wszytkie mozliwe dziury na w ciele). Potem maja satysfakcje,
          gdy opowiadaja znajomym o swoich doswiadczeniach. Chca im imponowac,
          potwierdzic, ze sa super atrakcyjni. Ale to nie oznacza, ze to (uprawianie sexu
          z osobami, ktore dopiero poznali 10 min. temu) sprawia im przyjemnosc. Chodzi
          tylko o potwierdzenie swej atrakcyjnoscii i podubudowanie sewgo prymitywnego
          ego, moze jeszcze o utrzymanie dobrej kondycji fizycznej. To wszystko! Napewno
          nie ma tam miejsca na uczucia, poniewaz takie osoby nie potrafia kochac za
          mlodu. Zdarza mi sie to dopiero gdy sa juz nieatrakcyjnymi z wygladu starcami.
        • dobrotka06 Re: Polacy i ich seks 07.08.06, 14:47
          Nie wiem jak samotnym trzeba być żeby to robić z kimś przypadkowym... Raczej
          nawalonym albo naćpanym,... albo stukniętym
        • Gość: bzydek Re: Polacy i ich seks IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:46
          Bzydek to nie brzyydek!.Bbozenka-jamci chlop chlop zkrwi i kosci -za TWOJA
          orientacje daje ci 150pkt.na 100 mozliwych.
        • Gość: bzydek Re: Polacy i ich seks IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:53
          Bzydek to nie brzyydek!.Bbozenka-jamci chlop chlop zkrwi i kosci -za TWOJA
          orientacje daje ci 150pkt.na 100 mozliwych.Kocham caly m sercem ,dusza i
          cialemwszystkie niewiasty nadajace sie do kochania.Mam przeogromny szacunek dla
          takich wypowiedzi ipostepowania jak TWOJA.Z wyrazami szacunku i sympatii j/w..
      • Gość: dudek Sex a sex? IP: *.bredband.comhem.se 05.08.06, 19:45
        Wiekszosc mlodych kobiet nie uznaje za sex wziecie penisa do ust.Natomiast
        calowanie z jezykiem uwazaja za zbyt osobiste.
        Mlode dziewczyny jezeli juz sie bzykaja to w pupe zeby zachowac cnote.
        Sponsoring to inna bajka.Dziesiatki moze nawet setki tysiecy kobiet i dziewczyn
        szuka swojego partnera przez internetowe strony typu randka czy poznajmy
        sie.Szybki sex w zasiegu reki i slaba ekonomia mezczyzn powoduje ze zycie na
        karte rowerowa stalo sie norma.Pary ktore zawieraja zwizki malzenskie bo dzidzi
        pcha sie na swiat najczesciej sie rozchodza.
        Coraz wiecej jest dewiacji w spoleczenstwie i przemocy sexualnej czy
        molestowania w rodzinie.Statystyki o tym milcza,a nieudane zwiazki mlodych
        ludzi jakby potwierdzaja to co tu napisalem.
        Wiekszosc moich znajomych to single dobrze sytuaowane ,ktore nie potrafia sobie
        ulozyc zycia towarzyskiego wiec sa pracocholikami.Ludzie z luksusowymi
        mieszkaniami ,samochodami,dobrze zarabiajacy okolo 30 i zaraz po ,nie chca sie
        dzielic z nikim .Najmneisze niepowodzenie i rozstaja sie ,zdradzaja
        w ..........pracy.Bo tam przenosza sie na wieksza czesc doby.Oni nawet juz nie
        umieja odpoczywac i rozkoszowac sie lenistwem w czasie urlopu .Taki stan
        wyzwala u nicj klotliowsc i podejrzliwosc.
        • eti.gda Re: Sex a sex? 05.08.06, 21:09
          Gość portalu: dudek napisał(a):

> Wiekszosc mlodych kobiet nie uznaje za sex wziecie penisa do ust.Natomiast
          > calowanie z jezykiem uwazaja za zbyt osobiste.
          > Mlode dziewczyny jezeli juz sie bzykaja to w pupe zeby zachowac cnote.

Na takie dziewczyny poeta, niejaki Stanisław Przybyszewski wymyślił
          termin "półdziewica" (demi-vierge) - panienka nie unikająca kontaktów
          seksualnych z mężczyznami ale tak, żeby zachować dziewictwo.

..."mówili o niej bógwico,
          że jest tylko półdziewicą.
          Nie każda jest taka święta
          Żeby zaraz mieć bliźnięta!"
          (Tadeusz Boy-Żeleński - "Ernestynka")
    • Gość: antywawa Re: Polacy i ich seks IP: *.dwtele.pl 04.08.06, 12:46
      Teraz oczywiście oczekuję bluzg ze strony nowoczesnych warszawiaków. Jestem oczywiście zacofanym ignorantem i nie wiem co to pożycie seksualne polaków.

te statystyczne klkanaście minut poraża! 12 minut? 18 minut? Robicie to w przerwach reklamowych czy specjalnie sie przygotowujecie?

• Gość: Adversary [...] IP: 199.67.203.* 04.08.06, 12:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ratio Re: Polacy i ich seks IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 04.08.06, 13:48
        antywawa - ten nick to wyraz jakiś kompleksów czy może tylko głupoty?
        • apparent Re: Polacy i ich seks 04.08.06, 16:49
          Trzeba umieć przyjąć do wiadomości, że nie wszyscy lubią Wa...wę.
          • Gość: no comment Re: Polacy i ich seks IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 04.08.06, 16:58
            apparent napisał:

> Trzeba umieć przyjąć do wiadomości, że nie wszyscy lubią Wa...wę.

Trzeba umieć przyjąć do wiadomości że są tacy co ją lubią i to bardzo...
            • dobrotka06 Re: Polacy i ich seks 07.08.06, 14:50
              Nie trzeba wawy lubić, ale też nie trzeba z niej szydzić. A przede wszystkim z
              jej mieszkańców.
    • Gość: eww zatkaj dziura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:29
      co za fascynująca lektura! Piękna zatkaj dziura, bo wszyscy co coś pisać umieją
      pojechali na wakacje i wy bidulki taki archiw wydzieracie - byle o seksie to
      przeczytają durnie.
      Brawo za inwencję twórczą dla GW!
    • Gość: Irasiad podkarpaccy górale IP: *.244.131.190.mielec131.ptc.pl 04.08.06, 13:45
      "Najwierniejsi są górale - na Podkarpaciu..." szkoda tylko że większość górali mieszka w woj. małopolskim i nazwa województwa z Rzeszowem jako stolicą to tak poroniony pomysł.
      • sobek21 Re: podkarpaccy górale 04.08.06, 13:49
        Górale na Podkarpaciu? :D Żyję tutaj 20 lat i ani jednego nie spotkałem :)
      • Gość: ja18 Re: podkarpaccy górale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:01
        tej Pikni a moze mi powiecie jeszcze że te dwanaście minut jest razem z grą wstępną??;p;p;p nie teraz serio- mam nadzieje że te 12 minut dotyczy tylko tego kiedy facet "znajduje się" w swojej partnerce? bo jak nie to klęska;)prosze o odp w miare dojrzałej osoby która se ze mnie jja nie zrobi:)pa;)
        • Gość: Brrawurka Re: podkarpaccy górale IP: *.zielona / *.um.zielona-gora.pl 04.08.06, 14:22
          12 minut to czas przebywania w partnerce, po uplywie tego czasu mozna zapalic
          papierosa chachacha
        • Gość: budda Re: podkarpaccy górale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:21
          ja tez nie wiem, bo mnie to zajmuje o wiele wiecej niz 12, wiecej niz 18 minut,
          no łącznie gdzieś ponad godzinę
    • Gość: .... :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:18
      I to cała prawda o statystyce :)))))
    • Gość: Maxi Kaz Re: Polacy i ich seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:28
      Waćpan bzdury opowiadasz.
      Statystycznie to koń i jeździec należą do dwóch łatwo rozróżnialnych populacji.
      W jednej osobniki mają średnio cztery, a w drugiej średnio dwie nogi.
      • mark.parker Konie mają 8 nóg! 04.08.06, 21:18
        Gość portalu: Maxi Kaz napisał(a):

> Waćpan bzdury opowiadasz.
        > Statystycznie to koń i jeździec należą do dwóch łatwo rozróżnialnych populacji.
        >
        > W jednej osobniki mają średnio cztery, a w drugiej średnio dwie nogi.

A nie, bo konie mają 8 nóg: dwie przednie i dwie tylne to 4; 2 prawe i dwie lewe
        też 4; 4+4=8! :))))))))))))))) Pamiętam to z jakiejś śląskiej bajki, jak Slązak
        nabrał diabła Rokitę :))
        • Gość: bzydek Re: Konie mają 8 nóg! IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:07
          ...a w zwiazku radieckim rosly dynie i melony ktore pojedynczo dzwigiem
          ladowano na samochod.EEHEEEE!
    • Gość: kaczor A ja lubiem grać kakao . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:59
      • Gość: bzydek Re: A ja lubiem grać kakao . n/t IP: 83.220.216.* 18.11.06, 19:00
        Badz szczery!,jak dlugo potem sie myjesz?...i jakich srodkow dyzenfekcyjnych
        uzywasz.Jestesmy ciekawi.
    • Gość: x Polacy i ICH (?!) seks IP: *.crowley.pl 04.08.06, 17:29
      Dlaczego zydorcza napisala: "ICH" a nie "NASZ"?
      Bo nie uwaza sie za Polakow.
    • Gość: kuba Re: Polacy i ich seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:55
      Obserwuję żonę i jej koleżanki-co innego mówią a co innego robią.Nieudaczne
      leniwe kochanki,plotkary.Prezenciki ,dobre słowo ,próba obejrzenia dobrego filmu
      z podtekstem erotycznym jest słabo akceptowana.Kwiaty imieninowe to chyba
      najsłabsze w kwiaciarni-po kilku takich podłych uwagach z synami podjęliśmy
      decyzję,żadnych kwiatów.Udaje że tego nie widzi ale jest jej głupio,oficjalnie
      powiedziałem o powyższej decyzji.Ma ładny wybudowany przezemnie dom,ciągle
      sprząta.Szczególny pociąg do sprzątania którego często nie trzeba robić zaczyna
      wieczorem w piątek .Trwa to często do niedzieli.Jak nie skończy
      sprzątać(przestałem jej w tym pomagać)to zaczyna podróże rodzinne.To jest babski
      szoking,za tandetny sex wyrzuciłem żonę z kanapy.
      • izabela.buziaczek Co za beznadziejny fagas! 04.08.06, 23:15
        Jak bym byla twoja zona, tez bym cie miala gdzies!
      • Gość: hania Re: Polacy i ich seks IP: *.chello.pl 05.08.06, 00:43
        nie, no Ty to chyba za materac u tych zoninych kolezanek robiles, ze tak
        wszystko o nich wiesz???
        A moze dlatego woli sprzatanie, bo nie tylko materacem bywales?
        A moze zamiast medzic i zrzedzic pomizialbys ja po karku? Wtedy zlapalaby za co
        innego, niz kij od szczotki? ;-))
      • dobrotka06 Re: Polacy i ich seks 07.08.06, 14:56
        To współczuję takiej żony.
        Ale coś w tym jest. Moja matka zawsze narzekała i teraz też narzeka, że
        ojciec "zapomina" o okazjach. Ale z tego co wiem to w łóżku to im raczezj
        dobrze było :)
    • Gość: Zei Re: Polacy i ich seks IP: *.hsd1.nj.comcast.net 05.08.06, 01:40
      Jeśli partnerzy się kochają to wyuzdane pozy nie są potrzebne. Ale jeśli się
      idzie do burdelu, wtedy popuszcza si e wodze fantazji. Uważam iż każdy organ u
      człowieka jest odpowiednio przystosowany do różnych funcji.Oblizywanie spermy
      jest czym sw po prostu obrzydliwym. A tak na marginesie to
      ludzie prości są najbardziej atrakcyjnymi parnerami / partnerkami.
      • Gość: sand Re: Polacy i ich seks IP: 12.155.200.* 05.08.06, 04:45
        po 1 wszelkie stereotypy dotyczace warszawiakow nie dotycza tak naprawde
        warszawiakow. Prawdziwy warszawiak nie obnosi sie tym skad jest, nie musi.
        Dopiero ci "przyjezdni", bedac pozniej juz "na wyjezdzie" i zachowujac sie tak
        jak zostali wychowani zaznaczajac przy tym, jak bardzo to oni sa z warszawy,
        daja powody do tworzenia sie pewnych stereotypow. i tyle na ten temat

po 2 jak mozecie oceniac intensywnosc czyichs uczuc przez pryzmat roznorodnosci
        pozycia sexualnego? najwazniejsze jest aby sie dobrac, jesli dla 2 ludzi te
        statystyczne 12 minut, wliczajac w to pewnie prysznic, wysarcza do pelni
        szczescia, to jest to napewno cos czego mozna pozazdroscic. A opinia, ze
        wszelkie inne formy milosci niz tzw sex normalny sa jakies wynaturzone,
        swiadczy tylko o tym ze dana osoba nie spotkala jeszcze swojej ukochanej osoby.
        Wyraz zachwytu w oczach ukochanej osoby wart jest wszelkich poswiecen, ktore w
        takim obliczu bardzo szybko zamienia sie w przyjemnosc.

Pozdrawiam
    • wlodeusz Sex,to tylko odzwierciedlenie kultury osobistej .. 05.08.06, 08:25
      narodu.Jest taki jak ona,nadzwyczaj żałosny.
      • Gość: bu1 Re: Sex,to tylko odzwierciedlenie kultury osobist IP: *.wall.soneralink.com 05.08.06, 09:12
        Prosze rozwin watek bo nie rozumiem co masz na mysli. Albo nie potrafie
        zrozumiec i chce sie o tym przekonac. Wiec: w czym kultura osobista polakow
        jest inna (gorsza?) od w/w innych narodow?
        Pozdrawiam.
        • dobrotka06 Re: Sex,to tylko odzwierciedlenie kultury osobist 07.08.06, 14:58
          No właśnie, a poza tym dla kogo żałośny dla tego żalosny. Znam przynajmniej
          jedną parę, która jest zachwycona swoim pożyciem....
    • Gość: nana Re: Polacy i ich seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:42
      o rany! to jestem w mniejszosci. dluzej, i wiecej opcji uprawiam. to ludzie tak
      nie robia? nie wierze.
      • dagps Re: Polacy i ich seks 07.08.06, 22:17
        kurcze, a my na podlasiu to niby po bozemu tylko... ide naprawic statystyke;)
    • Gość: piers Statystycznie to kazdy ma po jednym jądrze i piers IP: *.spidernet.net 07.11.06, 16:42
      Statystycznie to kazdy na ziemi ma po jednym jądrze i piersi.
      • Gość: bzydek Re: Statystycznie to kazdy ma po jednym jądrze i IP: 83.220.216.* 18.11.06, 18:18
        ...NIEPRAWDA!!!,to absolutna demagogia.Kobiet jest o trzecia czesc wiecej.
        • Gość: miszon Re: Statystycznie to kazdy ma po jednym jądrze i IP: *.chello.pl 26.11.06, 00:28
          Niezupełnie. Statystycznie, to kobiet jest na świecie mniej więcej 108-110 na 100 facetów. W Polsce wychodzi około 105:100, najwięcej w łódzkim 110:100, najmniej śląskim: 96:100.
    • Gość: bzydek Re: Polacy i ich seks IP: 83.220.216.* 18.11.06, 18:27
      Ja nie wiem co to bara zza bara.Dupa,dupek czy zad -czyjkolwiek,to tylko jakas
      tam tylna czesc czegos niewarta najmniejszej uwagi.Dla niektorych to szczyt
      ambitnych pozadan.Radze Ci-uwazaj na siebie i nie prowokuj ksywka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka