Dodaj do ulubionych

Cud na Woronicza

21.09.06, 09:01
Koniec egzaltowanej Agatki
Wszyscy mają już dość jej głupkowatych min. Agata Młynarska (41 l.), jedna z najbardziej znanych polskich prezenterek telewizyjnych, odchodzi w cień. Nie dość, że władze TVP odsunęły ją od prowadzenia porannego programu "Pytanie na śniadanie", to jeszcze podobno sama była dyrektor TVP 2 Nina Terentiew(60 l.) nie chce z nią pracować przy "Bezludnej wyspie". Młynarska nie będzie też więcej prowadzić oficjalnych gal TVP. źródło: www.efakt.pl

Aż trudno uwierzyć w tego njusa. Gdyby tak jeszcze TVP zdobyła się na jakieś zadośćuczynienie za nękanie widzów przez tyle lat obecnością Agaty na ekranie. Może zniżka na abonament?
Obserwuj wątek
    • dr.szwajcner Re: Cud na Woronicza 21.09.06, 11:22
      l.george.l napisał:
      > Mo
      > że zniżka na abonament?

Zwolnic, to dopiero polowa sukcesu,
      a kto wie czy nie 1/4.
      Trudniej jest przyjac kogos, przynajmniej
      tak dobrego. Obecny układ boleśnie tego doswiadcza.
    • Gość: ewa Re: Cud na Woronicza IP: *.aster.pl 22.09.06, 00:18
      Gdyby p Mlynarska zwolniano bo ze TVP2 zmienia polityke i bedzie od dzis robic
      bardziej ambitny program (pani Agata w 'lekkich' programach jakie (niestety)
      glownie oglada sie TVP2 byla calkiem OK) to moze i bym sie ucieszyla... Ale
      chyba jednak program bedzie taki jak byl tylko wezma 'mloda', ktora to mloda
      bedzie latami na naszych oczach sie uczyc, tego co p Agata juz umie ;-)
      • Gość: kaka Re: Cud na Woronicza IP: *.aster.pl 22.09.06, 00:53
        Ewa ma racje , szukanie satysfakcji , że p.Młynarską zwolniono z TVP jest
        chore , bo mogę wskazać b.wiele sepleniących "panienek' z różnych programów ,
        którym do wiedzy i stylu p.Młynarskiej bardzo daleko- nie wszyskim musi się
        podobać , ale ma swój styl w przeciwieństwie np. do zupełnie "bezbarwnej"
        Katarzyny Dowbor, którą można niestety obserwować w kolorowych tygodnikach w
        których "zna się na wszystkim"-i zawsze jest tam gdzie można zaistnieć ( chyba
        Leppera podpatrzyła).Gdzie te czasy ,gdy można było wybierać i podziwiać panie
        Bożenę Walter,Annę Szulc ,Bogumiłę Wander,Edytę Wojtczak... to są panie z
        klasą , kulturą ,urodą - były prawdziwą ozdobą TVP.
        • Gość: Stach Re: Cud na Woronicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:38
          Młynarska jest świetną profesjonalistką na tle 90 % jej obecnych koleżanek w
          TVP.
    • Gość: Pokrak Re: Cud na Woronicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:21
      Pierwszy krok we właściwą stronę niezłomnego bronka.
      Tylko trzymajcie ją z daleka od programów dla przedszkolaków!
      Pora na fajkowską.
      • Gość: Kaśka Re: Cud na Woronicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:23
        Istotnie, cud. Nie umniejszam jakichś umiejętności, ale arogancja i
        niefotogeniczność z wadą wymowy to jednak za duża dawka tego, co da się znieść
        na ekranie. Gdyby jeszcze opracowała jakiś własny program, ale bycie tylko
        zapowiadaczką w roli nieustającej "dzidzi-piernik" po 40-ce, to już gruba
        przesada, zasługa "carycy" i nazwiska taty. Młodzież podszkoli się w rok, czy
        dwa i będzie można obejrzeć miłe i młode twarze - nareszcie!
        • marksam Re: Cud na Woronicza 24.09.06, 17:18
          Agata Młynarska to jedna z niewielu charakterystycznych prezenterek.
          Przynajmniej każdy wie kim jest. W przeciwieństwie do reszty. Cieszą się pewnie
          wszystkie inne gwiazdy, bo wiecej miejsca w grafiku.
          • Gość: gizmo Re: Cud na Woronicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 17:38
            To juz twój trzeci post (nie licząc wpisu kadlera) - nie przesadzaj, rozłóż to
            sobie na raty. Przy okazji - zgadzam się, że pani Młynarska jest
            charakterystyczna. Nawet bardzo.
            • marksam Re: Cud na Woronicza 24.09.06, 18:49
              Gismo, czemu ty tak tych ludzi nie lubisz? Ktoś cie skrzywdził? Uważasz pewnie,
              że jesteś wielkim cynikiem. I Demaskatorem. Ha. Ha. A odkrycia dokonałeś
              wiekopomnego.
              A może jesteś Adminem z TVN-u i płacą ci za krzywe posty o TVP?
              • Gość: gizmo Re: Cud na Woronicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:01
                Ja jestem gizmo. Przez "Z". Myslisz że jak jesteś idotą to mnie musiał ktoś
                skrzywdzić? Nie, mój drogi kumplu. Nie jestem i nie czuje się skrzywdzony - a
                ty nadal jesteś idiotą. I spamerem. A to na forum - tym i pozostałych - jest
                jak pierdzenie przy obiedzie. Wiem, że u ciebie się pierdzi przy obiedzie, ale
                wyobraź sobie, że nie wszędzie jest to mile widziane. Poza tym - gdzie są moje
                krzywe posty o TVP? Pokaż jakiś - razem się pokrzywimy.
        • dr.szwajcner Re: Cud na Woronicza 24.09.06, 17:41
          Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> Istotnie, cud. Nie umniejszam jakichś umiejętności, ale arogancja i
          > niefotogeniczność

Skoro jest niefotogeniczna, to tym badziej podziwiac
          ze tak dobrze wychodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka