Dodaj do ulubionych

Pierwsi "Oficerowie"

IP: *.karolin.pl 22.09.06, 09:15
Już można zobaczyć na iTVP po zalogowaniu i zapłaceniu 6 złociszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Pierwsi "Oficerowie" IP: 62.180.244.* 22.09.06, 09:16
      dziewczyna sympatyczna, ale nie wiem czy pana Pazure zniose....
    • Gość: air na osiolku bedzie za darmo /bt IP: *.tmodns.net 22.09.06, 09:55
      .
    • Gość: FreakyMisfit Re: Pierwsi "Oficerowie" IP: *.dialog.net.pl 22.09.06, 10:38
      uff, jak to dobrze że nie mam telewizora, jeszcze by mnie kusiło, by ten szajs oglądać.
    • Gość: gajewski Pierwsi "Oficerowie" IP: *.89.rev.vline.pl 22.09.06, 11:47
      "Glina" - to było wydarzenie. Najlepszy polski FILM KRYMINALNY W ODCINKACH.
      Czekam na kontynuację.
      • kragg racja! 22.09.06, 17:25
        W pełni się zgadzam.
        "Glina" to było osiągnięcie praktycznie niespotykane w Polsce. Film(bo to trzeba
        nazwać filmem) który ma bardzo dobry scenariusz, dobrych aktorów potrafiących
        się odnaleźć w roli, niezłe zdjęcia, dobrą scenografię.

"oficer" to przy Glinie bzdurki dla panienek - czym w sumie był.
        Da się Oficera streścić w jednym zdaniu: on ją kocha, ona go nie bo ma innego
        więc on znajduje sobie inną ale ma spięcie z jej bratem, w końcu innego i inną
        zabiają, wszyscy są nieszczęśliwi. HAPPY(bo to już)END.
        • Gość: Jezio Re: racja! IP: *.chello.pl 22.09.06, 19:35
          Zgadzam się z przedmówcami. "Glina" moim zdaniem był o wiele lepszy od
          "Oficera", choć i ten miał rzesze zwolenników. Mój kuzyn oglądał oba i
          stwierdził, że batdziej podobał mu się "Oficer", bo był taki młodzieżowy, w
          amerykańskim stylu, jak "Kryminalni". Na "Glinie" się nudził. Ma 16 lat.
          Podobno Pasikowski ma w planach kontynuację "Gliny", ale jeszcze nie teraz.
      • Gość: golem_t Re: Pierwsi "Oficerowie" IP: *.rtk.net.pl 22.09.06, 22:10
        Też tak sądzę - "Glina" to był "czarny kryminał" według najlepszych wzorów
        amerykańskich. Plus ciekawe nawiązanie do naszej historii najnowszej - odcinki
        o porwaniu i zabójstwieo syna Bolesława Piaseckiego (w serialu Czekańskiego).
        Ciekawe na ile autorzy scenariusza dali się ponieść fantazji w wyjaśnieniu tej
        sprawy?
        "Oficer" to taka niezbyt udana podróbka "Fali Zbrodni" - jednak wolę oryginał,
        którzy zresztą Polsat kupił jako gotowy format. Wolę jak do przestepców
        strzela "Szajba" niż "Kruszon".
    • Gość: bip Re: Pierwsi "Oficerowie" IP: *.chello.pl 22.09.06, 12:48
      www.itvp.pl fajny serwis telewizji polskiej ! Tam jest ludzie wszystko z tvp
      zarchiwizowane i mozna normalnie ogladac... hmmm telewizja nowej generacji tvn
      zostala w tyle pokonane przez tvp ! Buahaha
      • Gość: air itvp = zenada IP: 76.16.224.* 23.09.06, 02:48
        malysza transmituja, io turyn transmituja, lige mistrzow transmituja... ale w
        polsce! w usa ni huhu bo zabronili im. a po co komu taki serwis w pl skoro to
        samo jest w tv. a tu bryndza z nedza :( i zostaje tylko p2p z wiadomym opoznieniem
    • Gość: ME Re: Pierwsi "Oficerowie" IP: 81.15.223.* 22.09.06, 15:22
      Rożdżce... jak już...
      Poza tym mam te same obawy co do Pazury...
      Obejrzymy, ocenimy ;-)
      • Gość: Delirium Re: Pierwsi "Oficerowie" IP: *.telia.com 22.09.06, 15:58
        Jak ja wam mieszkajacym w Polsce zazdroszcze.Macie wspaniale produkcje ! A
        jacy aktorzy! Ze nie wymienie z nazwiska.hcialbym zyc w Polsce ,byc bezrobotnym
        i miec czas i okazje tym wszystkim sie napawac.
        • Gość: Rodak krajowy Re: Pierwsi "Oficerowie" IP: *.pools.arcor-ip.net 23.09.06, 02:03
          Leczymy jakies kompleksiki takimi wypowiedziami ?
          Zal mi Cie ...
    • Gość: eww Był sobie fajny serial Oficer.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:14
      Sorki ale Pazura w roli głównej...Posterunek 13? Atlas klej okej?
      Przecież każdy film z Pazurą jest tylko o Pazurze. To płaski aktor.
      Dla mnie tragedia.
    • Gość: Vader Re: Pierwsi "Oficerowie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:01
      Niezłe jajuchy są na stronie www.przesluchanie.pl

Myslalem, ze to strona domowa Granda :))))

VaD
    • Gość: Carlos Pierwsi "Oficerowie" IP: 88.220.41.* 09.10.06, 16:10
      Oficerowie to wielkie rozczarowanie.. Oficer był świetny - przede wszystkim za
      sprawą Szyca - tutaj Szyca jak na lekarstwo ale to już nawet nie o to chodzi.
      To wszystko się kupy nie trzyma. Nie wiadomo o co chodzi, dialogi sztuczne i
      momentami wprost kretyńskie. Szkoda czasu na oglądanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka