Dodaj do ulubionych

Ruszyła trzecia platforma cyfrowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:20
Nawiaze kontakt z osobami znajacymi termin IPTV.
Chodzi o budowe - od podstaw - portalu o tej tematyce.
Potrafisz ciekawie pisac, znasz mozliwosci biznesowe nowej technologii ..... ?

Napisz: Javex_ANTYSPAM_@gazeta.pl
/usun antyspam/
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Ruszyła trzecia platforma cyfrowa IP: 62.29.133.* 12.10.06, 21:35
      managerowie n-ki naogladali sie south parku. polski denial marketing w akcji :).
      • Gość: MichalM Otwieram nowa linie kolejowa IP: 82.115.76.* 13.10.06, 08:33
        Mam coprawda jedna szyne i nie mam lokomotywy i wagonow, ale taka jest strategia
        nowe szyny bedzie sie dokladac co 2-3 tygodnie a z poczatkiem roku kupisi sie
        jakas lokomotywe. Puki co ludzie ktorzy kupili bilety oga sie przespacerowac
        wzdluz szyny.

Pozdrawiam

MichalM
    • Gość: niedoszly_klient Ruszyła trzecia platforma cyfrowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:51
      Niestety zapowiedzi byly super a wyszło jak zwykle - w całej Warszawie nie było
      dekoderów i nikt nic nie wiedział o co chodzi !!!. Zero komunikatów, zero
      informacji - a wydawałoby się, że robią to profesjonaliści. I jaki wniosek ?? -
      kolejny mit o profesjonaliźmie prysnął ja bańka mydlana. Dali plamę - trzeba
      było poczekać a nie opowiadać głupoty, że maja taką strategię. Ja też mam
      strategię jak firma mnie "olewa" to nie daję jej zarobić.
    • Gość: P. Ruszyła trzecia platforma cyfrowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:43
      a pracownicy pewnie nie dostali jeszcze komórek he he
    • Gość: szotland@tlen.pl Ruszyła trzecia platforma cyfrowa IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.06, 19:22
      tv N NOWA to N jak NIEWYPAŁ
    • Gość: wlacz cierpliwosc Ruszyła trzecia platforma cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:13
      a ja na nich poczekam. Czesto nie udaje mi sie obejrzec tego co warto (albo
      pozno w nocy, albo w godzinach pracy) i PVR jest dla mnie wymarzonym
      rozwiazaniem. Do wypozyczalni nie chce mi sie jezdzic, ciagle trzeba bylo placic
      jakies kary za spozniony zwrot DVD. Z tym wieksza nadzieja czekam na VoD.
      Mam nadzieje ze moja cierpliwosc bedzie wynagrodzona...
      • Gość: Gość Re: Ruszyła trzecia platforma cyfrowa IP: *.unused.derbynet.waw.pl 13.10.06, 23:26
        Dekodery były tylko system informatyczny ITI nie działał poprawnie. Sprzedawcy
        nie mieli nawet czau potestować bo wszystko teoretycznie ruszyło w dniu
        premiery. Testowanie więc odbywało się na pierwszych klientach. Od dziś zestawy
        mozna już nabyć w wileu punktach. A sama tv dajmy jej czas na pewno koncepcja
        jest ciekawsz niż wszystkie tam śmierdzące cyfry i polsaty
    • Gość: zatara Mam krotkie i proste pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 16:41
      Czy nadaja w 16:9? Bo jesli nie, to leje na ten dowcip.
    • Gość: n n.media.pl IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.01.07, 00:08
      Pierwsze niezależne forum o Telewizji N.
      www.n.media.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka