Dodaj do ulubionych

Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:16
to koniec RMFu, teraz sie zacznie slodziutkie przymilanie do Pisiorow.
Obserwuj wątek
    • olex5 ciąg dalszy ekonomicznego rozbioru Polski 27.10.06, 21:26
      ciąg dalszy ekonomicznego rozbioru Polski
      • 12345ja Wielcy gracze na rynku, kupują knajackie radio 27.10.06, 21:28
        Podejrzewam, że ten Bauer to skrót od nazwy Goldbaum.
      • Gość: yankee ___________POLACY czy nie widzicie co sie dzieje ? IP: *.res.east.verizon.net 28.10.06, 04:45
        niedlugo stracicie cala niezaleznosc ! Jak mozna sprzedawac przemysl i media
        Niemcom i innym bandytom ?????
        • Gość: wf24 Re: ___________POLACY czy nie widzicie co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:06
          Skąd my to znamy .CZy nie z radia Maryja?
    • Gość: ROP koniec polskich mediów ! IP: *.altec.pl 27.10.06, 21:28
      Zostanie tylko grupa Agory ale ją "prawdziwy Polacy" nienawidzą najbardziej.
      Wolą słuchac niemieckiego radia w polskim języku i czytać niemieckie dzienniki
      pisane w polskim języku.
      • 12345ja Re: Wolą słuchać swojego Radia Maryja ! 27.10.06, 21:30
        Radia Maryja jednak kupić się nie da.
        • Gość: jaja Re: Wolą słuchać swojego Radia Maryja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:16
          A kto wie, czyje naprawdę jest RM? Ja tam bym nie rydzykował wiedzieć.
          • kolargolo Re: Wolą słuchać swojego Radia Maryja ! 28.10.06, 09:25
            nadajniki ma w Rosji, sympatie tez.
    • Gość: NEOspasmin czemu nie Agora? IP: *.aster.pl 27.10.06, 21:28
      A czemu Agora nie kupila RFM ?
      Najpodlejsze czasy to czasy na rozwoj.
      • 12345ja Re: "...i czasopisma" 27.10.06, 21:33
        Gość portalu: NEOspasmin napisał(a):

> A czemu Agora nie kupila RFM ?
        > Najpodlejsze czasy to czasy na rozwoj.

Były zakusy na zakup nie tylko Radia, ale "...i czasopisma."
        Malwersanci nie dogadali się jednak /Michnik z Rywinem./
        • Gość: ul. Wiślna 12345ja IP: *.agh.edu.pl 28.10.06, 08:16
          kto Ci takie bzdury nałożył do pustego łba?
          pleban?
    • honeyr = Chłam FM wzbogaci się o germańskie songi piwne = 27.10.06, 21:33
      Jest zatem szansa, że plastikowe pseudoradio będzie jeszcze durniejsze!
      • Gość: nobo Re: = Chłam FM wzbogaci się o germańskie songi pi IP: *.phlapa.east.verizon.net 27.10.06, 23:58
        dokladnie hehe - trafne okreslenie :)
    • makbrajd Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM 27.10.06, 21:34
      Gość portalu: adasko napisał(a):

> to koniec RMFu, teraz sie zacznie slodziutkie przymilanie do Pisiorow.

ot typowa obłuda wykształciucha
      jak kilkanaście lat temu były głosy ostrzegajace przed ekspansja franuskiego a
      potem niemickiego kapitału na rynek medialny w Polsce to zdzierali gardła, ze
      wolność musi być! ze kapitał nie ma ojczyzny! ze to gwarantuje woloność mediów
      itd

a teraz? GW uderza w tony nacjonalistyczne broniąc się przed Dziennkiem
      no i kapitał zachodni gdy nie jest na pasku salonu michnika i jego partyjki to
      juz teraz jest "be" i jest upolityczniony....a wtedy był niezależny ofkors

ehhh...obłuda wyłazi na każdym kroku
      • Gość: eremefek Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM IP: *.chello.pl 27.10.06, 21:42
        cos wam powiem, mam to wszystko gdzies. czy glupi rmf moze sie stac jeszcze glupszy ... co mnie to obchodzi?

• Gość: mc Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM IP: *.broker.com.pl 27.10.06, 22:16
      DO ADASKO. A może raczyłbyś wytłumaczyć niby dlaczego po transakcji małaby tak
      być??? Na czym opierasz wyrażony pogląd, bo jak na niczym to po co zabierasz
      ludziom czas którzy czytają taką opinię.
    • Gość: Lelekl Dlaczego Wydawnictwo Bauer nie kupuje TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:52
      To takie pręzne radio :-)
      • dr.szwajcner Radio Maryja prężniejsze. 27.10.06, 23:53
        A przy okazji problem Wszechpolakow
        "zamawiajacych piwo" zostalby rozwiazany.
        Wystarczy zmienic nazwe na Bauerjugend.
      • Gość: nobo Re: Dlaczego Wydawnictwo Bauer nie kupuje TOK FM IP: *.phlapa.east.verizon.net 28.10.06, 00:00
        bo tok fm bylo od poczatku radiem pro.... politycznym. Reszta silila sie na
        obiektywnosc, przynajmniej na poczatku swojego istnienia.
      • Gość: Bezrobotny makler fakt...to głupie radio, nie stanie sie nic złego.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:14
        I tak go nie słucham. Ale...! to głupie radio, które puszcza kretyńska muzyke dla idiotów, tworzy także poglądy! Jako członek(krótki bo krótki) Pis'u domagam się zamknięcia wszystkich stacji radiowych w Polsce. Nie chcemy PRZECIEŻ, aby zmieniono nam muzykę i poglądy. Bo i tak gó.. słuchamy. Co za debile wybrali ten rząd?? Ci co słuchają rmf...
        Ps. Ja sie tym debilom z "koalicji" nie dam! Cześć:) Mówie poważnie.
        • Gość: słuchacz Re: fakt...to głupie radio, nie stanie sie nic zł IP: *.citynet.pl 28.10.06, 08:36
          Najlepsze radio to Radio Maryja. z O Rydzykiem na czele!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wszystko już b yło Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM IP: *.chello.pl 28.10.06, 00:33
      Jeśli to prawda,przestaję słuchać.Sąsiedzi mają marny gust!
    • Gość: debil Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM IP: *.utaonline.at 28.10.06, 04:37
      a niech kupuja co chca . i tak nie slucham tego gowna.
      • Gość: leo Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 06:51
        Nie słucham RMF od 2 lat tzn od momentu, kiedy zauważyłem, że miesiącami
        leci w nim jedna i ta sama taśma więc codziennie o tej samej godzinie mogłem
        słuchać tych samych kawałków. Taką taśmę, czy 10-godzinną płytę mp3 mogę sam
        sobie zmontować i to z mojej ulubionej muzyki.

Identyczną monotonię repertuarową prezentuje drugie "kultowe" radio czyli
        Zet, które dodatkowo jest wyjątkowo infantylne w warstwie słownej.

Co do TOK-FM to czasy jego świetności już dawno minęły. Byli dobrzy ok 8 lat
        temu, gdy ich hasłem było: "nie nadajemy reklam, nie puszczamy muzyki". Wtedy
        jeszcze był żywszy kontakt ze słuchaczami i pozory obiektywizmu a Maruszeczko,
        Sobala czy Dziak (Ogiński) dodawali radiu żaru. Dziś jest mdłe, bez wyrazu.
    • Gość: mis Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.06, 08:43
      Zakup RMF-u przez krzyżaków nie zaszkodzi tej rozgłośni. Nie może być gorzej
      z czymś co już dawno oderwało się od dna. Żeby nie było, ZET-ka prezentuje
      identyczny poziom.
      Może się za to tylko zmienić muzyka.
      Od teraz będzie się w RMF-ie puszczać "volksmusik"
    • Gość: Zbyszek Po co im to Radio Maryja Fakty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:44
      Nie przemyśleli chyba zakupu takiego dziadostwa albo mają za dużo wolnej kasy.
      • Gość: BMW Re: Po co im to Radio Maryja Fakty? IP: *.u.pppool.de 28.10.06, 13:17
        piekny tydzein dla nas...Era za pares groszy trafila do deutsche telekom...Rmf
        do Heinricha Bauer....Brawo..a wy mozecie ryczec szwyby..szokpy
        etc...zazdroscie niemcom.....nieudacznicy
        • Gość: zzz a która transakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:29
          odybła się dzięki tobie, lub za twoje pieniądze hmm? Czy byłeś też tak dumny jak siemens sprzedawał benqu dział komórek. czy wtedy siedziałeś cicho?

Nie ma nic głupszego niż nacjonalistyczne utożsamianie się z nie swoimi osiągnieciami.
    • olex5 niech lepiej kupia radio maryja :) 28.10.06, 12:54
      niech lepiej kupia radio maryja :)
    • Gość: TomekWR Wolny Rynek, Cudownie! IP: 141.70.111.* 28.10.06, 14:36
      Tak juz jest wolny rynek. Jesli polsie firmy mieliby peniedzy, to tez mogliby
      kupic RTL czy innych niemieckich mediach. Wszystko jest mozliwe, ale tylko dla
      tych krajach ktory maja peniadzy!! A polska niema...
    • Gość: mon Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:06
      A niech biorą, jeszcze im dopłacić powinni.
    • Gość: Nikki Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:01
      Z kultowego To&Owo zrobili gazetke jakich wiele, z niszowego Auto Dzis i Jutro
      mdłe Auto Moto bez wyrazu, targetu i naczelnego, a z Twojego Stylu pisemko o
      niczym dla podlotkow. RMF samo w sobie juz jest dnem wiec pewnie nakladem sil i
      srodkow je pogłębią, bo o dobrej muzyce i tworczych postaciach muzyki w swoich
      gazetach nie piszą.
      • gacie01 Re: Wydawnictwo Bauer kupuje RMF FM 28.10.06, 19:00
        Mam nadzieję, że to pogrzeb Tadka Sołtysa:)))))))))))))))))))))))))
        • Gość: m sami spece od mediów się odezwali... IP: *.chello.pl 29.10.06, 01:29
          34 posty debili i półmózgów--zacznijcie najpierw od definicji co to r a d i o -
          a potem sie wypowiadajcie.
    • Gość: Smok Gratuluje Tyczyńskiemu i m.in. Kazkowi Gródkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 05:21
      Gratuluje inwestora bo kasa do działaności na rynku mediów jest potrzebna.
      Gratuluje też konsekwencji w działaniu i sporej niezalezności w przeciwieństwie
      do pijących czerwone mleczko z cycka SLD pań i panów inwestorów ZETki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka