lubin87 Kobieta jest śliczna i ma super rozmiary, ale 08.11.06, 16:11 bym jej nie wybrał, bo duże piersi nic nie mówią o jej poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielononogorzan Gdyby byla z Zielonej Gory... IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.11.06, 16:21 Fajna dupcia :) gdyby kandydowala w Zielonej Gorze oddal bym na nia glos :) Ps. Macie jeszcze jakies inne fotki tej pani :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAr Re: Gdyby byla z Zielonej Gory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:43 zadziałała ci ta strona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKI KTOS Re: Gdyby byla z Zielonej Gory... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.11.06, 20:33 JEDNI GLOSUJA GLOWA ,DRUDZY TEZ GLOWA ,ALE FUJ....ARY. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Oryginalne sposoby na kampanię 08.11.06, 17:33 kurde kurde to nie konkurs piękności!! tu chodzi o to żeby wybrać dobrych ludzi i społeczników by kierowali naszymi małymi ojczyznami! ale wiadomo ze ciemny lud kupuje takie rzeczy....:( głosuj z głową! (anie ptakiem na przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Byłaby na raz... IP: 83.70.171.* 08.11.06, 17:54 Fajne cycki, ale twarz wybitnie...niemedialna. Z taką gębą kariery nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsuranni idiotka jakich mało IP: *.icpnet.pl 08.11.06, 18:50 ale cóż - różne odchyły w PiS to akurat norma.... -- ---- Lewym sierpowym w kaczystowską hołotę! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaz84 Re: idiotka jakich mało 08.11.06, 18:52 Jeżeli ma co pokazać to dlaczego NIE???Cieszę się,że kandydujący na burmistrza w moim mieście nie ma takich zdjęć!!!!A FUJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.access.telenet.be 08.11.06, 18:54 Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@edytanedziak.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.37 Server at www.edytanedziak.pl Port 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:11 figura-beznadziejna! ,kompletny brak talii -taki ogór no i rozwalone piersi - poza tym niewyjsciowa twarz-długi nos i pospolite rysy oraz chudziutkie ,żółte włoski-ale laska! hahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKI KTOS Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.11.06, 20:26 A ONA MA REPREZENTOWAC JAKAS WLADZE, CZY DAWAC DOOPY ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasek Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: 82.139.36.* 08.11.06, 20:45 Czy reaguje Pani na komentarze internautów? - Jestem optymistką, dlatego podchodzę do wpisów na forum z dystansem. Dzięki nim więcej osób wchodzi na moją stronę internetową. Zamieszczone tam zdjęcia nie są żadną prowokacją. Liczyłam, że internautów zainteresuje mój programem i to, co chcę zrobić dla Radomia, a nie to, jakie zdjęcia są w mojej galerii. Myślę, że sprawy Radomia są najważniejsze. Po wpisach widać, że ludzie bardzo często oceniają innych po wyglądzie. Pisze Pani doktorat... - Tak jestem na drugim roku studiów doktoranckich na UMCS. Pisze pracę na temat obecności eurorealistów w Parlamencie Europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny bez majtek Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.06, 20:54 niestety, ku mojej rozpaczy, strona Pani radnej z PSL jest już niedostępna. Chciałem sobie pooglądać chłopskie warunki, duży biuścick i całkiem jędrny jak na zasłużone lata Pani Edyty. Niestety, muszę się oblizać smakiem. Załuję. I apaleuję do dycydentów katolickiej Polski o nie uciśnianie naturalnych warunków terentu i ukształtowania polskiej rodzimej i przaśnej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Oryginalne sposoby na kampanię IP: 207.134.74.* 08.11.06, 21:03 ....idiotka... Odpowiedz Link Zgłoś
roobert.st Oryginalne sposoby na kampanię 08.11.06, 21:42 Baardzo apetyczna blondynka a ze troche bez-radna? No coz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzs Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:54 majtki wżęły się w pizdę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rht Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.e-wro.net.pl 08.11.06, 22:01 całkiem nieźle zarysowane częsci intymne na tym drugim zdjęciu robionym komórką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.pr.radom.net 08.11.06, 22:15 zadne zdjecie nie bylo robione komorka tylko amatorskim aparatem fot. na wakacjach strona bedzie dzialala po 24 pad serwer s powodu przeciazenia iloscia odwiedzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Dawanie ciala IP: *.ns.aliant.net 09.11.06, 00:24 dawania ciala dla ojczyzny i wspolobywateli to dowod gotowsci do poswiecenia... oddania sie sprawie, czyli za - radnosci. Czasem trzeba calym cialem zaswiadczac troske o potrzeby innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internal Server Er Chciałem sobie obejrzeć laseczkę a tu... IP: *.pearson.com 09.11.06, 00:36 Internal Server Error Do niczego taka kampania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozajasz Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.chello.pl 09.11.06, 04:04 No no, ja bym puknął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.dsl.bell.ca 09.11.06, 04:53 ot jakimi metodami dzialaja tzw. "wolne media" - a glupcy w to wierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: 213.86.136.* 09.11.06, 05:56 niezle cycki, ciekawe ile bierze za godzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shm Biedna, jej serwer padł ofiarą ataku DOS :P IP: 62.121.129.* 09.11.06, 07:07 Biedna, jej serwer padł ofiarą ataku DOS :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shm Biedna, jej serwer padł ofiarą ataku DOS IP: 62.121.129.* 09.11.06, 07:07 Biedna, jej serwer padł ofiarą ataku DOS :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Biedna, jej serwer padł ofiarą ataku DOS IP: 80.55.228.* 09.11.06, 08:15 Ja bym ją zbolcował a co mi tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.tkk.pl 09.11.06, 08:26 Ja bym na NIĄ głosował.Ma takie duze,piękne "oczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Dawać ją do galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:16 Heyka, może ktoś chce dodać ją do galerii? www.elofon.pl/index.php?sms=Galeria_tapet_na_komorki_Dodaj_wlasna_tapetke_na_telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.star.net.pl 09.11.06, 10:18 No nie.... W takim błocie? Z obłoconymi kolanami? A jak ściągnie majtki to się okaże,że ma brudną zabłoconą pupę? Biust owszem owszem, ale to na teraz - za dwa trzy lata podłogi na kolanach nie umyje..... Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Oryginalne sposoby na kampanię 09.11.06, 11:20 zdjecie zostalo zrobione w 2003 roku czyli 3 lata temu i problemow z myciem podlogi nie ma :-) maz Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Oryginalne sposoby na kampanię 09.11.06, 11:30 Edyta Nędziak - list do internautów Autor: edytanedziak Data: 09.11.06, 11:26 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Drodzy Internauci Chciałabym serdecznie podziękować Wszystkim internautom za wpisy na forum oraz maile (również te krytyczne) na mój temat. Mam nadziej, że to zainteresowanie moja osoba przerodzi się w konstruktywna dyskusję o Naszym Mieście i problemach Radomian. Bardzo liczę na zaangażowanie Radomian w dyskusji o przyszłości radomia. Mimo, iż jest mi bardzo miło że moja osoba wywołała takie zainteresowanie Wyborców i mediów to chciałabym wyjaśnić ze nie byłam autorka żadnego z tych działań, a cala sprawa potoczyła się spontanicznie i niezależnie. Jednocześnie chciałbym poinformować ze 2 zdjęcia w kostiumie kąpielowym to fotki zrobione na wakacjach i zamieszczone zostały na mojej prywatnej stronie internetowej. W żadnym razie, umieszczając je w podstronie „galeria” nie miamlam na myśli żadnej prowokacji, po prostu chciałam żeby tam były. Bardzo je lubię bo przypominają mi wakacyjne wyjazdy, cóż kto nie lubi takich wspomnień. Chciałam również, żeby odwiedzający stronę w galerii mieli okazję poznać mnie z innej strony niż maja okazje w przypadku innych osób publicznych W licznych publikacjach wakacyjne zdjęcia zostały wykorzystane bez mojej zgody jak również nie autoryzowałam tekstów pod nimi zawartych, które znalazły się m.in. w dziennikach: Metro (8.11.06) i Echo Dnia (9.11.06) oraz na większości portali internetowych. Autoryzowanego wywiadu udzieliłam tylko Gazecie Wyborczej 7.11.206 roku wraz z ze zdjęciem z mojego plakatu wyborczego (miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,3721724.html). Mimo tego medialnego zamieszania cieszę się, bo mam nadzieje ze moje szanse na mandat radnej jeszcze bardziej wzrosły, dzięki czemu będę mogła zrobić wiele dobrego dla Naszej radomskiej Społeczności. Radom i jego Mieszkańcy są dla mnie bardzo ważni dlatego zdecydowałam się na kandydowanie do Rady Miasta. Zarys mojego programu znajduje się na pierwszym miejscu na mojej stronie internetowej co myślę, że przekona Państwa, że dobro Naszego Miasta jest również na pierwszym miejscu w mojej działaniach dla Radomia i kampanii wyborczej. Gorąco zachęcam Państwa do zapoznania się z cała zawartością mojej strony internetowej pod adresem www.edytanedziak.pl. Z wykształcenia jestem politologiem. Obecnie. jestem na drugim roku studiów doktoranckich na UMCS. Pracę doktorancką piszę na temat obecności eurorealistów w Parlamencie Europejskim. Na co dzień jestem pracownikiem Frakcji Parlamentu Europejskiego Unia na Rzecz Europy Narodów . Pracę zawodową dzielę pomiędzy Radomiem, Warszawą i Brukselą. Posiadam liczne doświadczenia zawodowe, które na pewno pozwolą mi być bardzo dobra Radną. Jestem gotowa ciężko pracować dla Radomskich Rodzin w Samorządzie. Chciałabym również odnieść się do mojej „bezpartyjności” – oświadczam ze nie jestem członkiem żadnej partii politycznej. Legitymacje członkostwa w Polskim Stronnictwie Ludowym złożyłam w połowie 2006 roku. Decyzja o starcie z listy Prawa i Sprawiedliwości wynika z mojego poparcia dla tej frakcji oraz chadecko-chrześcijańskich poglądów politycznych, które odnalazłam w PiS jako jego sympatyk. Bardzo się cieszę, że mogę startować pod szyldem Prawa i Sprawiedliwości i dziękuje za tą szansę. Chciałabym również przeprosić za utrudnienia w dostępie do mojej strony internetowej (www.edytanedziak.pl). Liczne publikacje na mój temat spowodowały lawinowe zainteresowanie internautów z całej Polski co spowodowało przeciążenie serwera. Z informacji, które otrzymałam od administratora, serwer przez ostatnie 3 dni odebrał 350 tys. wywołań mojego adresu oraz 52 tys. wizyt na stronie. Trwają prace nad przywróceniem płynnego dostępu do strony i obiecuję, że najszybciej jak to tylko możliwe będzie można bez przeszkód odwiedzić na moją stronę. Pozdrawiam i bardzo serdecznie zachęcam do wzięcia udziału w niedzielnych Wyborach. Edyta Nędziak Odpowiedz Link Zgłoś
edytanedziak Edyta Nędziak - list do internautów 09.11.06, 11:52 Drodzy Internauci Chciałabym serdecznie podziękować Wszystkim internautom za wpisy na forum oraz maile (również te krytyczne) na mój temat. Mam nadziej, że to zainteresowanie moja osoba przerodzi się w konstruktywna dyskusję o Naszym Mieście i problemach Radomian. Bardzo liczę na zaangażowanie Radomian w dyskusji o przyszłości radomia. Mimo, iż jest mi bardzo miło że moja osoba wywołała takie zainteresowanie Wyborców i mediów to chciałabym wyjaśnić ze nie byłam autorka żadnego z tych działań, a cala sprawa potoczyła się spontanicznie i niezależnie. Jednocześnie chciałbym poinformować ze 2 zdjęcia w kostiumie kąpielowym to fotki zrobione na wakacjach i zamieszczone zostały na mojej prywatnej stronie internetowej. W żadnym razie, umieszczając je w podstronie „galeria” nie miamlam na myśli żadnej prowokacji, po prostu chciałam żeby tam były. Bardzo je lubię bo przypominają mi wakacyjne wyjazdy, cóż kto nie lubi takich wspomnień. Chciałam również, żeby odwiedzający stronę w galerii mieli okazję poznać mnie z innej strony niż maja okazje w przypadku innych osób publicznych W licznych publikacjach wakacyjne zdjęcia zostały wykorzystane bez mojej zgody jak również nie autoryzowałam tekstów pod nimi zawartych, które znalazły się m.in. w dziennikach: Metro (8.11.06) i Echo Dnia (9.11.06) oraz na większości portali internetowych. Autoryzowanego wywiadu udzieliłam tylko Gazecie Wyborczej 7.11.206 roku wraz z ze zdjęciem z mojego plakatu wyborczego (miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,3721724.html). Mimo tego medialnego zamieszania cieszę się, bo mam nadzieje ze moje szanse na mandat radnej jeszcze bardziej wzrosły, dzięki czemu będę mogła zrobić wiele dobrego dla Naszej radomskiej Społeczności. Radom i jego Mieszkańcy są dla mnie bardzo ważni dlatego zdecydowałam się na kandydowanie do Rady Miasta. Zarys mojego programu znajduje się na pierwszym miejscu na mojej stronie internetowej co myślę, że przekona Państwa, że dobro Naszego Miasta jest również na pierwszym miejscu w mojej działaniach dla Radomia i kampanii wyborczej. Gorąco zachęcam Państwa do zapoznania się z cała zawartością mojej strony internetowej pod adresem www.edytanedziak.pl. Z wykształcenia jestem politologiem. Obecnie. jestem na drugim roku studiów doktoranckich na UMCS. Pracę doktorancką piszę na temat obecności eurorealistów w Parlamencie Europejskim. Na co dzień jestem pracownikiem Frakcji Parlamentu Europejskiego Unia na Rzecz Europy Narodów . Pracę zawodową dzielę pomiędzy Radomiem, Warszawą i Brukselą. Posiadam liczne doświadczenia zawodowe, które na pewno pozwolą mi być bardzo dobra Radną. Jestem gotowa ciężko pracować dla Radomskich Rodzin w Samorządzie. Chciałabym również odnieść się do mojej „bezpartyjności” – oświadczam ze nie jestem członkiem żadnej partii politycznej. Legitymacje członkostwa w Polskim Stronnictwie Ludowym złożyłam w połowie 2006 roku. Decyzja o starcie z listy Prawa i Sprawiedliwości wynika z mojego poparcia dla tej frakcji oraz chadecko- chrześcijańskich poglądów politycznych, które odnalazłam w PiS jako jego sympatyk. Bardzo się cieszę, że mogę startować pod szyldem Prawa i Sprawiedliwości i dziękuje za tą szansę. Chciałabym również przeprosić za utrudnienia w dostępie do mojej strony internetowej (www.edytanedziak.pl). Liczne publikacje na mój temat spowodowały lawinowe zainteresowanie internautów z całej Polski co spowodowało przeciążenie serwera. Z informacji, które otrzymałam od administratora, serwer przez ostatnie 3 dni odebrał 350 tys. wywołań mojego adresu oraz 52 tys. wizyt na stronie. Trwają prace nad przywróceniem płynnego dostępu do strony i obiecuję, że najszybciej jak to tylko możliwe będzie można bez przeszkód odwiedzić na moją stronę. Pozdrawiam i bardzo serdecznie zachęcam do wzięcia udziału w niedzielnych Wyborach. Edyta Nędziak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morek Re: Edyta Nędziak - list do internautów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:41 Będę na ciebie głosował Ponieważ twoim argumentem jest dupa, to będę oczekiwał w zamian czegoś związanego z tak podanym programem wystarczy że zrobisz mi loda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uja robisz lody ???/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:46 czy w swoim "programie" ujęłaś robienie lodów wyborcom? Jestem na tak - jak mówią w pewnym programie TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Oryginalne sposoby na kampanię IP: 149.156.28.* 09.11.06, 12:02 jak pokaże akty to może na nią zagłosuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Mi się Pani podoba... IP: 212.244.156.* 09.11.06, 12:23 Pani Edyto a może byśmy się tak umówili? Gwarantuję niezapomniane wrażenia. .. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Edyta Nędziak, absolwentka polskiej patologii.. 09.11.06, 13:50 ...co ma rozum miedzy nogami........... Odpowiedz Link Zgłoś
paskudaprawdziwa Re: Edyta Nędziak, absolwentka polskiej patologii 09.11.06, 18:17 Nie, to kandydatka. To dopiero pierwszy polityczny krok. A moze tu chodzi o nowa definicje prawdy politycznej - cielesna? Po jej potwierdzeniu wszystko bedzie szlo jak po... masle? Bez ryzyka bycia oszukanym (co do prezentenowanych od pierwszegio kroku walorow) przez radna. Odpowiedz Link Zgłoś