s.berkowicz 21.02.07, 20:36 nalezy mniemac ze po ujawnieniu raportu macierewicza wsi24 i twn zasila nowe kadry :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiks11 Re: Roztańczony TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:26 z wami prostakami z pisuaru to jest już całkiem źle, zawiść i zazdrosc o sukces zalewa wam oczęta i tracicie ostrośc widzenia i rozrózniania polityki od biznesu. dziwaki bez pomysłu na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Roztańczony TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:47 juz niedlugo zaczna leczyc wrzody zoladka i inne dolegliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akcjonariusz TVN Re: Roztańczony TVN IP: 62.233.164.* 21.02.07, 22:56 Cieszę się bardzo z upolitycznienia TVP. Ogłądalność ich kanałów spada, a rośnie TVN i zawartość mojego portfela. Oby tak dalej. Może SO albo LPR wprowadzi kolejną osobę do zarządu TVP, a może nawet zamiast Wildsteina? Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Pitbullowy TVN 21.02.07, 23:19 Tv24 ma pitbullow w postaci Romanowskiego, Siekielskiego i sianeckiego , czy ta telewizja propaguje zero profesjonalizmu i 100 procent chamstwa, to plebiscyt wygrala, poziom tego kanalu jest daleko za najgorszym kanalem tureckiej telewizji, pani Pochanke jak i jej koledzy uczyli sie jezyka polskiego chyba wrosyjskiej szkole bo akcentowanie ich jezyka nie jest mi znane, ciekwae jaka to bala szkola, poza tym sama klasa a raczej zupelny jej brak tych przypadkowych ludzi z ulicy, korespondenci tej telewizji rowniez musza sie nauczyc najpierw jezyka polskiego a nastepnie nauczy sie na pamiec tekstu poniewaz zaden z nich nie potrafi bez przygotowania powiedziec jednego madrego zdanie bez eeeeeeeeeeehh. Pretensjonalnosc tych gwiazd wylatuje ponad Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ80 Re: Pitbullowy TVN IP: *.acn.waw.pl 21.02.07, 23:33 W wypowiedzi składającej się ze 110 słów użyłeś... jednej kropki. I ty śmiesz wypominać komuś nieznajomość języka polskiego? Idź już lepiej spać, bo się błaźnisz. Nie podoba się, to nie oglądaj, programy nadawane przez TV Trwam z pewnością będzie ci łatwiej przyswoić. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Może TVN to komercyjne g.. ale TVP to czyste g.. 20.03.07, 20:13 nawet nie komercyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: Pitbullowy TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:32 Obiema rękami podpisuję się pod twoją opinią. TVN i TVN 24 to są gadzinówki plujące przez cały czas na wszystko co polskie. Przez 900 lat nabrali wprawy w działaniu na szkodę Polski. Kto wreszcie ukróci tę działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyra TuskVN ma się dobrze? IP: *.4web.pl 21.02.07, 23:32 ciemny lud kupi wszystko byleby było antykacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchat Re: TuskVN ma się dobrze? IP: *.gl.digi.pl 22.02.07, 09:38 A dziwisz się?Kaczki włażą wszędzie gdzie się da.Rano otworzyłem lodówkę i zgadnij co zobaczyłem.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: TuskVN ma się dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:45 Ponieważ w lodówce było lustro, to zobaczyłeś siebie i zastanowiłeś się : "skąd ja tego idiotę znam"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: TuskVN ma się dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:36 Ten lud już nie jest taki ciemny. Coraz bardziej rozumie dlaczego te gadzinówki prowadzą wywrotową robotę. To, że ten lud rozumie o co chodzi, przeraża te gadzinówki, bo wiedzą, że ich dni są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz. Re: Każdy inteligent oglądaTVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 23:41 Szczególnie programy Jakuba Wojewódzkiego i Szymona Majewskiego oraz Szkło Kontaktowe są obowiązkowe dla inteligentów. Również lektura GW i takich wybitności jak Wroński, Stasiński czy sam Michnik jest obowiązkowa dla wszystkich inteligentów. No i oczywiście oba te wiodące media są apolityczne i bezstronne. Pojawił się tylko mały problem, otóż młodzi, wykształceni Polacy mają dosyć słuchania jedynie słusznych mediów i masowo wyjeżdżają za granicę. Chyba jednak nie są na tyle inteligentni, bo powinni tu zostać i dalej słuchać medialnych guru. No ale to są przecież młodzi Polacy, którzy z definicji nie mogą być inteligentni i w dodatku mają gdzieś pochowane swoje berety. Serdeczne dzięki całe lata wspaniałej nauki jaka spływa na społeczeństwo polskie. Vivat Michnik, vivat Wejchert, vivat dziennikarski stan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Ja wyjechalem ale dalej czytam owe medium. 22.02.07, 00:11 I co na to ci twoi "mlodzi ludzie"? Powiem ci abys sie nie wysilal na np. blogowanie bo jak wiekszosc kmiociej czerni z pisu pojecia nie masz o pisaniu, co widac po tym "sarkastycznym" tekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tańczący z wilkami Czy członkowie Rady TVN: Kostrzewa i Gricuk? IP: *.chello.pl 22.02.07, 00:31 także tańczą po wejściu w życie obowiązku złożenia oświadczeń lustracyjnych? Z piątkowego Oświadczenia Wojciecha Kostrzewy póki co wynika jedynie, że ITI nie miał związków z wywiadem wojskowym. Ani słowa o takich związkach ludzi TVN, co może dziwić choćby w kontekście artykułu Gazety polskiej "Wojenna poczta Jana Wejcherta". WSI24 to skrajnie propagandowa telewizja. Brzydzę się tego rodzaju manipulacjami rzekomych inteligentów z prowincji. Posłuchajcie co mają do powiedzenia rozmówcy Miecugowa w Szkle. Dzwonią (choć nie mają nic do powiedzenia), tylko po to, by przed samym sobą stworzyć sobie miraż "wykształciuchów" - mimo, że w rzeczywistości są zakompleksionymi nieukami, pozbawionymi zdolności samodzielnego myślenia (dlatego Miecugow, Pochanke, Morozowski czy Sekielski sa dla nich przewodnikami w ocenie świata)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz. Re: Ja wyjechalem ale dalej czytam owe medium. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:27 wiedmak napisał: > I co na to ci twoi "mlodzi ludzie"? Powiem ci abys sie nie wysilal na np. > blogowanie bo jak wiekszosc kmiociej czerni z pisu pojecia nie masz o pisaniu, > co widac po tym "sarkastycznym" tekscie. Jak większość "słusznej" inteligencji stać Cię tylko prymitywny i chamski post. Dla takich inteligencików jest oczywiste, że każdy kto nie zgadza się z GW, TVN i tym wszystkim co miało miejsce w ostanich latach w Polsce, to zaraz musi być moherowym beretem od Rydzyka albo przynajmniej czarnym kmiotem z PIS-u. Pewnie jesteś jakimś "wykształciuchem" z licencjatem z dziennikarstwa lub czegoś podobnego, który chce się popisać swoją elokwencją na internetowym forum, a codzienna lektura GW upoważnia Cię do wywyższania się nad innymi. Czy czytanie GW zwalnia od myślenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: Ja wyjechalem ale dalej czytam owe medium. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:50 Tekst jest wspaniały a ciebie krew zalewa, że takich tekstów jest i będzie coraz więcej. To wy powinniście jak najszybciej wyemigrować z Polski, a nie Polska Młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Hmmm, TVN jest w porządku 22.02.07, 01:17 GDyby nie TVN i Polsat byłaby w TVP pełna piskomuna. A tak muszą w TVP choć trochę udawać, iż nie są pachołkami kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z neonową reklamą Każdy inteligent tanczy zTVN IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.07, 01:59 Z neonową reklamą w kroku, Skrzecząc szlagiera: "Komu dziś dać? Komu dziś dać? Komu dziś dać!" Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz nie bądzcie tacy dumni. Najbardziej to wam Bronek 22.02.07, 01:07 z TVP pomógł.... :-) Takie gnioty tam teraz pokazują, że się na to patrzeć nie da więc część telewidzów przytuliła się do TVN. No bo jaki mieli wybór - TV Trwam? Podziękujcie więc Wildsteinowi bo to dzięki niemu głównie a nie waszemu "profesjonalizmowi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: za Dworaka było "apolitycznie" w TVP IP: *.static.ctm.net 22.02.07, 09:01 stwierdzenie zawarte w tytule tego post'a idealnie się nadaje do "Maratonu uśmiechu". Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Tylko flustraci wierza w opowiesci wujka Antoniego 22.02.07, 02:33 Do roboty gamonie! W zyciu Wam sie nie udalo nie z powodu "ukladu" ale wlasnego niedolestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antySBek Już niedługo okaże się dlaczego ... IP: *.chello.pl 22.02.07, 02:45 niektórym tak się "układało". Lustracja organów spółek podlegających nadzorowi Komisji Nadzoru Finansowego uchyli rąbka mrocznej tajemnicy, gamoniu jeden! Obawami przed tym powoduje histerię, włącznie z zapowiedzią przygotowania wniosku do Trybunału Konstytucyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult O! Flustrat sie zglosil :) 22.02.07, 03:09 Nie obchodza mnie te Twoje lustracje, wystarczy ze juz raz wujek Tosiek dal ciala z WSI. TVNu nie zamkna, a prawda i tak Cie nie wyzwoli od wlasnego zgorzknienia, bedziesz dalej plul na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antySBek Tacy szczekacze nie zablokują zmian! IP: *.chello.pl 22.02.07, 03:33 To ty usiłujesz wyładować swój strach przed nieuniknionym. Nie jestem ani frustratem, ani gamoniem. A wiedzy na temat koncernu ITI i mrocznym powiązań ludzi z nim związanych nie czerpię z Raportu Komisji ds. weryfikacji WSI. Spytaj koleś np. prezesa ITI, Kostrzewę o to w jaki sposób zrobił karierę i jak dostał posadę w ITI, mimo, że w BRE Banku (któremu szefował wcześniej) wygenerował wieleset milionów strat? Ale czy ty gamoniu, znasz kogoś na tym poziomie? Czy ty masz jakąś realną wiedzę? Jedyne co możesz robić - to szcekać po próżnicy! I pewnie taka jest twoja rola. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Nie rozsmieszaj mnie:) 22.02.07, 03:43 Usiluje wyladowac moj strach przed nieuniknionym??? Czlowieku, mam swoja uczciwie wypracowana kariere naukowa i nie przejmuje mnie zbytnio przyszlosc TVN, o tyle ze nie czerpie z niego zadnych korzysci materialnych a jedynie informacje. Ja sie nie mam czego bac, komentuje jedynie smierdzace fLustracja i zawiscia posty na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antySBek Naukowiec czerpie informacje z WSI24?! IP: *.chello.pl 22.02.07, 03:57 A to dobre! Czy ty, aby nie jesteś wykładowcą marksizmu-leninizmu, tak jak promotor Wojciecha Kostrzewy, L.Balcerowicz? No bo jaki uczciwy naukowiec miałby odwagę twierdzić, iż czerpie wiedzę o świecie z WSI24? Naukowiec dokonuje krytycznej oceny źródła informacji. Ty najwyraźniej albo tego nie robisz, albo nie posiadasz minimum kwalifikacji naukowca! Po prostu, jesteś małym człowieczkiem, który zabiera głos nie mając nic do powiedzenia (poza obroną "informacji" przekazywanych przez WSI24). Ośmieszasz się, naukowcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz twój mentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 06:21 niejaki lech k. w swojej pracy powoływał się na Lenina... co ty na to kmiotku? TVN 24 jest najbardziej wiaygodnym źródłem informacji w Polsce, jeżeli chodzi o telewizję - reżimowa telewizja się chowa. reszty bełkotu nawet nie chce mi się czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scjent fervex.adult, pochwal się osiągnięciami naukowymi IP: *.chello.pl 22.02.07, 04:11 Naukowcu, pochwal się osiągnięciami naukowymi, skoro masz czelność innym zarzucać, że są sfrustrowanymi nieudacznikami, tylko dlatego, że w przeciwieństwie do ciebie nie czerpią informacji z WSI24 bo wiedzą jak są one zafałszowane (m.in. z uwagi na ludzi, którzy kierują ITI). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz mógłbyś używać jednego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 06:22 żałosny człowieczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan 32 Roztańczony TVN IP: *.globalconnect.pl 22.02.07, 06:24 Fakt, sukces finansowy TVN to zasługa TVP. W szczgólności część misyjna TVP zniechęciła wielu telewidzów do oglądania tego gniota. Pośpieszalski ze swoim skandalicznie prowadzonym " warto rozmawiać ", pełna nienawiści, nie mająca nic wspólnego z rzetelnym dziennikarstwem Gargas, sapiący Semka i "niezależni" eksperci typu Zybertowicz potrafią zniechęcić każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Roztańczony TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:06 A może ktoś wyjaśni na ile jest oszustwa w grach "wygraj x złotych" polegające na odgadnięciu słowa. Płacisz jak za zboże czy się dodzwoniż czy nie. Jeden telefon jedyne 3,66 zł. Jedna taka zabawa kosztuje naiwnego otumanionego przez TVN, kilkaset złotych. Z tego złodziejskiego procederu TVN wyciąda dziesiątki milionów złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Hałasiewic Roztańczony TVN IP: 195.94.204.* 22.02.07, 08:10 Szanowni Państwo, Myślę, że do wzrostu oglądalności TVN bardzo przyczyniło się polityczne zawłaszczenie telewizji publicznej. Przypuszczam, że jednośtronność przekazu TVP skłania widza do poszukiwania innego prezentowania wiadomości i opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Sukces "Tańca" świadczy jedynie o poziomie... IP: 193.109.212.* 22.02.07, 08:24 ...naszego społeczeństwa. Przecież tam chodzi tylko o to kto kogo zdradzi i kto z kim zacznie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Sukces "Tańca" świadczy jedynie o poziomie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:36 no popatrz pan, to zupełnie jak w Sejmie. Tylko tam czasem zdradzającym i sypiającym razem wypsnie się coś o chamach i warchołach. No i bohaterowie jacyś tacy pokraczno-bełkotliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Roztańczony TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:36 i tak potwierdza się teoria, że gorszy pieniądz wypiera lepszy(czytaj program) Odpowiedz Link Zgłoś