Gość: Lelekl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 06:15 Dla mnie to recz bez względu na wszytsko nie do zaakceptowania. www.tvn24.pl/-1,1502750,,,1,wiadomosc.html Gdzie ja zyję ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.freud Re: Co na to premier Kaczyński 14.04.07, 08:40 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Dla mnie to recz bez względu na wszytsko nie do zaakceptowania. > www.tvn24.pl/-1,1502750,,,1,wiadomosc.html > Gdzie ja zyję ? Nie rób siebie głupka żyjesz w kraju odnowionym moralnie przez Braci Kaczyńskich. wiadomosci.onet.pl/1519026,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Co na to premier Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 11:47 Ty głupka z siebie nie musisz robić, Ty juz nim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Co na to premier Kaczyński 14.04.07, 12:27 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Ty głupka z siebie nie musisz robić, Ty juz nim jesteś. Jak to? Juz nie jestem Maleszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelekl Re: Co na to premier Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 13:54 Dlaczego głupek kojarzy Ci się z Maleszką ? Pogubiłeś sie potępieńcze Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Co na to premier Kaczyński 14.04.07, 15:15 Gość portalu: lelekl napisał(a): > Dlaczego głupek kojarzy Ci się z Maleszką ? Z Maleszka kojarzy mi się Maleszka, czyli Ty. Udajesz głupka żeby nie być kojarzonym z Maleszką, bo kretyn Mazurek z Wprost, on nie jest prymitywny. PS. Daj se luz z tymi epitetami, bo żona zacznie cię zdradzać 2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Co na to premier Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:53 Lesław . Chwytasz sie jak każdy UBek wysztkiego łącznie z zainteresowaniem wiernością mojej zony. Podłość jest u Ciebie normalnością, a czyny niegodziwe spływają jak woda po tłustej sierści opuszczonego przez Pana kundla Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Co na to premier Kaczyński 14.04.07, 22:10 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Lesław . Chwytasz sie jak każdy UBek wysztkiego łącznie z zainteresowaniem > wiernością mojej zony. Kłamiesz Maleszka jak każdy zwolennik PiSu. Sam świnio zacząłeś szmacić swoją żonę na tym forum, a tera sie rzucasz jak Wildstein po zakablowaniu w Paryżu Chojeckego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Freud przyznaj się. To Ty rzuciłes martwym kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:52 Tylko Ty jesteś w tym nurcie politycznym do tego zdolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Zo nie kot zesraw. To twoja dyspepsja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 05:05 >Zo nie kot zesraw Lesławie. Trudno odczytać co piszesz. To sztywnieją Ci palce ze strachu przed lustracją czy jesteś notorycznie nawalony z tego braku szacunku do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Zo nie kot zesraw. To twoja dyspepsja, 15.04.07, 07:31 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > >Zo nie kot zesraw > Lesławie. Trudno odczytać co piszesz. To sztywnieją Ci palce ze strachu przed > lustracją czy jesteś notorycznie nawalony z tego braku szacunku do siebie. Nie przejmuj się Maleszka. Umiejętność czytania w Twoim zawodzie nie jest potrzeba. Do pisania donosów, wystarczy umiejętność pisania i zmyślania. IMHO te umiejętności opanowałeś w stopniu dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Zo nie kot zesraw. To twoja dyspepsja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 08:12 Lesławie. Specjalista od dyslektyków nie jestem stąd mam prawo mieć problem z odczytaniem wymiocin dyslektyka: > > >Zo nie kot zesraw :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Zo nie kot zesraw. To twoja dyspepsja, 15.04.07, 10:10 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > ... mam prawo mieć problem z > odczytaniem ... Masz prawo Maleszka, masz! Po to Wałęsa skakał przez płot, a Michnik siedział w więzieniu żebyś miał prawo. Przypomnę ci tylko Maleszka, ze Twoi idole - Kaczyńscy, oraz Twój najlepszy kumpel - Wildstein robią wszystko żeby cię tego, i innych praw pozbawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Zo nie kot zesraw. To twoja dyspepsja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 10:26 .......a Bierut urodził się w Polsce i jego pierwszym językiem był język polski. Przyjechał na polskim czołgu :-)) rzozumailes zcy wytlumazcyz dolsowneij :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Zo nie kot zesraw. To twoja dyspepsja, 15.04.07, 11:11 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > rzozumailes zcy wytlumazcyz dolsowneij :-) Meleszka! Przestań pic! Może nowy naczelny GW nie wyrzyci cie calkiem z GW, a jedynie przesunie do mycia toalet. ( W końcu Ziemkiewicz i Skowroński będą ukonentowani?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Zo nie kot zesraw. To twoja dyspepsja, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:32 > >Zo nie kot zesraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Wybiórczość bezczelna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:43 >Po to Wałęsa skakał przez płot, >a Michnik siedział w więzieniu Rozumiem, że w tym czasie Andrzej Gwiazda, Anna Walentynowicz, Krzysztof Wyszkowski, Antoni Macierewicz i inni oglądali studio 2 w TVP realizowane przez Waltera, czekając na wolność daną przez Wałęsę i Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Wybiórczość bezczelna 15.04.07, 14:28 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Rozumiem, że w tym czasie Andrzej Gwiazda, Anna Walentynowicz, Krzysztof > Wyszkowski, Antoni Macierewicz i inni oglądali studio 2 w TVP realizowane > przez Waltera, czekając na wolność daną przez Wałęsę i Michnika Rozumienie Maleszka nie jest ci potrzebne. Zajmij sie tym co potrafisz najlepiej - donoszeniem do służb specjalnych. Możesz nawet użyć tych samych formularzy co kiedyś, bo znów jak za komuny Kuroń, Michnik, Geremek, Frasyniuk są wrogami publicznymi, wymienianymi przez Premiera i jego reżymowych propagandzistów. ( Tylko uważaj z donosami na Kuronia, bo już nie żyje ). Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Chamskie pomijanie bojowników o wolność: 15.04.07, 15:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60784242 Nie wiem Maleszka z której jestes frakcji, ani komu zaszkodził Andrzej Fedorowicz, że tak po chamsku go pominąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Chamskie pomijanie bojowników o wolność: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:57 Dlaczego uzywasz włąsnego nazwiska wobec mojej osoby. Ponownie wymieniasz tylko Geremka and Co. Zapomniałeś o kilku osobach ale twój móżdzek może mysleć tylko kategoriami frakcji czy UBecji. Niczym tu się nie różnisz od Rydzyka. Jedn i drugie to ekstrema. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Chamskie pomijanie bojowników o wolność: 15.04.07, 23:37 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Dlaczego uzywasz włąsnego nazwiska wobec mojej osoby. Nie kłam Maleszka! Nie nazywam się Fedorowicz, a tm bardziej ty. P.S. "włąsny" - he! he! Sam dr.szfajcner by sie nie powstydził. Odpowiedz Link Zgłoś