Gość: modd IP: *.socal.res.rr.com 24.05.07, 07:28 no i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 07:29 fajny jest ten fragment o p. Biedroniu i tym, że się nie bardzo rozliczył z 9 tys. euro. Może potrzebował paru euro na otarcie łez, że geje w Polsce są prześladowani? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 07:52 Powinni dostać pieniądze z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy102 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tequila57 a więc nie chodziło o odbyt, a tylko o pieniądze? 24.05.07, 09:09 a mówią, że pieniądze nie śmierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
antylewactwo Czyżby skończyło się smarowanie kiszek kasiorką? 24.05.07, 09:28 Bez takiego smaru żadna homo-miłość się nie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Fundacja Homopresji 24.05.07, 11:17 Ta Fundacja Równości powinna nazywać się Fundacja Homopresji. A Kampania przeciw Homofobii powinna nazywać się Kampania Homopresji. Chociaż, co to za różnica? I tak zawsze chodzi o pieniądze. Mieli do tej pory homofrajerów, ale korytko powoli zaczyna wysychać. Odpowiedz Link Zgłoś
homopromo Gdzie masz tę homopresję? Ktoś cię zgwałcił? 24.05.07, 11:42 Jeśli nie, faktycznie może być problem... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Re: Gdzie masz tę homopresję? Ktoś cię zgwałcił? 24.05.07, 12:01 Na ulicy. Jakbym chciał zapoznać się z homoświatopoglądem, to poszedłbym do homoklubu, albo na inne homospotkanie. Tyle, że homoświat wyłazi na ulicę i staje mi na drodze ze swoją homopresją. Zresztą, to samo dotyczy heteropresji. Ta, brakuje jeszcze zrozumienia dla homogwałtu. To sugerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Gdzie masz tę homopresję? Ktoś cię zgwałcił? 24.05.07, 13:12 A czy kościelne procesje to nie katopresja? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Caly ruch pedalski to finansowana propaganda 24.05.07, 13:33 Okazuje sie, ze pedalow jest 300-tu, a reszta to szum medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 poszeklu i jego argument 24.05.07, 13:38 drogi poszeklu! Skoro zaniżasz liczbę homków uczestniczących w paradzie do trzystu, to oznacza, że na paradzie było trzysta homo i dziewięć razy tyle sympatyków, co przy zachowaniu proporcji daje wniosek: W Polsce masz dwa miliony pedałów i lesbijek oraz osiemnaście milionów ludzi gotowych wyjść na ulice w ich obronie. Jeśli masz rację, to miej się zatem na baczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY102 Re: Gdzie masz tę homopresję? Ktoś cię zgwałcił? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:34 TO TRADYCJA Odpowiedz Link Zgłoś
fa1lcoon A co to takiego tradycja? 24.05.07, 15:58 Tradycja? a co to takiego jak nie powtarzanie czegoś cyklicznie przez dłuższy czas. Parada też może być tradycją (o ile ją jeszcze pociągną jakiś czas). Odpowiedz Link Zgłoś
gmp3 Czy tylko gwałt fizyczny rozumiesz jako presję ? 24.05.07, 12:10 Nie uważam, że słuszne jest karanie, czy prześladowanie kogokolwiek za to w jaki sposób realizuje swój popęd płciowy, dopóki robi to w granicach prawa. Jednak popadliśmy w drugą skrajność, która czyni z ludzi dotkniętych dewiacją święte krowy, którym wolno jest ignorować odczucia całej reszty. Bo jaki cel ma manifestowanie poprzez defiladę swoich odmiennych seksualnych preferencji? Wogóle czemu służy wynoszenie swojego życia intymnego na ulicę i raczenie tym reszty społeczeństwa, która najczęściej nie jest tego ciekawa. Czy ktoś, z przehumanizowanych zwolenników takiego manifestowania bierze pod uwagę prawa najmniejszych obywateli, którzy patrząc na to zjawisko i pytając "co to takiego", zaczynają swoją edukację o życiu intymnym, od dewiacji? Zwróćmy uwagę na to, że tolerancja nieograniczona zwraca się sama przeciwko sobie i dochodzimy do absurdów. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Czy tylko gwałt fizyczny rozumiesz jako presj 24.05.07, 13:47 > Bo jaki cel ma manifestowanie poprzez defiladę swoich odmiennych seksualnych > preferencji? Każdy ma prawo defilować, chyba że nawołuje do rasizmu, faszyzmu itd. Jeśli chcesz defilować z okazji zakupu nowej konewki, masz do tego prawo. Ja celu w takiej paradzie nie zauważe, ale to nie oznacza, że będę ci tego zabraniał. > Czy ktoś, z przehumanizowanych zwolenników takiego manifestowania bierze pod > uwagę prawa najmniejszych obywateli, którzy patrząc na to zjawisko i > pytając "co to takiego", zaczynają swoją edukację o życiu intymnym, od dewiacji? Trochę bełkotliwe to zdanie. "Defilujące" pedały kiedyś były dziećmi z heteroseksualnych rodzin, homoseskualni wtedy nie paradowali. A jednak orientację mają, jaką mają. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Czy tylko gwałt fizyczny rozumiesz jako presj 24.05.07, 21:53 dokladnie! pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgoda Re: Fundacja Homopresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:10 swieta racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: a więc nie chodziło o odbyt, a tylko o pienią IP: *.autocom.pl 24.05.07, 16:59 i wiadomo że pederaści oprócz zaburzeń fizycznych to jeszcze kanciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal.do Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: 195.42.249.* 24.05.07, 09:55 Gość portalu: siwy102 napisał(a): > Z uni powinni dostać kule w łeb I po co tyle nienawiści? I tak radykalne metody. Jak widać rynek reguluje wszystko, nawet seksualne dewiacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy102 Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:39 Masz racje uniosłem sie za bardzo. Ale normalnie rzygać mi sie chce ja widzę 2 facetów w uścisku (BLELELLELELLE) i co ja mogę za to ja sie taki urodziłem niech mnie zostawią w spokoju ja ich nie chce oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Odruch wymiotny objawem chorobowym 24.05.07, 13:43 siwy102 pisze: "Masz racje uniosłem sie za bardzo. Ale normalnie rzygać mi sie chce ja widzę 2 facetów w uścisku (BLELELLELELLE)i co ja mogę za to ja sie taki urodziłem niech mnie zostawią w spokoju ja ich nie chce oglądać." Skoro dla Ciebie nie ma już lekarstwa, to chociaż dzieciom oszczędź męczarni (odruch wymiotny kilka razy na dzień) i nie wpajaj im homofobii, bo to wasz problem, a nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy102 Re: Odruch wymiotny objawem chorobowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:57 no ja ci mówię ze tak jest od urodzenia i na to niema lekarstwa to naturalne jak pedalstwo dzieci jeszcze nie mam ale mam nadzieje że też będą mieli taki odruch Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Błagam jako pedagog: 24.05.07, 14:03 naucz je chociaż tłumić objawy chorobowe na czas rozmowy kwalifikacyjnej/egzaminu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy102 Re: Błagam jako pedagog: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:12 Ale czemu przecież ja nie powiedziałem że rzygam na widok pedałów (bo ich nie rozpoznaje ) tylko jak sie 2 facetów mamla to mnie mdli i wogule (bleeee) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONFESION Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.aster.pl 24.05.07, 10:57 oraz niech zrzutke zrobia kazia szczuka senyszyn i kalisz-w koncu sie natancowali - a na krzywy ryj dzis nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Prostackie komentarze! 24.05.07, 11:48 - ale to nic dziwnego, to norma tam u was w Euroiranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego a to Sw Tomasz pisal po ang? IP: *.markom.krakow.pl 24.05.07, 13:07 Zdziwko< Jak juz cytujesz koleś to w oryginale czyli po łacinie albo po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: a to Sw Tomasz pisal po ang? 24.05.07, 15:23 Gość portalu: ego napisał(a): > Zdziwko< Jak juz cytujesz koleś to w oryginale czyli po łacinie albo po pol > sku. 1. Ah, to rozumiem ze Aquinas pisal po polsku i po lacinie, tak? 2. Co to, pan milicja obywatelska dyktuje jak mam pisac, czy PiSowiec? 3. Ciekawe ilu takich madral jak Ty zrozumialoby, gdybym napisal po lacinie... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Jak ktoś nie potrafi gospodarować to takie efekty. 24.05.07, 07:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia2005 Re: Jak ktoś nie potrafi gospodarować to takie ef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 07:43 Jak widać parady były finansowane z zagranicy. Dziwne, że Gronkiewicz-Waltz nic nie dała, a przecież te środowiska tak ją popierały w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek focus Re: Jak ktoś nie potrafi gospodarować to takie ef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 07:54 nie mow nie mow jeszcze jest rok rozliczeniowy to jeszcze da Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Jak to? Nie ma już Homofrajerów? 24.05.07, 11:20 Może homo zrozumieli wreszcie, że potrzebni są tylko jako homofrajerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy102 Wyjechali może ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:41 yes yes yes Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Delikatny komentarz, palestrina 24.05.07, 08:31 Nie w twoim stylu. Zakochałeś się, czy co, że tak złagodniałeś? :-ppp Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Absolut Vodka, pedzie i sprawa polska 24.05.07, 10:48 > Firmy boją się nas sponsorować, bo uważają, że później, jak ich marka będą > uznana za "pedalską", stracą nabywców Marka wódki Absolut Vodka została majpierw wylansowana w USA w prasie homoseksualnej, bo akurat tam można było najtaniej się reklamować. Teraz to jest znana marka, reklamuje się wszędzie, a nikt im nie przypina łatki "pedalskiej wódki". Taka to jest różnica między Stanami a Polską. Nie to, żebym popierał jakichś odmieńców, np. wcale mi się nie podoba premier, który zamiast mieszkać z żoną i dziećmi, mieszka z kotem, a pensję oddaje swojej mamie. Ale odmieńcy mają prawo spokojnie sobie żyć. A to, co niszczy społeczeństwo, to nie homoseksualizm, tylko wódka. Więc Absolut Vodka jest produktem niemoralnym, dużo bardziej niż pan Biedroń. www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 nie wiedzialem ze jestes homofobem... 24.05.07, 12:16 "Nie to, żebym popierał jakichś > odmieńców," Jestem pewny, że każdy gej uznałby człowieka, który mówi o nim "odmieniec" za homofoba... Nie wiem co o Twojej pełnej nienawiści wypowiedzi powiedzą elity europejskie i tolerancyjny Pan Geremek. Powinieneś się wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszéklu Czyżby wstyd tak Cię "odmienił"? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.07, 19:43 palestrina2005 napisał: > Jestem pewny, że każdy gej uznałby człowieka, który mówi o nim "odmieniec" za > homofoba... Jesteś pewny, czy przypuszczasz? A może sam jesteś gejem, stąd ta dogłębna wiedza? Geremek by się Ciebie nie powstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.eurocom.olkusz.pl 24.05.07, 07:43 No i nardzo dobrze takie parady nam są niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.05.07, 11:45 Moze "wam" w Olkuszu sa niepotrzebne, ale tu jest Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kubadyb Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 12:47 i bardzo dobrze ku...a ..e pedały promuja się, to tak naprawde polityka, a pedały to największy pasożyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 21:51 brychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homofob dokwadratu Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 07:47 Parady finansowane przezpederastów zza odry nam nie porezbne i warto byłoby je całkowicie zakazać. a Biedroń ze swim głosikiem za malwersacje powinien iśc do wieżienia tam by miał raj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viornisko Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 07:59 Czy w tym kaju nie ma prawdziwych problemów społecznych? Czy gazeta musi sie ograniczac do kanonu: krytyka rządu - wychwalanie homoseksualizmu? Coż mnie obchodzi, że pederaści nie mają kasy! Mam ich żałowac, wysłac im coś na konto - jako organizacji pożytku publicznego? DOśc tego! Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Jakie to jest wychwalanie homoseksualizmu? 24.05.07, 08:27 Po prostu informacja na temat organizacji gejowskiej. Czy każde wspomnienie tematu gejów poza kontekstem "pedały do gazu" jest według ciebie "wychwalaniem homoseksualizmu"??? A poza tym, artykuł jest z metro, nie z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
util Ooo, kwiat wszechpolaków wypełznął. 24.05.07, 09:26 No cóż, wiele w głowie nie mają. Nie ma to jak popluć sobie na "pedała". Pilnie słuchają bzdur Romana na temat "propagandy homoseksualizmu" i grzecznie je powtarzają. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.e-wro.net.pl 24.05.07, 08:36 Nie ma. Wszystkie problemy już zostały rozwiązane, w szczególności te mieszkaniowe, infrastruktura, nowe drogi już są, jest więcej pracy. Dzięki temu PiS wygra następne wybory... ... niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 09:50 Słusznie prawisz :)) no i w końcu wyszło szydło z worka - orżnął (albo żerż..ł ;) swoich. A tki biedny był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jens79 Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.range86-146.btcentralplus.com 24.05.07, 08:19 Najpierw za malwersacje i okradanie staruszek powinien isc wielebne ojciec R. z Radia MaWRyja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemowit Skończy się finansowanie z Niemiec, skończy się IP: 66.90.73.* 24.05.07, 08:01 pedalstwo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 gdzie jest Geremek?! 24.05.07, 09:13 czy nie widzi że biedne ciotki cierpią? ile zabawek można kupić za 9 tys euro? sprawą powinien się zająć Parlament Europejski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy biedne pedały, łza się w oku kręci. chlip chlip .. IP: 217.153.153.* 24.05.07, 08:05 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: biedne pedały, łza się w oku kręci. chlip chl IP: 212.122.223.* 24.05.07, 08:26 Moim zdaniem te rozowe parady to folklor.Mlodziez Wszechpolska ma sie na kim wyzywac.Rozladowuja napiecia tak jak zadymy kibicow "sportowych".dziennikarze maja o czym pisac w sezonie ogorkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Sam dam 2-3 tys. pod warunkiem... 24.05.07, 08:25 że wyjaśnią te problemy z poprzednimi rozliczeniami. Sprawę popieram, ale w każdym środowisku mogą być ludzie nieuczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio41 Tez sie dorzuce, jezeli trzeba bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:05 To jedyna wesola parada w tym smutnym kraju. A praw mniejszosci trzeba pilnowac jak zrenicy oka, chocby dlatego, ze nigdy nie wiesz, czy ty sam nie staniesz sie mniejszoscia. www.bluszowe.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Takie pieniądze to nie problem 24.05.07, 12:29 Myślę, że w Polsce jest wystarczająco dużo zwolenników Parady, żeby złozyc się na pokrycie jej kosztów. Trzeba tylko znaleźć ludzi, którzy będą uczciwie i rozsądnie gospodarować pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Sam dam 2-3 tys. pod warunkiem... IP: *.ucsd.edu 24.05.07, 21:30 chetnie sam wplace pieniadze na konto fundacji, ktora zajela by sie promocja parady. A przy okazji warto naglosnic za granica, ze jakas firma nie chciala sponsorowac parady - wtedy straci swoich klientow. Tak sie stalo w Stanach z browarem w Kolorado, kiedy za swoje konserwatywne poglady zaczeli tracic klientow - skonczylo sie na ogromnych promocjach w pismach gejowskich, paradach, klubach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Yes, yes, yes! IP: *.acn.waw.pl 24.05.07, 08:40 No, wreszcie ludzie zaczynaja normalnie myslec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecs Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:41 Biedactwa :) co teraz powiecie ? Rok temu nie potrafiliście w poprawny sposób złożyć dokumentów i darliście się że tu nietolerancja bo Kaczyński nie chce wam prawa nagiąć. W tym roku nauczyliście sie ze dokumenty należy jednak złożyć ale zapomnieliście o kasie na organizację. Co tym razem wymyślicie ? Żydowsko-masonersko-homofobiczny spisek mający na celu niedopuszczenie do zoorganizowania parady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: 82.177.34.* 24.05.07, 09:19 > Biedactwa :) co teraz powiecie ? Rok temu nie potrafiliście w poprawny sposób > złożyć dokumentów i darliście się że tu nietolerancja bo Kaczyński nie chce wam > prawa nagiąć. czemu klamiesz? Rok temu Kaczynski dawno juz nie byl w Warszawie. A dwa lata temu to on zlamal prawo, o czym wypowiedzial sie niedawno Trybunal. Niedoinformowanie, czy celowe manipulacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurita Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.biol.uw.edu.pl 24.05.07, 09:25 No przeciez nikt mu nie wmowi ze biale jest biale a czarne jest czarne!! Gość portalu: yeellow napisał(a): > > Biedactwa :) co teraz powiecie ? Rok temu nie potrafiliście w poprawny sp > osób > > złożyć dokumentów i darliście się że tu nietolerancja bo Kaczyński nie ch > ce > wam > > prawa nagiąć. > > czemu klamiesz? Rok temu Kaczynski dawno juz nie byl w Warszawie. A dwa lata > temu to on zlamal prawo, o czym wypowiedzial sie niedawno Trybunal. > Niedoinformowanie, czy celowe manipulacje? Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Eeee tam Trybunal! 24.05.07, 10:16 Co tam trybunal jakis. Pamietam raz jak bylem w knajpie: Na patrona z Trybunalu co milczkiem oproznial rondel, zadzwonilem kiesa pomalu, z patrona zrobil sie kondel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy prosty i przestanie sie popularyzować zboczenia IP: 87.105.182.* 24.05.07, 08:44 gratulacje dla zarządów firm, które nie chcą sie mieszać z gó*wnem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Nie ma powodów do raodści IP: *.interserwer.pl 24.05.07, 09:11 Zarządy tych firm hojnie sponsorują parady w Europie Zachodniej w ogóle sie z tym nie kryjąc. Jeśli tego nie robią w Polsce to tylko dlatego, że uważają Polaków za homofobów, którym nie wiadomo co siedzi pod kopułą. Nie ma więc powodów do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suc Re: Nie ma powodów do raodści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:12 Na szczescie skonczylo sie! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 przestan popularyzować gupote: prawy prosty ! 24.05.07, 10:17 Zrozumiałeś/ Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza buuuuuuuhahahahahahahaha!!! 24.05.07, 08:59 Oj, co za prześladowania się szykują... skarbówka, ZUS, może i NIK już szykują armie kontrolerów. A prawda jest taka, że z pieniędzy trzeba się rozliczać i już. Poza tym... jaka jest różnica między finansowaniem czegoś z Ukrainy a finansowaniem czegoś z Niemiec? Na razie jest tylko taka różnica, ze jedną sprawę bada prokuratura tropiąca układy, a druga sprawa jest na razie traktowana w kategoriach żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasnePełne To mogła być ostatnia Parada Równości IP: 156.17.201.* 24.05.07, 09:02 Co? nie będzie parady? Toż to łamanie praw człowieka i niszczenie demokracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Ktoś "życzliwy" robi aferę z niczego IP: *.interserwer.pl 24.05.07, 09:08 Przecież to żaden dług! Spokojnie! Kilka wpłat i będzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 09:09 Wylansować hasło "Coca-cola napojem pedałów". Jak im sprzedaż siądzie to będzie nauczka dla innych firm, że gdy zjawi się Biedroń z kapeluszem to należy go z miejsca spuścić ze schodów a nie z nim rozmawiać i coś obiecywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:10 Napiszcie mi, czemu ma służyć ta cała parada??Jeśli jestem hetero, to nie łażę po ulicach i nie obwieszczam tego nikomu.A homo?? Czy to jest taki powód do dumy??Brrrrr...wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 09:13 Gość portalu: Ewcia napisał(a): > Jeśli jestem hetero, to nie łażę po ulicach i nie obwieszczam tego nikomu. Ale możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.interserwer.pl 24.05.07, 09:14 A czy ty w pracy musisz ukrywać, że jesteś hetero w obawie przed zwolnieniem? A jak idziesz po ulicy ze swoją laską to też udajesz, że to tylko twoja koleżanka? Chyba jest różnica w położeniu jednych i drugich i dlatego są też powody do protestowania (bo parady to są na Zachodzie, w Polsce to jest manifestacja). Odpowiedz Link Zgłoś
shaders [...] 24.05.07, 09:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.interserwer.pl 24.05.07, 10:09 Jak na razie to faceci na ulicach bzykają się tylko w twojej głowie. Ale to się leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 10:12 Nie widziałeś bzykających sie facetów ? Dziwne - a kto cię wybzykał w te głupią pałe ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.interserwer.pl 24.05.07, 10:13 Pewnie ty... Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 10:14 raczej nie - nie mam takich skłonności. Co pewnie baraaardzo cię zmartwiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.interserwer.pl 24.05.07, 10:17 Zmartwiło? Nie pochlebiaj sobie. Pociesze się, że niektórzy wszędzie widzą szpiegów, inni białe myszki a na ciebie widocznie padlo, ze wszedzie widzisz bzykajacych sie facetow. Ale z tym mozna zyc. I ta Parada Rownosci jest miedzy innymi po to, zebys ty nie musial sie wstydzic swojej przypadlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 10:21 widze, ze raczej chciałbyś aby wszyscy byli jak ty. O was można powiedziec jedno, parafrazując tytul jednej z ksiązek "bzykający się w krzakach". Nie myslałe nigdy aby stąd wyjechać, ty przesladowana mniejszości seksualna. Np. Madagaskar, co ? Przynajmnie byłoby ci ciepło...w d.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.intersoft.pl 24.05.07, 10:26 A kim ty jestes, ze mowisz mi, ze mam gdzies wyjechac? Polska to nie twoj folwark a ja jestem takim samym polskim obywatelem jak ty. To sie w koncu zdecyduj, czy widzisz facetow bzykajacych sie na ulicach czy w krzakach. A moze w kosciele tez ich widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 11:43 widze ciebie bzykajacego sie po krzakach z facetami aniedługo to i pol zoo oblecisz jak sie masz. Nie podoba ci sie w polsce to wyp... i tyle. Ludziom nie podobaly sie warunki pracy to wyjechali powieksza kase na zachod. Dla ciebie wiecej tolerancji jest na zachodzie to se k.. wyjedzi nie marudź bzdur o nietolerancji. Pozwolimy ci w spokoju wyjechac. Na razie nie bedziemy do ciebie strzelac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: 82.177.34.* 24.05.07, 13:30 zaczynam zalowac, ze z Toba rozmawialem. Chociaz ze mna szlo Ci jakos kulturalniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metroman Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.mtp.com.pl 25.05.07, 07:56 Masz rację! TO SIĘ LECZY,a nie demonstruje.Homoseksualizm jest chorobą (popieprzone geny)więc pieniądze przeznaczcie na leczenie a nie kultywowanie choroby. Medycyna idzie do przodu to i w genach może troszkę pogrzebać,a wszyscy będą zadowoleni(no może prawie wszyscy) Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 16:54 Jakoś nie widziałam , żeby ktoś specjalnie pluł czy odwracał głowę na widok dwóch pań czy panów trzymających się za ręce. Piszę o Polsce nie np. o Holandii. I nie bardzo widzę tych prześladowań. A jeśli dyskryminacja ma polegać na tym, że pary homo nie mogą się wspólnie opodatkować, to ja protestuję. Bo niby dlaczego mamy sponsorować dwóch dorosłych facetów? Na lepsze wakacje na Hawajach? Dzieci im nie grożą, bo tak jak homoseksualizm to naturalne zjawisko tak naturalnym jest, że z tego związku w naturalny sposób dzieci nie będzie. A panowie i panie homo (pań to dotyczy w mniejszym stopniu) może łaskawie zastanowią się dlaczego społeczeństwo taki ich nie akceptuje? Moim zdaniem homoseksualizm kojarzy się ludziom z rozwiązłością, orgiami seksualnymi, częstą zmianą partnerów. I na to sami sobie zapracowaliście. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 20:44 to w dziwna strone patrzyles, bo mnie i moja (niegdys) dziewczyne za to skatowali. Na przystanku. Wsrod tlumu gapiow. Kilkoro ludzi probowalo mi jakos pomoc, ale slyszac "lesba" i "zboczona dziwka" odechcialo im sie cos. Obudzilam sie dopiero w szpitalu. Wiem, ze dla ciebie dyskryminacji nie ma, ale spora czesc homoseksualistow doznala przemocy fizycznej od "obroncow moralnosci" z bogiem na ustach, z bejsbolem w dloni i pustka w czaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 25.05.07, 16:33 Przykro mi, że tak się stało. Jednak paradami ludzi nie wyleczysz. Wręcz przeciwnie. A pobiciem powinna zająć się policja z prostego powodu - nikt nikogo nie powinien napastować, bić czy obrażać i nie ma znaczenia czy jest hetero czy homo, ma dredy czy łysy, biały żółty czy rudy. Patrzyłam we właściwą stronę i nawet pomyślałam sobie, że dziewczyny sympatyczne. Pomyślałam i poszłam sobie w swoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 25.05.07, 16:18 A nie uważasz, że do zwolnienia pracodawca powinien podać konkretny powód? A ty masz prawo się odwołać? Jeśli jedynym powodem będzie twoja orientacja, a nie np. olewanie roboty to pracodawca nie ma takiego prawa. A jak prywaciarz i powie, że może zatrudniać kogo chce, to niech spada. Zresztą takie informacje jak wyznanie, orientacja seksualna są prywatną sprawą i nie powinny być kryterium zatrudniania. Nie wolno o nie pytać w rozmowie. A ty nie masz obowiązku informować o tym pracodawcy. Z drugiej strony można żywić obawy, że np. zwolniony z powodu olewania roboty homo oskarży pracodawcę, że zrrobił to ze względu na orientację zwalnianego i albo pracodawcy będą bali się wyrzucać i w ogóle zwrócić uwagę takiej osobie (żeby nie być posądzonym o dyskryminację) albo w ogóle nie będą takich osób zatrudniać, by uniknąć powyższych kłopotów. Manifestacje moim zdaniem nic nie dadzą. Kojarzą się ludziom z trochę z wyuzdaniem (nawet te najspokojniejsze), obscenicznością czy właśnie z propagowaniem. I tego długo nie da się zmnienić. Po prostu żyjcie normalnie, chodźcie pod rękę, za rękę, dajcie sobie buzi, w mniejszych dawkach ludzie prędzej to zaakceptują. Wyuzdane manifestacje z liżącymi się panami wykonującymi ruchy kopulacyjne zostawcie w zaciszu domowym ew. w miejscach gdzie takie zachowanie nikogo nie razi. Osobiście wolę popatrzeć na objętych panów jadących metrem niż na faceta, który rzyga w wagonie. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: 82.177.34.* 24.05.07, 09:21 rozumiem, ze nie chodzisz ze swoim chlopakiem za reke? Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 10:13 Nie obwieszczasz tego nikomu?? To po cholerę jest Marsz dla Życia i Rodziny. Przecież to propagowanie heteroseksualizmu!! Pomyśl. Parada jest po to aby pokazać, że w naszym społeczeństwie żyją osoby homoseksualne i nie są żadnymi potworami co mają rogi, kopyta, nie śmierdzą siarką itp. Parady w zachodniej części UE są bardziej jak to się w Polsce mówi - "obsceniczne". Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 10:15 akurat ten Marsz powstał zaraz po paradach. I jest organizowany zaledwie od 2 lub 1 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: 82.177.34.* 24.05.07, 10:54 i co to ma do rzeczy? Fakt, ze jest. A za reke pary hetero chodza po miescie. To tez manifestacja. Wieksza, niz Parada, w ktorej zreszta szlo duzo par hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 11:40 ma wiele do rzeczy. Nie jest argumentem to, ze ludzie hetero mają swój marsz. Mają owszem, w odpowiedzi na homomarsze. Tak to manifestacja ale uczuć i związku z drugą osoba. Nikt nikomu nie wciska języka do gardła (tak dzieje się niestety w Berlinie i innych miastach a ostatnioo i u nas). Nawet widok pary hetero w dość intymnych pozach nie sprawia nikomu radości. Nie mówimy tu o zwykłych pocałunkach. Ale parada to ostentacja seksualności niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: 82.177.34.* 24.05.07, 11:45 > Ale parada to ostentacja seksualności niestety od razu widac, ze nie byles na Paradzie. Ja bylem i zadnej seksualnosci tam nie widzialem. >Nikt nikomu nie wciska języka do gardła (tak dzieje się > niestety w Berlinie i innych miastach a ostatnioo i u nas). nie wiem skad jestes, ale ja widze na ulicach wiele par hetero calujacych sie namietnie. >Tak to manifestacja ale uczuć i > związku z drugą osoba. Geje chca tylko tego samego. Moze moj stary tekst jeszcze kogos zainteresuje: homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 11:51 nie bylem na paradzie bo jej nie popieram. Yellow, napisałem że nie chodzi o manifestowanie swojej seksualności. Nie mylmy namiętności z seksualnością (to dwa inne zręby, czasami się na siebie nakładające). Widziałem zajawki z parady stary i widziałem jak faceci wciskali sobie jezory w gardla. Zapewniam Cię, że nie miało to nic wspólnego z namiętnością... Tak samo nie lubię, jak w biały dzień na ulicy facet maca babkę lub na odwrót. To powinno mieć miejsce w w innych okolicznościach. Niemniej namiętne całowanie się to już zupełnie co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: To mogła być ostatnia Parada Równości IP: 82.177.34.* 24.05.07, 12:04 ja bylem na Paradzie i niczego takiego nie widzialem. Za to w TV, owszem. Media maja to do siebie, ze filmuja tylko "sensacje" - czy to calujacych sie do kamery gejow, czy trzech wrzeszczacych lysych kolesi. A obok spokojnie idzie sobie 4000 osob. Dlaczego zakladasz, ze geje sa bardziej obsceniczni niz hetero? Jak chcesz poczytac wiecej na ten temat, zachecam: homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 13:25 bo widziałem co dzieje sięna zachodzie. Z parady równości zrobiła ci się Love Parade. Niestety te wzorce coraz częsćiej do nas przenikają. Poza tym są ludźmi i takie rzeczy nie są obce. Znajomy mojego kumpla miał bardzo nieprzyjemną ptrzygodę na tej imprezie...w tej chwili jest tylko w lekkiej traumie Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 shadersa argument ZA paradą 24.05.07, 13:33 Obawiasz się, że marsz równości przeobrazi się w obscenę? jest na to rada: dołącz się z rodziną. zachowujcie się "normalnie" (broń boże kolorowe balony!!!) i zagłuszycie dewiantów :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 09:12 Nie no... zaraz... tyle się mówi o potwornym, wszechwładnym, bajecznie bogatym homoseksualnym lobby, które sponsoruje niszczenie polskiej rodziny... no to co, nie dało? Jakże to?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd no i nareszcie blizniaki znalezli rozwiazanie IP: *.aster.pl 24.05.07, 09:15 no i nareszcie blizniaki znalezli rozwiazanie problemu parad - przestali wplacac! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Na pocieszenie "Ali Baba i 40 pedałów" IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.07, 09:21 www.rzeczpospolita.pl HISZPANIA Ministerstwo Oświaty zaleca nauczycielom wychowania obywatelskiego osobliwą pomoc naukową. We wpajaniu uczniom tolerancji dla odmienności ma pomóc komiks "Ali Baba i 40 pedałów" Podczas wielkich manifestacji Hiszpanie domagają się prawa do decydowania o wychowaniu swoich dzieci Skandal ujawniła hiszpańska gazeta internetowa Libertad Digital. Wystarczy bowiem wejść na oficjalną stronę ministerstwa, aby w przewodniku poświęconym wychowaniu w poszanowaniu wartości (Educar en Valores) znaleźć zestaw lektur i filmów, które mają nie tylko uchronić młodych Hiszpanów od homofobii, ale także uczą ich czerpania radości z bezpiecznego uprawiania seksu z kolegami tej samej płci. Spis lektur W spisie zalecanych lektur jest między innymi "Przewodnik gejowski ze zdjęciami artystycznymi" oraz nakręcony w Londynie film "Gejowski przewodnik bezpiecznego seksu". Na szczególną uwagę zasługuje jednak wspomniany wyżej komiks rysownika ukrywającego się pod pseudonimem Nazario, tak reklamowany przez katalońskiego wydawcę? "Uwaga: w tym albumie znajdziesz radość życia bardziej zaraźliwą od AIDS". Oprócz radośnie kopulujących gejów występują w nim w niedwuznacznych sytuacjach kot i osioł, co sugeruje, że wskazana jest również tolerancja wobec zoofilów. Nazario dał się już poznać jako autor homoseksualnych żywotów świętych (patrz "Rzeczpospolita" z 20 marca2007). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A To mogła być ostatnia Parada Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:23 Wredne społeczeństwo nie chce dawać pieniążków, a firmy obawiają się być tak postrzegane. No to macie odpowiedź lewacy co społeczeństwo o was i waszych pomysłach sądzi. Bo nie jest ważne co się wygaduje, ale ważne jest gdzie płynie strumień pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Może Giertych coś dorzuci na warsztaty... 24.05.07, 09:38 w Beskidach albo i gdzie indziej. Za te głupie kilkanaście tysięcy Euro zawsze można byłoby czas przyjemnie spędzić, porozmawiać sobie, albo i inne rzeczy nawet pouskuteczniać... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Jama314, a kwestia homoxeualizmu? 24.05.07, 10:03 A co masz w tej kwesti do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 W tej kwestii (homoxeualizmu) to nic analfabeto... 24.05.07, 12:58 zupełnie nie wiem co masz na myśli nawet. Dodatkowo to informuję o poprawnej pisowni: kwestia — kwestii, panie geniuszu. Chętnie natomiast wziąłbym udział w warsztatach np. dwudniowych dla "kochających inaczej". Myślę że za kilkanaście tysiaków Euro z dotacji UE można się nieźle zabawić i przyjemnie spędzić czas. Pewnie też i dodatkowo wysłuchać niejedną pogadankę na temat szalejącego w opłotkach Polski faszyzmu, no i antysemityzmu i ksenofobii też, rzecz oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista a łysych katofaszystów z mw finansuje lpr...eh;) IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.05.07, 09:40 Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie za swoje, baranie, tylko za nasze;) 24.05.07, 09:46 partie dostają kasę z budżetu, jesli wlezą do sejmu lpr jakos sie do sejmu wczołgała.. no to dostałe kase i moze finansować neofaszystowską mw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m uhhuuu to co powiedziec o tej SLD zo 45 lat kradla IP: 80.51.192.* 24.05.07, 09:47 m Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 powiem, że złodzieje powinni siedziec... i tyle;) 24.05.07, 09:57 dlaczego wszyscy z tzw. prawicy z góry zakładają, że ludzie "niekochający" obecnego rządu są komuchami, lewakami i popierają złodziei z pzrp? dlaczego? moze mi to ktoś wyjaśnic? czy naprawde trzeba być komuchem, zeby mieć dość obecnej "kur_w_olicji"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: To mogła być ostatnia Parada Równości 24.05.07, 09:43 Ludzie, bezpaniki, spoko loozik, bedzie dobrze. Zastanawiają mnie uciekinierzy, bez przesady. Za rok będzie PR. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.amilo Ci goscie to ostatnia zaraza 24.05.07, 09:43 lac po mordach ile wlezie. A kasy nie dawac. Niech sie sami zrzuca na manko. podobno pedzie niezle zarabiaja wiec jak sie ich zbierze ze 30stu do i nawet niecale 1000zl wystarczy. A tak powaznie: warto sobie przypomniec, ze zgody na parade za Kaczora nie dostali bo nie zlozyli w terminie kwitow. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baires Kłamca IP: *.pkobp.pl 24.05.07, 10:40 Kłamiesz! Ostatnio Europejski Trybunał Praw Człowieka orzekł że Kaczyński złamał prawo nie wydając zgody na paradę! Organizatorzy wszystko przygotowali jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Spokojnie polskie homofoby! 24.05.07, 09:44 Jak będzie trzeba to się zlożymy,i będzie po sprawie!A gdyby i to nie pomoglo to poprosimy niemieckich przyjaciól!Nicht war? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Ja to bym socjalna akcyze i VAT nalozyl na parady IP: 80.51.192.* 24.05.07, 09:51 m Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: Spokojnie polskie homofoby! 24.05.07, 10:04 nie no składajcie się pedały. Tylko nie płaczcie, jak Was z nowu okantuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Są zajęci odzyskiwaniem Pomorza i Śląska... 24.05.07, 13:04 Nie pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś