dr.freud 14.06.07, 06:51 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4223448.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lelekl Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:05 O poprzednich beneficjentach za rządów Twojej ukochanej komuny pisałeś ? To zaprezentuj swoją wypowiedż na ten temat a będziesz wiarygodny. Inaczej , o co Cie podejrzewam, oceniasz te same fakty krańcowo różnie w zależności od tego kto jest sprawcą tych faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 08:06 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > O poprzednich beneficjentach za rządów Twojej ukochanej komuny pisałeś ? Klamiesz szmaciarzu. Komuna nie była i nie jest maja ukochana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhahany Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.228-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.06.07, 09:32 Lelekl, ty niczego nie rozumiesz, albo rozumiesz, ale tylko glupiego udajesz. Co z tego ze poprzednia ekipa ssala telewizyjne mleko? Tego mozna sie bylo po nich spodziewac. Tymczasem ta ekipka szla do wyborow z haslami morlanej rewolucji na sztandarach. Mialo byc uczciwie. Mialo byc sprawiedliwie. A jak jest? Ano tak, ze kolesie wyplacaja sobie z publicznych pieniedzy po 700 tys. odprawy. (Gdyby to byla chociaz prywatna firma...). Katon prawicy polskiej, Wildstein Bronilsaw, okazal sie byc tak samo uczciwy jak Robert Kwiatkowski. I to jest dramat. Jezeli tego nie widzisz, jezeli nadal bedziesz probowal przekonywac, ze ”A w Ameryce bija murzynow” to znaczy, ze: 1) jestes glupi 2) za te glupoty ci placa 3) jedno i drugie Niepotrzebne skreslic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.nask.waw.pl 14.06.07, 10:51 No przecież gdyby ketman złapał na chwilę posadkęadiustatora w TVP czy w Orlenie i wziął by odprawkę - to jasne, żeby nie pisał. Jak ktoś ma bałwochwalczy stosunek do wybiorczej - ma również "wybiorcze" podjeście do rzeczywistości. Śmieci tak mają, wszak segregacja nie jest im obca. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 11:05 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > No przecież gdyby ketman złapał na chwilę posadkęadiustatora w TVP czy w > Orlenie i wziął by odprawkę - to jasne, żeby nie pisał. Wildstein załapał się na chwilę w TVP, ale nie napisał ze wziął. Znaczy to on ketman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.nask.waw.pl 14.06.07, 12:09 Znaczy się - ja napisałem wyżej: masz inteligencję wybrakowanego klona ketmana. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 13:30 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > Znaczy się - ja napisałem wyżej: masz inteligencję wybrakowanego klona ketmana. Zdaje sobie sprawę że z zazdrości cię skraca a piana wychodzi na pysk. Ale nie mart się - okłamali cię. Idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.nask.waw.pl 14.06.07, 14:55 Zazdrościć ci nie mam czegokolwiek. Prymitywizmu, intelektualnej abnegacji, czyszczenia butów u ketmana, łgarstw, niechlujstwa gramatycznego. Tego że nie masz tu godnego siebie adwersarza. ale mam radę, jak nie masz z kim pokonwersowac w śmietnikowej tonacji - stan przed lustrem i porozmawiaj sam ze sobą. Wtedy zdasz sobei sprawę, że jesteś niepowtarzalną i wyjątkoa forumową szmatą. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 15:22 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > Zazdrościć ci nie mam czegokolwiek. Prymitywizmu, intelektualnej abnegacji, > czyszczenia butów u ketmana, łgarstw, niechlujstwa gramatycznego. Tego że nie > masz tu godnego siebie adwersarza. No widzisz kuperku. Sam piszesz ze nie masz mi czego zazdrościć ( słusznie zreszta bo nie można komuś zazdrościc czegoś, czego nie posiada, ani czego nie robi) a mimo to zazdrościsz. Z czego wynika kuperku, że ciągle twoj stan psychiczny jest daleki od normalnego. ( czyli tłumacząc na język ci zrozumiały - jesteś Idiotą ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.nask.waw.pl 14.06.07, 16:14 Przeczytaj i zacytuj do końca. Domyślam się, że ketman kaze ci buty buty czyścic i cię to rozprasza, a biorąc pod uwagę twoja impotencję intelektualną - wtedy sytuacja robi się już całkiem dramtyczna. Ale nie jest do końca źle, w nie zacytowanym fragmencie napisałem, żeś ...oryginalną forumowa szmatą. I gdybym ci tego zazdrościł - to w rzeczy samej byłbym idiotą. Ale póki co tobie pozstawiam ta "przyjemność". Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 17:32 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > Przeczytaj i zacytuj do końca. > > tobie pozstawiam Masz problemy z wymawianiem samogłosek! - Czas najwyższy na popołudniową porcję permazyny kuperku. Zapij ją starannie wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.chello.pl 14.06.07, 17:51 Problemy srojd to ty masz z soba. Poradź się ketmana albo poproś o wolne. Anuz ciut intelektu przybędzie, prymitywizmu UBędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 18:00 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > Problemy srojd to ty masz z soba. Nie drogi Idioto, nie mam. Ale widzę że naprawde się martwisz i chcesz mi pomoć. Widzisz ... mam problemy finansowe. Gdybyś miał wolne 30-40 tys, chętnie przyjmę ... Przydałoby sie wymienić moją Alfę na nowszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:04 <Nie drogi Idioto, nie mam. Większość degeneratów, chorych psychicznie, alkoholików, etc. uważa, że wszystko z nimi wszystko w porządku - może poproś swojego lekarza by wydal diagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 15.06.07, 00:19 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > <Nie drogi Idioto, nie mam. > Większość degeneratów, chorych psychicznie, alkoholików, etc. uważa, że wszystko z nimi wszystko w porządku - może poproś swojego lekarza by wydal diagnozę. Poprosiłem, wydał. Potwierdził moje podejrzenie - jesteś chory psychicznie. Przecież nie pisałbym tego, gdybym nie miał 100% pewności. ( Piszę to nie dlatego by Cie pognąbić, lecz dlatego by Ci pomóc. Im szybciej uświadomisz sobie swój stan, tym zwiększasz szansę na wyleczenie. O ile oczywiście je podejmiesz.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.chello.pl 15.06.07, 00:23 Logiczna rzeczą, ze twój lekarz powinien pomagać tobie. Dla takiego lekarza to duże wyzwanie i pokonywanie oporów estetyczno-etycznych. Nie męcz go śmieciu nad-obowiązkami. Odpowiedz Link Zgłoś