Dodaj do ulubionych

Rewolucja, ku.. bardzo moralna

14.06.07, 06:51

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4223448.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Lelekl Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:05
      O poprzednich beneficjentach za rządów Twojej ukochanej komuny pisałeś ? To
      zaprezentuj swoją wypowiedż na ten temat a będziesz wiarygodny. Inaczej , o co
      Cie podejrzewam, oceniasz te same fakty krańcowo różnie w zależności od tego
      kto jest sprawcą tych faktów.
      • dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 08:06
        Gość portalu: Lelekl napisał(a):

> O poprzednich beneficjentach za rządów Twojej ukochanej komuny pisałeś ?

Klamiesz szmaciarzu.
        Komuna nie była i nie jest maja ukochana.
      • Gość: uhahany Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.228-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.06.07, 09:32
        Lelekl,
        ty niczego nie rozumiesz, albo rozumiesz, ale tylko glupiego udajesz.
        Co z tego ze poprzednia ekipa ssala telewizyjne mleko? Tego mozna sie bylo po
        nich spodziewac.
        Tymczasem ta ekipka szla do wyborow z haslami morlanej rewolucji na
        sztandarach. Mialo byc uczciwie. Mialo byc sprawiedliwie. A jak jest?
        Ano tak, ze kolesie wyplacaja sobie z publicznych pieniedzy po 700 tys.
        odprawy. (Gdyby to byla chociaz prywatna firma...).
        Katon prawicy polskiej, Wildstein Bronilsaw, okazal sie byc tak samo uczciwy
        jak Robert Kwiatkowski.

I to jest dramat. Jezeli tego nie widzisz, jezeli nadal bedziesz probowal
        przekonywac, ze ”A w Ameryce bija murzynow” to znaczy, ze:

1) jestes glupi
        2) za te glupoty ci placa
        3) jedno i drugie

Niepotrzebne skreslic

• Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.nask.waw.pl 14.06.07, 10:51
          No przecież gdyby ketman złapał na chwilę posadkęadiustatora w TVP czy w
          Orlenie i wziął by odprawkę - to jasne, żeby nie pisał. Jak ktoś ma
          bałwochwalczy stosunek do wybiorczej - ma również "wybiorcze" podjeście do
          rzeczywistości. Śmieci tak mają, wszak segregacja nie jest im obca.
          • dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 11:05
            Gość portalu: agent cooper napisał(a):

> No przecież gdyby ketman złapał na chwilę posadkęadiustatora w TVP czy w
            > Orlenie i wziął by odprawkę - to jasne, żeby nie pisał.

Wildstein załapał się na chwilę w TVP,
            ale nie napisał ze wziął.
            Znaczy to on ketman!
            • Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.nask.waw.pl 14.06.07, 12:09
              Znaczy się - ja napisałem wyżej: masz inteligencję wybrakowanego klona ketmana.
              • dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 13:30

> Znaczy się - ja napisałem wyżej: masz inteligencję wybrakowanego klona ketmana.

Zdaje sobie sprawę że z zazdrości cię skraca a piana wychodzi na pysk.
                Ale nie mart się - okłamali cię.

Idioto!
                • Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.nask.waw.pl 14.06.07, 14:55
                  Zazdrościć ci nie mam czegokolwiek. Prymitywizmu, intelektualnej abnegacji,
                  czyszczenia butów u ketmana, łgarstw, niechlujstwa gramatycznego. Tego że nie
                  masz tu godnego siebie adwersarza. ale mam radę, jak nie masz z kim
                  pokonwersowac w śmietnikowej tonacji - stan przed lustrem i porozmawiaj sam ze
                  sobą. Wtedy zdasz sobei sprawę, że jesteś niepowtarzalną i wyjątkoa forumową
                  szmatą.
                  • dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 15:22

> Zazdrościć ci nie mam czegokolwiek. Prymitywizmu, intelektualnej abnegacji,
                    > czyszczenia butów u ketmana, łgarstw, niechlujstwa gramatycznego. Tego że nie
                    > masz tu godnego siebie adwersarza.

No widzisz kuperku. Sam piszesz ze nie masz mi czego zazdrościć
                    ( słusznie zreszta bo nie można komuś zazdrościc czegoś, czego nie posiada,
                    ani czego nie robi) a mimo to zazdrościsz.
                    Z czego wynika kuperku, że ciągle twoj stan psychiczny jest daleki
                    od normalnego.
                    ( czyli tłumacząc na język ci zrozumiały - jesteś Idiotą ).
                    • Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.nask.waw.pl 14.06.07, 16:14
                      Przeczytaj i zacytuj do końca.

Domyślam się, że ketman kaze ci buty buty czyścic i cię to rozprasza, a biorąc
                      pod uwagę twoja impotencję intelektualną - wtedy sytuacja robi się już całkiem
                      dramtyczna. Ale nie jest do końca źle, w nie zacytowanym fragmencie napisałem,
                      żeś ...oryginalną forumowa szmatą.
                      I gdybym ci tego zazdrościł - to w rzeczy samej byłbym idiotą. Ale póki co
                      tobie pozstawiam ta "przyjemność".
                      • dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 17:32

> Przeczytaj i zacytuj do końca.
                        >

> tobie pozstawiam

Masz problemy z wymawianiem samogłosek!
                        - Czas najwyższy na popołudniową porcję permazyny kuperku.
                        Zapij ją starannie wodą.
                        • Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.chello.pl 14.06.07, 17:51
                          Problemy srojd to ty masz z soba. Poradź się ketmana albo poproś o wolne. Anuz
                          ciut intelektu przybędzie, prymitywizmu UBędzie.
                          • dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 14.06.07, 18:00

> Problemy srojd to ty masz z soba.

Nie drogi Idioto, nie mam. Ale widzę że
                            naprawde się martwisz i chcesz mi pomoć.
                            Widzisz ... mam problemy finansowe.
                            Gdybyś miał wolne 30-40 tys, chętnie przyjmę ...
                            Przydałoby sie wymienić moją Alfę na nowszy model.
                            • Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:04
                              <Nie drogi Idioto, nie mam.
                              Większość degeneratów, chorych psychicznie, alkoholików, etc. uważa, że wszystko
                              z nimi wszystko w porządku - może poproś swojego lekarza by wydal diagnozę.
                              • dr.freud Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna 15.06.07, 00:19

> <Nie drogi Idioto, nie mam.
                                > Większość degeneratów, chorych psychicznie, alkoholików, etc. uważa, że
                                wszystko z nimi wszystko w porządku - może poproś swojego lekarza by wydal
                                diagnozę.

Poprosiłem, wydał.
                                Potwierdził moje podejrzenie - jesteś chory psychicznie.
                                Przecież nie pisałbym tego, gdybym nie miał 100% pewności.
                                ( Piszę to nie dlatego by Cie pognąbić, lecz dlatego by
                                Ci pomóc. Im szybciej uświadomisz sobie swój stan, tym zwiększasz
                                szansę na wyleczenie. O ile oczywiście je podejmiesz.)
                                • Gość: agent cooper Re: Rewolucja, ku.. bardzo moralna IP: *.chello.pl 15.06.07, 00:23
                                  Logiczna rzeczą, ze twój lekarz powinien pomagać tobie. Dla takiego lekarza to
                                  duże wyzwanie i pokonywanie oporów estetyczno-etycznych. Nie męcz go śmieciu
                                  nad-obowiązkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka