Dodaj do ulubionych

Kłopoty z TOKFM

14.06.07, 08:55
Fatalny odbiór mam ostatnio, jakby Wolna Europa wróciła. Czy to moje tylko
radio na tych częstotliwościach nawala?
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Ja słucham tylko w samochodzie 14.06.07, 08:59
      i nie mm zadnych zakłóceń chodzi super, no chba , ze wjade do tego przeprzonego
      tynelu n Wisłostradzie. A jak w domu to nie wiem, bo zamiast słuchać ogladam
      TVN24 albo SS

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
      • andrze_n jeszcze czytam GW do smacznego sniadanka,a jak wy? 14.06.07, 09:10
        • scoutek Re: jeszcze czytam GW do smacznego sniadanka,a ja 14.06.07, 09:22
          to ile masz rak?
          a poza tym gratuluje podzielnosci uwagi: gryzienie, picie, gazetka w rekach i
          jeszcze klawiatura i monitorek.... tylko sie nie popluj jak dojdziesz do
          artykulu o kasie TVP
          • andrze_n jak to, nie czytasz przyjaznej, b.estetycznej GW? 14.06.07, 09:28
    • haen1950 Re: Kłopoty z TOKFM 14.06.07, 09:08
      Lepiej niech to sprawdzą - tak pisowskim mediom wszystko na łeb leci, że mogą
      nawet stare nadajniki uruchomić. Ci faceci niczym już nikogo nie zaskoczą.
    • skin.polskii Re: Kłopoty z TOKFM 14.06.07, 09:16
      temu radiu powinno się odebrac koncesję bo deprawuje polską młodziez i zachęca
      do łamania prawa (np w kwestii aborcji, norm moralnych ) a nawet konstytucji RP
      (poprze propagowanie homoseksualizmu godzi to w art I p 18 konstytucji RP)
      • andrze_n Re: Kłopoty z TOKFM 14.06.07, 09:19
        kiedys na forum jakis inernauta (ten nie cytowany przez Lisa, lub Borowskiego)), napisal ze szetowa Tok-u jest lesbijka...Czy to prawda?
        • Gość: ix Re: Kłopoty z TOKFM IP: *.agora.pl 14.06.07, 17:10
          a co Cie to obchodzi?
        • dr.freud Re: Kłopoty z TOKFM 14.06.07, 17:24
          andrze_n napisał:

> kiedys na forum jakis inernauta (ten nie cytowany przez Lisa, lub Borowskiego))
          > , napisal ze szetowa Tok-u jest lesbijka...Czy to prawda?

Z tego co wiem ma córkę.
          Nie ma dzieci pani Kruk z Krajowej Rady TV.
          • Gość: digit Re: Kłopoty z TOKFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:39
            Może to z gwałtu?

• dr.freud Re: Kłopoty z TOKFM 15.06.07, 22:30
              Gość portalu: digit napisał(a):

> Może to z gwałtu?

Zgwalcili twoja matke i dlatego
              jestes taki glupi?
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Kłopoty z TOKFM 17.06.07, 00:17
      Teraz Wolna Europa, ale jutro będziesz musiał oddać radioodbiornik pod groźbą
      kary śmierci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka