haen1950 14.06.07, 08:55 Fatalny odbiór mam ostatnio, jakby Wolna Europa wróciła. Czy to moje tylko radio na tych częstotliwościach nawala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Ja słucham tylko w samochodzie 14.06.07, 08:59 i nie mm zadnych zakłóceń chodzi super, no chba , ze wjade do tego przeprzonego tynelu n Wisłostradzie. A jak w domu to nie wiem, bo zamiast słuchać ogladam TVN24 albo SS "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: jeszcze czytam GW do smacznego sniadanka,a ja 14.06.07, 09:22 to ile masz rak? a poza tym gratuluje podzielnosci uwagi: gryzienie, picie, gazetka w rekach i jeszcze klawiatura i monitorek.... tylko sie nie popluj jak dojdziesz do artykulu o kasie TVP Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kłopoty z TOKFM 14.06.07, 09:08 Lepiej niech to sprawdzą - tak pisowskim mediom wszystko na łeb leci, że mogą nawet stare nadajniki uruchomić. Ci faceci niczym już nikogo nie zaskoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: Kłopoty z TOKFM 14.06.07, 09:16 temu radiu powinno się odebrac koncesję bo deprawuje polską młodziez i zachęca do łamania prawa (np w kwestii aborcji, norm moralnych ) a nawet konstytucji RP (poprze propagowanie homoseksualizmu godzi to w art I p 18 konstytucji RP) Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n Re: Kłopoty z TOKFM 14.06.07, 09:19 kiedys na forum jakis inernauta (ten nie cytowany przez Lisa, lub Borowskiego)), napisal ze szetowa Tok-u jest lesbijka...Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: Kłopoty z TOKFM IP: *.agora.pl 14.06.07, 17:10 a co Cie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Kłopoty z TOKFM 14.06.07, 17:24 andrze_n napisał: > kiedys na forum jakis inernauta (ten nie cytowany przez Lisa, lub Borowskiego)) > , napisal ze szetowa Tok-u jest lesbijka...Czy to prawda? Z tego co wiem ma córkę. Nie ma dzieci pani Kruk z Krajowej Rady TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digit Re: Kłopoty z TOKFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:39 Może to z gwałtu? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Kłopoty z TOKFM 15.06.07, 22:30 Gość portalu: digit napisał(a): > Może to z gwałtu? Zgwalcili twoja matke i dlatego jestes taki glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Kłopoty z TOKFM 17.06.07, 00:17 Teraz Wolna Europa, ale jutro będziesz musiał oddać radioodbiornik pod groźbą kary śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś