13.07.07, 07:54
Co sądzicie na temat takich kampanii reklamowych?
Axe!
www.medialine.pl/artykul.php?getpage_id=6&getsubpage_id=7&artykul_id=1007
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Willa Axe IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 19:54
      na pewno sa lepsze niz ciagle klotnie kaczek z lisem : D
    • dziedzicznacytadelafinansjery Sądzimy, że stręczycielstwo jest w Polsce karane 19.07.07, 21:38
      I, jak sądzimy, dlatego będzie ono miało miejsce na terytorium innego państwa.
    • Gość: kazzo Re: Willa Axe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:13
      mi sie podobaja, nie widze w nich nic zlego :) tym bardziej, ze jako mezczyznie
      podobaja mi sie te pokojowki i nie mialbym nic przeciwko, by pojechac na majorke
      w ich towarzystwie. tak ze chyba efekt wywoluje odpowiedni ;)
      • Gość: Junior Re: Willa Axe IP: *.compi.net.pl 24.07.07, 21:54
        Mhmm, bardzo fajne te pokojówki są, czemus ię czepiacie? :) Jeśli naprawdę
        czekają w tej Willi, to ja nie widzę problemów z reklamą.
    • Gość: shocking truth Re: Willa Axe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:42
      Składamy wyrazy współczucia kopyrajterom impotentom intelektualnym. Tylko nie
      wiem czy nadwiślańskim, bo prawdopodobnie zostało to zerżnięte z innego rynku.

A axe wrzucam na listę produktów które omijam szerokim łukiem (pomijając fakt,
      że to nie moja półka cenowa :-)
      • Gość: axemaniak Re: Willa Axe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:51
        ja używam Axe i powiem że jego jakość jest bardzo dobra w stosunku do ceny. A ty
        pewnie jesteś bananowym chłopcem który nie kupuje poniżej 200zł. a na marginesie
        to z pisaniem średnio Ci idzie...jeśli juz to copywriter ale tez zerknij do
        słownika co to znaczy :))))))))))))
        pozdrawiam
        • Gość: shocking truth Re: Willa Axe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:08
          Gość portalu: axemaniak napisał(a):

> ja używam Axe i powiem że jego jakość jest bardzo dobra w stosunku do ceny
          Długo trwało nim pijarzy się zorientowali, że warto byłoby spłodzić jakąś
          kontrę w założonym przez nich samych wątku...

>a na marginesie to z pisaniem średnio Ci idzie...
          Napisał pijar który na forum jest od kilku minut.

>jeśli juz to copywriter ale tez zerknij do słownika co to znaczy
          Gdybyś na forum był dłużej niż kilka minut, wiedziałbyś że przywiązuję wagę do
          pisowni i jeżeli napisałem kopyrajter TO TAK WŁAŚNIE CHCIAŁEM NAPISAĆ CIEMNIAKU.
    • jaro2012 Re: Willa Axe 30.07.07, 12:45
      mi się kampania podoba. Ciekawy pomysł na nagrodę - wzbudza kontrowersje a przy
      okazji pobudza zmysły tak facetów jak i kobiet. Zwłaszcza tych w targecie Axe
      czyli nastolatków
      • Gość: shocking truth Re: Willa Axe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:48
        jaro2012 napisał:

> mi się kampania podoba. Ciekawy pomysł na nagrodę - wzbudza kontrowersje a
        > przy okazji pobudza zmysły tak facetów jak i kobiet.
        Jeszcze trochę i będzie się mówić: refleks jak u pijara :-) Za co wam płacą? Za
        takie sztywne, schematyczne wpisy, obowiązkowo spóźnione o kilka dni?

> Zwłaszcza tych w targecie Axe czyli nastolatków
        O! To do 'willi' pojedzie 12latek? Trochę was to może kosztować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka