Dodaj do ulubionych

Bo twarz była mało rozpoznawalna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:52
To jast właśnie IV RP.Po nasymu to do rzyci.
Obserwuj wątek
    • maruda.r PRL-owska karuzela 17.07.07, 21:06

Faktem jest, że prowadzący główne wydanie tak dużego programu musi być osobą z
      doświadczeniem.

Czemu rżniecie durnia, Miśkiewicz? Image prezentera nie zależy tylko od niego
      samego, bo przecież nie on ustala, ile czasu i jak będzie się prezentował na wizji.

Sytuacja znów przypomina komunę, kiedy dla usunięcia niewygodnych, KC było w
      stanie zlikwidować stanowisko.

• Gość: es Dajcie Jacka Kurskiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.07.07, 08:24
        Przynajmniej nie bedzie trzeba nikim sterować i udawać. Wiadomości będą wreszcie "prawdziwe i jedynie słuszne" a każdy otwierając telewizor bedzie wiedział czego sie może spodziewać.
    • stasi1 moze jakby człowiek troche popracował na tym 17.07.07, 21:20
      stanowisku to moze kiedyś rzeczywiście byłby rozpoznawalny? Trudno wymagać aby
      w dwa tygodnie cała Polska go znała. Ja przez en czas ani razu chyba wiadomości
      TVP nie ogladałem więc nawet szans go nie miałem zobaczyć
    • Gość: kika Re: Bo twarz była mało rozpoznawalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:21
      Miśkiewicz- wielki znawca problemu - w tv nie ma zmiłuj się -a co zatem robi
      MAgda MOłek w tvn, przecież jej nie da się słuchać
    • Gość: agUska Bo twarz była mało rozpoznawalna IP: *.cable.ubr02.edin.blueyonder.co.uk 17.07.07, 21:36
      To co dzieje sie w tym kraju juz mnie nawet nie martwi...to mnie przeraza!
    • Gość: shocking truth Re: Bo twarz była mało rozpoznawalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:39
      zero konkretów, sugestie wybiórczej, to wystarcza żeby wykształciuchów kolejny
      raz doprowadzić do histerii :-)
      • doc.holliday Re: Bo twarz była mało rozpoznawalna 17.07.07, 23:09
        Gość portalu: shocking truth napisał(a):

> zero konkretów, sugestie wybiórczej, to wystarcza żeby wykształciuchów kolejny
        > raz doprowadzić do histerii :-)

Słowo "histeria" wyszło mody, razem z "układem", kolego shitting.
    • tuhanka Re: Bo twarz była mało rozpoznawalna 17.07.07, 23:23
      Malo rozpoznawalny? Hmm... od wrzesnia ubieglego roku z krotka przerwa przebywam
      za granica, nie mam tu polskiej telewizji - a jednak doskonale kojarze Marcina
      Leskiewicza. Co prawda nie wiedzialam, ze prowadzi od jakiegos czasu glowne
      wydanie, bo ostatnio w kraju bylam na poczatku marca, ale pamietam go z wydania
      poludniowego. Dlatego argumentacja kierownictwa Wiadomosci jest dla mnie mocno
      naciagana. Oczywiscie, malo kto oglada telewizje w poludnie, bo ludzie sa zwykle
      w pracy lub w szkole/na uczelni, ale dlatego powinno sie dac wiekszy czas "na
      rozbieg" liczac od czasu, kiedy regularnie prowadzi glowne wydanie o 19.30. A na
      pewno bylby kojarzony, jezeli ja, ogladajaca TVP dorywczo, raz na kilka
      miesiecy, kojarze tego dziennikarza. Panie Marcinie, powodzenia!
    • Gość: julitta Bo twarz była mało rozpoznawalna IP: 80.51.56.* 18.07.07, 05:57
    • Gość: Julita Bo twarz była mało rozpoznawalna IP: 80.51.56.* 18.07.07, 06:01
      Najprzystojniejszy facet oni chyba zwariowali.Słońce uderzyło im ,chyba przez
      ten upał.
    • Gość: mika Re: Bo twarz była mało rozpoznawalna IP: *.fbx.proxad.net 18.07.07, 08:41
      Mam wrazenie, ze oni wyrzucaja tam po prostu kzdego, kto odwazy sie myslec
      inaczej.

A Jedynka jest na coraz gorszym poziomie, od PRL nie bylo az ak zle.
    • allspice Re: Bo twarz była mało rozpoznawalna 18.07.07, 10:07
      Ciekawe,gdzie się pojawi? W TVN?
    • mich.999 Mnie ta decyzja nie dziwi. 18.07.07, 13:03
      Dla mnie Leśkiewicz był mdły i nijaki.Dlaczego przedtem wyleciał z TVN ?
    • and-j1 Tak się nazywa teraz cenzura 18.07.07, 18:00
      Gość portalu: góral napisał(a):

> To jast właśnie IV RP.Po nasymu to do rzyci.
    • Gość: bart Bo twarz była mało rozpoznawalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 18:12
      Może zastąpią Kretem od pogody - gość jest ponoć gwiazdą :)
    • Gość: Telewidz Re: Bo twarz była mało rozpoznawalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 22:39
      Bardzo dobrze, że go zwolnili. Przychodzi do pracy nieogolony. Wszystkich
      brodaczy powinni wylać z pracy, zaczynając od polityków i posłów.
    • Gość: bek Kto to jest Leśkiewicz? IP: *.icpnet.pl 03.08.07, 18:50
      A kto to jest Leskiewicz? Do diabła, czy "Wyborcza" nie ma innych ciekawszych
      tematów? Codziennie w każdym kraju traci prace i stanowisko wiele, wiele osób.
      I nikt nie robi z tego tematu. Czy więc tylko dlatego, że to dziennikarz? A kim
      wy, dziennikarze, jesteście, zeby się sobę zajmować? Nos dla tabakiery?
      "Wyborcza" jest smieszna, robi z niejakiego Leśkiewicza ofiarę czystek
      politycznych. Leśkiewicz jako papierek lakmusowy dworskiej telewizji
      publicznej? Puknijcie sie w czoła, Pacewicz ze Stasińskim.
    • Gość: bek Bardziej mdłych trudno sobie wyobrazić. IP: *.icpnet.pl 03.08.07, 18:54
      I jeszcze jedno: "Wiadomości", poza jednym wyjątkiem, mają wyjątkowo
      bezbarwnych prowadzących. Leśkiewicz, nie Leśkiewicz, wszyscy niemal są tej
      samej klasy - do niczego. Czy tego nie widać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka