Dodaj do ulubionych

Fotoradary już łapią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:22
A może dać im uprawnienia do zaglądania obywatelom do dupy. Na pewno
skwapliwie by z tego skożystali. Zamiast dbać o bespieczeństwo obywateli
strażnicy na których ja płacę prześladują kierowców bo to najłatwiej ukryć
się w krzakach włączyć suszarkę czy fotoradar irżnąć ciuli. I to wszystko
dzieje się w mojej Polsce zawłaszczonej przez garstkę skundlonych polaczków.
Obserwuj wątek
    • Gość: Franek Re: Fotoradary już łapią IP: *.srv.volvo.com 25.07.07, 15:40
      Wczoraj o mało nie zostałem rozjechany na pasach przez takiego barana jak Ty.
      Mam nadzieję, że zrobili mu zdjęcie, jak pędzi przez skrzyżowanie na czerwonym,
      ścina zakręt jadąc po chodniku i cieszy się z uciekających ludzi. Dopóki jeżdżą
      takie bezmózgi, tak długo będę popierał takie akcje.
      • Gość: luk Re: Fotoradary już łapią IP: *.atupartner.pl 25.07.07, 16:23
        Franek, jakim prawem śmiesz sądzi ze każdy przeciwnik fotoradarów to wariat i
        idiota. Kazdy normalny facet lubi szybciej pojechac, ale to nie znaczy że każdy
        ludzi gania po chodniku....
        ok...też widziałem idiotów drogowych , ale fotoradary sprawy nie rozwiąża, ci
        co jeżdzżą naprawe szybko mają antyradary......a na fotke są łapani naormali
        kierowcy jadący 70-80km/h
        fotoradary służą tylko do nabijania kasy, bo niby jaki wpływ na bezpieczeństwo
        ma taka zabawka ukryta w krzakach i nieidoczna ( a jastrzębska policja ma
        lepszy pomysł...mają atrape kosza na śmieci, z dziurką na obiektyw.....czyż to
        nie jest chore?)
        Powinno sie to zdelegalizowac
    • Gość: edynka i bardzo dobrzwe!!! IP: *.acn.waw.pl 27.07.07, 10:06
      Cekawe, dlaczego akcja z fotoradarami bulwersuje tylko jedna grupe ludzi -
      tych, ktorzy lamia przepisy predkosci, ktorzy dostaja mandaty i ktorzy
      stwarzaja zagrozenie dla bezpieczenstwa innych ludzi!! Bo "kazdy normalny facet
      lubi szybciej pojechac..." - a co mnie to obchodzi?!?! Ja chce byc BEZPIECZNA,
      jak przechodze przez ulice!! Jak facet nie ma gdzie wyladowac energii, niech
      idzie na gokarty albo na silownie, a nie naraza niewinnych ludzi! Poki zyje,
      CALYM SERCEM bede popierac taka akcje. Tak trzymac!! Wlepiajcie mandaty za
      przekraczanie predkosci, im wyzsze, tym lepsze!!! Jak taki glab, ktory jedzie
      po miescie 80/h dostanie 10 razy po kieszeni, to moze mu sie cos w mozgu
      poprzestawia, choc TROCHE. Szkoda tylko, ze u nas nie jest jak w Belgii - tam
      cala kasa z mandatow dot. lamania przepisow drogowych idzie na naprawe drog.
      Jakby u nas to wprowadzic, mielibysmy najlepsze drogi na swiecie!!! Pozdrawiam
      madrych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka