Gość: gość szpital na Banacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 07:57 lekarze na neurochirurgii uwazają się za bogów zarozumiali opryskliwi a zwłasza dr Rysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Na temat lekarzy na neurochirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 08:11 Masz rację .Wzywana byłam na konsultację w sprawie operacji mojej córki jechałam 8 godz. mimo że prof. nie miał operacji stwierdzono że mam przyjechać w innym terminie nie mógł poswięcić mi15 min chociaż był na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Platny dyżur przy chorym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 08:48 Dlaczego w szpitalu na banacha nie pozwalają czuwać rodzinie po operacji pacjenta mimo że nie ma w danym momeencie żadnych przeciw wzkazan tzn. epidemiinnych chorych którym by rodzina przeszkadzała. A to dlatego żeby umożliwić siostrzyczkom kliniki na dodatkowy zarobek.Opłata za noc to250złRodzina płaci bo co ma robićJak to się ma do kodeksu praw pacjenta?Co na to dyrekcja kliniki? Czy pielęgniarki odprowadzają podatek od dodatkowych dochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Dyżur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 08:56 Na oddziałach pooperacyjnych siostry mają zeszyciki do których wpisują dodatkowe dyżury za które płaci rodzina chorego ale czy to jest zgodne zprawem pacjenta to niewiemJa musiałem zapłacić za 3dyżury całą rentę mamyZerowanie nachorych biednych ludziach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polscy lekarze potrafią zdziałać cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 13:22 Polscy lekarze potrafią zdziałać cuda ale wtedy gdy dostaną w łapę jeżeli nie to traktują chorych jak zło konieczne ajuż niedaj Boże dostać się na neurochirurgię po wypadku niep[rzytomnym dopuki nie odnajdzie się rodzina ipo operacji nie przyniesie pampersów wtedy leży się jak łazasz z genitaliami na wierzchu bo klinika niema zekomo pięniędzy na te srodki Siostry zrozwianymi włosami bez czepków zwracają się do chortch półprzytomnych jak domanekinów żryj podnies dupsko i tak dalej Mój mąż tak był traktowany te anielice w białym miasteczku to wszystko na pokazCały personel zmałymi wyjątkami to gburzy zarozumialcy człowiek nie chodzący nie ma tam szans być traktowanym po ludzku smutna prawda ale to trzeba przeżyć to polskie białe piekiełko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Polscy lekarze potrafią zdziałać cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:02 Pacjenci po zrobionej diagnostyce leż ą na neurochirurgii dniami itygodniami nie mogą się dowiedzieć czy będą mieli operację muszą nabić kasę klinice chociaż Marchel po badaniach wie kiedy iczy dany pacjent kwalifikuje się do operacji ale to sztuczne leczenie bo za pobyt pacjenta zinnedo regionu płaci kasa regionalna danego chorego Chorzy snują się po korytarzach nie mogą się ich rodziny dowiedzieć co dalej trzeba czekać aż dojrzeją ipan profesor zdecyduje podługim okresie co dalej Kilkakrotnie wzywane są rodziny iodchodą z kwitkiem nie uzyskując konkretnej odpowiedzi Czy ktoś sprawdza ile takich chorych leży niepotrzebnie na neurochirurgii? przecież za przetrzymywanie niepotrzebnie chorego płacimy my wszyscy! całe społeczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polscy lekarze potrafią zdziałać cuda IP: 79.191.110.* 06.01.09, 14:26 To prawda ale to dotyczy pacjentów zepilepsją oni widocznie są traktowani jak druga kategoria iwmniemaniu chirurgów dodatkowy stres na decyzję o ewentualnej operaci już im itak nie zaszkodzi przecież oni przez swoją chorobę doznają takiego upokorzenia że jeszcze traktowanie ich wten sposób jest wich mniemaniu rzeczą normalną To woła o pomstę do Boga Ale Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy żyvcze im ażeby też tak zostali potraktowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Polscy lekarze potrafią zdziałać cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 09:03 Piekiełko żeby ocenic neurochirurgię trzeba tam poleżeć Siostrzyczki jak szakale piersze dorywają się do mizernych posiłków niby to do pomocy awzeczywistosci najpierw ładują sobie talerze zjedzeniem niosąc naładowane talerze do swoich saloników a resztki dla chorychWidziałam jak te jedzenie im kisło przez cały dzien gduż nie były wstanie tego zezrećAsprubujcie zawołac siostrę do chorego gdy one sniadają nie ma mowy muszą zeżreć adopiero wetedy podniosą swoje tyłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polscy lekarze potrafią zdziałać cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 09:13 Dlaczego siostry nie noszą czepków! wczasie strajku wszystkie miały czepki na głowach To na pokaz! pCo na to przełożona pielęgniarek?rzy chorych rozwiane włosy Po co pielęgniarkom alkowa zlodówką ztelewizorem kiedy one mają czas na oglądanie telewizji? powinny w godzinach pracy zajmować sięchorymi a nie odpoczywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polscy lekarze potrafią zdziałać cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 08:36 Polscy lekarze żeczywiście potrafią zdziałać cuda ale nabijając swoje kieszenie jak mogą solidnie zajmować się chorymi pracując na kilku etatach Przychodząc do ich prywatnych gabinetów jesteśmy traktowani milutko a sprubujcie coś dowiedzieć się wszpitalu informację można uzyskać dorywając ich na korytarzumiedzy sraczem a brudnikiem rzadkoktóry poprosi do swojego gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś