elfhelm 13.09.07, 17:30 Piosenka Zbigniewu Ziobru - Mniej niż zero Piosenka Jolanty Szczypińskiej (z dedykacją dla Niego) - Nie mogę ci wiele dać Piosenka Jarosława Kaczyńskiego (z dedykacją dla Niej) - Znowu w życiu mi nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teyot Do wyborów ze śpiewem na ustach IP: *.eastwest.com.pl 13.09.07, 20:32 Oto moja propozycja hitu wyborczego dla Romana Giertycha (na melodię "Yesterday" Beatlesów): Jestem gej To okropne bom jest w LPR I ukrywać ciągle muszę się Bo nie wie nikt, że jestem gej Boję się Że to kiedyś musi wydać się Całym Sejmem wstrząśnie wtedy śmiech Kariery mej to będzie kres Co więc zrobić mam Wszak do chłopców pociąg mam Może w SLD Przyjmą mnie, bo jestem geeeeeeej Jestem gej Na prawicy jest nas więcej wiem Nawet premier, choć maskuje się Lecz każdy wie, że on jest gej Wstyd mój wielki jest Prawie taki jak mój wzrost Jak więc przyznać się Że ja, Roman, jestem geeeeeej Jestem gej Może kiedyś ten kraj zmieni się I nadejdzie ten szczęśliwy dzień Gdy powiem to: tak, jestem gej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefk Anna Kalata IP: *.Sztabowa.korbank.pl 13.09.07, 20:53 Kurcze ale hicior!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motulek Do wyborów ze śpiewem na ustach IP: 78.133.163.* 13.09.07, 21:04 Akurat "wiej-ska" Płyta: Prowincja Tekst: Piotr Wróbel Muzyka: Piotr Wróbel, Wojciech żółty, Tomasz Kłaptocz, Piotr Jakimów, Ireneusz Wojnar, Przemysław Zwias 1. gdy interes masz do posła nie potraktuj go jak osła tego z bajki, w której z głodu odszedł osioł już za młodu osiołkowi w żłoby dano w jednym owies, w drugim siano pośród żłobów z których jada z niezdecydowania pada ref: posły osły senatory a na torach tłok był spory pobrudziły se kopyta stojąc w tłoku do koryta 2. jak ten osioł, tak i poseł może długo kręcić nosem chyba żeby w jednym z koryt poseł ujrzał spraw koloryt gdy zrozumie czym to pachnie poseł może wybrać trafnie gdy koryto ładnie przybrać poseł może dobrze wybrać ref: posły osły senatory... 3. chociaż nosi garnitury poseł knąbrny jest z natury poseł wierzy w słuszność sprawy gdy załącznik jest ciekawy więc pamiętaj aby zgodnie żyć z posłami trzeba gdzieś między wierszami zawrzeć swojej sprawy sedno wszak im nie jest wszystko jedno ref: posły osły senatory... Odpowiedz Link Zgłoś