krasnov 18.09.07, 21:41 MP3 to przeżytek. Chcemy Ogg i AAC! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plorg Iplay odbezpieczy pliki 18.09.07, 21:51 Czyzby rura wymiekala chytrusom, bo nikt nie chce kupowac ich g*wna. Tak trzymac internauci i wszyscy zainteresowani muzyka! Jak nie stawimy naciagaczom oporu i nie bedziemy bojkotowac ich metod, to zaczna pobierac oplate za kazdorazowe odtworzenie pliku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soli pliki na wymianę IP: 213.158.197.* 19.09.07, 12:01 a kiedy będą biblioteki plików? eplay.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Iplay odbezpieczy pliki 19.09.07, 12:13 plorg napisał: > Tak trzymac internauci i wszyscy zainteresowani muzyka! Jak nie > stawimy naciagaczom oporu i nie bedziemy bojkotowac ich metod, to > zaczna pobierac oplate za kazdorazowe odtworzenie pliku. ********************************** Sądzę, że producenci muzyki sami się zbojkotowali oferując produkty jednorazowego użytku. Mocną konkurencją stały się serwisy oferujące piosenki na licencji Creative Commons (pewne prawa zastrzeżone) - np. Jamendo, gdzie twórca, a nie producent, określa granice dozwolonego użytku utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Wreszcie zmądrzeli IP: *.adcom.pl 21.09.07, 16:53 Wreszcie zmądrzeli. Delikatnie mówiąc wkurza mnie kiedy kupię legalny produkt, a sprzedawca utrudnia mi jego używanie. Ostatnio to jakaś plaga :( Dziś microsoft uszczęśliwił mnie niedziałającą aktywacją swojego systemu :( Zmarnowałem 15 minut na infolini :( Niedawno instalowałem słownik i było podobnie :( Czasami łatwiej jest ściągnąć pirata - ten przynajmniej działa bez problemów. A z innej beczki to przydały by się również inne formaty poza mp3. Ogg jest całkiem fajny i zdaje się lepszy technicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Iplay odbezpieczy pliki IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.07, 19:02 A tak pozatym to dla Autora artykulu mala sugestia: mp3.pl to defacto iplay, tylko pod brandem Wirtualnej Polski :)) wiec jesli iplay to wprowadza to mp3.pl tez to wprowadzi tylko zapewne z minimalnym poslizgiem w stosunku do iplay.pl - czas potrzebny na modyfikacje umow. Odpowiedz Link Zgłoś