jarek_arek 09.11.07, 07:36 A moze by ta pani przez te 15 minut zajela sie praca a czesc zarobionych pieniedzy przekazala na np. dom dziecka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kf Re: Kliknij w datek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 11:35 glupkowaty jestes i tyle. przez te 15 minut i tak za duzo nie zrobi a jej pensja wcale sie nie zwiekszy. jakby miala za malo czasu na wykonywanie swoich zadan w pracy to by pewnie tego nie robila. a jesli tobie sie nie podoba ten sposob to rob po swojemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didemus@op.pl Kliknij w datek IP: 82.160.104.* 10.11.07, 23:31 www.wykop.pl/link/21546/pajacyk-pl opolanin przy okazji zapytam moze ktos jest bardziej zorientowany, jak to niby ma dzialac??? Albo troche inaczej, kto za to placi? Juz dawno dawno temu mnie to zastanawialo a na dobra sprawe nigdzie nie jest to wyjasnione, o ile reklamy kontekstowe, popupy, czy flashe sa sensowne logicznie o tyle klikanie w okreslona grafike przenoszaca w okreslone miejsce wydaje mi sie troche absurdalne, a absurdalnosc tego wzrasta kiedy niby ktos za to placi? Jesli wyciagnac adres gdzie tak wlasciwie przenosi klikniecie to na dobra sprawe moznaby ustawic jako startowa /tylko,hmm startowana raz dziennie/ www.pajacyk.pl/zlicz.php i wychodziloby podobnie? czy jednak nie? no niestety, nigdzie nie potrafie znalezc jak to dziala i kto za te klikniecia placi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Kliknij w datek IP: 80.54.67.* 06.12.07, 08:54 moja mama wychowuje nas 9i nikt nam nie pomaga jestesmy biedni ale mama robia wszystko abysmy mieli to co najpotrzebniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klika-pomaga-to OK NIe zrzędż, co to 15 min zmieni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 14:16 Jak klika, to pomaga i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś