dokansan 09.11.07, 16:17 Jeśli po 23 będą roznegliżowane gotyckie lolity w trumnach, to ja poproszę abonament :) l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adomas Re: Rusza telewizja pogrzebowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 16:34 O tak!!! I gość specjalny: Anja Orthodox z torebką w kształcie dziecięcej trumienki. (Miala taką w programie Kuba Wojewódzki). Odpowiedz Link Zgłoś
tequila57 Dowcip: Mężczyzna codziennie brał do ręki gazetę w 04.12.07, 16:07 kiosku, oglądał pierwsza stronę i odkładał. Po kilku miesiącach zaciekawiony kioskarz pyta: - Czego Pan szuka na pierwszej stronie. - Nekrologu - odpowiada klient. - Ale nekrologi są na ostatniej stronie!. - Tego, którego ja szukam będzie na pierwszej ! Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Czegoś tu brakuje... 05.12.07, 00:23 Czy nie uważacie, że bez komentarza Kościoła Katolickiego ta wiadomość jest jakaś niepełna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon [...] IP: *.INTELINK.pl 09.11.07, 20:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PiS powinien się zainteresowac. To już zywe t 11.11.07, 09:33 doc.holliday napisał: ************************************ Kanał pogrzebowy kaczyzmu serwuje na okrągło TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
bleck.16 cool 10.11.07, 15:33 Niezly pomysl. Bedzie mozna poogladac jaka fure wybrac na wieczny odpoczynek. Co modne a co tandetne. Na wysoki polysk, metalic, gotyk, klasyk czy tratitional. Z przeszklonym dachem, slim-line czy tez kompakt. Pewnie "krasz" testy tez beda. Bedzie mozna sprawdzic jak gablota wytrzyma przez 100 czy 500 lat w roznych warunkach uzytkowania np. pod ziemia, w piwnicy, czy w grobowcu z betonu komorkowego. Do tego bedzie mozna zobaczyc na ktorym cmentarzu jest sie kims, a na ktorym tylko zwyczajnym fastfoodem. Dla mnie cool. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: cool 11.11.07, 09:48 bleck.16 napisał: > Niezly pomysl. > > Bedzie mozna poogladac jaka fure wybrac na wieczny odpoczynek. Co modne a co > tandetne. Na wysoki polysk, metalic, gotyk, klasyk czy tratitional. Z > przeszklonym dachem, slim-line czy tez kompakt. Pewnie "krasz" testy tez beda. > Bedzie mozna sprawdzic jak gablota wytrzyma przez 100 czy 500 lat w roznych > warunkach uzytkowania np. pod ziemia, w piwnicy, czy w grobowcu z betonu > komorkowego. Do tego bedzie mozna zobaczyc na ktorym cmentarzu jest sie kims, a > na ktorym tylko zwyczajnym fastfoodem. > > Dla mnie cool. ************************************ :) Trumna hatchback, sedan i kombi. Szerokopasmowy internet, abonament komórkowy (5 lat gratis), klima i dobre stereo, antena satelitarna na nagrobku, również na nagrobku odtwarzacz LCD ze scenami z życia spoczywającego w pokoju, modne nekrodzielnice. Być może wspólne groby z ulubionymi zwierzątkami. Dobry marketing interesu, w którym jest zdumiewająco mało reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanook Rusza telewizja pogrzebowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 08:42 Pokasz mi swoją trumnę a powiem ci kim byłeś. Do tego zmierzamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miet Re: Rusza telewizja pogrzebowa IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 08:55 a po co trumne, popatrz na nagrobki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambaryła Rusza telewizja pogrzebowa IP: 217.149.242.* 04.12.07, 09:05 Wiadomo, Niemcy, kulturalny naród... Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Smierć czlowiekowi zawsze towarzyszyła 04.12.07, 09:45 Ostatni wiek wygnał ją z domu , widać to po waszych opiniach. Brak jakiś sensownych wypowiedzi tylko wypociny idiotów. Mam nadzieje że tą telewizję nie będą tworzyć wasi intelektualni bracia bo z czasem zamieni to w jakąś farsę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: Rusza telewizja pogrzebowa IP: 153.19.131.* 04.12.07, 10:54 taniec na lodzie, itp wynalazki tez beda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert tak planujemy program "jak oni zdychają". IP: *.aster.pl 04.12.07, 10:57 prowadzi kto? krzysio ibisz z lodówki z cipą kasiopek dyrdy łydy w miniufce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Zagadka IP: *.axa.pl 04.12.07, 12:39 Kto zrobił ten sprzedał. Kto kupił ten nie miał. Kto miał ten nie widział. Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ook Re: Rusza telewizja pogrzebowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.07, 13:11 No nie, to mnie rozbroiło:P Odpowiedz Link Zgłoś
chinol_e Re: Rusza telewizja pogrzebowa 04.12.07, 13:54 to my zrobimy lepszą telewizję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Rusza telewizja pogrzebowa IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 15:20 Normalne? To chore tych tworców trzeba leczyć najlepiej w krematorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Rusza telewizja pogrzebowa IP: *.socal.res.rr.com 05.12.07, 03:08 czego to ludzie nie wymysla, tylko wspolczuc, mysle ze splajtuje po tygodniu czego serdecznie zycze tworcom Odpowiedz Link Zgłoś