Gość: sd IP: *.icpnet.pl 02.02.09, 13:49 "Dowiodły tego trzy warszawskie koncerty grupy - dwa w Stodole i jeden na Torwarze." Blad jest, 2 koncerty zagrali na Torwarze i jeden w Stodole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
optimistic Re: Open'er odkrywa karty 02.02.09, 14:46 Z czego ten w Stodole zdecydowanie najlepszy:) 3 lata temu na Open'erze po prostu zasnąłem na Ich koncercie - nie dośc że grali późno w nocy, to jeszcze smęty z nowej (wtedy) płyty... Jeśli w tym roku zrobią to samo (czyli zagrają tylko nowe kawałki), to więcej się na Ich koncert nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkaPablito Re: Open'er odkrywa karty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:33 SKA SKA SKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKA kanka Open'er odkrywa karty IP: *.134.udn.pl 02.02.09, 18:50 Pan Redaktor nie wspomniał o największym hicie Madness: One Step Beyond! Tu nogi same rwą się do SKAkania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Open'er odkrywa karty IP: *.b-ras2.bbh.dublin.eircom.net 02.02.09, 20:24 kazdy uczy sie na swoich bledach, ja nauczylam sie po ubieglorocznym openerze, zeby zaczekac z zakupem biletow do dnia koncertu; bilety na te impreze sa slono wycenione, a tak naprawde to co sie dzialo w ubieglym roku to zenada. transport gorszy niz na woodstock, zmieniony czas koncertow, i odwolana gwiazda, ktora tak naprawde przyciagnela te tlumy - Beirut. bardzo przereklamowana impreza, wystarczy przejechac sie na sziget do niedalekiego, pieknego budapesztu i zobaczyc ja powinno sie organizowac festiwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Open'er odkrywa karty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:13 > i odwolana gwiazda, ktora tak naprawde przyciagnela te tlumy - Beirut haha :) wszyscy ludzie przyjechali oglądać jakiegoś condona Odpowiedz Link Zgłoś