Dodaj do ulubionych

Płać niższe rachunki

IP: *.acn.waw.pl 04.04.09, 09:30
fajna stronka, mozna latwo i szybko porowna wiele rzeczy. dlugo bylo
trzeba czekac na to az cos takiego w koncu sie pokaze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaz Re: Płać niższe rachunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 15:00
      Łatwo szybko i ... otrzymać bzdurne informacje.
      Oferta na telefon z księżyca.
      Porównanie telewizji ... z księżyca.
      Jak się człowiek sam nie na użera z regulaminami, promocjami, etc. to tu na
      pewno nie dostanie szybkiej tańszej alternatywy.
      • Gość: maciej Re: Płać niższe rachunki IP: 188.33.45.* 08.04.09, 20:13
        wedlug mnie wszystko sie zgadaza, mi wyszlo tyle samo w kalkulatorze co mam na
        fakturze od tepsy, roznica o 34 grosze to zadna roznica, takze wedlug mnie
        dziala poprawnie. kiedys myslalme nad stworzenie tego typu serwisu
    • Gość: George Płać niższe rachunki IP: 62.233.177.* 07.04.09, 19:27
      "Niskirachunek.pl to nowoczesny portal dla wszystkich ludzi, którzy chcą płacić
      mniejsze rachunki." - bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. Może by panowie
      redaktorzy GW pofatygowali się aby sprawdzić informację zanim ją triumfalnie
      ogłoszą. Oto przykład: prąd elektryczny kupuję w EnergiiPro, roczne zużycie
      energii ca. 2700 kWh, taryfa całodobowa, osoba prywatna - i coż mi pokazuje
      kalkulator na tej stronie? Otóż rocznie powinienem zapłacić 582,71 zł. i żebym
      się jeszcze bardziej cieszył - jest to najniższy rachunek wśród różnych
      dostawców. A jaka jest rzeczywistość? Właśnie otrzymałem półroczne, szczegółowe
      rozliczenie zużycia energii i według tego rozliczenia za 1/2 roku zapłaciłem
      632,66 zł. czyli za cały rok ok. 1265 zł. Przyznacie sami, że różnica
      gigantyczna - a więc cała strona Niskirachunek.pl to gigantyczny humbug i bzdura.
      • Gość: krol Re: Płać niższe rachunki IP: 188.33.45.* 08.04.09, 20:11
        chłopczyku, nie rozumiesz w ogóle rynku energii, faktycznie kwota którą jest
        wyższe od tej która zaprezentował ci kalkulator ale to dlatego , że liczy cene
        czystej energii!!!! a nie oplate dystrybucyjna... najpierw zgłęb swoją wiedze a
        poźniej głupio i bezmyslnie komentuj!!!
    • Gość: adam_ski Re: Płać niższe rachunki IP: 195.95.164.* 07.04.09, 21:11
      Bullshit. Przymierzyłem rachunki za prąd, za internet i za telefon. Wszystkie w
      rzeczywistości różnią się od szacunków na stronie o co najmniej połowę (w różne
      strony). Skąd zatem mogę ufać, że pozostałe, tak rzekomo korzystne, rownież nimi są?

Kolejne OF, GE czy inny "doradca" na prowizji...

• Gość: asz Płać niższe rachunki IP: *.cust.tele2.pl 07.04.09, 21:46
      taaaaaaaaaaaaa,czytaj i płać^^(niema qwa darmowych obiadow :( )
      • Gość: bartekpawel Re: Płać niższe rachunki IP: *.pol-net.pabianice.pl 08.04.09, 16:33
        Duby smalone a nie pomoc...
    • Gość: kikatron Płać niższe rachunki IP: 188.33.45.* 08.04.09, 20:08
      porównałem sobie z tym co jest na stronie drsa (to mi wyskoczyło jako najtańsze)
      i wszystko się zgadza, więc chyba jednak wszystko jest OK. Dobrze że jest taki
      serwis bo szlag mnie już trafiął jak ciagkle przepłacałem tej TPSA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka