Gość: wirek IP: *.acn.waw.pl 04.04.09, 09:30 fajna stronka, mozna latwo i szybko porowna wiele rzeczy. dlugo bylo trzeba czekac na to az cos takiego w koncu sie pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaz Re: Płać niższe rachunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 15:00 Łatwo szybko i ... otrzymać bzdurne informacje. Oferta na telefon z księżyca. Porównanie telewizji ... z księżyca. Jak się człowiek sam nie na użera z regulaminami, promocjami, etc. to tu na pewno nie dostanie szybkiej tańszej alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Płać niższe rachunki IP: 188.33.45.* 08.04.09, 20:13 wedlug mnie wszystko sie zgadaza, mi wyszlo tyle samo w kalkulatorze co mam na fakturze od tepsy, roznica o 34 grosze to zadna roznica, takze wedlug mnie dziala poprawnie. kiedys myslalme nad stworzenie tego typu serwisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Płać niższe rachunki IP: 62.233.177.* 07.04.09, 19:27 "Niskirachunek.pl to nowoczesny portal dla wszystkich ludzi, którzy chcą płacić mniejsze rachunki." - bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. Może by panowie redaktorzy GW pofatygowali się aby sprawdzić informację zanim ją triumfalnie ogłoszą. Oto przykład: prąd elektryczny kupuję w EnergiiPro, roczne zużycie energii ca. 2700 kWh, taryfa całodobowa, osoba prywatna - i coż mi pokazuje kalkulator na tej stronie? Otóż rocznie powinienem zapłacić 582,71 zł. i żebym się jeszcze bardziej cieszył - jest to najniższy rachunek wśród różnych dostawców. A jaka jest rzeczywistość? Właśnie otrzymałem półroczne, szczegółowe rozliczenie zużycia energii i według tego rozliczenia za 1/2 roku zapłaciłem 632,66 zł. czyli za cały rok ok. 1265 zł. Przyznacie sami, że różnica gigantyczna - a więc cała strona Niskirachunek.pl to gigantyczny humbug i bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol Re: Płać niższe rachunki IP: 188.33.45.* 08.04.09, 20:11 chłopczyku, nie rozumiesz w ogóle rynku energii, faktycznie kwota którą jest wyższe od tej która zaprezentował ci kalkulator ale to dlatego , że liczy cene czystej energii!!!! a nie oplate dystrybucyjna... najpierw zgłęb swoją wiedze a poźniej głupio i bezmyslnie komentuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Re: Płać niższe rachunki IP: 195.95.164.* 07.04.09, 21:11 Bullshit. Przymierzyłem rachunki za prąd, za internet i za telefon. Wszystkie w rzeczywistości różnią się od szacunków na stronie o co najmniej połowę (w różne strony). Skąd zatem mogę ufać, że pozostałe, tak rzekomo korzystne, rownież nimi są? Kolejne OF, GE czy inny "doradca" na prowizji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Płać niższe rachunki IP: *.cust.tele2.pl 07.04.09, 21:46 taaaaaaaaaaaaa,czytaj i płać^^(niema qwa darmowych obiadow :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekpawel Re: Płać niższe rachunki IP: *.pol-net.pabianice.pl 08.04.09, 16:33 Duby smalone a nie pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikatron Płać niższe rachunki IP: 188.33.45.* 08.04.09, 20:08 porównałem sobie z tym co jest na stronie drsa (to mi wyskoczyło jako najtańsze) i wszystko się zgadza, więc chyba jednak wszystko jest OK. Dobrze że jest taki serwis bo szlag mnie już trafiął jak ciagkle przepłacałem tej TPSA Odpowiedz Link Zgłoś