agataw22 31.01.08, 20:02 Ciekawa jestem opinii o tym żłobku. Widziałam, że niektóre dzieci na forum zaczeły tam chodzic od wrzesnia. Jak wrażenia po kilku miesiącach? Bede wdzieczna za opinie, gdyz planuje tam posłac córeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noo-wa Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 31.01.08, 22:37 Na pierwszy rzut oka wszystko o.k. Przemiłe panie, zawsze chętnie odpowiadają na pytania. Sympatyczna Pani kierownik zawsze znajdzie czas na rozmowę. Panie witają i żegnają dziecko baardzo przyjaźnie. Mozna mieć wrażenie, ze są zadowolone i oddane swojej pracy. tak też myślałam do czasu kiedy to, zupełnie przez przypadek weszłam do żłobka a potem dalej do sali nie zapowiadając sie wcześniej przez domofon. Tak się przez roztargnienie rozpędziłam ... nie chciało mi się już wracać i dzwonić, drzwi sali były otwarte (co nie zdarza się często) więc weszłam i tak chwile postałam przysłuchując sie jak ciocie bawią sie z dziećmi. Osłupiałam! Oschły, apodyktyczny ton jakim zwracały sie panie do maluszków daleki był od tego, który mamy okazje usłyszeć podczas odbierania czy przyprowadzania dzieci.Niby nic, a jednak bardzo mi sie nie spodobało to, ze tak duża rozbieżność jest pomiędzy tym co nam panie prezentują, a tym jak wygląda ich zachowanie gdy są same. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclaw1975 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 31.01.08, 23:01 Jeśli posyłacie tam swoje dzieci, to może w takim razie orientujecie się, czy jest jeszcze grupa czynna do godz. 20.00. Słyszałam jakiś czas temu, że została zlikwidowana, ale chciałabym tę informacje potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 01.02.08, 13:17 A macie w ogole szanse na miejsce w zlobku?A moze znacie jakies prywatne zlobki we Wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclaw1975 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 01.02.08, 15:58 Czy mamy szansę na miejsce w żłobku, to się okaże, jak złożymy podanie. Ale najpierw muszę wiedzieć do którego żłobka składać podanie. Zależy mi na takim, który jest czynny dłużej niż do 17.00. Wiem, że państwowe są niestety tak czynne, a na prywatny nas nie stać!! Jak chodzi o żłobki prywatne, to z tego co mi wiadomo są następujące: - Dolina Lupików - dolina.lupikow.pl/ - Stumilowy Gaj - dolina.lupikow.pl/ - Różany Ogródek - www.rozany-ogrodek.pl/ - Bajkolandia - www.bajkolandia.net.pl/ Być może są jeszcze jakieś inne, mi jednak tyle udało się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 01.02.08, 18:24 no ceny niezle!Ale do panstwowego ciezko sie dostac.Ja bede potrzebowala za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
agataw22 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 04.02.08, 09:28 Czy Twoje dziecko nadal chodzi do tego złobka? Czy je zabrałaś? Poza tym jednym incydentem, czy cos jeszcze budzi Twoj niepokój? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuubek71 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 13.02.08, 18:09 Żłobek przy Brodatego to świetna placówka,bardzo mnie dziwi Twoja wypowiedź o oschłym apodyktycznym głosie pań.Nawet jeśli odniosłaś takie wrażenie,to czy zastanowiłaś się,że w tak licznej grupie, czasami trzeba użyć bardziej stanowczego tonu.Osobiście nic takiego nie zauważyłam,moje dziecko bardzo chętnie chodzi do tego żłobka,a czasami nawet nie chce iść do domu.Ciocie są faktycznie bardzo miłe i uśmiechnięte,sale kolorowe,a na półkach piękne,drogie zabawki,co zapewne jest zasługą bardzo miłej pani kierownik.Jest też jedna grupa czynna do godziny 18.00 i nawet jak nie zdążę do godz.17.00,to spokojnie mogę odebrać dziecko właśnie z tej grupy-dzieci przeprowadzają tam ciocie tylko trzeba je o tym powiadomić. Odpowiedz Link Zgłoś
pusia123 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 17.02.08, 22:23 Nic ująć a dodać można jeszcze wiele miłych słów skierowanych w stronę personelu,polecam ten żłobek ,opieka jest SUPER ,sama tam prowadzę dziecko i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclaw1975 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 17.02.08, 23:39 A duże limity przyjęć są w tym żłobku? Trudno się dostać? Właśnie będę chciała zapisać dziecko od września do grupy czynnej do godz. 18.00. Odpowiedz Link Zgłoś
pusia123 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 18.02.08, 19:47 Musisz pilnować jak będą na wiosnę zapisy ale nie wiem dokładnie kiedy ,najlepiej zadzwoń i dowiesz się od pani kierownik dokładnej informacji.Będziesz na pewno zadowolona jak maleństwo będzie już tam chodziło, tylko nie panikuj jak będzie na początku płakało, to jest normalna reakcja dziecka .Moje płakało bardzo ,a teraz nie chce iść do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1011 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 17.03.08, 13:35 witajcie!!! ja od listopada czekam na miejsce w grupie najmlodszych dzieci na Brodatego... Mili ma 11 miesiecy... nie wiecie od jakiego wieku do starszych przyjmuja?? I mamuski dzieci co tam chodza napiszcie jak wyglada tam dzien, w jakim wieku sa dzieciaczki i napiszcie jak najwiecej !! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1011 Re: Żłobek na Brodatego Wrocław 06.05.08, 09:27 czekałam od listopada!!! wczoraj zadzwonilam i mamy miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś