Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    11.09.09, 16:37
    Jak myślicie czy kupno szpilek od Christiana Louboutina po trochę mniej niż
    500zł to drogo?czy skoro ma się takie fundusze warto zaszaleć i pozwolić sobie
    na luksus na jaki pozwalają sobie gwiazdy Hollywood?czy lepiej zaoszczędzić te
    pieniądze i kupić kilka rzeczy po rozsądniejszej cenie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: fashionistka. Re: Louboutin IP: *.p3.InterArena.pl 11.09.09, 19:47
        zależy jakie to konkretnie szpilki.. ;)
        • Gość: Katsik Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 18:10
          Bierz bierz bierz! To okazja na prawde. Ale kupuj je tylko wtedy jesli nie
          musisz wydac kasy na nic innego. Pamietaj ze musisz miec jakas rezerwe! A buty
          sa z: ONLYLOUBUTIM.COM. ktory model ci sie najbardziej podoba?
          • Gość: kuup ! Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 20:45
            kup ! jeżeli masz pieniądze i nie musisz na nic oszczędzać, ani za nic płacić.
            więc czemu nie ? ja osobiście wolałabym mieć 1 parę szpilek od laboutina niż 4 z
            daichmanna...bo sorry jest różnica. warto zainwestową pieniądze w coś naprawde
            dobrego
            • Gość: aniusia Re: Louboutin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 19:23
              no to powiem ci, że za 500 zł faktycznie możesz mieć buty od lAobutinabo od
              loubutina na pewno nie :-D
          • Gość: Ja i nikt inny. Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 15:40
            Raz się żyje kobieto!!!!!! Ciesz się że cię na nie stać. ;-)
          • karimwera Re: Louboutin 15.08.10, 20:47
            A teraz filozoficzna-kobieca prawda. Jeżeli kupicie porządny but/ciuch (nie za
            30 zł) to macie go na lata. Nie zniszczy się, nic nie uszkodzi się. Macie
            fundusze na coś droższego? To jazda do najbliższego porządnego sklepu z odzieżą!
            Tako rzeczę ja!
        • Gość: papaya Re: Louboutin IP: 217.153.212.* 28.09.09, 20:20
          za trochę mniej niż 500 zl to napewno nie sa louboutin nie sądze żeby to było
          nawet orginalne aldo...bo to nie jest dużo
        • magda.25 Re: Louboutin 24.08.10, 20:47
          marka wiosny nie czyni ;)
          przynajmniej nie dla mnie
          zalezy czy ladne i czy nieuzywane

nie wyobrazam sobie po kims donaszac butow za 500zl tylko dlatego, ze sa od
          Louboutina
          ;)

magda
          barwykobiecosci.blogspot.com/
      • Gość: gonia Re: Louboutin IP: *.icpnet.pl 13.09.09, 20:54
        KUPOWAĆ!!!:) Ja też kupuję.Wolę 1 parę lepszych niż kilka....
        • madd_ Re: Louboutin 16.09.09, 16:54
          Ja bym od razu kupiła bez zastanowienia , ale takie które by pasowały do wielu
          rzeczy a nie do jednego ciucha.
      • Gość: Akako Re: Louboutin IP: *.hsd1.va.comcast.net 18.09.09, 03:07
        a gdzie Ty znalazlas szpilki Louboutina za 500zl? Skoro normalnie kosztuja okolo
        1000$?
        Nie ufalabym, ze sa oryginalne, w sieci jest mnostwo sklepow ze scamem gdzie
        sprzedaja te buty po ok 200$ i sa to podrobki.
        • Gość: lolek Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 11:31
          :-D:-D:-D:-D:-D buty CH. L za 500 zł dobre sobie =O
        • Gość: minia Re: Louboutin IP: 85.222.87.* 28.09.09, 20:17
          Dziewczyny ostrzegam wszytkie przed kupowaniem ch.l na stronach internetowych.
          sama jestem ofiara wlasnej naiwnosci. kupilam szpilki "louboutin" za jedyne 187
          dolcow na str. salechristianlouboutin.com, bo dalam sie zmylic owym "sale" i
          chcialam wierzyc ze to prawdziwa okazja (jakby tak bylo to kazda moglaby miec
          takei szpilki) i oczywiscie dupa. jak zobaczylam skad pochodzi paczka (chiny) to
          juz wiedzialam o coc chodzi. teraz ...coz no mam kolejne buty wygladaja ok, bo
          wybralam najbardziej klasyczny model ale moja satysfakcja z tych butow równa sie
          zeru. Pewnie zaloze te buty kilka razy ale bez tej przyjemnosci posiadania
          czegos special. Wiem ze nie jest frajda noszenia podróbek bo kupilam
          (nieswiadomie) kiedys podrobke torby jimmy choo z ktora zle sie czuje mimo iz
          wyglada calkiem calkiem za 1200 zl i nigdy jej nie nosze i torbe bally w
          outlecie piekna i ponadczasowa za 350 e czyli cena porownywalna i poprostu sie z
          nia nie rozstaje i ja uwielbiam. A i jeszcze jedno na tych str louboutina nie
          jest napisane ze sa to podrobki ale umikaja okreslen typu orginal.
          pozdrawiam wszystkie czytelniczki
      • Gość: kasia Re: Louboutin IP: *.aster.pl 27.09.09, 13:06
        Buty Ch.Louboutin za 500 zl ?????????
        dziewczyno to na 100 % podroby !!!
        nie ma Louboutinow za taka kwote chyba ze jw
        • Gość: gościówa Re: Louboutin IP: *.203.218.96.dyn.user.ono.com 28.09.09, 15:01
          Zgadzam sie, gdyby kosztowaly 500zl juz dawno bym je miala, a nie zastanawiala sie czy kiedykolwiek bede mogla sobie na nie pozwolic.
      • Gość: trn Re: Louboutin IP: *.icpnet.pl 28.09.09, 14:59
        www.christianlouboutincom.com/ tutaj masz linka z butami C.L. po obniżce 70%,
        • Gość: gość Re: Louboutin IP: *.203.218.96.dyn.user.ono.com 28.09.09, 15:06
          Na tego typu stronach nigdzie nie jest napisane, ze sa w 100% oryginalne, zeby pozniej nie mozna sie bylo przyczepic, a sa to niestety podrobki :)
        • Gość: Ally Re: Louboutin IP: *.40.100.83.sub.mbb.three.co.uk 30.09.09, 01:44
          Jedyna oryginalna strona Ch.L. jest christianlouboutin.com lub
          christianlouboutin.fr, wszystkie inne strony sprzedajace niby jego buty to
          PODROBY!!! I tak jak napisala jedna z dziewczyn, tych butow nie mozna kupic
          przez neta. Pozdrawiam
        • Gość: kjkjkj Re: Louboutin IP: 94.75.121.* 15.10.09, 19:54
          Na oryginalnej stronie christianlouboutin.com jest napisane ze inne strony z oprocz
          christianlouboutin.com i christianlouboutin.fr sa falszywe !!!!!!!!!!!
          czytajcie laski to bedziecie kupowac org!
          inne typu jak podala [uchristianlouboutincom.com to wiadomo ze PODROBY
        • Gość: diabeł Re: Louboutin IP: *.szczecin.mm.pl 12.04.10, 23:28
          Ten sam link podała pewna dziewczyna na aukcji na Allegro. Sprzedawała tam buty z
          czerwoną podeszwą. Kupiła je właśnie na tej stronie ale zaznaczyła, że buty NIE SĄ
          ORYGINALNE! Nie siejcie herezji na forach internetowych. Louboutin za 500 zł? Niegdy
          w życiu!
        • dianamaja1 Re: Louboutin 29.02.12, 22:38
          wystarczy otworzyć stronke i wszystko na niej pisze hahahaha:D śmiech na sali oryginały za 500zł! jak sie nie ma kasy to nie powinno sie porywać na luksusy:)
      • Gość: Lujks Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 14:59
        są w promocjach :) sama mam dwie pary, które kosztowały jedne 530 zł a drugie
        600 zł ;) i nie są to podróby
      • duffka Re: Louboutin 28.09.09, 15:30
        jak kogos stać to czemu miałby sobie nie pozwalac na droższe rzeczy?
      • Gość: aga Re: Louboutin IP: *.metrolink.pl 28.09.09, 15:36
        oryginalne buty louboutina nie kosztują 500 zł tylko 500 dol :santa:
      • Gość: Adela Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 16:05
        stawiam na jakość, nie ilość. Adela
      • Gość: Gość Re: Louboutin IP: 89.108.222.* 28.09.09, 16:46
        500zł?! To na pewno Louboutin?
      • monoceros7 oryginalne 28.09.09, 17:03
        tak się składa że mam pewność,że to louboutin bo to ze strony jego firmy
        miałabym zamówić,oczywiście przecenione:-)
        • Gość: tylko ja Re: oryginalne IP: *.203.218.96.dyn.user.ono.com 28.09.09, 19:02
          Kochanie nie ma oficjalnego sklepu online Louboutin, czytalam, ze ma powstac, ale jescze NIE MA! A wszystkie te sklepy z 70% taniej sprzedaja podrobki. Zobacz, ze nigdzie na tej stronie nie ma napisane, ze sa w 100% oryginalne. Warto tez przeczytac to > www.luxaholics.com/style/shoes/spot_the_fake_louboutins.php i to > www.walletpop.co.uk/2009/07/14/christian-louboutin-fakes-surge-online-so-how-do-you-spot-a-fak/
          Poza tym 500zl to nieduzo, kup za to modne szpilki w Zarze, albo solidnie zrobione jakiejs polskiej marki np. Ryłko i tez bedzie dobrze.
        • Gość: -madziara- Re: oryginalne IP: *.40.100.83.sub.mbb.three.co.uk 30.09.09, 01:48
          Oryginalnych Louboutinow nie mozna kupic przez internet :-P
      • Gość: gośĆ Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 17:07
        Szpilki od Louboutin'a na pewno nie kosztują 500zł(chyba że podróbki).. hehe, za
        taką sumę kupisz szpilki ale firmy Aldo może Mango.
      • Gość: Paula Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 17:09
        Jak za oryginały to rzeczywiście niedrogo! :) Bierz i nawet się nie zastanawiaj:)
      • Gość: Gosia Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 17:27
        kupuj jak masz kase :) ja narazie o takich marze :):-)
      • ralyson Re: Louboutin 28.09.09, 17:59
        Nie, nie są drogie. Wiem, dobrze mi się mówi (właściwie to piszę) - bogata,
        rozpuszczona nastolatka, która nigdy nie patrzy na ceny... Rozumiem. Może nie
        powinnaś brać mojej opinii pod uwagę, ale naprawdę sądzę, że nawet jeśli nie ma
        się ogromnych kwot na koncie, to warto kupić takie buty. Zbierać nawet kilka
        miesięcy, ale odłożyć... Popatrz na to z tej strony: trzymają się czasami nawet
        kilka lat, nie niszczą się, ładnie wyglądają, nazwa firmy ślicznie wygląda (ale
        mniejsza o to)... Możesz kupić kilka par zwykłych tenisówek i gwarantuję Ci, że
        po dwóch miesiącach będą wyglądać jak wyjęte z śmietnika. Mam nadzieję, że na
        coś Ci się przydałam. Pozdrowienia. ;*
      • paulina_emilia Re: Louboutin 28.09.09, 18:12
        lepiej kupowac wiecej za mniej:D:-P
        • Gość: or Re: Louboutin IP: *.chello.pl 28.09.09, 19:06
          DZIEWCZYNY, PRZECIEŻ TA STRONA SPRZEDAJE PODRÓBY, KTÓRE ANI NIE SĄ WYGODNE, ANI
          DOBRE JAKOŚCIOWO! no i wstyd nosić podróby... nigdzie nie kupisz oryginalnych -
          podkreślam! oryginalnych butów louboutina za mniej niż 1000zł!!! TOTALNIE NIE
          OPŁACA SIĘ KUPOWAĆ PODRÓB.
          • Gość: OLKA Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 13:30
            DLACZEGO NIE OPŁACA SIE ??????????? MUSZA BYC DOBRZE ZROBIONE TO I
            MOZNA CHODZIC A SA TAKIE ZE IDEALNIE SA WYKONANE ................
      • Gość: g Re: Louboutin IP: *.chello.pl 28.09.09, 19:07
        PRZECIEŻ TA STRONA SPRZEDAJE PODRÓBY, KTÓRE ANI NIE SĄ WYGODNE, ANI DOBRE
        JAKOŚCIOWO! BEZ PORÓWNANIA Z ORYGINAŁEM!

TO NIE SĄ BUTY OD CHRISTINA LOUBOUTINA!
      • Gość: gość Podróby! IP: *.chello.pl 28.09.09, 19:07
        PRZECIEŻ TA STRONA SPRZEDAJE PODRÓBY, KTÓRE ANI NIE SĄ WYGODNE, ANI DOBRE
        JAKOŚCIOWO! BEZ PORÓWNANIA Z ORYGINAŁEM!

• Gość: weronika Re: Louboutin IP: 77.255.251.* 28.09.09, 19:33
        oczywiście,za to mozna kupic nawet 3 pary butów i to dużo ładniejszych:prezent:
        • Gość: weronika Re: Louboutin IP: 77.255.251.* 28.09.09, 19:35
          ale jak ktoś ma kasa może sobie kupić nawet za 7 stów:-(
      • Gość: caggg Re: Louboutin IP: 77.255.91.* 28.09.09, 19:41
        to zależy czy będziesz je wykorzystywać np. do pracy, na impezy bo jeżeli jesteś inna osobą która nie będzie ich nosiła bo będzie się bała to lepiej nie. Ja bym z chcęcią kupiła gdybym miała wolne pieniądze, nawet za 700 zł :)
      • Gość: Be Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 00:09
        Kochana, ta strona to oczywista podróba. To jest oficjalna:
        www.christianlouboutin.com/ bez żadnych com w środku ani innych pierdół.
        Argument najważniejszy? W dziale contact us nie ma nawet numeru telefonu, adresu
        nic. jedynie korespondencja internetowa. Żadna oryginalna strona nie pominie tak
        ważnych informacji :) radzę uwierzyć i się wstrzymać.
        • Gość: ANIA Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 13:18
          ZNALZAŁAM CHYBA Z PIEC STRON Z TANIMI BUTAMI LOUBOUTINA I JEST TAM
          PODANY ADRES I NUMER TELEFONU TAKZE JEZELI KUPUJESZ PODRUBY MOZESZ
          SIE Z NIMI SKONTAKTOWAC NAWET TELEFONICZNIE ALBO ZAJECHAC POD
          PODANY ADRES : !!!!! Z DRUGIEJ STRONY TE PODRUBY SA NIEZLE ZROBIONE
          ROZNICA MOZE BYC TYLKO W CHODZENIU NAPEWNO NIE SA TAK WYGODNE JAK
          ORGINAŁ !!!!!:-):-):-)
        • Gość: aga Re: Louboutin IP: *.static.gprs.plus.pl 19.07.10, 21:54
          Na tej oryginalnej stronie co piszesz jest adres Christian Louboutin Francja i podany nr
          telefonu.
      • Gość: ja Re: Louboutin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 09:47
        szalej dziewczyno jak masz kase...poźniej będziesz wnukom opowiadac: Bo wiecie
        kochani wasza babcia smigała wtedy w bucikach od Christiana Lauboutina....
        • Gość: :) Re: Louboutin IP: *.provider.pl 29.09.09, 14:14
          te strony sa tak kiepsko zrobione ze widac ze to chinszczyzna. Duzo jest
          takich w interenecie i bardzo duzo ludzi sie na to nabiera. Prawdopodbnie sa one
          mniej wygodne niz buty z ccc itp.wystarczy ze maja czerwona podeszwe ehhhhh.....
      • blueblack Re: Louboutin 29.09.09, 16:12
        Jeżeli chodzi o buty, to zainwestowałabym w klasyczne modele. Czarne Louboutiny po
        pierwsze zawsze będą modne, po drugie dodają klasy. Nie zniszczą sie też szybko, bo
        przecież TAKICH butów nie nosi się na codzień. Sezonowe nowinki byłabym skłonna
        kupować raczej w sieciówkach. Po co wydawać fortunę na cos, co za rok będzie juz
        totalnie passe?:-)
      • Gość: nika naprawde okazja IP: 77.231.17.* 01.10.09, 23:55
        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka