Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      • Gość: femme Re: Louboutin IP: *.riz.pl 02.10.09, 14:11
        a jest w ogóle szansa żeby kupić buty od Louboutina za mniej niż 500 zł?
        z tego co się orientowałam to cena wyjściowa takich szpilek to minimum 400 euro, czyli
        jakieś 1700 zł...
        można je znaleźć pod tym linkiem: www.mytheresa.com/shop/manufacturers.php?
        manufacturerid=510&cat=3&dsefu=off
      • Gość: LOUBOUTIN IDEAL Re: Louboutin IP: *.druk-mirex.pl 12.11.09, 15:53
        Uważam , że może ... Oczywiście jeśli buty naprawdę Ci się podobają ! Trzeba
        przemyśleć wszystko przed kupnem takich butów : na ile procent Ci się podobają ,
        jak długo będą modne , czy masz ciuchy do których pasują i GDZIE można kupić
        NAJTANIEJ !!!:-) Pamiętaj też , że kiedyś mogą Ci się znudzić ! Oczywiście
        będziesz mogła je potem sprzedać , jednak potem nikt nie będzie ich chciał ,więc
        będziesz musiała zniżyć stawkę o jakieś 30 do nawet 100 zł ! A jeśli kompletnie
        wyjdą z mody , nie wchodź na allegro nie rób takiej miny :shock: i nie dziw się
        za jak małą cenę sprzedają butki np. od Burberrego lub Versace .
      • Gość: mika Re: Louboutin IP: *.com.pl 17.04.10, 00:24
        Ja osobiście kupilam buty LOUBOUTIN za 20 zł. wiem że brzmi to nie wiarygodnie ale
        naprawdę zapłaciłam za nie 20 zl.i dodatkowo są to nowe buty.Kupiłam je w sklepie z
        odzieżą używaną i chociaż buty nie sa w moim rozmiarze ( są za małe) Pani która tam
        sprzedawała chyba sama się nie orientowała co sprzedaje i za jaką cenę :) Jeśli znajdę
        kupca to może je sprzedam?
      • Gość: gosc Re: Louboutin IP: 81.62.222.* 30.04.10, 18:09
        czy bylas kiedys w butiku Ch. Louboutin? Ceny w euro od 400 .....i wiecej, 500 zlotych
        to chyba" oryginalna kopia"
      • makowapanienka Re: Louboutin 07.05.10, 12:23
        nie ma szans na buty Lauboutin za takie pieniądze, lepiej idź do Kazara
        przynajmniej będziesz maiła oryginalne, fajne buty.
      • xsena Re: Louboutin 20.07.10, 10:45
        Jego szpilki za mniej niż 500 zł - daj namiary! :) Na Twoim miejscu już bym je
        miała w szafie i nie traciła czasu na wypytywanie na forum, normalne szpilki
        kosztują koło 500 zł a Louboutin.... ma nadzieje, ze je już kupiłaś albo kupisz
        bo taka okazja to pewnie nie trafia się często (mówię oczywiście o klasykach -
        czarnych z czerwona podeszwą - teraz w modzie), inne warte by były obejrzenia.
      • lejdiszanel Re: Louboutin 23.07.10, 18:12
        Kupuj! I to bez wahania! Taka okazja nie zdarza się często.
      • koniara13 Re: Louboutin 13.08.10, 18:53
        Opłaca się :)
      • romanticide Re: Louboutin 23.08.10, 18:32
        Ja ogółem nie jestem za "fałszywym luksusem". Nie kupiłam i nigdy nie kupię
        żadnej podróby. Uważam, że jeśli chcesz szpanować np. torebką od Vuittona, to
        lepiej zaoszczędzić dla własnej satysfakcji i ściągnąć coś ze Stanów, niż
        paradować z torebką za 20 zł.
        Dlatego mogę powiedzieć, co zrobiłabym ja - te 500 zł przeznaczyłabym na zakup
        czegoś innego :)
      • Gość: lena Re: Louboutin IP: *.chello.pl 30.08.10, 15:37
        Te linki, które są tu podawane, nie prowadzą do strony Loubutina, tylko do jakiś
        wyprzedaży!!!
        A wydawanie 500 zł na podróbki, wątpliwej jakości, wydaje mi sie głupotą. Lepiej wybrać
        sie do porządnego polskiego sklepu i wydać te pięć stówek na ładne, ORYGINALNE
        szpilki, które będą ci służyły przez lata
      • lady233 Re: Louboutin 31.08.10, 20:52
        powiem: żyje się raz! masz szczęście że masz fundusze:cry:. zawsze marzyłam o
        szpilkach Choo lub Laboutina! och marzenia!:sciana:
      • misslicious Re: Louboutin 08.09.10, 19:54
        Jeśli tylko masz takie fundusze, to jedna tak markowa rzecz jak buty Lauboutina, sprawią,
        że i Ty poczujesz się (nawet choć na chwilę) jak gwiazda i poprawią Twoją samoocenę o
        99%( jeśli nie jest 100 %-owa), Pozdrawiam ;) ;)
        • Gość: Margie Re: Louboutin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 20:54
          proponuję dozbierać funduszy i pojechać do Berlina na wyprzedaże. Tam będzie najpewniej. Z allegro nie polecam ani odrobinę wystarczy zadać dokładniejsze pytania na temat butów i od razu wychodzi na jaw, że żadne nie są oryginalne. Nawet te powyżej 1000zł to podróby pierwszej kategorii.
      • marina81 najnowsza kolekcja Loubotin 22.05.11, 16:26
        Uwaga najnowsza kolekcja butow Christian Loubotin juz do obejrzenia
        na www.modastore.pl/?p=131 :-* bardzo sweet wiosna lato 2011
      • zyciewluksusie Re: Louboutin 23.05.11, 19:02
        wszystko zależy jaki model!
      • kuriozum Re: Louboutin 23.05.11, 20:01
        Ja jestem zwolenniczka kupowania porządnych "klasyków". W myśl tej zasady kupiłam okulary przeciwsłoneczne za łączną niemałą sumę (i od kilku lat wystarczają mi dwie różne pary), kurtkę skórzaną (po roku intensywnego noszenia skóra jest tak przyjemna w dotyku jakby była nowa) i od lat (z niewielkim sukcesem) zbieram na trencz Burberry.
      • martros Re: Louboutin 23.05.11, 20:21
        Louboutiny można kupić przez internet ale nie na oficjalnym sklepie louboutina tylko na stronach takich jak www.saksfifthavenue.com/Entry.jsp www.net-a-porter.com/ www.bergdorfgoodman.com/ a ceny jakie są, takie są. Wiadomo jednak, że są to sklepy, które przywiązują 100% uwagi na to, czy klient jest zadowolony.
      • fatimula Re: Louboutin 27.05.11, 21:14
        Moim zdaniem zakup louboutinów ma sens ponieważ ja mam dużo par około 23 za 3-5tys lecz ja je kocham nicholasa kirkwooda też jak masz kase kupuj tak jak ja, wcale nie sa one drogi i są sweetaśne!:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka