ally80 01.10.09, 10:15 za 40 zł :))dodam później zdjęcie, bardzo jestem zadowolona z tego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal10 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 10:18 Pokaż pokaż !! Odpowiedz Link Zgłoś
ally80 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 10:21 zaraz zrobie zdjęcie-ale nie jest jakś taka super na czasie, jest klasyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ally80 zdjęcie torebki 01.10.09, 10:28 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/03b2eb8ce1b39b97.html Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: zdjęcie torebki 01.10.09, 10:47 No cóż, niech sobie może i Gucci (pewna jesteś, że to oryginał?), ale to jest IMHO po prostu pospolita torba. Odpowiedz Link Zgłoś
ally80 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 10:48 ale jest eleganckaa taka była mi potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 11:02 A co świadczy o tym, że to Gucci? Bo takich toreb w sh widuję na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 11:09 Ma napis Gucci, znaczy Gucci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 11:59 A, no racja, po co ja pytam o takie oczywiste rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 12:02 w second handzie oryginalnej torebki gucci za cztery dychy nie kupisz. ale skoro ci sie podoba i byla tania, to swietnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 12:34 Oczywiscie jest z naturalnej skory, ma odpowiednia podszewke, suwak itd? Odpowiedz Link Zgłoś
maglow1 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 12:37 hmmmm, za darmo bym jej nie chciała- ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.argento Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 12:57 Jak zwykle gdy jakas forumka pokazuje cos markowego, nie wazne czy chodzi o oryginal czy podrobke - w tym przypadku nie wiadomo, to inni musza zaraz szpile wbic a przynajmniej poironizowac. Widac, ze bardzo wam sie podnosi cisnienie, gdy ktos moze miec cos luksusowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 13:42 Przecież dziewczyna pisze ,ze kupiła GUCII,a nie GUCCI,więc sprawa załatwiona jak na Guciii to jest łokej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ally80 Gucci miało być... 01.10.09, 13:47 przepraszam za błąd -ma jakis certyfikat i numer na podszewce.Może to nie oryginał ale nie jest zła Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gucci miało być... 01.10.09, 13:55 kiedyś w sh widziałam podobny model gucci, ale w szachownicę, też skóra, choć nie wiem, czy oryginał, bo nie wiedziałam, do czego miałabym to nosić. Mnie nie zachwyca, ale najważniejsze, że dobrze wykończona i do wszystkiego praktycznie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Gucci miało być... 01.10.09, 13:57 Dlaczego zaraz nie oryginał? Ja kupiłam oryginalna torbe LV za 10 zł. Tak była wyceniona, bo w tym lumpeksie nikt nie wie co to LV, Gucci, itp. i jakie pieniądze taka torba kosztuje. Torba jak torba- dla pani z lumpeksu była warta 10zł i to jest uczciwa cena za używany kawałek skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Gucci miało być... 01.10.09, 14:33 monia515 napisała: > Dlaczego zaraz nie oryginał? Ja kupiłam oryginalna torbe LV za 10 > zł. Tak była wyceniona, bo w tym lumpeksie nikt nie wie co to LV, > Gucci, itp. i jakie pieniądze taka torba kosztuje. Torba jak torba- > dla pani z lumpeksu była warta 10zł i to jest uczciwa cena za > używany kawałek skóry. ahahaha tak nie wiedza w sh co to gucci i lv, no prosze cie Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: Gucci miało być... 01.10.09, 14:49 Bell zdziwiłabyś się. Ja kupiłam oryginalny trencz Burberry w świetnym stanie za 16 zł. Kiedy jakis czas później powiedziałam włascicielce, ze bardzo się cieszę z tego zakupu, ta początkowo nic nie powiedziała. Dopiero gdy uświadomiłam jej, że płaszcz ten oryginalnie kosztuje kilkaset funtów, kobieta dosłownie zsiniała z wściekłości;) Koszule i bluzki polo (w b.dobrym stanie) Ralpha Laurena kosztuja u niej 2-5 zł.Natomiast każda ścierkowata, poplamiona albo i z dziura koszulka Adidas czy Nike kosztuje 20Zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Gucci miało być... 01.10.09, 15:05 Takich rzeczy się nie mówi i nie uświadamia się ekspedientki w takich sprawach, bo po co - żeby windowała ceny? Kupiłam ze 2 lata temu oryginalne, nowiutkie dżinsy Diesel za 25 zł, ale nie chwaliłam się tym ekspedientkom :P Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: Gucci miało być... 01.10.09, 15:22 Oczywiście masz rację, ale nie sądzę aby zapamiętała nazwę Burberry lub wpadła na pomysł jak się to prawidłowo pisze. Co najwyżej będzie szukać nieistniejącej marki Berbera. Bo trencz (kogo?czego?) Burberry;) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Gucci miało być... 02.10.09, 15:36 a ja kupiłam nowiutkie dzinsy diesel za 9zł:) nawet nie były wycenione jak wszystkie hm itp tylko na wagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Gucci miało być... 02.10.09, 20:17 ja kiedys kupilam mężowi płaszcz stone island, cos w wtym stylu: www.edirectory.co.uk/pf/mia/d/stone+island+black+long+length+hooded+coat/pid/10654984 cena na stronie:prawie 600 funtow , w sh -30zl Odpowiedz Link Zgłoś
eenso Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 12:17 super, gratuluję:) nie jest w moim stylu ale do klasycznych zestawów jak znalazł. No i fajnie jest mieć taką markę za parę zł:) Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 20:10 u mnie w ulubionym sh jest tak samo , ciuchy adidas czy nike są wycenione drożej bo to jest FIRMOWE a koszulki polo R.L. lacoste czy Tommy Hilfiger kupuję po 6-9 zł. torbę L.V. kupiłam dwa lata temu za 9 zł. podróba(udana) wiem że to obciach ale nie mogłam się oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 20:16 Mam nadzieje, ze ten watek to dowcip:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 20:33 No skad:). No i pewnie widzialas teorie, ze krytykujemy, bo zazdroscimy i same pragnelybysmy odrobiny luksusu w postaci plastikego "Gucciego";- P Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 21:29 Otworzylam to zdjecie i siedzialam skolowana wpatrujac sie w torebe, ze moze jednak ma cos z gucci, pozniej myslalam, ze pewnie nie to zdjecie mi sie otworzylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 22:09 W moim lumpie mierzyłam dziś jedwabną suknię Emporio Armani, niestety pracujące tam Panie są uświadomione i cena 200 PLN trochę mnie studzi... Ale była pięęęęęęęękna :-( Odpowiedz Link Zgłoś