Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :))

01.10.09, 10:15
    za 40 zł :))dodam później zdjęcie, bardzo jestem zadowolona z tego
    zakupu
    Obserwuj wątek
      • chantal10 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 10:18
        Pokaż pokaż !!
      • ally80 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 10:21
        zaraz zrobie zdjęcie-ale nie jest jakś taka super na czasie, jest
        klasyczna.
        • ally80 zdjęcie torebki 01.10.09, 10:28
          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/03b2eb8ce1b39b97.html
          • jagoda_pl Re: zdjęcie torebki 01.10.09, 10:47
            No cóż, niech sobie może i Gucci (pewna jesteś, że to oryginał?), ale to jest
            IMHO po prostu pospolita torba.
      • ally80 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 10:48
        ale jest eleganckaa taka była mi potrzebna
        • gabrielafrancuz Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 11:02
          A co świadczy o tym, że to Gucci? Bo takich toreb w sh widuję na pęczki.
          • dakota77 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 11:09
            Ma napis Gucci, znaczy Gucci;-)
            • gabrielafrancuz Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 11:59
              A, no racja, po co ja pytam o takie oczywiste rzeczy.
            • sankanda Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 12:02
              w second handzie oryginalnej torebki gucci za cztery dychy nie kupisz.
              ale skoro ci sie podoba i byla tania, to swietnie :)
              • nioma Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 12:34
                Oczywiscie jest z naturalnej skory, ma odpowiednia podszewke, suwak
                itd?
                • maglow1 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 12:37
                  hmmmm, za darmo bym jej nie chciała- ale to kwestia gustu.
      • asia.argento Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 12:57
        Jak zwykle gdy jakas forumka pokazuje cos markowego, nie wazne czy chodzi o
        oryginal czy podrobke - w tym przypadku nie wiadomo, to inni musza zaraz szpile
        wbic a przynajmniej poironizowac. Widac, ze bardzo wam sie podnosi cisnienie,
        gdy ktos moze miec cos luksusowego.
        • kea100 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 01.10.09, 13:42
          Przecież dziewczyna pisze ,ze kupiła GUCII,a nie GUCCI,więc sprawa
          załatwiona jak na Guciii to jest łokej:)
          • ally80 Gucci miało być... 01.10.09, 13:47
            przepraszam za błąd -ma jakis certyfikat i numer na podszewce.Może
            to nie oryginał ale nie jest zła
            • alpepe Re: Gucci miało być... 01.10.09, 13:55
              kiedyś w sh widziałam podobny model gucci, ale w szachownicę, też skóra, choć
              nie wiem, czy oryginał, bo nie wiedziałam, do czego miałabym to nosić. Mnie nie
              zachwyca, ale najważniejsze, że dobrze wykończona i do wszystkiego praktycznie
              pasuje.
            • monia515 Re: Gucci miało być... 01.10.09, 13:57
              Dlaczego zaraz nie oryginał? Ja kupiłam oryginalna torbe LV za 10
              zł. Tak była wyceniona, bo w tym lumpeksie nikt nie wie co to LV,
              Gucci, itp. i jakie pieniądze taka torba kosztuje. Torba jak torba-
              dla pani z lumpeksu była warta 10zł i to jest uczciwa cena za
              używany kawałek skóry.

• bell82 Re: Gucci miało być... 01.10.09, 14:33
                monia515 napisała:

> Dlaczego zaraz nie oryginał? Ja kupiłam oryginalna torbe LV za 10
                > zł. Tak była wyceniona, bo w tym lumpeksie nikt nie wie co to LV,
                > Gucci, itp. i jakie pieniądze taka torba kosztuje. Torba jak torba-
                > dla pani z lumpeksu była warta 10zł i to jest uczciwa cena za
                > używany kawałek skóry.

ahahaha tak nie wiedza w sh co to gucci i lv, no prosze cie
                • ola_pozytywna Re: Gucci miało być... 01.10.09, 14:49
                  Bell zdziwiłabyś się. Ja kupiłam oryginalny trencz Burberry w świetnym stanie za
                  16 zł. Kiedy jakis czas później powiedziałam włascicielce, ze bardzo się cieszę
                  z tego zakupu, ta początkowo nic nie powiedziała. Dopiero gdy uświadomiłam jej,
                  że płaszcz ten oryginalnie kosztuje kilkaset funtów, kobieta dosłownie zsiniała
                  z wściekłości;)
                  Koszule i bluzki polo (w b.dobrym stanie) Ralpha Laurena kosztuja u niej 2-5
                  zł.Natomiast każda ścierkowata, poplamiona albo i z dziura koszulka Adidas czy
                  Nike kosztuje 20Zł.
                  • gabrielafrancuz Re: Gucci miało być... 01.10.09, 15:05
                    Takich rzeczy się nie mówi i nie uświadamia się ekspedientki w takich sprawach,
                    bo po co - żeby windowała ceny?
                    Kupiłam ze 2 lata temu oryginalne, nowiutkie dżinsy Diesel za 25 zł, ale nie
                    chwaliłam się tym ekspedientkom :P
                    • ola_pozytywna Re: Gucci miało być... 01.10.09, 15:22
                      Oczywiście masz rację, ale nie sądzę aby zapamiętała nazwę Burberry lub wpadła
                      na pomysł jak się to prawidłowo pisze. Co najwyżej będzie szukać nieistniejącej
                      marki Berbera. Bo trencz (kogo?czego?) Burberry;)
                      • ladyjm Re: Gucci miało być... 02.10.09, 15:36
                        a ja kupiłam nowiutkie dzinsy diesel za 9zł:) nawet nie były wycenione jak
                        wszystkie hm itp tylko na wagę:)
                  • magdaksp Re: Gucci miało być... 02.10.09, 20:17
                    ja kiedys kupilam mężowi płaszcz stone island, cos w wtym stylu:
                    www.edirectory.co.uk/pf/mia/d/stone+island+black+long+length+hooded+coat/pid/10654984
                    cena na stronie:prawie 600 funtow , w sh -30zl
      • eenso Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 12:17
        super, gratuluję:) nie jest w moim stylu ale do klasycznych zestawów jak
        znalazł. No i fajnie jest mieć taką markę za parę zł:)
        • beata.1968 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 20:10
          u mnie w ulubionym sh jest tak samo , ciuchy adidas czy nike są wycenione drożej
          bo to jest FIRMOWE a koszulki polo R.L. lacoste czy Tommy Hilfiger kupuję po 6-9
          zł. torbę L.V. kupiłam dwa lata temu za 9 zł. podróba(udana) wiem że to obciach
          ale nie mogłam się oprzeć.
      • greentea2 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 20:16
        Mam nadzieje, ze ten watek to dowcip:)
        • dakota77 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 20:33
          No skad:). No i pewnie widzialas teorie, ze krytykujemy, bo zazdroscimy
          i same pragnelybysmy odrobiny luksusu w postaci plastikego "Gucciego";-
          P
          • greentea2 Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 21:29
            Otworzylam to zdjecie i siedzialam skolowana wpatrujac sie w torebe,
            ze moze jednak ma cos z gucci, pozniej myslalam, ze pewnie nie to
            zdjecie mi sie otworzylo:)
      • hanureku Re: Kupiłam torebkę Gucii w second handzie :)) 02.10.09, 22:09
        W moim lumpie mierzyłam dziś jedwabną suknię Emporio Armani, niestety pracujące tam Panie są uświadomione i cena 200 PLN trochę mnie studzi... Ale była pięęęęęęęękna :-(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka