Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny

16.10.09, 02:16
    www.calvinklein.com/product/index.jsp?productId=3760797
    tylko ze moj jest bezowy,prosze o opinie(zakupiony w Macys).
    Obserwuj wątek
      • tishka Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 07:24
        troche nie widac plaszcza :)
      • jaleo Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 10:45
        Nie wiem, o kotry plaszcz chodzi, ale jak juz kupilas, to po kiego
        grzyba Ci opinie potrzebne? Jak sie na forum nie spodoba, to nie
        bedziesz nosic??
        • nioma Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 10:51
          ja mam film z sukienka na wybiegu
          • foamclene Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 11:05
            no alesukienka fajna ;)
      • foamclene Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 11:05
        próbowałam coc na tej stronie obejrzec
        ale obsluga mnie przerosla,nich siemeczy ten majster co ja zrobil :)
        czy moge prosic o konkretne zdjecie plaszcza :)
        • laracroft82 Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 11:49
          najlepiej pokaz płaszcz na sobie, wtedy najlepiej oceniac, co jak wyglada
          • listopadowa81 Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 12:48
            www.calvinklein.com/product/index.jsp?productId=3760797
            przeciez pisze tam:knee length coat
            longer sophisticated shape to wear over dresses + skirts
            high neck slightly rounded shoulders
            double breasted
            textured logo buttons
            wrap around belt
            fully lined + back vent
            knee length
            dry clean only....
            • laracroft82 Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 13:04
              taaaaa, a wchodzilas w ten link? znowu to samo, tak ciezko ci zdejcie zrobic?
              • listopadowa81 Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 13:07
                u mnie dziala.
                • foamclene Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 13:26
                  ja sie gubie w tym wszystkim
                  moze zrzut z ekranu zrób (PrtSc)?
            • foamclene Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 13:25
              listopadowa81 napisała:

> www.calvinklein.com/product/index.jsp?productId=3760797
              > przeciez pisze tam:knee length coat

kto pisze?
              • gonia-4 Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 13:30
                haha..no właśnie-kto pisze? JEST NAPISANE! I chyba tylko Tobie się
                to otwiera.
                • foamclene Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 13:35
                  no chyba, ze w zanczeniu, ze sam Calvin Klein "pisze" (w domysle na
                  swojje stronie www...)
                  • izek86 Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 15:02
                    no i dostałaś opinie hehe ;)
                  • wyjatkowo_wyjatkowa Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 18:17
                    plaszczyk jest z Calvina, wiec biedak juz nic raczej nie pisze ;)
                    • nessie-jp Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 19:15
                      wyjatkowo_wyjatkowa napisała:

> plaszczyk jest z Calvina, wiec biedak juz nic raczej nie pisze ;)

:D :D :D
      • nessie-jp Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 14:59
        Listopadowa, a może ta Macysia, od której kupiłaś :))) ma jakąś stronę
        internetową i tam znajdziesz zdjęcie płaszcza?

Pamiętaj, że to tylko twoja przeglądarka zapamiętała dane twojej sesji. Ja widzę
        wyłącznie dziewuszynkę w sukience wyglądającej jak ciążówka do ciąży
        pozamacicznej, ew. jak kurczak wykluwający się z asymetrycznego jajka.
        • nioma Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 16.10.09, 19:22
          Płaszczyk z Calvina :) :) :)
          To lepsze niż szynka z Babuni
      • aniabos O co Wam chodzi? 17.10.09, 18:09
        Link jest poprawny. Plaszcz bardzo mi sie podoba, jest prosty i elegancki
        chociaz chyba wolalabym wlasnie brazowy, jak na zdjeciu, a nie bezowy.
        • nessie-jp Re: O co Wam chodzi? 17.10.09, 19:19
          Chodzi nam o to, że link jest niepoprawny. Jeśli twoja przeglądarka zapamiętała
          sesję, to ci się wyświetla to, co wyświetlałaś poprzednio. Jeśli natomiast nie
          masz zapisanych informacji o sesji, to widzisz domyślną stronę główną.

Zeby w 2009 r. nie umieć wrzucić zdjęcia płaszczyka do Internetu, to już się
          trzeba nieźle postarać.
          • aniabos Re: O co Wam chodzi? 17.10.09, 20:05
            nessie-jp napisała:

> Chodzi nam o to, że link jest niepoprawny. Jeśli twoja przeglądarka zapamiętała
            > sesję, to ci się wyświetla to, co wyświetlałaś poprzednio. Jeśli natomiast nie
            > masz zapisanych informacji o sesji, to widzisz domyślną stronę główną.

Najwyrazniej tym wypadku nie na tym polega blad, skoro ja od poczatku widze prawidlowy link do plaszcza, a nie strone glowna (nie, nie jestem innym wcieleniem listopadowej :-P). Bardzo duzo osob wstawia tutaj linki do calych stron, a nie do obrazkow i nie ma co dokuczac dziewczynie, ze zrobila to samo. Jakos nieprzyjemnie sie zrobilo :-(.
            A najlepiej byloby, gdyby mozna bylo bezposrednio wstawiac zdjecia, tak jak na Fotoforum.

Tutaj jest link do obrazka z plaszczem:
            cki.imageg.net/graphics/product_images/pCKI1-6593776v275.jpg
            • nessie-jp Re: O co Wam chodzi? 17.10.09, 20:54
              No nieprzyjemnie się zrobiło, bo listopadowa najwyraźniej poczuła sią urażona,
              że nie chcemy uganiać się po całym serwisie CK i szukać, jaki też ona płaszczyk
              sobie kupiła. Poczułam się niegrzecznie potraktowana przez kogoś, komu przecież
              powinno zależeć na tym, żeby mi ten płaszczyk pokazać (a nie odwrotnie).
              Dziewczyny prosiły o wklejenie zdjęcia, ja prosiłam o link do sklepu Macy's --
              cisza... No nieładnie po prostu.

Być może produkty na stronie CK są wyświetlane losowo i tobie trafił się akurat
              płaszczyk, a mnie modelka w jajku :)

> A najlepiej byloby, gdyby mozna bylo bezposrednio wstawiac zdjecia, tak jak na
              > Fotoforum.

Weź to wytłumacz właścicielom portalu. Oni wolą, żeby były dwa fora
              • listopadowa81 Re: O co Wam chodzi? 19.10.09, 13:36
                Bardzo dzekuje Ci Aniabos(jad to jest normalka na gazecie,od dawien
                dawna).
            • listopadowa81 Re: O co Wam chodzi? 19.10.09, 23:43
              Przeciexz Aniabios podala linka:
              cki.imageg.net/graphics/product_images/pCKI1-6593776v275.jpg
              sorry,ale nie jestem az taka naiwna, zeby wklejac swoje zdjecia w
              necie,zeby jakis oszolom je skrytykowal (itd..)
      • hotally Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 19.10.09, 14:39
        A nie mozesz zrobic normalnego zdjecia, skoro prawie nikomu nie wyswietla sie
        odpowiedni link?
        • lesialesia Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 20.10.09, 08:19
          płaszcz ładny, ale mi wygląda na zimowy a nie jesienny ;) no chyba, że jego ideą
          jest niedopinanie się to faktycznie- jesień. z tym tylko, że w tym roku pogoda w
          moim miescie postanowila pominać jesień.
          • nioma Re: Jesienny plaszczyk z Calvina Klein do oceny 20.10.09, 08:49
            mi sie nadal nie wyswietla a ani czasu ani ochoty nie mam zeby
            biegac i szukac.
            nie, nei muissz wklejac swojego zdjecia z twarza na fotoforum
            mozesz zrobic zdjecie plaszcza bez siebie i wkleic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka