dakota77 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 15:23 Nie pamietamy. Nie lubimy nosic czegokolwiek z powodu odgornego nakazu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rikol zdrowie przede wszystkim 30.10.09, 12:35 A moze dzis jest przy okazzji dzien zapalenia pecherza moczowego i nerek? Bo do tego prowadzi noszenie spodnicy przy nieodpowiedniej temperaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: zdrowie przede wszystkim 30.10.09, 14:25 oj nie przesadzajmy. nie ma mrozu -15. wystarczą ciepłe rajtki, ciepła spodnica i płaszczyk/kurtka za dupe i juz mozna smigac:) Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: zdrowie przede wszystkim 30.10.09, 23:07 Jasne, a od noszenia dekoltów dostaje się raka piersi... Ja noszę spódnice nawet w mrozy. Mam długi płaszcz, wysokie buty, ciepłe rajstopy. Grzeje nawet lepiej niż spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_charmante hy hy ..:D 31.10.09, 11:17 no rozwalają mnie te teksty ... przez kilka tysięcy lat mieszkanki europy srodkowej chyba musialy byc idiotkami co do jednej, bo spodnice i w mrozy 30 stopniowe nosily :D ja tez zakladam spodnice także w mroz.. wystarczy, żeby byla dluższa i ciepla :)))).. miniowy wtedy nie ponosisz do rajstop 20 den :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 16:23 w naszym kalendarzu to mniej wiecej kazdy dzien :P Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 30.10.09, 15:16 zettrzy napisała: > w naszym kalendarzu to mniej wiecej kazdy dzien :P Hehehe to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
xinmybedx Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 16:34 pamiętamy, pamiętami;) Jednak nie wziełam udziału w konkursie na zdjęcie gdzie rolą głowną jest wlaśnie SPÓDNICA ;D. Może jest tu ktoś taki ? <: Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 16:46 Ja sie zastanawiam nad tym.. w sensie nad udzialem w konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 17:26 A że to niby dzisiaj? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 17:43 Świta mi,że to jakoś na początku listopada.Raz obchodziłam i tak wymarzłam,że nigdy więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 17:50 Sprawdziłam ;) 30 października ;) No co za ....! Chciałam wkleić linka, a tu mi pokazuje, że wykryto SPAM! i nie mogę. Skąd to? echhh w piątek jest Dzień Odpoczynku Dla Zszarganych Nerwów! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa10 A ja chciałabym, ale nie mogę:-( 27.10.09, 17:57 No to ja się podczepię,bo mam nie lada problem. Bardzo chętnie chodziłabym w spódnicach, ale mam okropnie krzywe łydki i w każdej spódnicy, oprócz takiej do kostek, wyglądam tragicznie! Macie swoje triki na ukrycie krzywych nóg? Jeśli tak, to chętnie wypróbuję i też będę świętować 30 października! Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: A ja chciałabym, ale nie mogę:-( 27.10.09, 18:01 a w kozakach też to widać? Odpowiedz Link Zgłoś
lisa10 Re: A ja chciałabym, ale nie mogę:-( 27.10.09, 18:14 Niestety tak...bo moja krzywizna zaczyna się zaraz pod kolanami, więc kozaki musiałyby sięgać za kolana. Jednak nie mając wyboru noszę kozaczki, a do nich spodnie do kolan np. takie z wełenki na kancik i taki zestaw jeszcze jakoś ujdzie. A jaki krój i długość spódniczki pasowałby do kozaczków przed kolano? I, no właśnie, jakie kozaki? Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: A ja chciałabym, ale nie mogę:-( 27.10.09, 19:28 może te muszkieterki teraz modne? Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: A ja chciałabym, ale nie mogę:-( 30.10.09, 22:29 A nie przesadzasz Ty z tymi krzywymi nogami? Jeżeli jest coś nie bardzo tak to trzeba ukryć właśnie ten kawałek. Można zapytać się sklepowej przy przymierzaniu spódnicy - nie zna Cię, więc nie ma powodu by kłamać - jak to jest naprawdę. Ja pamiętam moje wyobrażenia o nosie z Gdańska do Krakowa, który się okazał zupełnie zwyczajny według fryzjerów, których zmuszałam do maskowania mojej trąby jerychońskiej. Potem jakoś nabrałam do niego zdrowego podejścia i w cudowny sposób zmalał. Tak, czy inaczej kozaczki muszkieterki wyglądają bardzo sexy, a i spódniczka za kolanka, rozszerzana np. do malutkiego spencerka czy kożuszka wygląda świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
orionik Re: A ja chciałabym, ale nie mogę:-( 30.10.09, 10:58 Witaj . A kto Ci powiedział że masz krzywe ? Zresztą , przecież długa spódnica ,taka do kostek jest także bardzo sexi . Wtedy tylko wg mnie powinnaś założyć buty na większym obcasie i z rozcieńciem z tyłu . Czarne rajstopy do tego , i wyglądasz zabójczo . Na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
lisa10 Re: A ja chciałabym, ale nie mogę:-( 31.10.09, 12:39 lucusia, orionik! dziekuję za rady. Co do krzywych nóg, to nikt mi nie powiedział, mam lustro, to widzę. Przełamuję się w wakacje, gdy wyjeżdżam i nikt mnie nie zna,ale na co dzień mam taką pracę, że patrzy się na mnie często i trzydzieści par oczu (bardzo krytycznych oczu) i za nic nie stanęłabym przed nimi w spódnicy, bo zamiast myśleć o tym, co mówię, myślałabym o tych moich nieszczęsnych nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
eenso Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 19:45 dzień jak codzień, powinnam raczej obchodzić dzień spodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 20:02 eenso bo Tyś wyjątkiem jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 27.10.09, 20:08 Coś mi się obiło o uszy.Ale ja i tak więcej czasu spędzam w spódnicy więc w sumie to nic szczególnego dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais nie, w dupie go mamy - a o Dniu Dłubania w Nosie? 27.10.09, 23:09 Pamiętamy? Odpowiedz Link Zgłoś
blu88 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 29.10.09, 11:17 ja ostatnio codziennie w spódnicy chodze, więc może dla odmiany ubiorę się w spodnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 30.10.09, 11:04 Ostatnio głowiłam się nad jakimś fajnym zestawem spódnicowym i wczoraj już się zmusiłam do dłuższego pokopania w szafie, aby dzisiejszy dzień spódnicą powitać:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.o.b.a.cz.e.k Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 30.10.09, 11:57 Pamiętamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
raven1970 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 30.10.09, 12:39 A co nosicie pod spódnicą?? Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 30.10.09, 14:27 A ja noszę wyłącznie spódnice i sukienki. Mam w domu tylko jedne czarne jeansy, których nie zakładałam od wieków. Uwielbiam spódnice, sukienki, czuję się w nich kobieco. W zimie do zestawu dochodzą po prostu grube rajstopy i kozaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Ja pamiętam 30.10.09, 14:54 Niestety, dziewczyny jakby nie a mój szef nie wie, że istnieją też spódnice męskie. :( BTW istnieje też Międzynarodowy DzieńMężczyzn w Spódnicach, jest 1 maja, więc, ponieważ jest wtedy cieplej, może kobiety zaczną wtedy zachęcać mężczyzn do noszenia spódnic? No, chyba, ze rozwiniecie technologie rozmnażania przez klonowanie, spodnie niezbyt dobrze wpływają na męskie zdrowie i płodność. Odpowiedz Link Zgłoś
aalngr Re: Ja pamiętam 30.10.09, 15:12 Sukienki noszę, spódnicy nie mam nawet jednej;) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ja pamiętam 30.10.09, 17:08 Czyli mam więcej spódnic niż Ty. :D Sukienki też mogą być. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonix73 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 30.10.09, 15:36 jasne że pamiętam!!!! uwielbiam spódnice! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 30.10.09, 16:18 nie... zimno ;)) poza tym wole sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
shayna87 Pogoda trochę nie sprzyja obchodom ;) 30.10.09, 16:58 Czemu to akurat przypada na koniec października?? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Pogoda trochę nie sprzyja obchodom ;) 30.10.09, 17:09 Tego chyba nikt nie wie, odkopano jakieś stare święto. BTW my mamy lepiej, bo nasz dzień w spódnicach jest w maju. :) Odpowiedz Link Zgłoś
shayna87 Re: Pogoda trochę nie sprzyja obchodom ;) 30.10.09, 17:58 Wymiękam, udany jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Spódnica to jednonogawkowe spodnie 30.10.09, 17:11 Najprymitywniejsza część garderoby - wystarczy okręcić się ręcznikiem i już jest spódnica. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Spódnica to jednonogawkowe spodnie 30.10.09, 17:37 Do tego najwygodniejsza. BTW porównanie z ręcznikiem o tyle jest nie trafione, że ręczniki robi się z szorstkiego materiału, bo służą do wycierania a nie noszenia. Spódnice robi się z mateirałów trochę delikatniejszych dla skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Spódnica to jednonogawkowe spodnie 30.10.09, 22:00 no super ,6 stopni plus wiatr i każą mi pomykać w spódnicy. tak to ja sobie mogę chodzić okazjonalnie albo w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Spódnica to jednonogawkowe spodnie 30.10.09, 22:37 A ktoś Ci każe? Chyba twórcy tego święta, mogli wybrać lepszą datę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Spódnica to jednonogawkowe spodnie 30.10.09, 22:39 E tam ,spódnice sa czasem z czegoś tak kocowatego, że spodnie z tego by sie nie dały zagiąć. Ja uwielbiam spódnice, tak jak uwielbiam dekolty (ale rzeczywiście dziś nie na wierzch) i obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Pamiętamy o Międzynarodowym Dniu Spódnicy? 01.11.09, 12:00 Oczywiście, że była spódnica... ja i przez ostatni mniej więcej kwartał... :-) jak już ktoś pisał, dla mnie też większą atrakcją byłby dzień spodni... :-) Odpowiedz Link Zgłoś