Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

black & silver - czarne ciuchy i srebrne dodatki

30.11.09, 09:08
    Lubicie takie zestawienia? Ja strasznie lubię się tak ubierać, że mam np czarne
    lateksowe legginsy, czarną bokserkę do tego dużo srebrnych łańcuchów, buty z
    ćwiekami i np bransolety srebrne .... lubicie taki styl?

kilka rzeczy w moim stylu:

łańcuchy Agatha:
    img25.imageshack.us/img25/809/2650451tricolore2009062.jpg
    botki czarne Prima Moda:
    img341.imageshack.us/img341/1570/60320tufnero47942009100.jpg
    wklejajcie swoje foty !

Obserwuj wątek
      • vanila Re: black & silver - czarne ciuchy i srebrne doda 03.12.09, 12:29
        aaaa no i nie obejdzie się bez czarnych rurek czy bluzki z łańcuchami

nonszalacnka kurtała Levi's
        img248.imageshack.us/img248/9087/krtkalevisblack.jpg
        bluzka z łańcuchami Tally Weijl
        img215.imageshack.us/img215/6348/bluzkazactally.jpg
        • Gość: Justa Re: black & silver - czarne ciuchy i srebrne doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 14:47
          Ja nie lubie czarnego. Ale takie łancuchy czasami ;) do kolorowych rzeczy. Jakoś nie
          potrafie sie rpzekonać do leginsów i krótkiej bluzki (bokserki)
          • laydylenn ;) 03.12.09, 15:40
            Uwielbiam czarny i takie połączenia, ale tylko w wersji rockowej no i zależy jaki odcień
            srebrnego :-) Ale nieźle sprawdza sie też srebrny z seledynowym-morskim takim
            ciemniejszym i szarym ;) Ja bym założyła czarną marynarkę vintage do - tego klasyczną,
            asymetryczną małą czarną z wcięciem w tali i oczywiście oxfordki czarne najlepiej
            uzupełniłabym to srebrnymi łańcuchami i bransoletkami przynajmniej tak mi się podoba w
            moim wyobrażeniu :-P
      • Gość: xyz Re: black & silver - czarne ciuchy i srebrne doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 15:32
        A moim skromnym zdaniem oczywiście nie obrażając Twojej osoby jesteś tzw.
        "ofiarą mody". Rozumiem, że taka stylizacja Tobie jak najbardziej odpowiada.
        Owszem mnie też niektóre rzeczy przypadły do gustu. Jednak, to co pokazałaś
        ewidentnie pokazuje, że kręci Cię to , co jest na czasie i to w pełnym tego
        słowa znaczeniu. Pomyśl, nie lepiej "przemycić" coś do swojej garderoby w
        mniejszym stopniu, niżeli chodzić jak manekin z witryn sklepowych? :-) Nie myśl,
        że to jest krytyka, tylko drobna sugestia. Lepiej podążać za moda, a nie z modą.
        Czyli lepiej czerpać inspirację z obecnych trendów, niżeli bucik w bucik chodzić
        jak pokazują to w tv bądź w czasopismach.
        • laydylenn .... 04.12.09, 20:45
          A może mogłabyś pomyśleć, że moda modą, ale takie zestawienie jest po prostu ładne? Po
          prostu lubie klasykę a to nie znaczy, że jestem "ofiarą mody" jak to określiłaś obecnie połowa
          mojej szafy to wynalazki z butików i sieciówek, które dobieram jak mi się podoba bo mam
          swój styl i nie powinnaś podstawiać człowiekowi sugesti po jednej wypowiedzi ...A może
          jestem "ofiarą mody"?Gdyby tak było to co...? W końcu to wolny kraj i każdy robi wszystko tak
          jak chce..
          Ps.Nie lubie żadnych sugesti i z zwyczaju jestem nadwrażliwą osobą jeśli ktoś mi je
          podstawia.
          • Gość: Agnieszka Uniwersalne polaczenie czerni ze srebrem IP: *.hsd1.va.comcast.net 12.02.10, 04:43
            Czern zawsze jest w modzie. Mozna ja laczyc z roznymi kolorami, ja zdecydowalam ja
            polaczyc jednego razy ze srebrem.

Oto rezultat mojej pracy. Zapraszam do ogladniecia:

www.flickr.com/photos/36367720@N08/4183823516/

Zycze kreatywnosci kazdego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka