Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    20.12.09, 15:54
    www.ccc.com.pl/#/pl/catalog/product/women/18/3497450000006 - ma ktoś
    ten model? ciepłe? nie przemakają? wygodne?
    Obserwuj wątek
      • lesialesia śniegowce 20.12.09, 15:58
        global.images7.fotosik.pl/169/ff36fecb1d488c09.jpg a może ktoś widział
        gdzieś takie buty? (chodzi mi o sklep stacjonarny)
        • b.davies Re: śniegowce 20.12.09, 17:50
          Buty z futerkiem z CCC kupiłam kilka dni temu w wersji szarej i ogólnie jestem bardzo zadowolona:)Sa bardzo miękkie i wygodne, do tego naprawdę ciepłne.Są ok na lekki, jeszcze nieroztopiony śnieg. Chlapy i deszczu raczej nie przeżyją:)
          • razlemongrass Re: śniegowce 20.12.09, 19:39
            Ale ładne są te kozaki z CCC! Naprawdę śliczne : ) No więcej nie napiszę bo nie
            znam odpowiedzi na pytanie ; )
            • razlemongrass Re: śniegowce 20.12.09, 19:41
              acha, autorko a wiesz może, jaka jest szerokość cholewki? I czy one są wciągane
              czy mają zamek? Spodobały mi się bardzo te buty : )
              • lesialesia Re: śniegowce 20.12.09, 19:54
                są wciągane, szerokość powiedziałabym taka przeciętna na przeciętną łydkę ;)
                • b.davies Re: śniegowce 22.12.09, 14:40
                  Aha - jeszcze jedno: kiedy przymierzalam je w sklepie, to cholewka sięgała aż do kolan, ale po długim chodzeniu trochę opada, bo jest z miękkiego materiału:)
                  • lesialesia Re: śniegowce 22.12.09, 17:07
                    jednak nie ufam zamszowym butom na zimę. kupiłam inne :) śniegowce w wersji
                    eleganckiej ;)
                    • novalee2 Re: śniegowce 22.12.09, 22:48
                      Co to są śniegowce w wersji eleganckiej?
      • pamuk22 Re: buty CCC 22.12.09, 18:24
        nie polecam tego modelu, dlugo sie nad nimi zastanawialam bo nie wydawaly mi sie
        zbyt cieple, jednak kupilam. Po tygodniu zrobila mi sie dziurka na nosku, z
        przodu (material sie przetarl), zimno mi w nich nawet przy ok 10 stopniach, no i
        najgorsze - przemakaja okropnie. Wzięłam do nich od razu przy kupnie impregnant,
        zaimpregnowalam przed pierwszym zalozeniem i po pierwszym malym sniezku mialam
        cale stopy mokre, po prostu wchlaniaja wode jak gabka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka