lesialesia 20.12.09, 15:54 www.ccc.com.pl/#/pl/catalog/product/women/18/3497450000006 - ma ktoś ten model? ciepłe? nie przemakają? wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesialesia śniegowce 20.12.09, 15:58 global.images7.fotosik.pl/169/ff36fecb1d488c09.jpg a może ktoś widział gdzieś takie buty? (chodzi mi o sklep stacjonarny) Odpowiedz Link Zgłoś
b.davies Re: śniegowce 20.12.09, 17:50 Buty z futerkiem z CCC kupiłam kilka dni temu w wersji szarej i ogólnie jestem bardzo zadowolona:)Sa bardzo miękkie i wygodne, do tego naprawdę ciepłne.Są ok na lekki, jeszcze nieroztopiony śnieg. Chlapy i deszczu raczej nie przeżyją:) Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: śniegowce 20.12.09, 19:39 Ale ładne są te kozaki z CCC! Naprawdę śliczne : ) No więcej nie napiszę bo nie znam odpowiedzi na pytanie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: śniegowce 20.12.09, 19:41 acha, autorko a wiesz może, jaka jest szerokość cholewki? I czy one są wciągane czy mają zamek? Spodobały mi się bardzo te buty : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: śniegowce 20.12.09, 19:54 są wciągane, szerokość powiedziałabym taka przeciętna na przeciętną łydkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.davies Re: śniegowce 22.12.09, 14:40 Aha - jeszcze jedno: kiedy przymierzalam je w sklepie, to cholewka sięgała aż do kolan, ale po długim chodzeniu trochę opada, bo jest z miękkiego materiału:) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: śniegowce 22.12.09, 17:07 jednak nie ufam zamszowym butom na zimę. kupiłam inne :) śniegowce w wersji eleganckiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamuk22 Re: buty CCC 22.12.09, 18:24 nie polecam tego modelu, dlugo sie nad nimi zastanawialam bo nie wydawaly mi sie zbyt cieple, jednak kupilam. Po tygodniu zrobila mi sie dziurka na nosku, z przodu (material sie przetarl), zimno mi w nich nawet przy ok 10 stopniach, no i najgorsze - przemakaja okropnie. Wzięłam do nich od razu przy kupnie impregnant, zaimpregnowalam przed pierwszym zalozeniem i po pierwszym malym sniezku mialam cale stopy mokre, po prostu wchlaniaja wode jak gabka. Odpowiedz Link Zgłoś