ashes1234 24.01.10, 18:57 gdzie w Krakowie tzn w ktorym sklepie kupie te kurtke: www.snobka.pl/artykul/7232/kurtka_columbia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafem Re: pytanie o sklep 24.01.10, 19:47 Ja troche nie na temat, mimo, ze sie zdecydowalas na ta kurtke. Mieszkam w Alpach i na codzien mam do czynienia z odzieza zimowa/narciarska i Columbia nie jest wybitna marka. Nie dosc, ze kiepska gatunkowo (na tej polce cenowej) to i fasony ma nieciekawe. Z tej samej polki cenowej polecilabym Ci North Face, ewentualnie nieco drozsza Patagonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ashes1234 Re: pytanie o sklep 24.01.10, 20:44 ta mi sie spodobala ze wzgledu na fason i kolor sliwkowy tak wiec chcialam zobaczyc jaka jest na zywo czy ladnie lezy i jakie wykonanie Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: pytanie o sklep 24.01.10, 20:48 Kupuj, jesli Ci sie tak bardzo podoba. Niemniej przeplacisz, bo jakoscia toto nie grzeszy. Mam sporo ciuchow z Columbii (co najmniej 6 sztuk, spodnie, koszulki, itp), glownie trekkingowych i nie spelniaja oczekiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
ashes1234 Re: pytanie o sklep 24.01.10, 21:00 najpierw musze sprawdzic jakosc i czy na zywo wyglada tak jak na zdjeciu i jak lezy na czlowieku a nie na wystylizowanej modelce Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: pytanie o sklep 24.01.10, 21:12 A zobacz taka: uk.thenorthface.com/tnf-uk-en/women/jackets-vests/women-s-evolution-triclimate-jacket.html?colour=671 albo naprawde ladne sportowe kurtki mozesz poogladac sobie tu: peakperformance.com Odpowiedz Link Zgłoś