Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pas do pończoch

IP: 195.94.218.* 09.02.04, 07:36
    Coraz więcej można znaleźć pasów do pończoch w sklepach z bielizną. Musze
    przyznać iż lubię tego typu bieliznę, sexowną, erotyczna. Lecz nie zawsze do
    każdego kompletu bielizny można trafić właśnie psaek dopończoch. Czy któraś z
    Was poleciła mi jakąś dobrą firmę posiadającą duży wybór właśnie takiej
    bielizny? Co sądzicie o pończoszkkach firmy Alles??
    Pozdrawiam
    Basia
    Obserwuj wątek
      • Gość: katinka Re: Pas do pończoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 08:06
        Właśnie z ich produktów korzystam najczęściej - można łatwo skompletować zestaw
        (biustonosz, pas, figi lub stringi - tu kolejny plus za mozliwośc wyboru;)
      • Gość: kr Re: Pas do pończoch IP: 62.148.85.* 21.02.04, 17:53
        poszukaj na stronie www.nylony-tak.com.jest tam wiele fajnych pasków i bardzo
        fachowa obsługa.pozdrawiam..
        • Gość: ArteB Re: Pas do pończoch IP: 195.94.218.* 23.02.04, 08:47
          Dzięki bardzo. Byłam ostatnio w centrum handlowym na Bemowie i znalazłam super
          wyposażony sklep z bielizną na II p. Polecam gorąco. Super komplety. Wybór
          pończoch także przeogromny. POzdrawiam
          • Gość: Rosomak Re: Pas do pończoch IP: 80.51.255.* 23.02.04, 22:07
            Poproszę bardzo o adres. Dzięki z góry.
            • Gość: ArteB Re: Pas do pończoch IP: 195.94.218.* 24.02.04, 14:26
              Centrum handlowe Carrefour na Bemowie. Na II piętrze. Super
              Czy Ty jesteś mężczyzną --> pytanie do Rosomaka?
              • Gość: Rosomak Re: Pas do pończoch IP: 80.51.255.* 24.02.04, 19:23
                Tak jestem mężczyzną. Moje pytanie do Ciebie wynika stąd, że chciałbym tam
                kupić czasami jakiś suwenir dla małżonki.
                Dzięki za namiar. Pozdrawiam.
                • Gość: ArteB Re: Pas do pończoch IP: 195.94.218.* 25.02.04, 08:24
                  Bardzo polecam Tobie ten sklep. Często mają obniżki godne uwagi i wcale nie na
                  najtańsze produkty (móię tu o średnim Triumphie). Tacy mężczyzni to jest coś.
                  Pozazdrościć żonie! A tak przy okazji lubi właśnie taką sexwoną bieliznę?
                  • Gość: Rosomak Re: Pas do pończoch IP: 80.51.255.* 02.03.04, 00:15
                    Już miałem okazję kupić żonie kilka kompletów Triumpha w różnych kolorach (nie
                    ma co - robią ładne i fajne rzeczy). Komplety podobały sie jej. Póki co jest
                    zima i dlatego narazie takiego zestawu nie nosi. Do pończoch samonośnych się
                    przekonała już jakiś czas temu i nawet chodzi w nich dosyć często (jak tylko
                    pozwala pogoda). Tak swoją drogą to chciałbym kiedyś z tej firmy dostać komplet
                    w kolorze brązowym, chociaż nie wiem czy takie produkują.
                    A co się tyczy samych pasów, to nie wiem czy przy takich jak np. robi Triumph
                    tj. z plastikowymi zapinkami, czy będą się na nich trzymać pończochy? Czy tylko
                    nadają sie na rozbierane randki?
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: ArteB Re: Pas do pończoch IP: 195.94.218.* 02.03.04, 13:36
                      Także dobrze trzymają pończoszkę takie plastikowe zapinki. Z tym że wyrabiają
                      się po dłuższym używaniu ale nie mówię uttaj o roku czy dwóch latach...
                      Polecam więc każdy materiał a najlepiej jak sa zapinki zakońcoizne tasiemkami
                      wówczas przyjemniej jest dla nóg ;)))) Nie polecam stanowczo tych wszystkich
                      kompletów bielizny (także więc i apsów do pończ.) oferowanych przez
                      wietnamskich przybyszów i w tanich sklepach. ODRADZAM!!
                      Basia
      • negra29 ponczochy do pasa....... 24.02.04, 22:25
        .....czasem uzywam. Rzadko ale jednak.
      • Gość: Daria Re: Pas do pończoch IP: 195.94.218.* 09.03.04, 08:21
        Muszę przyznać iż świetna sprawa. Może nie zawsze i na każdą okazję. Bardzo
        lubię także figi z przymocowanymi paskami do pończoch. Polecam kolekcję
        Princesse tam-tam oraz Intimissimi. Tak przy okazji szukam ciekawych stron z
        bielizną na www gdzie właśnie może też znajdę ciekawe propozycje pasów do
        pończ. a także może właśnie ktoś podpowie mi super strony gdzie można kupić
        pończoszki?
        Pzodrawiam
      • envi Re: Pas do pończoch 09.03.04, 23:10
        a ja mam pytanko gdzie dostanę pończoszki do pasa?jakoś więcej jest
        samonośnych,a takie stricte do pasa?
        • Gość: Daria Re: Pas do pończoch IP: 195.94.218.* 11.03.04, 10:38
          Można kupić w każdym sklepie z bielizną i pończoszkami. W podziemiach koło
          Dw.Centralnego, w sklepie w Centrum Bemowo (careffour) i w Galerii Mokotów.
          Coraz częąściej się pojawiają a poza tym www.gatta.com.pl i www.intymna.pl
          Pozdrawiam
      • meg_blue Re: Pas do pończoch 10.03.04, 22:14
        Polecam ponczochy Valisere z calym "oprzyrzadowaniem". Ekskluzywne i wysokiej
        jakosci...
        • Gość: Daria Re: Pas do pończoch IP: 195.94.218.* 11.03.04, 10:33
          A gdzie można kupić takie całe oprzyrządowanie (w warszawie lub na internecie)?
          Mam komplet Opale f-my Valisere ale nie widizałam pasa do p. oraz pończoszek.
          Pozdrawiam
          • misiek460 Re: Pas do pończoch 01.04.04, 14:09
            W internecie polski sklep to www.nylony-tak.com a zagraniczny
            www.secretsinlace.com. Znajdziecie tam prawdziwe pasy do pończoch, bo te tzw.
            sypialniane w większości nadają siętylko na rozbierane randki. O pończochach i
            pasach do pończoch można poczytać na nylony.prv.pl i www.ewijas.com
            • Gość: Misia Re: Pas do pończoch IP: *.torun.dialup.inetia.pl 01.04.04, 19:32
              A pończoch dla dlugonogiej kobiety - tragedia - wszystkie jakie do tej pory
              miałam - sięgaja mi zaledwie lekko ponad kolano - horror - znacie może sklep
              www - gdzie maja rozmiarówkę dla 179 ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka