Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOLOROWE RAJSTOPY

IP: *.acn.pl 14.02.04, 22:13
    Trendy czy passe? Lubicie czy nie? Fajny dodatek czy dziwaczny gadżet? Wasze
    ulubione wzory i kolory...

Obserwuj wątek
      • Gość: x Re: KOLOROWE RAJSTOPY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.04, 23:07
        mam fuksjowe, turkusowe, żółciutkie i wszystkie je uwielbiam
      • anulex Re: KOLOROWE RAJSTOPY 15.02.04, 22:32
        Ja bardzo lubie kolorowe rajstopy :) Tylko zawsze mam klopoty z dobraniem do
        nich odpowiedniej spodniczki i bluzki.
        • maggie-c Re: KOLOROWE RAJSTOPY 16.02.04, 12:01
          najbardziej chic wyglada cala reszta jednokolorowa najlepiej czarna i dosc
          prosta. Waska prosta spodnica do kolan lub mini i ladne czarne kozaki lub moze
          lepiej decolleté.
      • Gość: mała Re: KOLOROWE RAJSTOPY IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.02.04, 23:49
        Uwielbiam kupowac a pozniej nosic rajstopy , mam ich cale mnostwo.Uwazam , ze
        dodaja charakteru kobiecie .Szczegolnie lubie te Z aplikacjami np w roze Gatty
        badz wieczorowe kabaretki i inne...
        • Gość: Sylvianna Re: KOLOROWE RAJSTOPY IP: 195.94.218.* 20.02.04, 08:41
          Tak ! Kabaretki szczególnie te kolorowe: czerwone, różowe, neibieskie!!
          Rajstopy mniej , ja wolę pończochy zdecydowanie
          • Gość: lida Re: KOLOROWE RAJSTOPY IP: *.crowley.pl 20.02.04, 12:48
            Super aplikacje maja rajstopy "Bas Bleu" /czerń/ z Łodzi .
      • Gość: Meyske zdecydowanie tak IP: 195.193.202.* 20.02.04, 12:36
        mam kilka par: w szkocka krate (czerwona baza), kraciaste romby (baza czerwono-
        czarna), czerwone w maziaje czarne. Nosze je do czarnej spodniczki ukladanej,
        czarnych trzewikow na plaskim obcasie, gora - albo czarny sweter, albo biala
        koszulowa bluzka i czarny kardigan, cos a la angielska uczennica;-).

M.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka