Gość: AniaWarszawa IP: *.acn.pl 14.02.04, 22:13 Trendy czy passe? Lubicie czy nie? Fajny dodatek czy dziwaczny gadżet? Wasze ulubione wzory i kolory... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: KOLOROWE RAJSTOPY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.04, 23:07 mam fuksjowe, turkusowe, żółciutkie i wszystkie je uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: KOLOROWE RAJSTOPY 15.02.04, 22:32 Ja bardzo lubie kolorowe rajstopy :) Tylko zawsze mam klopoty z dobraniem do nich odpowiedniej spodniczki i bluzki. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie-c Re: KOLOROWE RAJSTOPY 16.02.04, 12:01 najbardziej chic wyglada cala reszta jednokolorowa najlepiej czarna i dosc prosta. Waska prosta spodnica do kolan lub mini i ladne czarne kozaki lub moze lepiej decolleté. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: KOLOROWE RAJSTOPY IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.02.04, 23:49 Uwielbiam kupowac a pozniej nosic rajstopy , mam ich cale mnostwo.Uwazam , ze dodaja charakteru kobiecie .Szczegolnie lubie te Z aplikacjami np w roze Gatty badz wieczorowe kabaretki i inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvianna Re: KOLOROWE RAJSTOPY IP: 195.94.218.* 20.02.04, 08:41 Tak ! Kabaretki szczególnie te kolorowe: czerwone, różowe, neibieskie!! Rajstopy mniej , ja wolę pończochy zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lida Re: KOLOROWE RAJSTOPY IP: *.crowley.pl 20.02.04, 12:48 Super aplikacje maja rajstopy "Bas Bleu" /czerń/ z Łodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meyske zdecydowanie tak IP: 195.193.202.* 20.02.04, 12:36 mam kilka par: w szkocka krate (czerwona baza), kraciaste romby (baza czerwono- czarna), czerwone w maziaje czarne. Nosze je do czarnej spodniczki ukladanej, czarnych trzewikow na plaskim obcasie, gora - albo czarny sweter, albo biala koszulowa bluzka i czarny kardigan, cos a la angielska uczennica;-). M. Odpowiedz Link Zgłoś