aniczka6mk 23.02.04, 20:55 Jakie stroje kąpielowe powinny nosić dziewczyny z małym biustem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec Re: Mały biust... 23.02.04, 21:31 Najlepiej żadnych -żeby nie straszyć płaską klatą. A tak szczerze to nie ma dla mnie nic bardziej śmiesznego, żenującego i wiejącego desperacją niż właśnie taki mały biust w staniku push up a tam jeszcze ttyyylllee miejsca że można by palca włożyć. To strasznie przykre dla kobiety mieć mały biust.Strasznie przykre...To tak jakby brakowało czegoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Mały biust... IP: *.acn.pl 24.02.04, 12:51 A czy stanik do kostiumu kąpielowego, którego ramiączka wiąże się na szyi nadaje się do małego czy dużego biustu? Kiedyś o tym czytałam, ale niestety nie pamiętam. Chciałabym kupić sobie w tym roku taki kostium, mam średni biust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Mały biust... IP: 193.24.200.* 24.02.04, 13:05 18lipiec napisał(a): > Najlepiej żadnych -żeby nie straszyć płaską klatą. A tak szczerze to nie ma dla > > mnie nic bardziej śmiesznego, żenującego i wiejącego desperacją niż właśnie > taki mały biust w staniku push up a tam jeszcze ttyyylllee miejsca że można by > palca włożyć. > To strasznie przykre dla kobiety mieć mały biust.Strasznie przykre...To tak > jakby brakowało czegoś... Jedno jest pewne i to jest dopiero przykra sprawa: Tobie brakuje rozumu. kto powiedział, ze "płaskie" mają nosić staniki push up? a najbardziej żenujące i obrzydliwe jest wpychanie swego olbrzymiego biustu w stanik o połowę mniejszy od wymaganego ;/ wieloryby [kobiety z wielkim biustem] straszą bardziej niż płaska klata. Aniczko, moim zdaniem najlepsze są dopasowane, mogą być sportowe, jesli lubisz. na pewno powinny byc dopasowane, odradzam push up (w tym jednym punkcie zgodzę się z 18lipiec). aa i dobrze wyglądają wzory lub paski, ale to juz zalezy od tego, czy Ci sie podoba. w zeszłym roku w którymś pismie kobiecym widziałam bardzo dobre zestawienie. w tym roku tez pewnie nie jedno sie znajdzie. zyczę powodzenia w poszukiwaniach pozdrwiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Mały biust... IP: *.crowley.pl 24.02.04, 14:28 Gość portalu: Kasia napisał(a): > a najbardziej żenujące i > obrzydliwe jest wpychanie swego olbrzymiego biustu w stanik o połowę mniejszy > od wymaganego ;/ wieloryby [kobiety z wielkim biustem] straszą bardziej niż > płaska klata. To co, mają nie chodzić na plażę? Bez sensu. A za "wieloryba" masz u mnie dużego minusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Mały biust... IP: 193.24.200.* 24.02.04, 17:59 kohol, przepraszam za wieloryba, poniosło mnie, jak przeczytałam wypowiedz o tym, że "mały biust to tak jakby czegos brakowało". nie miałam zamiaru nikogo urazić. przyznaję się do błędu. przepraszam jeszcze raz oczywiscie wielkość biustu nie zależy od właścicielki (mówię o naturalnym :P). wszyscy mają prawo chodzić na plaże. i płaskie i niepłaskie. to określenie bardziej się miało odnosić do za małego stanika. źle się wyraziłam. sorry. troche nerwowa jestem ostatnio :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Otóż droga Kasiu IP: 80.51.51.* 24.02.04, 20:42 Jedno jest pewne i to jest dopiero przykra sprawa: Tobie brakuje rozumu. kto powiedział, ze "płaskie" mają nosić staniki push up? a najbardziej żenujące i obrzydliwe jest wpychanie swego olbrzymiego biustu w stanik o połowę mniejszy od wymaganego ;/ wieloryby [kobiety z wielkim biustem] straszą bardziej niż płaska klata. Właśnie to jest charakterystyczne dla posiadaczek małych piersi - rzucanie się na te co mają się czym pochwalić 'wieloryby', 'wymiona' 'obwisłe cyce' itp. Otóż kochana mylisz pojęcia.Duży biust nie zawsze znaczy wieloryb, albo obwisły. Są posiadaczki sporych acz jędrnych i kształtnych biustów i o takie mi chodzi. Co jak co, ale biust to ozdoba kobiety i musi być widoczny. W związku z tym jeszcze raz współczuję płaskim że im poskąpiono czegoś co jest ważne dla kobiety i decyduje o jej kobiecości i seksapilu. Nie jestem wielorybem a moje kształtne C nie wciskam w za małe staniki.Znajduję śliczne w swoim rozmiarze i to mi wystarcza.Nie brakuje mi ani biustu ani rozumu.No może za bardzo się chwalę, ale taka już jestem. Uwierz mi też że wolę straszyć wielkim biustem niż brakiem biustu.A płaskie ? Jak założą push up - żenada. Jak założą inny- jeszcze gorzej...No sama powiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Otóż droga Kasiu IP: 193.24.200.* 25.02.04, 13:47 18lipiec, z "rzucaniem się" pewnie masz rację, a za moje określenie już przeprosiłam. co do staników push up i tych za małych to sprawa wygląda tak, że Ty przytoczyłaś przykład żenujący u płaskich, a ja odpowiedziałam przykładem żenującym u niepłaskich. wcale nie powiedziałam, że wszystkie kobiety z duzym biustem noszą za małe stniki, tak jak nie wszystkie płaskie noszą push up. dlaczego jednak gdy założą inne jest jeszcze gorzej? w małych rozmiarach tez mozna dobrać odpowiedni biustonosz. może im czegoś brakuje, a może się z tym dobrze czują i to jest chyba njważniejsze. przepraszam wszystkie panie, które uraziłam we wcześniejszej wypowiedzi. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Otóż droga Kasiu IP: *.compower.pl 25.02.04, 16:55 Właśnie to jest charakterystyczne dla posiadaczek małych piersi - rzucanie się na te co mają się czym pochwalić 'wieloryby', 'wymiona' 'obwisłe cyce' itp. Otóż kochana mylisz pojęcia.Duży biust nie zawsze znaczy wieloryb, albo obwisły. Są posiadaczki sporych acz jędrnych i kształtnych biustów i o takie mi chodzi. Co jak co, ale biust to ozdoba kobiety i musi być widoczny. W związku z tym jeszcze raz współczuję płaskim że im poskąpiono czegoś co jest ważne dla kobiety i decyduje o jej kobiecości i seksapilu. Nie jestem wielorybem a moje kształtne C nie wciskam w za małe staniki.Znajduję śliczne w swoim rozmiarze i to mi wystarcza.Nie brakuje mi ani biustu ani rozumu.No może za bardzo się chwalę, ale taka już jestem. Uwierz mi też że wolę straszyć wielkim biustem niż brakiem biustu.A płaskie ? Jak założą push up - żenada. Jak założą inny- jeszcze gorzej...No sama powiedz... Kochanie czy Ty naprawde uwazasz ze jedynie czy głownie biust decyduje o sexapealu kobiety? (Ten post bynajmniej nie jest odwetem sfrustrowanej 75A ktora zazdrosci Ci Twych mega cycusiów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: Otóż droga Kasiu IP: 80.51.51.* 25.02.04, 21:06 Kochanie czy Ty naprawde uwazasz ze jedynie czy głownie biust decyduje o sexapealu kobiety? (Ten post bynajmniej nie jest odwetem sfrustrowanej 75A ktora zazdrosci Ci Twych mega cycusiów) Nie głównie, ale jest dość ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby to bez sensu 26.02.04, 09:26 Gość portalu: 18lipiec napisał(a): >Duży biust nie zawsze znaczy wieloryb, albo obwisły. Są posiadaczki sporych acz jędrnych i kształtnych biustów i o takie mi chodzi. Co jak co, ale biust to ozdoba kobiety i musi być widoczny. W związku z tym jeszcze raz współczuję płaskim że im poskąpiono czegoś co jest ważne dla kobiety i decyduje o jej kobiecości i seksapilu.< Kobieto, zastanów się czasem co piszesz. Biust decyduje o kobiecości i sexapilu? Czyli te z małymi piersiami są niekobiece i pozbawione sexapilu, tak? Idąc więc Twoim tokiem rozumowania, mozna wysnuć i inne,równie ciekawe wnioski. Bo co na przkład powiesz o kobietach, które nie mają wąskiej, wyaźnie zaznaczonej talii? To przecież staszne, to nie kobiety chyba. A te bez bioder albo co gorsza z płaskim tyłkiem? Babochłopy,jak nic, powinny w ogóle z domu nie wychodzic bo wstyd. No, o tych krótkowłsych już nie mówiąc, PRAWDZIWA kobieta powinna mieć długie włosy, najlepiej blond, itp. itd. W życiu nieprzyszłoby mi do głowy wyśmiewać, obrażać albo ironizować na temat kobiet z mniejszym biustem (tak na marginesie mam 75 B/C), bez talii itp. bo nie o to w zyciu chodzi a taka Twoim zdaniem "płaska" może być sto razy piękniejsza, seksowniejsza i mieć dużo większe powodzenie niż Ty. A pomyśl jeszcze o jednym, przecież w każdej chwili możesz usłyszeć od dumnej posiadaczki 80E "współczuję Pani, tak małego biustu, to okropne, żal mi Pani, naprawdę. Przecez to biust decyduje i naszej kobiecości a Pani, cóż..." > Nie jestem wielorybem a moje kształtne C nie wciskam w za małe staniki. Prawda jest taka, że im większy biust tym trudniej go utrzymać w "pozycji stojącej" , widać to na każdym kroku, niestety >Nie brakuje mi ani biustu ani rozumu.< Czyżby?? Chodzi mi o to drugie pojęcie. A może masz ale nie używasz? >No może za bardzo się chwalę, ale taka już jestem. Uwierz mi też że wolę straszyć wielkim biustem niż brakiem biustu< Oj straszysz, straszysz, ale nie biustem tylko głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: to bez sensu IP: *.crowley.pl 26.02.04, 12:02 beauty_baby napisała: > Prawda jest taka, że im większy biust tym trudniej go utrzymać w "pozycji > stojącej" , widać to na każdym kroku, niestety Czyli też musisz komuś dopiec, prawda? :( No co człowiek zrobi, że mu taki a nie inny biust wyrósł? Czy do końca życia musi wysłuchiwać, że małe jest piękne albo duży to za kilka lat da się zarzucać na plecy? I tak cały czas. Kategoryzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: to bez sensu 26.02.04, 14:02 nikomu nie miałam zamiaru dopiec ale jak ktos chce to we wszystkim się dopatrzy jakiegoś "dopieczenia". Niczego też nie generalizuję ale prawda jest taka jak napisałam, im większe piersi tym wymagają większej pielęgnacji bo mają tendencje do obwisania ze względu na swój ciężar (oczywiście są szczęśliwe wyjątki). Bardzo często przyczyną tego jest też źle dobrany stanik, jego prawidłowy dobór wydatnie przedłuża urodę piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: to bez sensu IP: *.crowley.pl 26.02.04, 14:36 To ja chyba źle dobieram staniki i tyle. Tylko że k.... nikt jakoś nie pomyślał, że ktoś może nosić rozmiar większy niż G. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: to bez sensu 27.02.04, 08:22 Gość portalu: kohol napisał(a): > To ja chyba źle dobieram staniki i tyle. Tylko że k.... nikt jakoś nie pomyślał, że ktoś może nosić rozmiar większy niż G.< Wiesz, moja znajoma miała podobny problem jak ty, o kupnie odpowiedniego stanika mogła zapomnieć - albo są za małe albo typu "namiot", brzydkie i deformujące. Ale w końcu znalazła na to sposób - daje robic zamawia sobie biustonosze u gorseciarki, idealne, na wymiar, cudownie trzymające jej "biust" a do ego porządnie wykonane (trwałe) i ładne. Jak chcesz to dowiem się o namiary na tą gorseciarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: to bez sensu IP: *.crowley.pl 27.02.04, 09:28 Bardzo bym prosiła (buuu) - i jeszcze jedno - czy to droga impreza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Otóż droga Kasiu IP: *.icpnet.pl 26.02.04, 14:33 Wypchaj sie ze swoim kształtym C. I skończ z tymi opowieściami, bo tylko sie ośmieszasz. Jestem posiadaczką,niezbyt duzego biustu i poczułam sie przez ciebie obrażona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: Otóż droga Kasiu IP: 80.51.51.* 26.02.04, 22:01 niewielki biust.....to już Twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Otóż droga Kasiu IP: *.icpnet.pl 26.02.04, 14:38 A ja współczuję posiadaczką obfitych kształtów, które uwarzają tylko swój potężny biust za swój jedyny atut. Nie tylkobiust przyciaga uwage męzczyzn... czy znasz powiedzenie - Małe jest piękne? Alboo to : Co za duzo to niezdrowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Otóż droga Kasiu IP: *.crowley.pl 26.02.04, 14:56 No fantastycznie, kolejna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: Otóż droga Kasiu IP: 80.51.51.* 26.02.04, 22:04 Małe jest piękne...to się moze odnosic do wszystkiego tylko nie do damskiego biustu. A tego akurat nigdy nie jest za dużo...Współczujesz? Tak sobie to tłumacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berni Do 18 lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 16:39 Oj lipiec, po raz kolejny desperacko próbujesz odeprzeć zarzut, żeś rozpaczliwie głupia :DD Zauważ, że Kasia nie jest pierwszą osobą, która zdiagnozowała u ciebie braki intelektualne. Jak cię znam (a rozkoszuję sie twoimi wypowiedziami już od jakiegoś czasu), to zaraz odpowiesz coś w stylu "kolejna płaska zazdrosna się odezwała", otóż nie, mam spory biust, ale inaczej niż u ciebie, nie jest on jedyną rzeczą, którą mogę się pochwalić. Widzisz, z czasem ci obwiśnie, i co wtedy? Przestaniesz być kobietą :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: Do 18 lipiec IP: 80.51.51.* 05.03.04, 21:40 Oj lipiec, po raz kolejny desperacko próbujesz odeprzeć zarzut, żeś > rozpaczliwie głupia :DD Zauważ, że Kasia nie jest pierwszą osobą, która > zdiagnozowała u ciebie braki intelektualne. Jak cię znam (a rozkoszuję sie > twoimi wypowiedziami już od jakiegoś czasu), to zaraz odpowiesz coś w > stylu "kolejna płaska zazdrosna się odezwała", otóż nie, mam spory biust, ale > inaczej niż u ciebie, nie jest on jedyną rzeczą, którą mogę się pochwalić. > Widzisz, z czasem ci obwiśnie, i co wtedy? Przestaniesz być kobietą :DDD 1. Nie odpieram desperacko zarzutów, pisze sama prawdę. 2. Nie bój się - nie obwiśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: Otóż droga Kasiu IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 20:09 ale ty (ty specjalnie zmalej)jestes durna. Jennifer Lopez, Madonna, Shakira- wszystkie maja male biusty a sa uznane za najseksowniejsze kobiety swiata, wiec zamknij pysk jak sie nie znasz! a i jeszcze swietaj pamieci Alijah zapomnialabym dodac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Mały biust... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 16:39 Mam biust 70A i nie jest mi z tego powodu przykro. A raczej wesoło. I chciałabym mieć większego. Naprawdę. Nie muszę nosić stanika, a mój facet lubi małe cycki wogóle a moje szczególnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Mały wacuś 01.03.04, 23:39 Najlepiej żadnych kąpielówek - żeby nie straszyć płaskim frontem. A tak szczerze to nie ma dla mnie nie bardziej śmiesznego, żenującego i wiejącego desperacją niż właśnie taki mały wacuś w kąpielówkach mocno elastycznych i wyciętych, a tam jeszcze ttyyylllee miejsca że można by drugiego wacusia włożyć. To strasznie przykre dla mężczyzny mieć małego wacusia. Strasznie przykre... To tak jakby brakowało czegoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex Re: Mały wacuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:55 Nie zapominaj kobieto, że w wodzie się kurczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fib3 Re: Mały biust... 24.02.04, 15:44 Według mnie najlepsze są duże kwaiaty, bo optycznie powiekszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Mały biust... IP: *.compower.pl 24.02.04, 15:53 Ja mam malenkie piersi rozmiar prawie niewidoczny jestem na maxa drobna i uwielbiam fikusne bikini nie tam zadne push push nie zamierzam korygowac zadnymi stanikami mojej figury bo po co ogląda sie za mną kazdy facet :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Mały biust... 24.02.04, 22:14 Gość portalu: małgo napisał(a): > Ja mam malenkie piersi rozmiar prawie niewidoczny jestem na maxa drobna i > uwielbiam fikusne bikini nie tam zadne push push nie zamierzam korygowac > zadnymi stanikami mojej figury bo po co ogląda sie za mną kazdy facet :P I slusznie a biustu zazdroszczę(mam duże zawwsze wolalam małe i nie wiem skąd w społeczeństwie ta obsesja dużych) Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 Re: Mały biust... 24.02.04, 22:19 kochanica.francuza napisała: > Gość portalu: małgo napisał(a): > > > Ja mam malenkie piersi rozmiar prawie niewidoczny jestem na maxa drobna i > > uwielbiam fikusne bikini nie tam zadne push push nie zamierzam korygowac > > zadnymi stanikami mojej figury bo po co ogląda sie za mną kazdy facet :P > I slusznie a biustu zazdroszczę(mam duże zawwsze wolalam małe i nie wiem skąd w > > społeczeństwie ta obsesja dużych) faceci - to jednak nie "społeczność".W każdym razie mniejszośc społeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Mały biust... 24.02.04, 22:23 negra29 napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > Gość portalu: małgo napisał(a): > > > > > Ja mam malenkie piersi rozmiar prawie niewidoczny jestem na maxa drob > na i > > > uwielbiam fikusne bikini nie tam zadne push push nie zamierzam korygo > wac > > > zadnymi stanikami mojej figury bo po co ogląda sie za mną kazdy face > t :P > > I slusznie a biustu zazdroszczę(mam duże zawwsze wolalam małe i nie wiem s > kąd > w > > > > społeczeństwie ta obsesja dużych) > > faceci - to jednak nie "społeczność".W każdym razie mniejszośc społeczna. Liczebnie tak, ale narzucają dyskurs dominujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynka Re: Mały biust... IP: 212.14.9.* 25.02.04, 09:28 Ja też cierpię na brak biustu i nie mogę zrozummieć tych kobiet, które uważają, że mają za duzy !! Nie chodziłam na plaże bo się wstydziłam. Teraz mam juz dorosłe dzieci, ale kompleks pozostał. Tylu ciuchów nie mogę włozyć!!! To jest problem kobiet z małym biustem i nie wierzę, że nie maja z tego powodu kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Re: Mały biust... 25.02.04, 11:06 Dwa lata temu zaszalałam i kupiłam sobie kostium Calzedonia, prawie klasyczne bikini. Trójkąty miseczek są dość szerokie u dołu, co optycznie powiększa biust, i przymocowane na stałe a nie przesuwane na sznureczku. Wyściełane czymś w rodzaju cieniutkiej gąbki, dzięki czemu stanik trzyma kształt. Szelki są zakombinowane - można je nosić tradycyjnie lub wiązać na szyi. Wiązanie lekko unosi piersi ku górze i zbliża. Całosć z kolorowego weluru. Kupując to cudeńko byłam przekonana ze i tak w zyciu w tym na plażę nie wyjdę bo moje 70 B w bikini zniknie. Myliłam się! Wygląda fantastycznie, nie spłaszcza a podkreśla. Jest super:) Poza tym na mój niewielki biust siła grawitacji jakby nie miała wpływu więc śmiało mogę biegać bez stanika pod bluzką. I biegam od kiedy przekonałam się, że nie chodzi o to, żeby się kołysało, a o to, żeby sterczało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisza Re: Mały biust... IP: 195.117.16.* 25.02.04, 19:16 70B...marzenie,niestety mam 75A i duży kompleks z tego powodu,na szczęście biust to nie wszystko...jedyna pociecha,bo innych nie widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
maggie-c Re: Mały biust... 26.02.04, 10:24 najlepiej wygladaja trojkaciki, szczegolnie takie jakie opisujesz, ale niekoniecznie uksztaltowane (neoprenem najczesciej). A Calzedonie rowniez polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
fib3 Re: Mały biust... 26.02.04, 16:47 Mimo wszysto wygląda na to, że kobiety z dużym biustem mają większe kompleksy, bo ich wypowiedzi są znacznie bardziej agresywne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Mały biust... IP: *.crowley.pl 26.02.04, 17:11 Taak? A mnie wychodzi, że najwięcej wypowiedzi agresywnych w stosunku do innych osób pada z klawiatur osób o mniejszym biuście - tak ok. 3 do 1. Odpowiedz Link Zgłoś
aniczka6mk POHAMUJCIE SIĘ 26.02.04, 18:21 Moje drogie Panie,nie chciałam,żeby mój wątek przyczynił się do takich kłótni między posiadaczkami mniejszego i większego biustu,chciałam prosić tylko o poradę,a tu taki konflikt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: POHAMUJCIE SIĘ 27.02.04, 08:26 caą nepotrzebną dyskusję (choć zy można to tak nazwać?) i aferę wywołała 18lipiec. tylko po toaby pochwalic sie swoim jednym wymiarem (no, ale jak się nie ma czym innym...) Ponadto 18lipiecuie tylko bawić sie w "pyskówki" a napoważną dyskusję to jej już rozumu nie starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Mały biust... 01.03.04, 20:49 sama noszę C,i nie uważam że jest główna oznaka lub coś co świadczy o mojej kobiecości.Takie piersi podobają się mężczyznom,ale są tacy którzy lubią mniejsze biusty.I nie przesadzajmy,biust który mieści się w miseczce A też jest smakowity.Ja czasem zazdrościłam koleżankom z mniejszym biustem tego że mogą swobodnie chodzić bez stanika.A takie piersi też są kuszące.Paranoja w ogóle,klasyfikować czyjąś kobiecośc wg rozmiarów biustu!strój kapielowy doradzam taki w jakim dobrze się czujesz.Ja na basen noszę 1częściowy kostium,a na plażę bikini.Moja koleżanka z małymi piersiami kupiła rewelacyjny kostium 2częściowystanik ma w środku gąbkę,nie jest to jednak push-up. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika do 18lipiec- skończ z tym!!!! IP: *.icpnet.pl 02.03.04, 16:47 Mam prosbe. 18lipiec przestan odpisywac na tym forum. Nudna jesteś. Tylko epatujesz swoim wielkim biustem. Koniec z tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: do 18lipiec- skończ z tym!!!! IP: 80.51.51.* 02.03.04, 20:05 ojej aleś mi dowaliła. Powiedz mi gdzie ja napisałam że mam wielki biust? Mogłabyś się wczytać zanim kogoś opieprzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: do 18lipiec- skończ z tym!!!! IP: *.icpnet.pl 02.03.04, 23:15 napisałam co mysle o tym co robisz. Obrażasz kobiety z małym biustem i to jest złe. Tak nie mozna postepować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: do 18lipiec- skończ z tym!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 20:11 nie obrażam. piszę że mały biust jest bardzo antykobiecy i fee, a one dobrze o tym wiedzą więc to nie obraza tylko suchy fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu a co z biustem wklęsłym 03.03.04, 20:47 też razi twój gust estetyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: a co z biustem wklęsłym IP: 80.51.51.* 06.03.04, 14:44 jak najbardziej, to chyba oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: do 18lipiec- skończ z tym!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 20:23 a tak w ogole to zal mi cie (cie specjalnie mala litera). jestas stara zgorzkniala dupa, ktora musi komus dokopac, aby sie wyzyc. twoje zycie musi byc szare, nudne i ogolnie do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
flavia5 Do lipiec18 04.03.04, 00:02 Mam dla ciebie zła wiadomosc. Moja przyjaciólka miała bardzo ładny biust przed ciaza-75C. Niestety po porodzie... dramat. Ciesz sie póki mozesz. Po urodzeniu i wykarmieniu dziecka twoje piersi beda brzydkie, obwisłe i bez wyrazu. To jest niestety reguła,ze u duze piersi po porodzie zupełnie tracą fason. No chyba,ze nie zamierzasz nigdy zostac z tego wzgledu matka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: Do lipiec18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 14:34 mam dla Ciebie lepszą wiadomość. Ja już wykarmiłam swoje i co? i biust nadal w porządku. Nie pocieszaj sie sztucznie, bo nie każdej po dzieciach opada. mojej mamie tez nie opadł po 2 . dobre geny, pielegnacja i każda płaska przy mnie wysiada ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: Do lipiec18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 14:42 i regułą jest to że KAŻDEJ opada. Tym z małymi tez. Jednak wolę mieć obwisłe piersi, powtarzam piersi niż wiszące na kawałkach skóry sutki, bo w to się zmienia mały biust kochana koleżanko. z resztą nam wszystkim kiedyś opadnie więc czym tu się pocieszać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania] Re: Do lipiec18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:08 można wiedzieć ile ważysz i ile masz wzrostu??dzięki:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: Do lipiec18 IP: 80.51.51.* 05.03.04, 21:41 Można, aż pójdę się zważyć. 172 cm wzrostu 60 kg wagi Normalna, nie chuda, raczej wysportowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Do lipiec18 IP: *.icpnet.pl 08.03.04, 20:17 Te słowa swiadczą o braku klasy. Jesteś załosna. I tyle. Kompeksy leczysz w ten sposób czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Do lipiec18 : ZAL MI CIEBIE IP: *.icpnet.pl 08.03.04, 18:53 ZAL MI CIEBIE lipiec18. Zal i tyle. Pusta z ciebie baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Do lipiec18 : ZAL MI CIEBIE IP: 217.98.107.* 08.03.04, 19:31 jak to pusta, na pewno w środku ma żołądek, śledzionę i jelito grube Odpowiedz Link Zgłoś
lovelovelove Re: Mały biust... 04.03.04, 00:11 dla mnie nie ma nic gorszego niż wielki biust... ohyda... sama mam zazwyczaj mały 75B lub bardzo mały 75A i taki tylko lubię kostiumy noszę najróżniejsze, ale przede wszystkim bikini na plażę i jednoczęściowy na basen - tak jest mi wygodnie i milutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18lipiec Re: Mały biust... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 14:50 milutko , wygodnie,,, ale jak przerażająco ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Przestańcie! IP: *.crowley.pl 04.03.04, 10:00 Nikt z nas nie ma wpływu na swój wzrost, kształto nosa czy wielkość biustu, po prostu tak jest, samo rośnie albo nie rośnie. Można lubić swój, nie lubić swojego, ale do ciężkiej cholery, przestańcie dyskredytować czyjeś inne piersi! Mam dość słuchania o tym, żebym poczekała tylko, jak urodzę dziecko albo o tym, że małe jest piękne, nie wiem, co Wami kieruje, gdy piszecie tego typu rzeczy (czyżby "bezinteresowna chęć poszerzenia mojej wiedzy i uświadomienia mnie"?), zdaję sobie sprawę z niedogodności dużego biustu, ale martwić się będę dopiero wtedy, gdy mi to zacznie poważnie przeszkadzać, a Wam wara od tego, czy mam biust kształtny, jędrny, pryszczaty, owłosiony czy wklęsły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arletka Re: Przestańcie! IP: *.dial.pl 04.03.04, 12:26 O, proszę, obruszyła się, a wypisywanie do dziewczyn z małym biustem, że są niekobiece, nie sexowne i załosne jest ok, tak? Widzisz, to działa w obie strony i tak jak napisała założycielka tego wątku, przecież nie o ocenę ani tym bardziej krytykę różnych biustow chodziło, namieszała bodajze 18lipca - durna baba, która poza cycami nic więcej sobą nie prezentuje, jak jej zreszta jż niektóre to pwiedziały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Przestańcie! IP: *.crowley.pl 04.03.04, 12:58 Gość portalu: arletka napisał(a): > O, proszę, obruszyła się, a wypisywanie do dziewczyn z małym biustem, że są > niekobiece, nie sexowne i załosne jest ok, tak? Nie jest ok, do jasnej ..... nędzy! Gdzie ja coś takiego napisałam? Znajdź mi jakąś wypowiedź, gdzie czepiam się np. wielkich, małych, obwisłych, ciemnych czy silikonowych biustów. Napisałam ogólnie, że kazdy ma taki, jaki mu urósł i nikomu nic do tego! I że niefajnie jest słyszeć to, co często słyszę! Tak, obruszyłam się, wyobraź sobie, bo mam juz tego dość! I dalsze nakręcanie tego jest w moim mniemaniu bez sensu, stąd staram się nie obrażać ludzi, bo to się może skończyć tylko pyskówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Po prostu żal wam d...y ściska że nie macie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 14:48 75 C ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Po prostu żal wam d...y ściska że nie macie IP: *.crowley.pl 04.03.04, 15:07 Marto, nie gadaj bzdur, bardzo lubię swój biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta kohol...... IP: 80.51.51.* 04.03.04, 15:35 to nie było do Ciebie. To było do tych które twierdzą " małe jest piękne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: kohol...... IP: 217.98.107.* 04.03.04, 17:17 a właśnie, że małe jest piękne. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: kohol...... IP: *.crowley.pl 04.03.04, 17:24 A właśnie, że duże jest piękne! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: kohol...... IP: 217.98.107.* 04.03.04, 17:38 a właśnie, że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: kohol...... IP: 80.51.51.* 04.03.04, 18:31 Małe jest piękne ale : małe dzieci, małe zwierzątka, małe mebelki ale nie PIERSI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: kohol...... 04.03.04, 22:19 a właśnie, że małe piersi są piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: kohol...... IP: *.crowley.pl 05.03.04, 10:27 Nie przeczę, jednak dalej będe broniła zdania, ze duże są fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdejmie IP: 80.51.51.* 05.03.04, 21:46 Wtedy... uff tragedia ! Gdzie są piersi ? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej 05.03.04, 21:48 a małe jest piękne i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej IP: 80.51.51.* 06.03.04, 09:59 aha jasne, mów mi jeszcze. tylko czemu ideałem facetów nie jest Kate Moss tylko Pamela A. ? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej 06.03.04, 10:24 ideałem pustaków z pewnością jest Pamela Anderson, a małe jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej IP: 80.51.51.* 06.03.04, 11:19 Wyobraź sobie że jeśli chodzi o biusty damskie to i pustaki i ci bardziej wyształceni mają dokładnie to samo zdanie. Są tylko mężczyznami. Ideały kobiet ? P.Anderson , M.Monroe, M.Bellucci itp itd wszystkie miały,mają czym oddychać. Smutna prawda ale prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej 06.03.04, 11:43 jak wygląda filigranowa osoba z dużym biustem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej IP: 80.51.51.* 06.03.04, 14:40 Jak ? Jak ucieleśnienie męskich marzeń ( co do ideału kobiety) i damskich - by tak wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej IP: 217.98.107.* 06.03.04, 15:07 ale to jest strasznie nienaturalne. Potężna kobieta ma potężny biust, a drobna biust drobny. Najważniejsza jest proporcjonalność czyżby ucieleśnienie było mutantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 15:58 słabiutkie argumenty i nieprawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej 06.03.04, 16:10 lepsze słabiutkie jak żadne i co gorsza wdałam się w debilną dyskusję, jaki wstyd. Wiadomo, że duże piersi mi nie pasują bom tycia baba. Duże, znaczy od C w górę. ale żeby tak zwracać uwagę, jezu, skończone idiotki i idioci zwracają uwagę na cycki w pierwszej kolejności ale jaja, ale jaja, głoopoty i zgraja Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej 07.03.04, 11:58 r.richelieu napisała: > i co gorsza wdałam się w debilną dyskusję, jaki wstyd. Eeee, zaraz tam wstyd. Dostarczanie rozrywki ;)))) Nie poprę Cie, bo drobna jestem tylko właśnie w klatce. Ale noszę takie staniki, że udaję że nie jestem ;))))) Pozdrawiam pogodnie Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Małe jest piękne dopóki się push upa nie zdej 07.05.04, 21:26 Jak ja:-) Jestem szuplutka, niska i noszę biuścik 75C:-))) I ani mi z tym dobrze, ani źle:-) Ale czasem wolałabym mieć mniejszy, bo czasem aż wstyd mi być przyczyną ślinotoku u facetów... no i nie założę też paru ciuchów, bo niektóre fasony są stworzone na mniejszy biust... Z drugiej jednak strony, kiedy mam bluzkę z dekoltem w szpic, w którym można zaobserować taki charakterystyczny przecinek:-), to od razu czyję się piękna i seksowna heeh:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa do tych co wyśmiewają małe biusty!!!! IP: *.icpnet.pl 08.03.04, 20:15 kolejna sie znalazła. Po co Wam to? nasmiewacie sie z kobiet, które maja niewielkie biusty. Nie wiem co wam z tego przyjdzie. Zstanówcie sie raczej nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: do tych co wyśmiewają małe biusty!!!! IP: *.crowley.pl 09.03.04, 09:52 Iwa, pardon, ale Ty chyba nie umiesz czytać, że mnie się czepiasz. Absrahując od tego, jaki masz biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: do tych co wyśmiewają małe biusty!!!! IP: *.crowley.pl 09.03.04, 09:54 Hahahaha, abstrahując, oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: do tych co wyśmiewają małe biusty!!!! IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 19:24 Ciagle to samo. ach, szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: do tych co wyśmiewają małe biusty!!!! IP: *.crowley.pl 10.03.04, 09:33 Ach, moja droga, znajdź choć jedno moje zdanie, w którym naśmiewam się z kobiet, które mają neiwielkie biusty. Albo nic już nie pisz, rozumiem, że nie możesz udowodnić mi tego zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Mały biust... 04.03.04, 15:45 widzę że to forum to przeżucanie się komplexami i dokuczanie sobie nawzajem.Zarówno przez te z mniejszym biustem jak i te z większym.Pragnę wyprowadzić was z błędu 2 mitów:po 1.nie kazdej kobiecie biust po porodzie i karmieniu obwisa.Mojej mamie na przykład po wykarmieniu 2 dzieci raczej przybyło i to sporo,to samo jej siostrze i mojej babci,podejrzewam że u mnie będzie podobnie i już drżę na samą myśl:))).Po 2.jak można powiedzieć żę miseczka C to wielkie cycki!chyba nie widziałyście wielkich cycków!ja mam C i uważam że to normalna wielkość,rozmiary od średniego A do średniego C to normalne piersi.Strasznie małe piersi i wielkie cycki:)są poniżej lub powyżej.Któś kto ma wisząće sitki na kawałku skóry nie nosi miseczki A!!!!!!I wtedy to faktycznie dramat.po co w ogóle nosić stanik?ja bym wolała chodzić bez. Po za tym Aniczka6mk prosiła nas o poradę w kwestii wybioru odpowiedniego stroju kąpielowego,a nie o dyskusję na temat jakie cycki są lepsze!może będziemy też tak piętnować osoby grube,brunetki(bo:blondynki są przecież bardziej kobiece i atrakcyjniejsze),....,i można 10000 takich bzdur wymyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
fib3 Re: Mały biust... 04.03.04, 15:57 Podsumujmy może jakie kostiumy pasują osobą z małym biustem: czyli jednak wszyscy potwierdzają, że trójkąty są O.K. Czy jakieś inne sugeste.. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Mały biust... 04.03.04, 18:12 ja bym jeszcz się zastanowiła nad szerokością rozstawienia miseczek.wydaje mi się że powinny być blisko siebie,hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Mały biust... IP: *.compower.pl 08.03.04, 17:06 Martuniu mniemam ze jestes słodką cycatą loli pamietaj jednak ze jesli nie bedziesz miała do zaoferowania nic poza wieeelkim frontem nie znajdziesz męza :D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ladyt ...oj drogie panie!!!! bardzo brzydko 20.05.04, 12:32 Dziewczyna napisała do Was żebyście jej poradziły jaki strój kąpielowy powinna kupić do swojej figury a Wy robicie wielką aferę o rozmiar cycków..no niestety ale nie wszystkie dziewczyny i kobiety mogą się szczycić biustem a'la Pamela Anderson lub panna Doda z programu Bar, każda ma to co jej "wyrosło"...przypominam ze to forum jest po to aby pomagać, doradzać jak sie ubierać, w co się nie ubierać, co jest modne itd. A nie żeby dołować kogoś z powodu że ma rozmiar stanika miseczka A, albo musi ubierać spodnie rozmiar 44 bo ma szerokie biodra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniczka6mk Re: ...oj drogie panie!!!! bardzo brzydko IP: 195.117.16.* 20.05.04, 14:55 Dziękuję Ci ladyt,tak więc,czy mógłby mi ktoś w końcu doradzić,jaki mam zalożyć strój,bo lato tuż,tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyt Re: ...oj drogie panie!!!! bardzo brzydko 20.05.04, 15:18 ja mam rozmiar 70A i co roku mialam stroj z push-upem i nie uwazam zeby wygladalo to brzydko ale w tym roku bardzo spodobal mi sie turkusowy stroj w paseczki z H&M i go sobie kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyt Re: ...oj drogie panie!!!! bardzo brzydko 20.05.04, 15:20 i nie ma on push-upa tylko zwykle bikini zapraszam na moje forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20387 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Mały biust... IP: *.crowley.pl 31.05.04, 22:42 Żenada..to miało pocieszyć kogoś??? Tylko kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: Mały biust... 01.06.04, 11:20 moim zdaniem najlepiej wygląda trójkątny biustonosz, z lekkim drapowaniem pod spodem (żeby nie było płaskiego efektu) wzory też fajnie wyglądają ale nie są obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donald duck Re: Mały biust... IP: 194.223.152.* 01.06.04, 11:35 A moim zdaniem temat jest smieszny. Jak takiego Davida B. fanki rozbiora na czsci pierwsze to tez sie pewnie okaze, ze zakola moglby miec mniejsze, a wyraz twarzy bardziej inteligentny. A jednak calosc prezentuje sie niezle. I o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś