monikawuwua 20.04.10, 21:43 www.zeberka.pl/art.php?id=8310 Podoba mi sie pierwsza i przed ostatnia, nie widzialam ich jeszcze na zywo, na kolekci Garden sie zawiodlam ciekawe jak bedzie tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszezabulinka Re: Letnie Sukienki 20.04.10, 21:52 ja mam jeszcze stare sukienki,pierwsza - 3 letnia; druga - 2 letnia- nie kupuje innych. lubie h&m a zaprezentowane to albo jakies bezksztaltne worki (ktore trzeba okielznac paskiem), albo pasiaki za dyche, albo dluzsze bluzki- ja takie nosze do spodni i ktore sie podciagaja non stop do gory (nobla dla pani ktora zalozy taka i nie bedzie sie krepowac jak sie ta "sukienka" podciagnie do gory albo jak zrobi krok w autobusie na schodach :D) rzeczywiscie, przedostatnia ladna, niebieska - ksztalt jak na wesele/uroczystosc Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Letnie Sukienki 20.04.10, 21:57 przedostatnia jest boska! Niebieska, taka bardziej imprezowa, przydałaby mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: Letnie Sukienki 21.04.10, 08:44 Ja jestem za 7 i 9 jak beda w rozsadnej cenie to moze nabędę ;) Odpowiedz Link Zgłoś