bubster 01.03.04, 09:10 wystające ramiączka od stanika w przypadku bluzeczki lub sukienki na ramiączkach nie wyglądają zbyt dobre ale co myślicie o sytuacji, gdy te ramiączka są zrobione z przeźroczystego plastiku? może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgo Re: ramiączka od stanika IP: *.crowley.pl 01.03.04, 10:25 Hymm to jest jakas alternatywa ,jednak nie specjalnie mi się podobają. Generalnie odpinam i nosze wówczas staniczek w wersji bez ramiączek. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: ramiączka od stanika 01.03.04, 10:44 ja też wtedy odpinam ramiączka ale biustonosz się zsuwa Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: ramiączka od stanika 01.03.04, 11:00 hmm... to zależy, niektóre staniczki mają takie fantazyjne ramiączka, które świetnie grają z koszulką lub sukienką - oczywiście tylko wtedy, kiedy jest to efekt zamierzony... odraza napawaja mnie szrobure ramiączka wymykajace się spod górnych częsci garderoby, brrr... niestety nie przekonują mnie rózniez silikonowe ramiączka, są jakieś sztuczne... zdecydowanie wolę bez. jednak zdjaę sobie sprawę, że sa kobiety zdecydowanie bardziej obdarzone pzez naturę i muszą coś na siebie włożyc. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Re: ramiączka od stanika 01.03.04, 11:02 Wszystko zależy od rodzaju wierzchniej garderoby. Przy sukienkach-koszulkach wystające ramiaczka a nawet kawałek koronki stanika wyglądaja świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
chefot Re: ramiączka od stanika 24.03.04, 01:23 czarna_mandarynka napisała: > Wszystko zależy od rodzaju wierzchniej garderoby. Przy sukienkach-koszulkach > wystające ramiaczka a nawet kawałek koronki stanika wyglądaja świetnie:) > takie posty przywracają wiare w kobiecy urok ;) tak trzymać piękne panie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: ramiączka od stanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 09:06 A mnie sie wydaje, że to kwestia gustu. Ja lubie jak spod bluzeczki lub sukienki na ramiączka wystają ramiączka od stanika. Fakt, że nie jakieś zniszczone i szare. Ale generalnie nie mam nic przeciwko temu. Przezroczyste ramiączka też czasem używam, ale wolę chyba nawet te normalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: ramiączka od stanika 24.03.04, 19:14 Jakis czas temu byl taki sam watek na forum kobieta. Ramiaczka zostaly uznane za "nieeleganckie", "zgrzyt przy sukni", "okropnosc". Niestety, nie zawsze i nie kazdy moze pozwolic sobie na rezygnacje ze stanika. Dobrze, ze tutaj panuje jednak cieplejsza atmosfera dla okropnych wystajacych ramiaczek. Mnie one nie przeszkadzaja, nawet je lubie, byle by nie byly szarobiale i poskrecane niemilosiernie we wszystkie strony. Nawet wyklete wowczas " regulatory dlugosci - blleee fujjj okropnosc" sa ok, poniewaz przeciez sa niezbedna czescia stanika. Nie dajmy sie zwariowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eklerka Re: ramiączka od stanika IP: *.kim.pl / *.kim.pl 24.03.04, 21:53 a mi sie wrecz podobaja:)trzeba tylko ubrac odpowiedni stanik.miedzy innymi dlatego nie przepadam za biala bielizna:) Odpowiedz Link Zgłoś