Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty 41-45

02.03.04, 07:43
    kazda z dziewczyn która ma kłopot z rozmiarem obuwia niech koniecznie wpadnie
    do sklepu Centrum Arkada ul.Solec 81B w-wa pawilon p-57
    maja eleganckie i sportowe obuwie w rozmiarach 41-45

fachowa obsługa - polecam

misia
    Obserwuj wątek
      • Gość: big foot Re: buty 41-45 IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 16:44
        ja potrzebuję adresów sklepów z duzymi damskim butami ale w RZESZOWIE ,proszę o
        pomoc
        • Gość: katinka Re: buty 41-45 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.04.04, 09:31
          No, może być problem. W Rzeszowie w ogole cienko z rozmiarówką moim zdaniem...

Jest, bodaj najbardziej znany sklep, w Wa-wie - "Twój Sklep" (ul. Odyńca 71,
          tel. 022/848 18 41) i o ile mi wiadomo mogą ci wysłać katalog do domu.

Kolejne wyjście to Ryłko - zamawiasz żądany rozmiar, przymierzasz w sklepie, do
          którego buty zostaną sprowadzone i dopiero wtedy decydujesz, czy kupujesz.

Zaglądaj też na Allegro - mozna tam znaleźć naprawdę piękne buty w nietypowych
          rozmiarach.

POzdrawiam!
          • vilejka Re: buty 41-45 15.04.04, 17:04
            u Ryłki nie ma szans na wieksze niz 42,wiem bo swego czasu szukałam dla córki
            (43 przy wzroście 184).Zreszta zaden polski producent nie che sie tego tykac-
            mailowałam do kilku,wszyscy odmówili.Super butki w duzych rozmiarach mozna
            kupic na ebayu(www.ebay.de)tyle ze za euro,ale jak komus zalezy to sie da:)
            Aaaa,mozna tez takie buty kupic w W-wie w sklepie Buciory,nie sprawdzałam,ale
            kontaktowałam sie z włascicielem i potwierdził.
            Pozdrawiam.
            P.S. a swoją drogą to polscy producenci mogliby w końcu zauwazyc,ze istnieją
            kobiety z dużą stopą,które chciałyby wyglądać jak kobiety a nie jak faceci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka