dorsan.poland 02.03.04, 07:43 kazda z dziewczyn która ma kłopot z rozmiarem obuwia niech koniecznie wpadnie do sklepu Centrum Arkada ul.Solec 81B w-wa pawilon p-57 maja eleganckie i sportowe obuwie w rozmiarach 41-45 fachowa obsługa - polecam misia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: big foot Re: buty 41-45 IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 16:44 ja potrzebuję adresów sklepów z duzymi damskim butami ale w RZESZOWIE ,proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: buty 41-45 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.04.04, 09:31 No, może być problem. W Rzeszowie w ogole cienko z rozmiarówką moim zdaniem... Jest, bodaj najbardziej znany sklep, w Wa-wie - "Twój Sklep" (ul. Odyńca 71, tel. 022/848 18 41) i o ile mi wiadomo mogą ci wysłać katalog do domu. Kolejne wyjście to Ryłko - zamawiasz żądany rozmiar, przymierzasz w sklepie, do którego buty zostaną sprowadzone i dopiero wtedy decydujesz, czy kupujesz. Zaglądaj też na Allegro - mozna tam znaleźć naprawdę piękne buty w nietypowych rozmiarach. POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
vilejka Re: buty 41-45 15.04.04, 17:04 u Ryłki nie ma szans na wieksze niz 42,wiem bo swego czasu szukałam dla córki (43 przy wzroście 184).Zreszta zaden polski producent nie che sie tego tykac- mailowałam do kilku,wszyscy odmówili.Super butki w duzych rozmiarach mozna kupic na ebayu(www.ebay.de)tyle ze za euro,ale jak komus zalezy to sie da:) Aaaa,mozna tez takie buty kupic w W-wie w sklepie Buciory,nie sprawdzałam,ale kontaktowałam sie z włascicielem i potwierdził. Pozdrawiam. P.S. a swoją drogą to polscy producenci mogliby w końcu zauwazyc,ze istnieją kobiety z dużą stopą,które chciałyby wyglądać jak kobiety a nie jak faceci Odpowiedz Link Zgłoś