printemps 03.03.04, 11:35 jestem szczupła, niewysoka (166cm) i mam spadziste ramiona, noszę rozmiary XS i S. jakie bluzki/żakiety/koszule będą na mnie wyglądały dobrze? słyszałam, że rękawy typu reglan, ale ciężko kupić np. żakiet tego typu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna.juszczak Re: spadziste ramiona 04.03.04, 01:43 Reglanowe szycie rekawow w zakiecie to rzadkosc. Chyba, ze akurat jest jakis szal na tego typu kroj. W latach 80-tych nosilo sie namietnie poduszki, teraz to raczej nie modne. Ratuja tylko zakiety z wszytymi juz poduszkami. Wtedy te proporcje sie wyrównuja. Mysle, ze dobrze wygladalyby koszule rozpiete pod szyja, pod tym jakas bluzka z lekkim dekoltem; spróbuj bluzki w lódke w serek, unikaj golwów, które jeszcze bardziej podkresla spadziste ramiona. Odpowiedz Link Zgłoś
janatalia Re: spadziste ramiona 04.03.04, 09:52 jezeli stylistka nie wie nawet, jak sie pisze golf, to ja zaczynam watpic w jej profesonalizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.juszczak Re: spadziste ramiona 04.03.04, 13:32 Dziękuję za wnikliwe czytanie odpowiedzi. Wszystkie sugestie chętnie przeczytam.Sama bardzo lubię nosić golfy. Zazdroszczę tym, którzy są nieomylni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś