sar-aaa 01.06.10, 01:30 hej, dziewczyny wybieram sie niedlugo do stanow i chcialabym tam zrobic zakupy , slyszalyscie o sklepie bebe? jesli tak to jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violii2 Re: bebe.com 01.06.10, 14:30 taka zwykła sieciówka, mozna czasem upolowac cos fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: bebe.com 02.06.10, 17:29 strasznie na blysk i ogolnie efekt tandetnej "elegancji" - niby ma to imitowac dobry styl, ale zawsze wyglada tanio w NYC bebe ma kilkanascie butikow, jak juz tam bedziesz mozesz sie naogladac, w sumie te ubrania niewiele odbiegaja od ciuchow sprzedawanych w Polsce w marketach Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: bebe.com 04.06.10, 09:59 Odwiedź koniecznie sklep bebe będąc w USA. Ja jestem bardzo zadowolona z ubrań tej firmy. Szczególnie lubię ich koszule i marynarki. Dla mnie jest to sklep jedyny w swoim rodzaju, nie znalazłam w ofercie sklepów dostępnych w Polsce podobnych ubrań, które by mi tak przypadły do gustu. Mankamentem jest jednak to,że dużo ubrań tej firmy wymaga czyszczenia chemicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
fiilemonka Re: bebe.com 04.06.10, 23:23 ja bardzo lubie ciuchy z bebe, bardzo ladnie sa uszyte z porzadnych materialow, ladnie leza,moim zdaniem super , ubrania dosc drogie, rzeczywiscie wiekszosc dry clean, ale ja je piore recznie w zimnej wodzie i susze na lezaco i wygladaja ok Odpowiedz Link Zgłoś