Gość: Mia IP: *.cable.smsnet.pl 05.06.10, 23:20 Czy sukienki w kropki są modne? Podoba mi się taka: www.cogdziezaile.pl/index.php?p=2644 ale nie wiem czy nie będę wyglądać jakbym się urwała z innej epoki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaramyszkaaa Re: Sukienki w kropki 11.06.10, 15:58 jest bardzo wdzieczna, ale w tym sezonie grochy sa nieco passe ;) bardzo modne sa za to sukienki marynarskie, pasiaste oraz szmizjerki (rowniez w klimacie militarnym) pozdrawiam szara myszka blognife.wordpress.com/ blogmkm.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bacie Re: Sukienki w kropki 15.06.10, 12:20 Lubie jak moja dziewczyna chodzi w sukienkach a lato to świetna okazja do tego chciałabym kupić jej jakąś ale nie mam pojęcia jaką czy możecie mi pomóc rozważam zakup tejwww.zaku.pl/sisters-point-sexy-mini-sukienka.html lubwww.zaku.pl/sisters-point-elegancka-satynowa-sukienka.html Odpowiedz Link Zgłoś
black_filofunka Re: Sukienki w kropki 08.07.10, 14:31 Do Bacie Te sukienki są piękne i śmiało możesz je kupić swojej dziewczynie. Osobiście wybrałabym tę żółtą, ale gusta są różne:) Odpowiedz Link Zgłoś