gosia05 17.06.10, 13:18 Dziewczyny, pytam czysto teoretycznie: jaki jest mniej więcej koszt zakupu damskiego garnitura w Hugo Boss'ie? Czy któraś z Was robi tam zakupy - jeśli tak, to jaką macie opinie o ich ubraniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowi [...] 17.06.10, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: Hugo Boss 17.06.10, 13:45 Ceny: www.hugoboss-store.de/Axyla/Hinass-2/50186819,de_DE,pd.html Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Hugo Boss 17.06.10, 13:53 weszłam w link i się przestraszyłam. Coś tak źle uszytego na wypłoszu mnie spłoszyło. Antyreklama bossa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Hugo Boss 17.06.10, 23:34 Garniaku w calosci nie kupowalam, tylko odrebnie dol i gore, spodnie, spodnica to koszt co najmniej 120 euro, gora zaleznie od materialu, ale tez w okolicach tej ceny. Boss orange jest tansza seria, ale bardziej casual. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Hugo Boss 17.06.10, 23:36 Aha, lubvie ich ciuchy, dobrze sie sprawuja, tiszert taki do marynarki, wprawdzie min 60 euro, ale przez kilka lat wyglada jak nowy. Ekstrawagancji nie ma zadnej, raczej klasyka. Ich buty sa tez wygodne, mam kilka par, maz tez chetnie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś