Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 17:36 Jakie ciuchy zabrałybyście na 10-dniowy obóz językowy ? Proszę o pomoc ! Buziaki :-* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em. Re: Ubrania na obóz IP: *.miedzylesie.waw.pl / 192.168.1.* 26.06.10, 18:20 A może jakies wskazówki?Gdzie jedziesz(Polska, świat, morze, góry?) ile masz lat(12?18?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ubrania na obóz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 21:17 12 lat w tej miejscowości będzie jezioro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: Ubrania na obóz IP: *.miedzylesie.waw.pl / 192.168.1.* 28.06.10, 09:27 To na pewno 10 zmian bielizny i 10 koszulek, topów czy bluzek.Przydadzą się ze 2 kostiumy kąpielowe(o ile nad to jezioro będziecie chodzić się plażować bo może nie)ręcznik plażowy.Gumowe, piankowe klapki pod prysznic.Sandały, jakieś zakryte buty sportowe.Jeansy, szorty do tego sukienka i spódnica(o ile nosisz).Bluza z kapturem albo sweter i kurtka przeciwdeszczowa.Jeśli planowane są jakieś "dyskoteki" to możesz dorzucić jakiś bardziej ozdobny top czy coś.Nie wiem czym też dysponujesz.Sprawdź mniej więcej jaka będzie pogoda ale nie ufaj temu na 100%.Najlepiej przed wyjazdem otwórz szafę, stań przed lustrem i zrób sobie przegląd.Zrób 10 zestawów,pi razy drzwi zastanów się co do czego pasuje bo na miejscu może nie być warunków żeby się stroić czy nawet może nie być lustra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tania Re: Ubrania na obóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 15:04 Wybierz się do s.Oliver , mają tam extra przeceny a jeansy i t-shirty wytrzymają nawet obóz przetrwania w głębokim lesie :-) Ja właśnie w Oliverku zrobiłam zakupy przed wyjazdem na miesiąc do Londynu i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdiszanel Re: Ubrania na obóz 23.07.10, 17:38 Może zrobisz sobie coś techniką DIY? Ciekawe pomysły znajdziesz na Luli i w magazynie Dilemmas. Zrobisz naprawdę dobre wrażenie. Możesz również zaopatrzyć się w koszulkę z flagą Anglii. Pasuje do okazji i sprawi, że dodasz do swojego stylu domieszkę grunge'a. Pozdrawiam i życzę miłych wakacji! LejdiSzanel Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3000 Re: Ubrania na obóz 22.07.10, 12:33 Szkoda,że nie podałaś więcej szczegółów takich jak na przykład to gdzie będzie ten obóz się odbywał:) Na pewno warto wziąć ze sobą parę wygodnych butów, na przykład takich www.newbalance.pl/nowosci/obuwie/kolekcja-damska/buty-sportowe-damskie-wl474ws.html może będziesz dużo chodzić, do tego jeansy, parę podkoszulków, jeden swetr, bo w sumie pogoda może być kapryśna i może jakaś sukienka( a nuż będzie okazja by ja założyć) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Ubrania na obóz 23.07.10, 14:14 jesli oboz jezykowy z angielskim i u źródeł to koniecznie kalosze i parasolke. a, i prostownice, o ile nie masz lokow. wilgoc angielska robi straszna szope z ladnie ulozonych wlosow ;) pozdrawiam _________________ blognife.wordpress.com/ blogmkm.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś