babka33 28.06.10, 13:49 Jaką firmę polecacie? Doskonały = świetnie leży, po 5 praniach wygląda jak nowy, nie zmienia znacząco koloru i fasonu. Chodzi o T- shirt damski oczywiście (dopasowany, ale nie obciślak) bez nadruków i wzorów czarny i biały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: T-shirt doskonały 28.06.10, 14:14 Ja polecam L.O.G.G. - naprawdę dobra jakość. Ale mały wybór kolorystyczny. Takie wymagania spełnia też mój tshirt z Cubusa, ale kupiony 3 lata temu. Teraz chyba popsuła się marka. Odpowiedz Link Zgłoś
borysa Re: T-shirt doskonały 28.06.10, 14:51 Harel znalazła ideał :) harel.blox.pl/2010/06/T-shirt-idealny.html Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: T-shirt doskonały 28.06.10, 15:44 szczerze mówiąc te t-shirty z blogu Harel zupełnie mi się nie podobają wyglądają jak rozciągnięte bluzki, a dekolt (szczególnie w tej pierwszej białej, po lewej stronie) tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: T-shirt doskonały 28.06.10, 15:56 ja czarne i biale kupuje w H&M i w polskim big starze trzymaja fason, kolor, wytrzymuja bardzo dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
fashionholic Re: T-shirt doskonały 28.06.10, 17:42 Zwykle, gladkie T-shirty z dobrej jakosciowo bawelny za niska cene sa w sklepie Stradivarius. Odpowiedz Link Zgłoś
flyingmalinka Re: T-shirt doskonały 12.07.10, 13:48 Ja mam mojego Betterfly'a. To naprawdę fajna rzecz i do tego nie z sieciówki. Fajnie się nosi i można do wszystkiego założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: T-shirt doskonały 28.06.10, 17:57 Marks&spencer, zobacz też f+f w Tesco(nie to nie żart:)), ja mam też niezła z bershki(już 3 rok chyba) zresztą bywa i tak, że w każdej sieciówce się trafi niezła bluzka, która wytrzyma i 5 lat intensywnego noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: T-shirt doskonały 13.07.10, 16:10 ja mam stedmany i fruit of the loom, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: T-shirt doskonały 29.07.10, 19:37 Ostatnio niemiecki Stiftunng Warentest przeprowadził testy podkoszulków 38 rożnych firm, między innymi Esprit, s.Oliver, Mexx, Zara, C&A i H&M. Notę "dobry" uzyskały tylko trzy: Esprit, Tom Tailor i hessnatur. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dab Re: T-shirt doskonały 30.07.10, 19:27 Esprit jak najbardziej, a ostatnio mile mnie zaskoczyły bluzeczki z Tally Weijl seraia basic - w róznych kolorach cienka bawełna w prążki - a piorą się rewelacyjnie :) no i cena w porównaniu z Esprit niewielka 19,90 i 24,90... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: T-shirt doskonały 31.07.10, 12:57 lacoste mam 6 letnie bluzki i wyglądają jak nowe, a ja nie szanuje ciuchów :) ale nie te z PL bo do nas chyba jakieś odrzuty wysyłają ;/ Odpowiedz Link Zgłoś