mickey_mouse 13.08.10, 20:24 Hej! Jestem Wielką fanką anime i mangi. Chciałabym więc mieć jakieś T-shirty z nadrukami anime, lecz nie mam pojęcia gdzie takie dostać :cry: Może ktoś z was wie gdzie mogę je zakupić lub jakiś pomysł DIY. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murderdoll Re: Koszulki Anime 16.08.10, 22:19 w sh za marne 7 zł wygrzebałam bluzkę z postacią z anime ;) jest z chyba firmy ukiyo5, bo na metce jest adres strony www.ukiyo5.com i można kupować on line. możesz też na allegro poszukać lub kupić koszulkę i dać do firmy zajmującej się robieniem nadruków i wtedy nadrukują zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciuuchy Re: Koszulki Anime IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 22:12 Sklep --> www.markowe-ciuchy.pl zajmuje się sprzedażą nowej, oryginalnej markowej odzieży typu OUTLET znanych i lubianych marek zachodnich takich jak Zara, Vero Moda, Jennyfer, Avanti, G&C, Amisu, Bershka, H&M, Fishbone, Next, Adidas, Nike, Reebok, Nike, Puma i wiele innych Swoją ofertę kierujemy do osób ceniących wysoką jakość i wyjątkowy styl odzieży. Odzież damska, męska, młodzieżowa i dziecięca na każdą kieszeń! Atrakcyjne ceny! W naszym sklepie czeka na Państwa w 100% oryginalny i sprawdzony towar oraz profesjonalna obsługa. Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz atrakcyjne rabaty dla stałych klientów! www.markowe-ciuchy.pl Odpowiedz Link Zgłoś