Gość: Merle bzdura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:03 Beznadziejnie bzdurny ten test! >Uwielbiasz zakupy, a wyszukiwanie modnych ubrań traktujesz jako wyzwanie i... przygodę.< Nienawidzę zakupow a obowiązującą modę uważam za jedno wielkie nieporozumienie. Nigdy nie kupię Avanti.... jak mi smutno z tego powodu :))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Jaki jest twój styl? IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 21:01 Wyszedł styl naturalny. Prawie się zgadza, bo faktycznie mam styl , tylko, że nie lubię nosić ciuchów luźnych i nie przepadam za barwami ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Jaki jest twój styl? IP: *.ziemowit.ds.polsl.gliwice.pl 04.01.05, 15:00 Pytania moze i dobre ale odpowiedzi do wyboru nie pasują mi całkowicie. Metodą eliminacji doszłam do tego, że wg. testu jestem kimś innym niż jestem... Szkoda bo w poszukiwaniu swojego stylu można skożystać z takich sugestji jak w teście ale bez przesady... Mam wrazenie ze to test tylko dla Warszawianek, które maja czas na zakupy i zabawe w mode. Szkoda że taki ograniczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaSiuNia Re: Jaki jest twój styl? IP: *.swidnica.mm.pl 09.01.05, 15:46 Fajne to !!!!!!!!!!!!!!! Mój styl to coś na A... ale to nie ważne najwarzniejsze t o wiecie test wejdzcie na www.notoniewiem.blog.onet.pl i www.kasia11-12.blog.onet.pl i www.kasia-elo.blog.onet.pl i nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka=) Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:32 Mój styl to AWANGARDOWY :) to fakt! Kocham robić zakupy, realizuje się w tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piNIoN Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 20.01.05, 16:57 Wypelnilam - zgadza sie. Lubie szokowac :) Wielbie szokowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki33 Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:12 Nie do końca zgadzam się z opisem mojego stylu.Rzeczywiście uwielbiam kiedy zwracam na siebie uwagę jednak pytania są na tyle ogólnikowe, że trudno jest na ich podstawie ocenić styl kobiety.Ja kocham być ubrana w ciuchy eleganckie ale berdzo sexi- coś w stylu mojej ukochanej projektantki Ewy Minge. Odpowiedz Link Zgłoś
sambadebrasil Re: Jaki jest twój styl? 24.01.05, 19:54 Wypełniłaqm ankiete i NIC mi się nie zgadza. Zupełne przeciwieństwo mojego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
keejt Re: Jaki jest twój styl? 30.01.05, 18:17 kto te pytania wymyslal? zgadza mi sie w 20%...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SyLwIa Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:42 co do tego stylu to w 100% ukazuje moją osobę jest poprostu fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:48 wypełniłam ankietę i nic się nie zgadza :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Jaki jest twój styl? IP: *.bredband.comhem.se 16.06.05, 23:19 A ja wypelnilam ankiete szczerze i moj styl zgadza sie ze mna : )) NATURALNY.... i to jestem ja ! Bawcie sie dobrze! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach a ja wypełniłem i nic sie nie zgadza IP: 195.94.213.* 16.06.05, 20:59 baby są... Odpowiedz Link Zgłoś
kupadupa Re: Jaki jest twój styl? :)))))))))))) 16.06.05, 21:36 gufno prafta ;) 1 jestem mezczyzna ;) i leje na swój ubior ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaxx Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 07:53 Owszem, test zgadza się , moze nie pod kazdym wzgledem, ale odpowiada mojej osobowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola ale bzdura!!!! IP: 148.81.190.* 17.06.05, 08:11 dosłownie NIC się nie zgadza!!!! a wybor odpowiedzi jest ograniczony! ta ankieta jest do bani!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka.wasiluk. Re: Jaki jest twój styl? IP: 150.254.101.* 17.06.05, 13:51 Taa...trafiliście w sedno...Lil Kim i Gwen Stefani? He he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:26 U mnie tez sie zgadzalo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Jaki jest twój styl? IP: 195.205.3.* 17.06.05, 17:15 U mnie tez zgadza się w stu procentach,gratuluje pomysłodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
et811 Re: Jaki jest twój styl? 20.11.05, 21:39 a mnie się nic nie zgodziło żadna ze mnie awangardowa dusza:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Jaki jest twój styl? 21.11.05, 09:14 mój styl- naturalny? g.... prawda. Jak wychodzę na ulicę to od razu sie wszyscy na mnie gapią :p czasami z zachwytem, czasami z przerażeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_wlasnie_ja Re: Jaki jest twój styl? 21.11.05, 10:35 usmialam sie jak dzika z totalnej glupoty tego testu Odpowiedz Link Zgłoś
kinia102 Re: Jaki jest twój styl? 21.11.05, 11:09 no nie wiem wypełniłam i wyszło że jestem awangardowa a ja raczej styl klasyczny lub sportowy jestem tak myślałam do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Jaki jest twój styl? 21.11.05, 11:21 A mnei wyszlo,że moj styl to klasyka:D Świetny dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
wyrmie Jaki jest twój styl? 21.11.05, 12:08 Mi nic się nie zgadza: kierowanie się faktem, że lubię epokę wiktoriańską i moim marzeniem jest XIX-wieczna rezydencja w ustalaniu mojego stylu jest bezpodstawne. Z romantyczką nie mam nic wspólnego. Wybieram czystą klasykę a la amerykańskie lata czterdzieste i nigdy nie miałam nawet jednej zwiewnej sukienki :) Odpowiedz Link Zgłoś
agawa7774 Re: Jaki jest twój styl? 23.11.05, 16:31 tak to prawda co wyszło mi z waszej ankiety.suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
myszorek.s Re: Jaki jest twój styl? 30.04.06, 19:36 zgadza się.... pasuje... zawsze wiedziałam że powinnam się urodzić w XIX wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś