Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Modna jesień

23.10.10, 17:13
    Nadeszła jesień czas zmienić ubranka na cieplejsze ;)
    Co w modzie piszczy? Jakie kolory są modne?
    Jak najchętniej ubieracie się jesienią?
    Obserwuj wątek
      • mal-sia Re: Modna jesień 24.10.10, 08:46
        ja własnie kupiłam kilka swetrów ,getry ,kozaki ,czapke i zamierzam przejsc zime kolorowo
        • chaiwa1980 Re: Modna jesień 24.10.10, 21:55
          a w jakie marki najczęściej jesteś ubrana??co Cię inspiruje??
          • tralalumpek Re: Modna jesień 26.10.10, 13:55
            a co ciebie to obchodzi?
        • ladyjm Re: Modna jesień 26.11.10, 23:57
          polecam Ci te 2 strony
          www.whowhatwear.com/website/home.php
          www.frugal-fashionistas.com/
          oraz b fajny i na czasie newsletter strony net-a-porter.com:
          www.net-a-porter.com/magazine#/archive
      • fashionholic Re: Modna jesień 26.10.10, 13:19
        W tym sezonie sa modne skrajnie rozne trendy. Mamy lata 50-te, ale tez nadal late 80-te. Modna jest skora, futro, dzianina, krata itd. W modzie sa takze kozuchy, spodnie 7/8 , peleryny, obszerne plaszcze. Z jednej strony mamy minimalizm, z drugiej wersalski przepych. Sporo sie dzieje. Zapraszam na mojego bloga po iwecej informacji. Pozdrawiam

internetwpracy.appspot.com/fashionholic.blox.pl/2010/10/INSTRUKCJA-OBSLUGI-TRENDOW-NA-JESIEN-ZIME-201011.html
        • krapheika Re: Modna jesień 26.10.10, 20:19
          Ja zamierzam przejsc jesien i zime barokowo,czyli super swiecaco i w kolorach metali szlachetnych.
          • chaiwa1980 Re: Modna jesień 26.11.10, 20:35
            dzięki za wasze odpowiedzi

fashionholix przejzalam twój blog- super, będę tam zaglądać, by szukac modowych inspiracji.
            krapheika brzmi fajnie, jakbyś jakies fotki wstawiła jak to by prezentowało się.

Ja natomiast ostatnio zachwyciłam się nowa kolekcją Big Star- zwana Berlin.
            Co dla mnie najfajniejsze, ze ida tropem Jamesa Deana.
            W kolekcji znajdziemy więc żywą kolorystykę, kratkę, pasy, dużo dzianiny, nadruki i oczywiście jeansy w pełnej gamie kolorów w tym czerwone (hit sezonu), zielone oraz szare. Wzorem trendów z wybiegów będziemy ubierać się warstwowo i dodatkowo otulać ogromnymi szalami. W kwestii okryć wierzchnich będziemy mogli wybierać między sportowymi kurtkami, kultowymi drelichowymi parkami, militarnymi płaszczykami czy skórzanymi kurtkami.
            jak dla mnie bomba.
            a co wy myslicie o tej kolekcji? widzieliście ją? przemawia do was??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka