Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stilago.pl- co sądzicie?

18.11.10, 14:14
    Czy któraś z Was korzystała już z tego serwisu? co sądzicie? Chciałam tam kupić portfel od CK na prezent gwiazdkowy dla mamy, ale nie wiem czy to dobry pomysł? Ten serwis dział już w innych krajach w Europie i tam użytkowniczki są zadowolone i znalazłam wiele bardzo pochlebnych opinii na temat jakości oferowanych produktów. Ale chciałabym wiedzieć, co Wy myślicie?
    Obserwuj wątek
      • julinowa39 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 24.03.11, 11:07
        Kupiłam u nich jedną rzecz-bluzkę na próbę. Kiedy ją otrzymałam byłam rozczarowana, jakość może być, ale nic ciekawego - cena 12o zł po rabacie - podobną bym kupiła na bazarze za 40 zł. Metka krzywo wszyta made in Turkey ? Chyba bardziej spodziweałam się made in China... Rozumiem,że nie wszystkie rzeczy włoskie są dobrej jakości, ale chyba nie oto chodzi? Nie wiem czy coś jeszcze u nich kupię?
        • justys1984jk Re: Stilago.pl- co sądzicie? 24.03.11, 15:59
          dzisiaj dostałam torebkę Pierre Cardin za 119 zł, miała być ze skóry i tworzywa sztucznego a jaest skóra ekologiczna i tworzywo sztuczne, poza tym wszystkie ich produkty pochodzą z Włoch, na swojej stronie piszą: ,,Jakość włoskiej tkaniny jest powszechnie znana i ceniona... Wszystkie oferowane przez nas produkty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio od producentów", tymczasem na metce w środku torebki jest napisane ,,made in China". sprzedają podróby i tyle
          • lovetoshoes Re: Stilago.pl- co sądzicie? 18.02.13, 10:34
            bardzo duży wybór, to zdecydowanie plus, ale sporo rzeczy jest outletowych, które pochodzą ze starrrych kolekcji, tyle, że cena nie jest z outletu :( ale tak to już jest u nas niestety, towar jest znacznie droższy niż "za granicą"
      • frania.female Re: Stilago.pl- co sądzicie? 01.07.11, 17:30
        Stilago to jakaś kpina! Zamówiłam 6 par butów w granicach 250-300 zł za parę i tylko jedna z nich była bez wad.
        Reszta to jakiś koszmar, nawet nie można nazwać tego "poza gatunkiem". Jakieś wybrakowane podeszwy, białe buty zżółkłe, miejscami potrójnymi szwami, materiał poszarpany.
        Ciekawe, kto zwróci mi koszty wysyłki tam i z powrotem.
        Nie polecam!
        • agatapro Re: Stilago.pl- co sądzicie? 20.07.11, 10:42
          Wiem, że wątek jest dość stary, ale czy odzyskałyście pieniądze, za zwracane towary. Ja zwróciłam okulary, minęło 30 dni, a pieniędzy nie ma. Dostałam od stilago potwierdzenie że przesyłka dotarła i dostanę kasę w ciągu 14 dni, a tu nic. Pani z infolinii gada głupoty, a ja trace cierpliwość i zamierzam iść na policję.
          • weronikajar Re: Stilago.pl- co sądzicie? 25.01.13, 14:01
            czy udało Ci sie odzyskać pieniądze bo ja właśnie czekam na zwrot już ponad regulaminowe 14 dni
            • stilago_pl Re: Stilago.pl- co sądzicie? 25.01.13, 14:20
              Witamy,
              Prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi klienta, z tego co widzimy Pani zwrot został dokonany w dniu dzisiejszym(3 dni po terminie). Sporadycznie zdarzają się drobne opóźnienia z powodu transferu środków z centrali znajdującej się za granicą, ponieważ działamy jednocześnie w 12 krajach a obsługa księgowa odbywa się centralnie.

pozdrawiamy,
              Stilago.pl
              • maitresse.d.un.francais O, stilago grzecznie zapłaciło forumce 20.02.13, 21:06
                po tym, jak zrobiła im złą opinię.

Ciekawe, czy w przeciwnym razie by jej zapłacili. :-PPP
          • vsiradosna333 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 23.02.15, 20:12
            Jak zakończyła się Twoja sprawa? Odzyskałaś pieniądze?
        • frania.female Re: Stilago.pl- co sądzicie? 31.08.11, 16:58
          Pieniądze za pięć par butów dostałam po terminie, po moich monitach w tej sprawie. Trochę najadłam się strachu, bo to nie była mała kwota. Po tym incydencie nie ufam tej firmie. Trzymają pieniądze do ostatniego momentu albo i dłużej, a to nie świadczy o rzetelności. Termin przelewem 14 dni od otrzymania przez Stilago przesyłki... ale dni roboczych. Ja czekałam dłużej.
          Zaczęłam się wdrażać w temat, co będzie jeśli nie otrzymam kasy z powrotem i powiem Wam, że byłby olbrzymi problem z ich odzyskaniem.
          Firma prowadząca sklep to Private Sales EE s.r.o., z siedzibą w Bratysławie, organem kontrolnym jest: Słowacka Inspekcja Handlowa. Jeśli firma miałaby problemy finansowe, to w praktyce byłoby bardzo ciężko, czyli szukaj wiatru w polu...
      • roszpunka3 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 20.07.11, 10:51
        Moja znajoma należy do nich i póki co jest pozytywnie nakręcona i zadowolona z tego co kupiła. Chwaliła sobie ten system za możliwość płatności dopiero przy odbiorze (bez zaliczki wcześniej) i że może kupić ciuchy marek, których nie ma w Polsce. Poza tym ona jest z mniejszego miasta i niezbyt daleko ma do galerii handlowych więc w sumie dla niej to spoko alternatywa.
      • absolutfit Re: Stilago.pl- co sądzicie? 04.08.11, 15:08
        Tez znam osobę pozytywnie nakręconą tym wszystkim, polecała mi, ja na razie zobaczę jak u niej się to rozkręci i dopiero zdecyduję czy przystąpić ale faktycznie mają tam niezłe promocje i zniżki na wiele firm, których też nie można dostać w Polsce a za granicą tak.
      • marcelina4 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 04.08.11, 21:52
        zamówiłam u nich kiedyś zegarek, w warunkach dostawy podają, że czas realizacji jest do czterech tygodni, czekałam ponad trzy miesiące i cały czas byłam zwodzona, że lada dzień wyślą przesyłkę, w rezultacie zrezygnowałam z zakupu, bo kupiłam inny zegarek w sklepie stacjonarnym, miałam towar od ręki, a nie obiecanki dostawy na święty nigdy.
        Nie polecam tego sklepu.
        • robert1272 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 30.08.11, 21:25
          Całe to stilago to jedno wielkie dziadostwo.Produkty z odpadów sklepowych lub produkcyjnych , brudne , wymacane, popakowane w co leci, brak orginalnych opakowań, a oni sami pakują to jeszcze z zażółcone koperty i torebkę kurierską.

• hildegarde87 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 26.09.11, 12:33
            robert1272, coś chyba za bardzo pojechałeś z tym czarnym pijarem, powiedz mi jak firma może wysyłać "wymacaną" odzież, skoro zamawia ją bezpośrednio u producenta - te ciuchy nigdy nie wisiały w żadnym sklepie i żadne rączki nie miały szans jej "wymacać". Bardzo kiepska próba dyskredytacji konkurencji...
            • robert1272 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 05.10.11, 17:38
              nie próbuje tu uprawiać żadnej dyskredytacji, stwierdzam tylko fakty i opisuje towar jaki dostałem.
              Faktycznie towar trafia najpewniej do pierwszego klienta w dobrym stanie, tylko proszę wziąć poprawkę, że są też zwroty, być może wielokrotne zwroty tego samego towaru zanim trafi do kogoś komu się nie chce bawić w odsyłanie, lub poprostu zapomni odesłać w określonym regulaminem czasie, tak jak ja.
              Podtrzymuję swoje zdanie, że Stilago sprzedaje Chińskie wymacane podróby za ciężkie pieniądze, a ponieważ ja szanuje swoje pieniądze zdecydowałem się napisać o tym na tym forum.
      • s_0_s Re: Stilago.pl- co sądzicie? 31.08.11, 13:49
        jak mam wydac pieniadze na rzeczy (ktore jak na sprzedaz wysylowa nie sa za tanie) to wole sie przejsc po sklepach... pomacac... przymierzyc... szlag by mnie chyba jasnisty trafil gdzyby sie okazalo ze kupilam cos ze szmat... albo mi nie lezy...
      • stilago.pl Re: Stilago.pl- co sądzicie? 27.09.11, 09:41
        Tę wiadomość kierujemy do wszystkich, którzy wypowiedzieli się w wątku na temat nieprawidłowości działania naszego serwisu – przede wszystkim chcielibyśmy wyjaśnić kwestię zwrotów, która okazuje się bardzo newralgiczna. Jeśli otrzymany towar nie spełnia oczekiwań klienta (na razie abstrahując od przyczyn), w ciągu 14 dni od daty otrzymania przesyłki istnieje możliwość jej zwrotu. W przypadku gdy zamówienie okazało się niezgodne z opisem (co niestety zdarza się od czasu do czasu z powodu bardzo dużej ilości produktów napływających do naszego serwisu) lub produkty są wadliwe (co może przydarzyć się z winy producenta –z oczywistych przyczyn nie mamy wglądu w paczki wysyłane bezpośrednio z fabryki do klientów), to MY ponosimy koszty ponownej wysyłki. Wystarczy zgłosić problem obsłudze – po paczkę zjawi się wtedy kurier opłacony przez firmę.

A co do kwestii ubrania, które okazało się niepasujące – tutaj obowiązuje taki sam termin zwrotu (14 dni). Niestety, to najbardziej ryzykowny element zakupów internetowych, który staramy się zminimalizować przez dokładne opisy i podawanie obowiązujących w Europie rozmiarów. Nie możemy też poddać się opinii, że bazarowe produkty przypominają te oferowane w naszym serwisie – podobny fason nie oznacza jeszcze podobnej jakości wykonania.

Termin realizacji zamówienia jest naszym priorytetem, jednak nie zawsze mamy wpływ na braki pojawiające się ze strony producenta. Zawsze staramy się o dosłanie brakującego towaru, niestety ten proces automatycznie wydłuża czas oczekiwania na przesyłkę. W tym momencie jedynie argument finansowy – promocyjna cena zostaje niezmieniona, a zdajemy sobie sprawę, że nasza oferta cenowa jest bardzo konkurencyjna na rynku – może przekonać klienta do pozostania przy zamówieniu.

Poruszona kwestia przedłużonego zwrotu pieniędzy nie jest absolutnie praktyką stosowaną przez nasz serwis – zgodnie z regulaminem staramy się odsyłać kwotę niezrealizowanego zamówienia w terminie 14 dni roboczych. Czasami jednak wpływ czynnika typowo ludzkiego – czy to roztargnienia klienta (brak formularza zwrotu potrzebnego do przeprowadzenia procedury) czy błędu pracownika firmy (z czego nie jesteśmy dumni i staramy się eliminować takie sytuacje). W grę również wchodzą czynniki losowe. Niezależnie od przyczyn, opóźnienia w wypłacie pieniędzy to bardzo marginalna kwestia – oczywiście nie dla osoby oczekującej na przelew. Za wszelkie trudności powstałe z naszej winy serdecznie przepraszamy.

Na koniec chcieliśmy dodać, że serwis stilago.pl działa w dziewięciu europejskich krajach i nie jest rynkową efemerydą, która po sezonie działalności zniknie z polskiego rynku. Cały czas pracujemy nad naszą pozycją i przede wszystkim – nad zadowoleniem naszych klientów. Jeśli mają Państwo pytania odnośnie działania firmy, konkretnych zamówień i problemów, które mogłyby wyniknąć, prosimy o kontakt pod adresem info@stilago.pl.
        • hewja Re: Stilago.pl- co sądzicie? 29.09.11, 12:28
          Zapisałam się do klubu stilago, zachęcona zniżkami..
          niestety mam wrażenie że to jest niezłe naciąganie.
          Przykład z dzisiaj- blaszka do muffinek 6 szt- fackelmann - zniżka 55%
          tylko że cena wyjściowa z kosmosu czyli 87zł- po zniżce wychodzi 39zł
          Sprawdziłam na allegro- ta sama blaszka tam bez łaski kosztuje 13,90 plus przesyłka od 6,5 do 11,50
          podejrzewam, że inne produkty też mają wywindowane ceny wyjściowe.
          • someday_someone Re: Stilago.pl- co sądzicie? 30.09.11, 11:13
            wiesz z allegro też różnie bywa, nie masz pewności, że rzeczy są dobrej jakości nowe etc. Mnie się zdarzyło, że kupując na allegro dostałam rzeczy, które nie pasowały ani do opisu ani nie wyglądały tak jak na zdjęciu. Ja jestem zdania, że czasem jeśli chcesz oszczędzić płacisz dwa razy, bo tanie rzeczy szybko się niszczą :( może czasem lepiej dołożyć i mieć coś trwalszego :D
            • anabel5454 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 03.10.11, 14:51
              też jestem zdania, że lepiej dopłacić i mieć rzecz dobrej jakości niż kupić coś tańszego a potem dopłacać i za chwilę kupować nowe, po za tym patrzyłam na to stilago i tam są fajne rzeczy takich firm amerykańskich i europejskich , których w sklepach nie ma więc czasami warto zaryzykować
        • 0aga1 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 01.08.12, 10:52
          Witam!
          Przestrzegam Was wszystkich..................NIE KUPUJCIE TOWARÓW W STILAGO!!!!!
          Jakiś czas tem zamówiłam kutrkę która miała być kurtką ze skóry naturalnej. Niestety baaardzo się się rozczarowałam po otworzeniu paczki. Kurtka okrazała się być tanią podróbą z ceraty!!!!! Przecena z ok 800,00 zł na 400,00zl!!!!
          Natychmiast postanowiłam ją odesłać. Jakież było moje zdziwienie gdy po skontaktowaniu się z firmą telefonicznie w celu dokonania zwrotu, pani poinformowała mnie że muszę najpierw napisać emaila a ONI łaskawie prześlą mi tzw dokument zwrotu!
          Czekałam kilka dni, aż mogłam dokonać zwrotu.
          Po odesłaniu cierpliwie czekałam na zwrot gotówki na konto. Za każdym razem informowano mnie iż nastąpi on w terminie 14-tu dni (ale roboczych, o czym nie ma mowy wcześniej) od daty otrzymania paczki zwrotnej. W rzeczywistości daje to nie 14 dni a 3 tygodnie. Nawet podano mi konkretną datę: 30.07.2012r!
          Niestety do dnia dzisiejszego a jest 1.08.2012r, nie otrzymałam żadnej złotówki a przypominam że to nie jest kwota 20 zł a 400 zł.
          Pani z infolinii nie potrafiła mi podać przyczyny opóźnienia w przelewie ani dokładnej daty kiedy dostanę swoje pieniądze!!! W takim razie nie wiem po co ona tam siedzi i odbiera te telefony!!!!Skandal!
          Tłumaczenie się firmy stilago że opóźnienia w zwrotach gotówki wynikają z błędu pracownika i że firma ta stara się takie sytuację eliminować jest dla mnie co najmniej śmieszne!!!!
          Jak widać nie dość skutecznie skoro takie sytucje mają nadal miejsce.
          Osobiście bardzo często korzystam z firm wysyłkowych ale z takim traktowaniem klientów spotkałam się poraz pierwszy!!!!!
          ODRADZAM WAM!!!!! NIE KUPUJCIE W STILAGO !!!!!
          MOŻE MÓJ PRZYPADEK WAS OSTRZEŻE!!!!!
          • jaginger Re: Stilago.pl- co sądzicie? 01.08.12, 21:12
            To mnie przeraziłaś. Właśnie odesłałam sukienkę.
            Wniosek czy dostanę zwrot pieniędzy w terminie czy z opóźnieniem nie zrobię tam więcej zakupów.
            • jaginger Re: Stilago.pl- co sądzicie? 19.08.12, 09:36
              Chyba pochopnie się odgrażałam.
              Wszystko sprawnie i pieniądze wróciły do mnie w terminie-nawet kilka dni przed ostatecznym terminem.
          • jeane3 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 25.10.12, 22:13
            Od stycznia zamawiam w Stilago i nie miałam żadnych problemów ani z przesłanym towarem ani ze zwrotem gotówki. Raz tylko faktycznie jakoś w sierpniu czekałam ok 3 tyg na zwrot ale otrzymałam pieniążki i kupon rabatowy na kolejne zakupy.... Konsultantki są przemiłe, a szczególnie P. Kasia. Wyrozumiała, umie wysłuchać, doradzić i służy wszechstronną pomocą. Pracowałam w call center i wiem z własnej autopsji, że zazwyczaj konsultantom nie chce się pomagać ani ruszyć tyłka aby pomoc klientowi. P. Kasia jest profesjonalistką i nawet jak jest jakiś problem to jak słyszę jej głos od razu jestem spokojna :D. Polecem zakup w tym klubie. Tylko najpierw trzeba doczytać opisu aby nie popełnić błędu, warto również poradzić się konsultantów. Hmmmm zakupy przez internet są mega fajne:)
      • vsiradosna333 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 18.10.11, 13:41
        Ja zamówiłam trzy pary butów i jestem zadowolona jeżeli chodzi o jakość i wygląd. Zamówiłam dodatkowo płaszcz i buty które zwróciłam bo rozmiarowo mi nie pasowały. No i tu zaczynają się schody, bo pieniądze ciężko jest odzyskać. Mają tam straszny bałagan, za buty po wielu telefonach , mailach dostałam w końcu zwrot pieniędzy, czekam jeszcze na zwrot za płaszcz od półtora miesiąca, miały być już na koncie w ubiegłym tygodniu ....ale ani widu ani słychu. Zamówiłam jeszcze trzy rzeczy ale zastanawiam się czy z nich nie zrezygnować.
        • ona29 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 09.08.12, 06:55
          Kupuję tam często, od kilku miesięcy, zdarza mi się również, zwracać rzeczy które mi nie odpowiadają i nigdy nie miałam problemów ze zwrotem gotówki czy z tym, że ubrania przyszły poplamione, brudne lub niezgodne z opisem - jakieś bzdury, albo totalny niefart. Co do terminów zwrotu - warto może, przed zakupami zapoznać się z regulaminem sklepu.
      • shara.mysh Re: Stilago.pl- co sądzicie? 20.08.12, 12:25
        Dzięki dziewczyny. O mały włos nie zrobiłam tam zakupów;) jednak wpadłam na ten wątek...
      • 8truskawka Re: Stilago.pl- co sądzicie? 13.09.12, 12:26
        Korzystałam raz i wszystko było w porządku. Zamówiłam buty za prawie 400 zł, przecenione z około 700 zł (takie niebieskie sandałki, niedawno widziałam na "Pudelku" Edytę Herbuś w identycznych). Zapłaciłam za towar przy odbiorze. Buty są śliczne, jakość świetna, miały małą wadę tj. plamkę na jednym paseczku. Ja jeszcze będę tam kupować. Pozdrawiam i wszystkim życzę udanych zakupów :)
      • ko-kunia Re: Stilago.pl- co sądzicie? 18.12.12, 16:05
        Odradzam. W pazdzierniku kupilam 2 pary butow i spodnie, skorzane kozaki w sumie za 700 zl. Nie dosc, ze strasznie dlugo czekalam..w koncu w listopadzie jakos ok.20go przyszla upragniona paczka a tu zamiast pieknych skorzanych kozakow i botkow, gumowe czulenka i inny model botkow..wsciekla i lzejsza o 700 zl w panice zaczelam wydzwaniac do obslugi klienta ale bylo juz po godzinach pracy. Zglosilam mailowo reklamacje. Musialam zrobic zdjecia i wyslac do obslugi klienta. Po kolejnych kilku dniach dostalam informacje, ze musze wydrukowac i wypelnic formularz zwrotu, co uczynilam. Spakowalam paczke i czekalam na kuriera dpd, ktorego zamawialo Stilago (bezplatnie). Po calym dniu oczekiwania w koncu dzwonie na infolinie. Okazuje sie, ze kurier "nie da rady" do mnie dojechac. Wsciekla jade do dpd nadac paczke. Uff poszla. Teraz czekam. 26go listopada mam odpowiedz, ze paczka dotarla i w przeciagu 14 dni dostane zwrot pieniedzy. 16go grudnia jest mail, ze zwrot pieniedzy zostal autoryzowany ale tylko za 1 pare butow. Skladam ponownie reklamacje, ze byly 2 pary. 18go grudnia dostaje reszte kasy. Droga przez meke. Kto nie musi niech tam lepiej nie zamawia.
      • alexx42 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 01.01.13, 21:13
        SZCZERZEZ ODRADZAM ZAKUPY W STILAGO!!!
        Znajoma od nich kupiła. To jakaś totalna ściema, towar podrobiony Made in China, krzywe metki, krzywe szwy, niedoklejone podeszwy, masakra. Ich wyjaśnienia na forum służą chyba tylko naciągnięciu jeszcze większej liczby klientów. Kto to słyszał o takich obniżkach, a gdzie zysk sprzedawcy??? Czy ktoś o zdrowych zmysłach będzie prowadził nierentowny biznes sprzedając drogie produkty do przecenach 70%??? Gdyby to było takie proste, wszyscy nosilibyśmy okulary Armani i buty od Jimmy Choo. Ludzie, opamiętajcie się. Cudów nie ma.
        • stilago_pl Re: Stilago.pl- co sądzicie? 03.01.13, 09:46
          Witamy,

Stilago sprzedaje tylko oryginalne produkty, działamy w 12 krajach i kupujemy wyłącznie towary od producentów lub ich autoryzowanych dystrybutorów. Bardzo wysokie rabaty są jak najbardziej możliwe, ponieważ kupujemy w hurcie, często końcówki kolekcji...itp.
          W razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszamy do kontaktu info@stilago.pl

pozdrawiamy,
          Zespół Stilago
          • olga345 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 13.02.13, 13:50
            Odradzam. Firma stosuje fikcyjne rabaty tj. podnosi cenę by potem obniżyć ją do niemal pierwotnego poziomu. Stary numer. Obserwowałam konkretny produkt i bardzo się zawiodłam. Wyjaśnienia firmy poniżej krytyki (plus zacieranie śladów).
            • agatkabezjacka Re: Stilago.pl- co sądzicie? 18.02.13, 10:18
              i dlatego właśnie warto przeglądać ceny u innych, takie "bez promocji". Ale jak ktoś już wcześniej napisał np. allegro to też nie do końca najlepszy punkt odniesienia, przeciez ceny tez bywaja tam super niskie a potem okazuje się ze towar pozostawia wiele do zyczenia, np jest nieoryginalny
          • maitresse.d.un.francais kupują podróby od producentów podrób? 20.02.13, 21:08
            hihi
      • torio.claven Re: Stilago.pl- co sądzicie? 18.02.13, 10:42
        Kupilam raz, okulary przeciwsloneczne, placilam przy odbiorze, czekalam miesiac, w miedzyczasie otrzymalam 2 telefony z prosba o potwierdzenie zamowienia. Jakosc wykonania i caly "osprzet" pozwala sadzic, ze produkt jest oryginalny, cena to 1/3 tego co sobie zyczyli w popularnej sieci salonow optycznych.
        ...ciucha bym jednak nie kupila.
        • czubrica81 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 20.02.13, 20:58
          a czy ktoś może kupował na stilago ubrania dla dzieci ?? korci mnie żeby zamówić jakieś markowy ciuszek dla mojej 6-latki, ale nie wiem czy własnie nie okaże się nic nie wartym kawałkiem szmatki , który nie ma nic wspólnego z zdjęciem na stronie ... jakieś doświadczenie w tym temacie ?
          • stilago_pl Re: Stilago.pl- co sądzicie? 20.02.13, 21:47
            Szanowna Pani,

Zawsze może Pani dokonać zwrotu w ciągu 10 dni, jeżeli nie będzie Pani odpowiadał zakupiony towar.

pozdrawiamy,
            Zespół Stilago
            • czubrica81 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 21.02.13, 09:13
              dziękuję za informację
          • anisette Re: Stilago.pl- co sądzicie? 22.02.13, 18:55
            Własnie czekam na przesyłkę dziecięcych spodni także ze stilago. Wcześniej kupowałam ubrania dla dzieci na złotych wyprzedażach i w baby's secret. Czekałam długo na wysyłkę, jak kto w klubie zakupowym, ale nie reklamowałam nigdzie jak do tej pory. Odpukać w niemalowane, obym nie musiała. Po przeczytaniu wpisów na wątku zastanawiam się, czy faktycznie bywa tak kiepsko z produktami, a ja do tej pory miałam po prostu farta?
      • lilka323 [...] 24.02.13, 19:34
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • olga345 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 24.02.13, 23:29
          Nie "chyba"... Zobacz mój wpis z 13 lutego.
          • lilka323 [...] 25.02.13, 21:49
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • robert1272 Uwaga 15.07.13, 13:39
              Uwaga, ostrzegam po raz kolejny, Stilago często nie wysyła kompletu zamówienia, ostatnio po raz ostatni dałem się skusić na ręczniki i dywanik, kupiłem 3 ręczniki i dywanik, a dostałem najmniejszy ręcznik 15x30 który był wart grosze, policzyli za przesyłkę jak za połowę ręcznika i ucieli temat.
              Ręcznik przyszedł z oberwaną metką zapakowany niefabrycznie.
              • stilago_pl Re: Uwaga 15.07.13, 23:36
                Szanowny Panie,

W sytuacji kiedy zamówił Pan produkty różnych marek a jeden z producentów opóźnia się z dostawą, otrzymuje Pan częściowe zamówienie. Następna przesyłka z brakującymi produktami jest bezpłatna.
                Jeżeli ma Pan zastrzeżenia co do jakości - prosimy o kontakt z naszym Biurem Obslugi Klienta w celu złożenia reklamacji.

Z poważaniem,
                Stilago.pl
      • uciu3585 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 17.05.14, 13:42
        Nie polecam tego sklepu.
        Zakupiłam u nich buty w dobrej cenie, jakość też ok, ale niestety wysłali mi buty o 2,5 nr mniejsze niż zamówione.Pani konsultant poinformowała mnie że nie wymienią mi butów na ten rozmiar, który rzeczywiście zakupiłam, tylko muszę odesłać te o złym numerze, i zamówić sobie buty jeszcze raz. I tym oto sposobem straciłam 19 zł za przesyłkę, nerwy i na dokładkę z tego co o tej firmie poczytałam to nie wiem jeszcze jak długo poczekam na zwrot gotówki za wysłany do mnie zły rozmiar butów niezgodny z moim zamówieniem.
      • 6monia10 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 05.08.14, 15:10
        Odradzam zakupy na Stilago. Niedawno kupiłam kurtkę skórzaną Best Connections (kosztuje obecnie 819zł) wygląda zupełnie inaczej niż na przedstawionych zdjęciach, kompletny chłam, cuchnie chemikaliami i skóra puszcza kolor. Wstydziłabym się wyjść w czymś takim na ulicę. Kurtkę odesłałam, zobaczę jak ze zwrotem pieniędzy
      • modnapanna Re: Stilago.pl- co sądzicie? 16.08.14, 18:54
        Odradzam zakupy w tym sklepie. Kupilam przez internet sukienke firmy Figl za ok 100zl. Jakie bylo moje zdziwienie, gdy za jakis czas zobaczylam ta sama sukienke na przecenie w Stilago z ponad 400zl na 299zl. Chyba maja nas za idiotow!!!
      • modnapanna Oszuści 18.08.14, 10:15
        Jak już wcześniej pisałam zakupiłam sukienkę marki Figl za ok 100zł w sklepie internetowym. Znalazłam ja za jakiś czas na Stilago przecenioną z uwaga... 499zł(!) na 280zł. To dopiero okazja!

Żabym nie była gołosłowna podaję linki:

- sukienka Figl na intymna.pl za 107

www.intymna.pl/p2795,2152,1,29020,,avena-sukienka-81
        - sukienka Figl na Stilago - cena pierwotna 499zł, po przecenie 280

www.stilago.pl/outlet/kobieta/sukienki-194293/mini-194420/women-dress-fuchsia-8148926p
        Wcześniej pomyliła mi sie cena po przecenie za co przepraszam. Uważam,ze powinniśmy demaskować takie sklepy. Na wypadek gdyby usuneli tę sukienkę ze swojej strony zrobiłam PrintScreena.
        • terranueva Re: Oszuści 18.08.14, 11:55
          o matko... Mi się tak czasem zdarza na gruponie znaleźc drożej, niż w sklepie :-/
          • modnapanna Re: Oszuści 24.08.14, 00:04
            No i proszę - Stilago usunało ze swojej strony sukienkę za którą chciało 5 razy tyle ile jest warta w innych sklepach. Wciskanie ludziom kitu to specjalność tego sklepu. Na szczęście mam Printscrena z tą ceną. Aż mnie zamurowało,że można tak bezczelnie oszukiwać klientów.
            • terranueva Re: Oszuści 22.09.14, 11:37
              Ale to znaczy, że jednak siedzą w internetach i czytają fora, a klientów nawet jesli oszukują, to nie mają ich gdzieś ;-)
      • monia200825 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 19.09.14, 09:46
        Oszuści, oszuści, oszuści. Kupiłam od nich spodnie za ponad 100 zł. Rozeszły mi się w pierwszym praniu na wszystkich szwach. Materiał zachował się jakby miał 5 lat albo więcej. Napisali mi, że źle prałam. A prałam w 40 stopniach w płynie do delikatnych tkanin, razem z innymi, delikatnymi rzeczami, którym nic się nie stało. Po mojej reklamacji napisali, że jej nie uwzględniają, bo materiał delikatny i że nie można udowodnić, czy dobrze prałam.
        Często kupuję w Internecie i pierwszy raz coś takiego mnie spotkało, że materiał się porozchodził. Oni sprzedają stare rzeczy !!!!!!
        Oliviaaaaaa
      • vsiradosna333 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 19.03.15, 22:30
        Bardzo długi trzytygodniowy okres oczekiwania na zwrot kasy.
        • kasja773 Re: Stilago.pl- co sądzicie? 10.04.15, 14:50
          Kupuję ciuchy w Stilago od prawie roku i jest to dla mnie najlepszy sklep razem z Limango. Jako klient VIP mam przeceny sięgające dodatkowo do 25% od cen już przecenionych. Udało mi się kupić naprawdę wiele ubrań po bardzo przystępnych cenach i bardzo dobrej jakości i ani razu nie było pomyłki dotyczącej rozmiaru!
          Zwroty zdarzają się bon to przecież zakupy przez internet, a wtedy dzwonię podaję numer zamówienie i ciuchy które zwracam i tego samego dnia dostaję e-maila ze sklepu z formularzem i numerem zwrotu. Pieniądze zwracają około 10 do 14 dni roboczych od otrzymania paczki i zawsze zwracają. Nie wiem skąd taki negatywny P.A. na tym forum , chyba konkurencja nie śpi. A sklep polecam bo warto i dziewczyny odbierające telefon bardzo miłe i kompetentne.
          • leesha Re: Stilago.pl- co sądzicie? 05.05.15, 00:01
            No to koniec wątku, bo sklep się zamknął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka